Ode Deulofeu kod Martineza na praksu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

,,zato i treba neko brzi pored njih, puyol to vise nije ,..ne mozes u paru imati 2 prespora stopera a hummels i pique bi bili najsporiji stoperski tandem otkad je fudbala,, jos 40m brisanog prostora iza njih,.BHF_Manijak wrote:Al' zato se Pique ili Mascherano ubise od brzine!
Druze, najveci stoperi na svijetu u Barceloni bi izgledali kao vulgarni mediokriteti. Ja sam se sa tom cinjenicom pomirio tako da smatram da ne treba krsiti desetine miliona na stopera. Neka igra Bartra i neka dodje jos jedan srednja klasa jer Puyol u decembru moze reci da ostavlja fudbal.BHF_Manijak wrote:Al' zato se Pique ili Mascherano ubise od brzine!
Naravno. Ne znam zašto se ljudi brinu... U slučaju povreda, uvijek može Song uskočiti i odigrati štopera.skenderija04 wrote:Druze, najveci stoperi na svijetu u Barceloni bi izgledali kao vulgarni mediokriteti. Ja sam se sa tom cinjenicom pomirio tako da smatram da ne treba krsiti desetine miliona na stopera. Neka igra Bartra i neka dodje jos jedan srednja klasa jer Puyol u decembru moze reci da ostavlja fudbal.
Logicno...A uvijek moze 3-4-3 pa ti treba samo jedanEntropio wrote:Naravno. Ne znam zašto se ljudi brinu... U slučaju povreda, uvijek može Song uskočiti i odigrati štopera.skenderija04 wrote:Druze, najveci stoperi na svijetu u Barceloni bi izgledali kao vulgarni mediokriteti. Ja sam se sa tom cinjenicom pomirio tako da smatram da ne treba krsiti desetine miliona na stopera. Neka igra Bartra i neka dodje jos jedan srednja klasa jer Puyol u decembru moze reci da ostavlja fudbal.
Od Koemana pa do danas Barcelona je skrsila 166 miliona na stopere. Bilo je tu svakakvih likova, zvucnih imena, bezveznjaka, lokalnih nada ali samo su Pitu Abelardo i Rafa Marquez su ispunili ocekivanja. Zato ne trazi jer neces naci vjeruj mi.dinty2 wrote:,,moze dok ne dodje bayern ili neki jaci protivnik,, mada je najvise do veznog reda i messija koji ne vrsi pressing. xavi je najveci problem postao,.. da igraju onaj pressing kao pod guardiolom mogli bi igrati 3-4-3, ovako bez pressinga patnja protiv seville a kamoli sta vise..
barca je karina bila do riijkarda i to velika. sjecam se bijelih maramica vise puta, vazda mi je zanimljiva scena bilaLSD wrote:sjecas se Sony Andresonakakav flop, a bacili su 25 miliona za njega
Zatim Bogarde, Reizinger,Zenden, braca De Boer, Cocu, Kluivert i citava ta holandska kolonija dovedena od strane Van Gala i Krojfa
Pa onda još jedan flop Dani,tad neka velika nada španije, pomenuti Dehu, Litmanen (finac je ipak bio veliki igrac ali u drugim klubovima), Simao (koji je isto važio tada za veliku nadu portugala), Gerard iz Valencije (u Barci se ispostavio kao veliki flop), Alfonso iz Betisa, Petit i Overmars iz Arsenala, strašni golman Dutruel
,Geovanni, Rochemback, Christanval, šveđanin Anderson kojeg Bayern uvali, Riquelme (nije opravdao ocekivanja), Mendieta (u Valenciji igracina, u Barci bio flop na kvadrat), Sorin, Edgar Davids (u Barci ništa nije poazao), Quaresma (fol novi Figo
), Maxi Lopez iz River Plate itd
Na desetine promašenih transfera....sve su to bile bacene pare
Što kažu Xavi i Puyol, prvih 5-6 godina njihove karijere u Barci je bilo baš gadan period pun razocarenja, oni su prošli sve to za razliku od Messija, Inieste i ostalih - koji bilježe samo uspjehe i trofeje u karijeri.
jose mariskenderija04 wrote:Kako se necu sjecati .... To je bio ocaj koji je trajao dugo vremena. Meni je veca smijurija bila kad je Johan pobudalio i kad je rekao da sistem pobjedjuje bez obzira ko igra. A onda zaplesase Angoy,Jose Mari,Sanchez Jara,Korneiev,Oscar Arpon,Celades.....
Ovo sam sve pregledao i upratio na YT klipovima (imaju citave emisije o tom tmurnom periodu iz Barcine historije), gdje cu se toga svega sjecatiLakat Jebić wrote:barca je karina bila do riijkarda i to velika. sjecam se bijelih maramica vise puta, vazda mi je zanimljiva scena bilaLSD wrote:sjecas se Sony Andresonakakav flop, a bacili su 25 miliona za njega
Zatim Bogarde, Reizinger,Zenden, braca De Boer, Cocu, Kluivert i citava ta holandska kolonija dovedena od strane Van Gala i Krojfa
Pa onda još jedan flop Dani,tad neka velika nada španije, pomenuti Dehu, Litmanen (finac je ipak bio veliki igrac ali u drugim klubovima), Simao (koji je isto važio tada za veliku nadu portugala), Gerard iz Valencije (u Barci se ispostavio kao veliki flop), Alfonso iz Betisa, Petit i Overmars iz Arsenala, strašni golman Dutruel
,Geovanni, Rochemback, Christanval, šveđanin Anderson kojeg Bayern uvali, Riquelme (nije opravdao ocekivanja), Mendieta (u Valenciji igracina, u Barci bio flop na kvadrat), Sorin, Edgar Davids (u Barci ništa nije poazao), Quaresma (fol novi Figo
Što kažu Xavi i Puyol, prvih 5-6 godina njihove karijere u Barci je bilo baš gadan period pun razocarenja, oni su prošli sve to za razliku od Messija, Inieste i ostalih - koji bilježe samo uspjehe i trofeje u karijeri.zar je sonny anderson bio los, ja ga se ne sjecam najbolje?
Turu je igrao u Deportivu i cini mi se las palmasuLakat Jebić wrote:jose mariskenderija04 wrote:Kako se necu sjecati .... To je bio ocaj koji je trajao dugo vremena. Meni je veca smijurija bila kad je Johan pobudalio i kad je rekao da sistem pobjedjuje bez obzira ko igra. A onda zaplesase Angoy,Jose Mari,Sanchez Jara,Korneiev,Oscar Arpon,Celades.....![]()
malo je offtopic, gdje je turu flores igrao?
aaa Jose MariLakat Jebić wrote:jose mariskenderija04 wrote:Kako se necu sjecati .... To je bio ocaj koji je trajao dugo vremena. Meni je veca smijurija bila kad je Johan pobudalio i kad je rekao da sistem pobjedjuje bez obzira ko igra. A onda zaplesase Angoy,Jose Mari,Sanchez Jara,Korneiev,Oscar Arpon,Celades.....![]()
malo je offtopic, gdje je turu flores igrao?

Stavljam te na crnu listu zbog ovogaLSD wrote:sjecas se Sony Andresonakakav flop, a bacili su 25 miliona za njega
Što kažu Xavi i Puyol, prvih 5-6 godina njihove karijere u Barci je bilo baš gadan period pun razocarenja, oni su prošli sve to za razliku od Messija, Inieste i ostalih - koji bilježe samo uspjehe i trofeje u karijeri.

jesi ti zdrav?LSD wrote:sjecas se Sony Andresonakakav flop, a bacili su 25 miliona za njega