Dešavanja u Srbiji

Post Reply
radostan dan

#23251 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

vivace wrote:ja ne znam sto pali alarm hitna pomoc u 4 ujutru,kad svi spavaju. bude ljude za dzabe. nocas su upalili u 4 ujutru ispod mog prozora. poludela sam.
strašno, kako si izdržala?

Bosnolog

#23252 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bosnolog »

Bucko iz mahale wrote: http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=714629

ovi su skroz otisli u MP3...neznaju gdje drijese a gdje vezu

Istinu rece,...
radostan dan

#23253 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

simpatično.
a koji je ovo film? :wink:
Last edited by radostan dan on 19/05/2013 22:18, edited 1 time in total.
vivace

#23254 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

setam se ja danas kad vidim dva lepo obucena pristojna mladica prilaze i kazu dobar dan meni i nekom mladicu koji sedi koji je obucen u dzins. ja nastavim da hodam i tako pravim krugove, a oni se tamo raspricali ...ja jedva cekam da cujem sta pricaju...i tako pravim krugove,oni odose a ja pravac kod mladica da ga pitam sta su hteli. on kaze ...to je neka sekta mormoni...hteli su da mu daju knjigu mormona...a on nikako nije hteo da primi i oni se najzad okrenuli i otisli dalje.
i posle taj mladic meni prica sta ce mi oni kad mi imamo pravu crkvu, cistu crkvu,ja mu kazem puna je pedofila,on kaze to ima i kod katolika, ja mu kazem da ovde gaje pedofile i tako mrzi me vise da pisem....tipican zaludjenik srbovski. bilo mi ga zao. na kraju. da kazali su da su obojica amerikanci ,ali on je provalio da je jedan hrvat ,zbog izgovora. obuceni u odela i bele kosulje i imaju neku veliku znacku na kojoj pise valjda da su mormoni. ja se nesto mislim kako im nije lepa buducnost. kad tad ce naleteti na ratoborne srbe pa mogu jos i batine da dobiju.jbg.
radostan dan

#23255 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

:mrgreen: :mrgreen:
...šetam u krug...
padinjak ili laza?
area51

#23256 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by area51 »

radostan dan wrote::mrgreen: :mrgreen:
...šetam u krug...
padinjak ili laza?
Image
vivace

#23257 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

park u centru grada. :mrgreen: :evil:
to je jedino sto ste vas dvojica skapirali da je ukrug. dotle vam mozak valjda kola...u krug. :lol: :evil:
radostan dan

#23258 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ta ćeš...nagriženo to srpskom propagandom i brljom.
i šta kažeš, svira hitna u 4 ujutro, sram ih bilo...provociraju četnici i mormoni, mamu im...

:mrgreen:

a ove bradonje iz hitne, jel imaju standardno bijele mantile, i kako se zovu - hitnočetnici ili četnohitnici?
Last edited by radostan dan on 19/05/2013 23:06, edited 2 times in total.
area51

#23259 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by area51 »

radostan dan wrote:ta ćeš...nagriženo to srpskom propagandom i brljom.
i šta kažeš, svira hitna u 4 ujutro, sram ih bilo...provociraju četnici i mormoni, mamu im...

:mrgreen:
sviralo je juče vazdan franjevci,dervishi,zabranjeni,dozvoljeni,neuhranjeni... :D
radostan dan

#23260 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

:lol:
čuj neuhranjeni...

evo malo izvješća, ko voli, ja onako...jedan izvjestan period.

"Dipeš mod": Kraj regularnog dela koncerta, počeo bis

N.Dž. 1
Bis je započeo akustičnom verzijom "Home" pred prepunim Ušćem koje odjekuje stihom "Feels Like Home" dok Gan peva praćen samo klavirom.

"Dipeš mod" završio je regulani deo koncerta. Publika čeka bis.

- Hvala vam puno. Želimo vam prijatno veče- "Dipeš mod" pozdravili su publiku i napustili scenu. Fanovi i dalje skandiraju i zovu ih nazad .

Publika čeka bis.Nakon pesme sa novog albuma "Welcome to my world" usledile su numere "Angel" koja se takođe nalazi na albumu "Delta Machine" i "Walking in my Shoes" sa albuma "Songs of faith and devotion".

Image

Uz aplauze publike i nešto prigušenija svetla na bini bend je potom započeo izvođenje numere "Precious" gde se posebno izdvojio gitarski solo Martina Gora na krvavo crvenoj gitari.

Spuštanje velike konstrukcije sa žutim reflektorima i crvenim laserima poput svemirskog broda označilo je početak pesme "Black celebration" sa istoimenog albuma iz 1986. godine.

Image

Pod ljubičastima svetlima reflektora promaljaju se i prvi ritmovi numere "Policy of truth" sa albuma "Violator" koju publika burno pozdravlja i vrišti na svaki Dejvov krik koji se vrti po sceni poput balerine i uvija oko šipke prisutne na bini.

Uz varnice i vatrene plamenove na video bimovima Dejv oznojen započinje još jednu numeru sa novog albuma - "Should be higher".

Uz manje tehničke probleme potom kreće "Barrel of a gun" koji bend uspeva da izvede u celosti tek iz trećeg pokušaja nakon čega nastaje neobjašnjiva pauza od nekoliko minuta.Publika se uveliko razmrdala, ozvučenje sa Ušća je odlično.

Image

- Došli smo kolima iz Budimpešte. Ovo nam je prvi put ove godine da idemo na koncert, na ovoj turneji. Inače, do sada smo gledali „Depeche mode“ 24 puta, ovo će biti 25. koncert i žao nam je što nema nekih pesama na set listi - rekli su nam fanovi iz Mađarske, njih četvoro u crnim majicama s natpisima DM.

Odmah pored njih, strpljivo je čekala devojka koja je došla sama iz Zagreba.
- Niko od mog društva nije mogao da dođe, pa sam došla ovde sama, ali upoznala sam dosta ljudi koji tako prate "Depeche mode" i super se družimo. Došla sam da vidim koncert u Beogradu, a za dva dana ću ići na koncert u Zagrebu - kaže Teodora iz Zagreba.

Inače, ispred ulaza mogu sa de kupe bedževi s natpisom „Depeche Mode“ za sto dinara dok za majice treba izdvojiti 800.
area51

#23261 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by area51 »

vivace wrote:park u centru grada. :mrgreen: :evil:
to je jedino sto ste vas dvojica skapirali da je ukrug. dotle vam mozak valjda kola...u krug. :lol: :evil:
Bitno je da se "obrće" :P
vivace

#23262 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

sedim i piljim u kompjuter,kad neko vristi napolju---ajmo u rat !
sad je prestao ,valjda su dosli po njega. uopste u bgdu ima dosta prolupalih. ipak je ovo suvise sto nam se izdesavalo. sve kompletno. :shock:
strndzov

#23263 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by strndzov »

Image
area51

#23264 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by area51 »

Mogao si kakvu drugu sliku staviti,ova me podsjeća na Jasenovac,holokaust... :(
bokakotorska

#23265 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bokakotorska »

Image

ne valja nikada - nedovrsen posao

:gunjastajl:
vivace

#23266 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

pa da...svaki posao treba zavrsiti. ali kako kad je armija bila na strani milosevica , i policija...i ne treba zaboraviti da su prvi put tenkovi izasli na ulice u beogradu. sta ces protiv tenkova ?
strndzov

#23267 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by strndzov »

vivace wrote:pa da...svaki posao treba zavrsiti. ali kako kad je armija bila na strani milosevica , i policija...i ne treba zaboraviti da su prvi put tenkovi izasli na ulice u beogradu. sta ces protiv tenkova ?
i narod
Eöl Mornedhel

#23268 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Eöl Mornedhel »

vivace wrote:sta ces protiv tenkova ?
Armbrust.
vivace

#23269 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

Eöl Mornedhel wrote:
Armbrust.
sta ti je to?
Eöl Mornedhel

#23270 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Eöl Mornedhel »

vivace wrote:
Eöl Mornedhel wrote:
Armbrust.
sta ti je to?
Ovo.
Znaš šta mi je skroz interesantno? Tokom 90ih apsolutno niko nije ni pokušao atentat na Miloševića, ili na nekog iz vlasti, ili neki teroristički napad. Znam jednog istaknutog i blesavog učesnika petooktobarske zgode koji mi je tvrdio da je planirao 2000. da overi Slobeskua, ali mu ništa ne verujem.

edit: eventualno ubistvo Boška Peroševića, ali je malo izvesno da je pozadina bila politička. Nepolitičkih atentata na Ekipu Iz Vlas' je bilo kolko nećeš, a to su i onako bili inside jobs u krugu porodice.

Sve u svemu, moje pitanje: pa kudej se dedoše svi ti revolucionari bez straha i mane?
Last edited by Eöl Mornedhel on 20/05/2013 17:42, edited 1 time in total.
vivace

#23271 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

milosevic je bio favorit spca, dobrice i sanu udbe...tako da se njemu nista nije moglo dogoditi.
Eöl Mornedhel

#23272 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Eöl Mornedhel »

vivace wrote:milosevic je bio favorit spca, dobrice i sanu udbe...tako da se njemu nista nije moglo dogoditi.
Idi begaj. Hitler bio favorit svega zamislivog u Nemačkoj, pa su pokušavani atentati na njega. Beograd tada bio pun ko dupe raznog oružija, kako to da niko (nobody, nada, 0 persons) nije na primer bar uleteo sa kalašem u centralu SPSa na studentskom i pobije 20ak govana žrtvujući se usput za Cause?
strndzov

#23273 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by strndzov »

Eöl Mornedhel wrote:
vivace wrote:milosevic je bio favorit spca, dobrice i sanu udbe...tako da se njemu nista nije moglo dogoditi.
Idi begaj. Hitler bio favorit svega zamislivog u Nemačkoj, pa su pokušavani atentati na njega. Beograd tada bio pun ko dupe raznog oružija, kako to da niko (nobody, nada, 0 persons) nije na primer bar uleteo sa kalašem u centralu SPSa na studentskom i pobije 20ak govana žrtvujući se usput za Cause?
pa nismo divljaci :D
vivace

#23274 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

Eöl Mornedhel wrote:
pa tu si u pravu. zasto, niko ne zna. zasto nije bio nijedan atentat na milosevica . to ni meni nije jasno. pricaju da je moguc atentat bio kad su sleteli milosevic i ekipa u neku zemlju na razgovore,ne secam se koju.imali su problema pri sletanju.
sto se mene tice, ja sam napravila vudu lutkicu i nazvala je milosevic i ubadala je povremeno. to mi je bio odgovor,posto nemam oruzje. :lol:
Bosnolog

#23275 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bosnolog »

Eöl Mornedhel wrote:
O cemu ti to,????? ocito si bio mlad ili neinformisan o usponu i padu Zlobe Haskog,.... :D

Zloba je bio zakletva 85% Srbije osima manjina i nesto malo opozicije i 95%+ Srba van Srbije....

Zlobu su srusili 2000 zato sto nije uspio realizovati ANUS plan stvaranja Cetoslavije u Seseljevim granicama pod izgovorom odbrane komunisticke Srboslavije,... :D
Post Reply