Upravo takoPirija wrote:KvaziExpert wrote:ko bi gori sada doli je![]()
i Golf je najprodavaniji pa nije najbolji
Sent from my baypas mashyne
Moderator: Benq
Upravo takoPirija wrote:KvaziExpert wrote:ko bi gori sada doli je![]()
i Golf je najprodavaniji pa nije najbolji
Kralju, nikada kvantitet nije bio mjerilo kvaliteta, dobro ti cojk reče za golfaKvaziExpert wrote:ko bi gori sada doli je![]()
U ERONETU 299,90 KM za keš bez ugovoraIronman1921 wrote:Gledao sam na piku,ali zanima me koliko kosta nov u trgovini,ako je cijena razlicita.

Nisam posjedovao, ali sam malo cackao i koristio P6. Meni se pravo svidio telefon, onako solidan u ruci, kamera nije losa, display super, generalno telefon mi se bas svidio. Sta mi malo nije leglo je GUI. Tj. launcher ili kako se vec zove. Fazon je iPhone-a, ono nema menia nego je sve na homescreen-u. Kao na iOS-uagent_zero wrote:Ima li neko ko posjeduje ili je posjedovao huawei ascend p6 ili lg optimus g? Iskustva, utisci?
Obratio sam pažnju i jedva čekam da vidim koja će cijena biti i hoće li kamera biti ista kao g2. Tu je i ovaj novi l90, koji ima slične specifikacije kao g2 mini. LG lagano postaje ubica samsunga i htc-a, ali to su i zaslužili.vukojebina wrote:LG najavio predstavljanje G2 mini, a mini sa 4.7 inca displeyom mi djeluje interesantno
Interesuje me samo jacina baterije, kontam da bi trebala bit pojaka. qHD display, 8 gb memorije, sto ne znači puno jer ce bit utor za sd karticu...i jedino mislim da je malo rama, trebalo je to makar po gige gore...al eto valjda taj kitkat doprinese da to glatko ide...poznavajući LG, mislim da ce i cijena bit prihvatljiva... u svakom slucaju, telefon za obratit paznju...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk