eh upravo toduminjo wrote:ja bi volio da ronaldo nece doci samo zbog ovih "nasih" sto ce ici u zenicu na utakmicu da gledaju ronalda
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Rotring *.*
#2326 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
- Janjicar
#2327 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne razumijem mozak tih ljudi koji ce doci samo da gledaju Ronalda i to C.Ronalda....duminjo wrote:ja bi volio da ronaldo nece doci samo zbog ovih "nasih" sto ce ici u zenicu na utakmicu da gledaju ronalda
Nasem idiotizmu nigdje kraja -.-'
- simonese
#2328 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja dolazim samo da gledam RonaldaJanjicar wrote:Ne razumijem mozak tih ljudi koji ce doci samo da gledaju Ronalda i to C.Ronalda....duminjo wrote:ja bi volio da ronaldo nece doci samo zbog ovih "nasih" sto ce ici u zenicu na utakmicu da gledaju ronalda
Nasem idiotizmu nigdje kraja -.-'
kako place
- denimb
#2329 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
UEFA obećala Portugalcima: U Bosni ćete imati poseban sigurnosni tretman!
Share 0
Autor Reprezentacija.ba
Petak, 04 Novembar 2011 13:00
Nakon što je prilkom odlučivanja o lokaciji odigravanja prvog meča baraža između Bosne i Hercegovine i Portugala UEFA stala na stranu krovne kuće bh. fudbala, te odlučila da će se uprkos zahtjevu portugalskog saveza pomenuta utakmica igrati na zeničkom "Bilinom Polju", naši naredni protivnici zatražili su iz Nyona dodatno objašnjenje o ovoj odluci.
"Premještanje domaćinstva utakmice u ovako kratkom roku donijelo bi dodatne probleme u organizaciji meča, te samim tim povećalo rizik od stvaranja problema zbog nemogućnosti adekvatne organizacije i pripreme stadiona, ali i svih popratnih elemenata koji uključuju organizaciju jedne ovako važne utakmice pod pokroviteljstvom UEFA-e." poručili su iz UEFA-e u dopisu portugalskom savezu saznaje Reprezentacija.ba portal.
Na objektivnu konstataciju da su u našoj zemlji portugalski igrači prije dvije godine dočekani na izuzetno nesportski način, te da im je boravak u Hotelu "Zenica" bio znatno otežan zbog nereda koje su pravili bh. navijači ispred hotela, UEFA odgovara:
"Za meč između Bosne i Hercegovine i Portugala 11. novembra bit će angažirano posebno lice iz UEFA-e zaduženo za sigurnost sportskih događaja, koje će za razliku od uobičajenih procedura ovaj put kontrolisati sva dešavanja prije, tokom i poslije utakmice, a Fudbalski savez BiH bit će dodatno upozoren na sigurnost portugalske delegacije tokom cijelog boravka u BiH."
Pa jebo te zivot, bila Spanija, Njemacka, Francuska, Italija odmah poslije rata...nikada niko nije pravio ovoliki ciganluk, ko da su od samog Boga spusteni na zemlju da igraju lopte a mi smo busmani, divljaci nekakvi...tacno treba napucati Mevlida njih jeb......
- Jeff Bingham
#2330 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ko da su polarni međedi ocam 
-
Mustang1
#2331 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Manite se gluposti .. Ne mogu nam nista po tom pitanju ..Mogu neke kazne samo a ako se plasiramo na prvenstvo kazne nece biti problem
Ne mogu nas suspendovati radi desavanja van stadiona ..A posto je prva utakmica u Zenici tesko da ce biti belaja na stadionu ..
Nego ima li neko ko je van Zenice a da planira nocas/ujutro dolaziti po karte ?
Ja mislio nocas u red ali prehladio se nema sanse da stojim 10 sati po hladnoci
A pretpostavljam da ce mnogi iz drugih gradova dolaziti ovdje po kartu
Nego ima li neko ko je van Zenice a da planira nocas/ujutro dolaziti po karte ?
- Janjicar
#2332 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Interesuje me da li ce ponovo biti kakvih aakcija noc prije ispred njihovog hotela
jer bi i trebalo ko ih 'ebe kad se 'urče....
jer bi i trebalo ko ih 'ebe kad se 'urče....
-
mikogoago
#2333 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bogami portugalci se izgleda pravo prepali nas.Guza im radi ko meduza
Na sve nacine pokusavaju da stvore incidentnu situaciju. Ovo treba biti opomena igracima da ne nasjedaju na njihove provokacije,a i navijacima.Pokazimo im da smo bolji i pametniji od njih.Ja ove utakmice gledam kao praznik fudbala gdje cemo ih poslati u istoriju ,proslost,a mi se predstaviti Evropi kao nova fudbalska sila
Ako pak se desi da budu bolji od nas u fudbalu,svaka cast i sretno im dalje.Mada ja mislim da su oni svoje odsvirali.
Na sve nacine pokusavaju da stvore incidentnu situaciju. Ovo treba biti opomena igracima da ne nasjedaju na njihove provokacije,a i navijacima.Pokazimo im da smo bolji i pametniji od njih.Ja ove utakmice gledam kao praznik fudbala gdje cemo ih poslati u istoriju ,proslost,a mi se predstaviti Evropi kao nova fudbalska sila
Ako pak se desi da budu bolji od nas u fudbalu,svaka cast i sretno im dalje.Mada ja mislim da su oni svoje odsvirali.
-
mikogoago
#2334 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
a kaze Miske:
Nisu homogeni
I kada je u Moskvi grijao klupu, u utakmicama za reprezentaciju pokazao se ključnim. Protiv Bjelorusa je ušao i zabio gol za konačnih 1:0, otvarajući nam put do baraža. Odličan je bio i protiv Luksemburga, dok je protiv Francuske još jednom dokazao da je njegov potez nemjerljive vrijednosti.
Ako dodamo formu Džeke, Ibiševića, Pjanića... onda možemo biti optimisti.
- Ja sam uvijek istog raspoloženja - smije se Misimović te dodaje:
- Dobro je što je to tako, ali uvijek je sve drugačije kada dođemo u reprezentaciju. Nadam se da će svi igrači zadržati formu do Portugala. Činjenica je da su oni favoriti, da imaju svjetske igrače, sigurno jače od nas, ali s druge strane, u kvalifikacijama nisu pokazali takvu homogenost. Nešto im nije uredu. Mi smo u posljednjih 4-5 utakmica pokazali snagu tako da nismo bez šansi. Što ćemo ih se bojati... - kaže Misimović.
Ne bih se prisjećao Ćirinih izjava
Nedavno je bivši selektor BiH Miroslav Blažević izjavio za "Avaz" da ćemo proći Portugal samo "ako Miske bude pravi". Ćiro se, naime, prisjetio utakmica baraža iz 2009. godine, kada je optužio Zvjezdana da nije dao sve od sebe, da je simulirao povredu kako ne bi igrao revanš...
- Šta da kažem... To jeste neki kompliment od njega. Ako prođemo, sve će biti super i o tome niko neće pričati, ali ako ne prođemo, bit će opet Miske zas..., Miske prodao... Sve su to glupe priče i ne bih ih se prisjećao. Ja znam šta mogu - kaže Misimović.
Selektor zna najbolje
U duelu s Luksemburgom Zvjezdan je igrao ofanzivnog veznog, zajedno s Harisom Medunjaninom i Miralemom Pjanićem, a iza Edina Džeke i Vedada Ibiševića. Kaže da je izgledalo dobro, ali samo protiv Luksemburga.
- Mi smo ekipa koja uvijek igra ofanzivno. Protiv Luksemburga je bilo super, ali ne znam treba li napasti i Portugalce. Kada vidimo ko im igra, Koentrao (Coentrao), Pepe, Alveš (Alves) iz Zenita, Bosingva... onda je to znak da moramo biti oprezni. Znamo kakav napad imaju, a mi smo u odbrani dosta oslabljeni, bez trojice standardnih igrača. Kako ćemo igrati, to treba odlučiti selektor. On zna najbolje.
Na naslovnici FIFA-ine stranice
Misimović je govorio i za internet-stranicu FIFA-e, na čijoj je naslovnici jučer osvanuo. U intervjuu, naš fudbaler je o utakmicama govorio sa drugačijeg stavovišta.
- U BiH je bio rat i gdje god da pogledate, još uvijek možete vidjeti njegove ožiljke. Zato bi plasman na Euro mnogo značio našem narodu, mogli bi makar na trenutak zaboraviti svakodnevne probleme, skupiti se i napraviti zajedničko slavlje. Mi im želimo omogućiti da vrate osmjehe na lica. To bi bilo ostvarenje sna - rekao je Misimović.
Nisu homogeni
I kada je u Moskvi grijao klupu, u utakmicama za reprezentaciju pokazao se ključnim. Protiv Bjelorusa je ušao i zabio gol za konačnih 1:0, otvarajući nam put do baraža. Odličan je bio i protiv Luksemburga, dok je protiv Francuske još jednom dokazao da je njegov potez nemjerljive vrijednosti.
Ako dodamo formu Džeke, Ibiševića, Pjanića... onda možemo biti optimisti.
- Ja sam uvijek istog raspoloženja - smije se Misimović te dodaje:
- Dobro je što je to tako, ali uvijek je sve drugačije kada dođemo u reprezentaciju. Nadam se da će svi igrači zadržati formu do Portugala. Činjenica je da su oni favoriti, da imaju svjetske igrače, sigurno jače od nas, ali s druge strane, u kvalifikacijama nisu pokazali takvu homogenost. Nešto im nije uredu. Mi smo u posljednjih 4-5 utakmica pokazali snagu tako da nismo bez šansi. Što ćemo ih se bojati... - kaže Misimović.
Ne bih se prisjećao Ćirinih izjava
Nedavno je bivši selektor BiH Miroslav Blažević izjavio za "Avaz" da ćemo proći Portugal samo "ako Miske bude pravi". Ćiro se, naime, prisjetio utakmica baraža iz 2009. godine, kada je optužio Zvjezdana da nije dao sve od sebe, da je simulirao povredu kako ne bi igrao revanš...
- Šta da kažem... To jeste neki kompliment od njega. Ako prođemo, sve će biti super i o tome niko neće pričati, ali ako ne prođemo, bit će opet Miske zas..., Miske prodao... Sve su to glupe priče i ne bih ih se prisjećao. Ja znam šta mogu - kaže Misimović.
Selektor zna najbolje
U duelu s Luksemburgom Zvjezdan je igrao ofanzivnog veznog, zajedno s Harisom Medunjaninom i Miralemom Pjanićem, a iza Edina Džeke i Vedada Ibiševića. Kaže da je izgledalo dobro, ali samo protiv Luksemburga.
- Mi smo ekipa koja uvijek igra ofanzivno. Protiv Luksemburga je bilo super, ali ne znam treba li napasti i Portugalce. Kada vidimo ko im igra, Koentrao (Coentrao), Pepe, Alveš (Alves) iz Zenita, Bosingva... onda je to znak da moramo biti oprezni. Znamo kakav napad imaju, a mi smo u odbrani dosta oslabljeni, bez trojice standardnih igrača. Kako ćemo igrati, to treba odlučiti selektor. On zna najbolje.
Na naslovnici FIFA-ine stranice
Misimović je govorio i za internet-stranicu FIFA-e, na čijoj je naslovnici jučer osvanuo. U intervjuu, naš fudbaler je o utakmicama govorio sa drugačijeg stavovišta.
- U BiH je bio rat i gdje god da pogledate, još uvijek možete vidjeti njegove ožiljke. Zato bi plasman na Euro mnogo značio našem narodu, mogli bi makar na trenutak zaboraviti svakodnevne probleme, skupiti se i napraviti zajedničko slavlje. Mi im želimo omogućiti da vrate osmjehe na lica. To bi bilo ostvarenje sna - rekao je Misimović.
- Obuca9
#2335 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nije to dragi Miske nikakav kompliment, nego matoro đubre pokušava da kaže da si ti jedini krivac što nismo otišli, a ne on i njegova kvazi taktika. Također, pokušava se unaprijed oprati, ako Pape uspije ono što on nije, pa da može reći "lako je bilo Papetu imao je Misketa".mikogoago wrote:Nedavno je bivši selektor BiH Miroslav Blažević izjavio za "Avaz" da ćemo proći Portugal samo "ako Miske bude pravi". Ćiro se, naime, prisjetio utakmica baraža iz 2009. godine, kada je optužio Zvjezdana da nije dao sve od sebe, da je simulirao povredu kako ne bi igrao revanš...
- ultima_palabra
#2336 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
hz__semir wrote:Nije to dragi Miske nikakav kompliment, nego matoro đubre pokušava da kaže da si ti jedini krivac što nismo otišli, a ne on i njegova kvazi taktika. Također, pokušava se unaprijed oprati, ako Pape uspije ono što on nije, pa da može reći "lako je bilo Papetu imao je Misketa".mikogoago wrote:Nedavno je bivši selektor BiH Miroslav Blažević izjavio za "Avaz" da ćemo proći Portugal samo "ako Miske bude pravi". Ćiro se, naime, prisjetio utakmica baraža iz 2009. godine, kada je optužio Zvjezdana da nije dao sve od sebe, da je simulirao povredu kako ne bi igrao revanš...
-
ja71
#2337 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
U ovom mecu su Portugalci TAJNI favoriti
-
Mustang1
#2338 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne da mozemo nego moramo ove uzetiSpisak: Eduardo, Beto, Rui Patrício, Bruno Alves, Coentrão, Sereno, João Pereira, Pepe, Rolando, Sílvio, Carlos Martins, Moutinho, Veloso, Raul Meireles, Amorim, Ruben Micael, Ronaldo, Danny, Hugo Almeida, Postiga, Nani, Nuno Gomes i Quaresma.
- PasoDzigera007
#2339 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ovo Ciri nije prvi put.Sjecam se prije izvlacenja baraza,Ciro kaze,nebitno koga cemo dobiti,jeb... cemo im mater svima,kada so dobili Portugal,Cirkan izjavljuje,kako je najmanje njih zelio u barazu.On je kriv za prosli put,jer je namjerno napravio svadju unutar tima,koja je ostavila velikog traga na onu utakmicu u Zenici.Da li je to namjerno uradio,prosudite samo.Otkud bas da tad naseg najboljeg igraca,javno napada. Sve ima svoje,kako i zasto.hz__semir wrote:
Nije to dragi Miske nikakav kompliment, nego matoro đubre pokušava da kaže da si ti jedini krivac što nismo otišli, a ne on i njegova kvazi taktika. Također, pokušava se unaprijed oprati, ako Pape uspije ono što on nije, pa da može reći "lako je bilo Papetu imao je Misketa".
- ultima_palabra
#2340 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Vala su prosjek na većini mjesta... nema Bosingwe ni Carvalha, to je dobro.Bubalo1 wrote:Ne da mozemo nego moramo ove uzetiSpisak: Eduardo, Beto, Rui Patrício, Bruno Alves, Coentrão, Sereno, João Pereira, Pepe, Rolando, Sílvio, Carlos Martins, Moutinho, Veloso, Raul Meireles, Amorim, Ruben Micael, Ronaldo, Danny, Hugo Almeida, Postiga, Nani, Nuno Gomes i Quaresma.Imamo iste situacije .. I mi i oni su puno jaci u napadu nego u odbrani .. tako da ce sjevati na sve strane
Vjerovatni sastav:
Eduardo
Pereira Alves Pepe Coentrao
Veloso Meireles
Nani Danny Ronaldo
Postiga
-
Stari
#2341 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Veceras mi je ovdje u mojoj vucjoj jami planirana jedna skromnija sjedeljka ...ne mogu reci bas tulum , zurka ili dernek ... doduse nacice se pokoja kapljica za ljubitelje tih stvari ...ali uglavnom tako, muska raja u hm..."poznim srednjim godinama" .... i suplja prica u stilu - pretpostavljate - "strucnjaka" kavi vec svi mi ovdje poenakd sebe volimo smatrati. Dolaze mi tipovi kojima se vidjam 2-3 puta godisnje a znamo se vec nekoliko decenija.
Dakle, da skratim, za mezetluke sam vec sredio stvar ...sto se osvjezenja grkljana tice i to je vec strpano u hladnjak, tihu muziku iz 70-tih naravno uvijek imam na raspolaganju ....ali jedna stvar mi fali, a buduci da je tema razgovora gotovo sigurno vec unaprijed odredjena (nogomet) ...trebalo bi mi to.
Snimak utakmica reprezentacije...cijelih utakmica...pogotovu ove zadnje utakmice u Parizu. To onako da imamo na Tv -monitoru dok caskamo ... i komentarisemo... Trazio sam vec i nasao na youtube ima cijela ta utakmica - ali je rezolucija tog snimka mala da bi se moglo vidjeti na iole vecem monitoru (28 incha "colova" - po dijagonali). Pa ako neko zna za nakakvu snimku ...negdje na Rapidshare, Megaupload, Oron ili slicnim cybermjestima.
Eto ...o tome se radi ...ako neko zna molio bih link
Unaprijed zahvalan.
Dakle, da skratim, za mezetluke sam vec sredio stvar ...sto se osvjezenja grkljana tice i to je vec strpano u hladnjak, tihu muziku iz 70-tih naravno uvijek imam na raspolaganju ....ali jedna stvar mi fali, a buduci da je tema razgovora gotovo sigurno vec unaprijed odredjena (nogomet) ...trebalo bi mi to.
Snimak utakmica reprezentacije...cijelih utakmica...pogotovu ove zadnje utakmice u Parizu. To onako da imamo na Tv -monitoru dok caskamo ... i komentarisemo... Trazio sam vec i nasao na youtube ima cijela ta utakmica - ali je rezolucija tog snimka mala da bi se moglo vidjeti na iole vecem monitoru (28 incha "colova" - po dijagonali). Pa ako neko zna za nakakvu snimku ...negdje na Rapidshare, Megaupload, Oron ili slicnim cybermjestima.
Eto ...o tome se radi ...ako neko zna molio bih link
Unaprijed zahvalan.
-
solo2
#2342 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma daj.. cuj prosjek - necemo se praviti budale bezveze - gledaj timova u kojim igraju.. sto napisa jedan cijenjeni forumas nedavno: mi da imamo Ronalda, Nanija, Meirelesa i Contraoa sve osim pobjede na Euru bi bio neuspjeh a ne da se natezemo sa nekom Bosnom e - to je isto kao da bi mi sada strahovali od Albanije -ultima_palabra wrote:Vala su prosjek na većini mjesta... nema Bosingwe ni Carvalha, to je dobro.Bubalo1 wrote:Ne da mozemo nego moramo ove uzetiSpisak: Eduardo, Beto, Rui Patrício, Bruno Alves, Coentrão, Sereno, João Pereira, Pepe, Rolando, Sílvio, Carlos Martins, Moutinho, Veloso, Raul Meireles, Amorim, Ruben Micael, Ronaldo, Danny, Hugo Almeida, Postiga, Nani, Nuno Gomes i Quaresma.Imamo iste situacije .. I mi i oni su puno jaci u napadu nego u odbrani .. tako da ce sjevati na sve strane
Vjerovatni sastav:
Eduardo (Benfica)
Pereira(Sporting) Alves (Zenit) Pepe (Real) Coentrao (Real)
Veloso (Genoa) Meireles(Chelsea)
Nani (MU) Danny (Zenit) Ronaldo (Real)
Postiga (Zaragoza)
- skenderija04
#2343 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
@Ultima
"Vala su prosjek na većini mjesta... nema Bosingwe ni Carvalha, to je dobro.
Vjerovatni sastav:
Eduardo
Veloso Meireles
Nani Danny Ronaldo
Postiga
Druze i ja ovako nesto kontam ali opet mi je nekako riskantno za prvu utakmicu staviti ovu liniju od tri Nani Danny Ronaldo,,,Ko tu brani ? Ko se vraca? Iskreno, volio bih da ovako izadju jer bi bilo prostora za manevar. Mislim da ce zrtvovati Dannyja ili Postigu, a podebljace sredinu. Taj 4-2-3-1 svakako ali sa dopunom duplog pivota sa jos jednim igracem defanzivnog profila
Vjerovatni sastav:
Eduardo
Veloso Meireles
Nani Danny Ronaldo
Postiga
Druze i ja ovako nesto kontam ali opet mi je nekako riskantno za prvu utakmicu staviti ovu liniju od tri Nani Danny Ronaldo,,,Ko tu brani ? Ko se vraca? Iskreno, volio bih da ovako izadju jer bi bilo prostora za manevar. Mislim da ce zrtvovati Dannyja ili Postigu, a podebljace sredinu. Taj 4-2-3-1 svakako ali sa dopunom duplog pivota sa jos jednim igracem defanzivnog profila
-
Zigurat
#2344 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Zdravo raja. Maksuz sam se registrovao na forum zbog ove tekme.
