Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ja1977

#2326 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ja1977 »

Ovaj trener listice je kralj:

" Mislim da smo mi imali NAJSTOPOSTOTNIJU :lol: sansu na utakmici"

uzas
Obuca9

#2327 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

karanana wrote:cuj troznaci?
pa kako fulis tu?
Pa ne možeš fuliti, tu se osiguraš kao da taj par nisi ni igrao :D
BHF_Manijak

#2328 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Pravda za Borac!!! Image
ganjeta

#2329 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2330 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Velkoski »

ako borac dobije sa 3-0, ugasit' ovu ligu i zdra'o..
ganjeta

#2331 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

leet wrote:ako borac dobije sa 3-0, ugasit' ovu ligu i zdra'o..
Ma nema teorije da dobije smorac, najjače je kad kaže da su poslije 5-7 minuta bili uslovi da se nastavi utakmica, kao ispaznila se tribina :lol:

Napad je najbolja odbrana, i ono se vode tim, jbg moraju se vaditi da bi pripremili teren za razne komisije.
LSD

#2332 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

A tribina se nije ispraznila ni nakon pola sata vremena...ovi iz Borca sami sebi skacu u stomak :lol:
ganjeta

#2333 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Kakvih crnih pola sata, pa ni nakon sat preikida nije bila ispražnjena.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2334 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by -LIBERO- »

" Saopštenje za javnost u vezi suđenja na utakmici FK Sarajevo - NK Siroki Brijeg. "

U skladu sa svojim ovlaštenjima a radi zaštite ugleda i renomea FK Sarajevo, Upravni odbor FK Sarajevo daje,

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

vezi suđenja na utakmici FK Sarajevo-NK Široki Brijeg

odigranoj dana 24.09.2011.g. u kontekstu ukupnog stanja u fudbalu i odvijanja takmičenja u Premijer ligi BiH u sezoni 2011/2012

Upravni odbor FK Sarajevo smatra da se već sada može konstatirati da prvenstvo nije regularno.

Dokaz tome su dešavanja u Travniku, Trebinju, Banjaluci, Sarajevu!

Nacionalizam, huliganstvo, svakoliko mešetarenje u koje je umiješana i sudijska organizacija, nažalost postalo je stil i metod rada, pravilo po kojima se odvija prvenstvo u fudbalu u BiH.

Iz kola i kolo dešavaju se incidenti u koje je duboko involvirana i sudijska organizacija, mečevi se rješavaju za „zelenim stolom“, afera za aferom!

Stiče se utisak da se već zna ko će biti prvi.

Zbog koga se igra fudbal u BiH !?

Da li zbog ispoljavanja najnižih nacionalnih i huliganskih nagona, pojedinih sudija, menadžera, funkcionera...!?

Način organizacije, odvijanje prvenstva, mešetarstvo, samovolja, nepoštovanje ničega i nikoga u koje su mnogi nečasno uključeni čini takmičenje paradoksalnim!

Nepostojanje odgovornosti za odluke, mizerno blage kazne za počinioce samo podhranjuju idući slučaj, ušli smo u krug iz koga povratka nema.

FK Sarajevo je učinio dosta napora da u organizacijskom i kadrovskom smislu da u fer i sportskoj borbi pokuša dostići najviše sportske domete u takmičenju.

Kada su pojedinci shvatili da mislimo ozbiljno i kada su „oni koji određuju ko će biti šampion“ shvatili da mislimo ozbiljno, krenula je sudijska lakrdija !

U dvije utakmice, poništena su nam tri regularna gola, dva protiv Leotara i jedan protiv Širokog brijega!?

Protiv Širokog Brijega u Sarajevu jednostavno nismo imali šanse, napadi su nam presjecani čim se naši igrači približe golu Širokog Brijega, poništava nam se regularan gol, osim totalnog i do sada neviđenog bunkera protivnika, svjedoci smo valjanja na terenu igrača Širokog koji se ne sankcioniše poštenim produženjem utakmice, fudbaleri Širokog brijega su tokom utakmice napravili dvije šanse, jednu nakon grubog udaranja i faula nad našim igračem Zrnanovićem koji sudija nije sankcionisao puštajući „prednost“ i drugi svirajući slobodni udarac iz kojeg je postignut pogodak iz sumnjive ofsajd pozicije!?

Na FK Sarajevo pokrenuta je očita sudijska haranga organizirana u nacionalnim centrima političke moći sa ciljem da se FK Sarajevo skine sa čelne pozicije u šampionatu.

Želimo jasno naglasiti da FK Sarajevo ubuduće neće dozvoliti nikakve radnje na svoju štetu.

Ukoliko se pojave na bilo koji način rasisitičke i nacionalističke parole i transparenti kao i skanidaranja kojima se veličaju ratni zločinci a posebno Nož, žica, Srebrenica, FK Sarajevo će naspustiti teren zbog raspirivanja i podržavanja huliganstva, šovinizma i naconalizma na stadionima, a shodno pravilima UEFA će tražiti registraciju utakmica u svoju korist.

Svima koji se mogu prepoznati u ovom želimo poručiti da FK Sarajevo neće plaćati ništa i nikoga osim onoga što je pozitivnim propisima predviđeno jer naši donatori i sponzori ne odvajaju sredstva „za te namjene“. To ostavljamo za soldate, bojovnike, đenerali, menadžer, bivše narcisoidne ljubitelje bordo boje i ostale likove koji „znaju kako se to radi“ !!!

Što se FK Sarajevo tiče mi ćemo ubuduće praviti analizu suđenja sa vještacima te struke i ako nađemo osnova, podizati krivične prijave zbog očite zloupotrebe položaja i ovlaštenja i nesavjesnog obavljanja funkcije.

Nadamo se da će i neki drugi klubovi slijediti ovaj primjer jer se prosjaćenje u Sarajevu i BiH može iskorijenti samo ako se prosjacima ne bude davalo uz poruku „velikim meštrima“ u nacionalnim i političkim centrima moći - MI I PORED SVEGA IDEMO NA TITULU ŠAMPIONA.

UPRAVNI ODBOR FK SARAJEVO
Dana. 26.09.2011.
strong69

#2335 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by strong69 »

Želimo jasno naglasiti da FK Sarajevo ubuduće neće dozvoliti nikakve radnje na svoju štetu.

Ukoliko se pojave na bilo koji način rasisitičke i nacionalističke parole i transparenti kao i skanidaranja kojima se veličaju ratni zločinci a posebno Nož, žica, Srebrenica, FK Sarajevo će naspustiti teren zbog raspirivanja i podržavanja huliganstva, šovinizma i naconalizma na stadionima, a shodno pravilima UEFA će tražiti registraciju utakmica u svoju korist.

Svima koji se mogu prepoznati u ovom želimo poručiti da FK Sarajevo neće plaćati ništa i nikoga osim onoga što je pozitivnim propisima predviđeno jer naši donatori i sponzori ne odvajaju sredstva „za te namjene“. To ostavljamo za soldate, bojovnike, đenerali, menadžer, bivše narcisoidne ljubitelje bordo boje i ostale likove koji „znaju kako se to radi“ !!!

Što se FK Sarajevo tiče mi ćemo ubuduće praviti analizu suđenja sa vještacima te struke i ako nađemo osnova, podizati krivične prijave zbog očite zloupotrebe položaja i ovlaštenja i nesavjesnog obavljanja funkcije.

Nadamo se da će i neki drugi klubovi slijediti ovaj primjer jer se prosjaćenje u Sarajevu i BiH može iskorijenti samo ako se prosjacima ne bude davalo uz poruku „velikim meštrima“ u nacionalnim i političkim centrima moći - MI I PORED SVEGA IDEMO NA TITULU ŠAMPIONA.

Dana. 26.09.2011.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
megaman4

#2336 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by megaman4 »

strong69 wrote:

Dana. 26.09.2011.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
SVAKA ĆAST SARAJEVO :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
perfect_guy

#2337 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by perfect_guy »

da, sve službe koje trebaju i jesu bile prisutne, a to kako su obavljale svoj posao je druga priča
Gandalf

#2338 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Gandalf »

BHF_Manijak wrote:Pravda za Borac!!! Image
:lol: :lol: :lol:
FnatiC

#2339 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by FnatiC »

E joj i ovog Zelje ljudi usli malo u teren malo se grudvali i odmah nece da igraju. Pravda za Borac :D
Lakat Jebić

#2340 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Lakat Jebić »

FnatiC wrote:E joj i ovog Zelje ljudi usli malo u teren malo se grudvali i odmah nece da igraju. Pravda za Borac :D
jes ocam, ko kakva djeca. "ja se necu igrat, vrati mi moju selectovu loptu, to je moj babo kupio"

:D
JThomas

#2341 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

velika urota organizatora utakmice protiv borca.
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#2342 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Privatna poruka »

Saopštenje uprave moga Sarajeva :thumbup:

Meni nije jasno sto se Zeljo buni. I ja isto zelim pravdu za borac situacija je vrlo jasna. U prilog mojim riječima uprava borca uradila je foto-robot najagresivnijeg koji je uletio na teren i jasno se vidi da nije postojala ni najmanja namjera da se neko povrijedi. Pravda za Borac, bodovi za Borac! :zjev:

Image

Uploaded with ImageShack.us
Edin_Sarajevo

#2343 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Edin_Sarajevo »

:lol:
donja_crtica

#2344 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by donja_crtica »

Nek vas je stid.

Iz sigu... ovaj bezbjednih izvora saznalo se da je ona grupa od 200 navijaca dosla iz Sarajeva i po dogovoru uletila u teren i gadjala svoje drugare, i to komadima stiropora.

O ovome se nije moglo da price pre. Sada moze.
BHF_Manijak

#2345 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Ma bacali ih lavovima, sta vam je ba... :evil: A oni sto su uletili, to su ustvari nasi bili, sami smo sebe napali kao i obicno!

3:0 za Borac, pravdu istjerajmo do kraja!!!
Baudelaire

#2346 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baudelaire »

BHF_Manijak wrote:Ma bacali ih lavovima, sta vam je ba... :evil: A oni sto su uletili, to su ustvari nasi bili, sami smo sebe napali kao i obicno!

Samo se vi zajebavajte, ali kakve je dosad odluke naš Savez donosio i koliko je često Borac zahvaljujući istim profitirao, strah me da opet neku genijalnost ne smisle.
lijek-za-sve

#2347 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by lijek-za-sve »

Pa mora i Zeljo snositi sankcije jer njihovi navijaci nisu vracali kamenje fasistima da bi ovi mogli ponovo gadjati te iste navijace Zelje ccccc gdje vam je navijacka solidarnost :-) :-) :-) :run:

:bih: :bih:
Last edited by lijek-za-sve on 26/09/2011 20:41, edited 1 time in total.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2348 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by bordo gandalf »

BHF_Manijak wrote:Ma bacali ih lavovima, sta vam je ba... :evil: A oni sto su uletili, to su ustvari nasi bili, sami smo sebe napali kao i obicno!

Cime se sve zeljo nece sluziti :roll:
ultrajvosa 1987

#2349 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultrajvosa 1987 »

Uprava FKS :thumbup:

Sad mi ismijavamo debile iz BL, sve je to ok, a sta ako komisija donese odluku o ponavljanju utakmice ???
Kako ce FKZ reagovati, ne otici na tekmu i sigurno bodove cetaljima pepustiti, ili otici na tekmu pa igrati po njihovoj "muzici" ???

Ovo cisto govorim iz iskustva sa BL, znaci debil udari igraca i naravno da nece niko nastaviti utakmicu iz sigurnosnih razloga, ali komisija jebena odluci kako odluci.. 3-0 za Borac.

Ako komitet ne kazni cetnike sa praznim tribinama 5 utakmica minimalno i 50 milja km onda nek' se odmah rasforimiraju, ali kako upratih na pressu FKZ onaj iz komiteta Ljubojevic vec sere ...

Ma bruka i sramota ...
afannedim

#2350 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by afannedim »

Ma 3:0 za Borac a nek ih kazne 20 utakmica bez publike i jedno 100.000,00 KM novčano, jbg kad je protiv Sarajeva bilo 3:0 isto MI nismo htjeli nastavit nek bude isto.
Locked