Znate li ima li neki organizovan prevoz za tekmu iz Sarajeva, posto sam bez auta. Lako je otici, al' kako se vratiti...
Pozz svima.
Znate li ima li neki organizovan prevoz za tekmu iz Sarajeva, posto sam bez auta. Lako je otici, al' kako se vratiti...
Pozz svima.
- ultima_palabra
#2345 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moguće onda da bude Moutinho umjesto Dannyja... Coentrao možda ne bude spreman, ne znam ko njega mijenja. Eventualno Hugo Almeida da bude u špicu umjesto Postige... njegova masa više odgovara ovakvoj utakmici od sićušnog Postige.skenderija04 wrote:@Ultima
Vjerovatni sastav:
Eduardo
Veloso Meireles
Nani Danny Ronaldo
Postiga
- burek_in_space
#2346 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Onaj Liedson ili ovako neshto iz Sportinga, shto se valj'o ko da su mu nogu slomili svaki put kada bi ga neko od nashih krivo pogledao, nije uopshte pozvan?!
-
north
#2347 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Spisak: Eduardo, Beto, Rui Patrício, Bruno Alves, Coentrão, Sereno, João Pereira, Pepe, Rolando, Sílvio, Carlos Martins, Moutinho, Veloso, Raul Meireles, Amorim, Ruben Micael, Ronaldo, Danny, Hugo Almeida, Postiga, Nani, Nuno Gomes i Quaresma
- ultima_palabra
#2348 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nije, on je propo ko kaučburek_in_space wrote:Onaj Liedson ili ovako neshto iz Sportinga, shto se valj'o ko da su mu nogu slomili svaki put kada bi ga neko od nashih krivo pogledao, nije uopshte pozvan?!
Stvarno nisu imali napadača kako treba zadnjih 10tak godina... Pauleta zabije San Marinu petaka, ali nigdje ga u velikim tekmama. Nuno Gomes bio dobar na Euru 2000, kasnije slabo. Ostali odron...
- burek_in_space
#2349 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Grozan si, vidi ti tog slavodobitnog smajkana.ultima_palabra wrote: Nije, on je propo ko kauč![]()
Stvarno nisu imali napadača kako treba zadnjih 10tak godina... Pauleta zabije San Marinu petaka, ali nigdje ga u velikim tekmama. Nuno Gomes bio dobar na Euru 2000, kasnije slabo. Ostali odron...
Kad smo vec kod Paulete, podsjeti me na jednu anegdotu - kladio se oj jaran za Euro 2004. ko cebiti bolji strijelac, on illi Raul chini mi se, i ispadnu Shpanci vec u 1/8ili 1/4 finala, Raul nije dao nijedan gol, i Pauleta mora samo jedan postici, medjutim do kraja prvenstva mu to nije poshlo za rukom, i propade mu listicoko 500 KM na markicu.
- skenderija04
#2350 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
E to je to. Almeida igra jako dobro kada je okrenut ledjima golu i samim tim stvara mogucnost naniju i Ronaldu da napadaju iz drugog plana. Toga me je najvise strah. Moutinho je takticki nenadmasan u ovoj reprezentaciji. Moze igrati na svim mjestima na sredini terena. Evo gledam da se u Portu snasao fenomenalno otkako je presao iz Sportinga. Vilas Boas ga je prosle godine pomjerio blize golu, ali kad je trebalo osigurati pozadi Moutinho je bio tu. Veoma cjenjen igrac. Prosle godine je odigrao 53 utakmice!!!!!!!!!!!!!!ultima_palabra wrote:Moguće onda da bude Moutinho umjesto Dannyja... Coentrao možda ne bude spreman, ne znam ko njega mijenja. Eventualno Hugo Almeida da bude u špicu umjesto Postige... njegova masa više odgovara ovakvoj utakmici od sićušnog Postige.skenderija04 wrote:@Ultima
Vjerovatni sastav:
Eduardo
Veloso Meireles
Nani Danny Ronaldo
Postiga