normalno da nije zasluzio poziv, kad NEMA KVALITET. nije dzaba u trecoj ligi. jebote, jel ti treba crtati. moji standardi o 6 godina dokazivanja vaze jedino i iskljucivo za igrace koje ti nabrajas kao potencijale. zato nema potrebe da izvrces moje rijeci i lazes. nije to lijepo.vaooo...sta bi sa tvojim standardima o 6. godina dokazivanja i kvazi ligama. ko da nikada nisu ni postojali, a?
dzeko je zabio mladim cesima, i na najbolji nacin se preporucio muzuru. to djuricu nije uspjelo, unatoc hrpi golova... i to jakim ekipama. pa cak ni da sjedi na tribinama.
mozda nije ni zasluzio poziv. ali ako cemo vuci paralele...trebao je.
ne izmisljas opet. pjanic sa 19 godina svojim kvalitetom zasluzio poziv. dok recimo adilovic sa 19 godina, a i sa 27 ne zasluzuje poziv, jer je levata ko odredjuje ko ima kvalitet , ko ne? splend? zasto spominjes pjanica, sa tvojim kriterijima, pjanic je prvo trebao na kaljenje u u-21 repku. ne prica se ovdje o klasama i ko ima potencijal da igra za Real , nego o tvom negodovanju sto je zukanovic uopste pozvan.
ko je spominjao stilica i gurao ga prije misketa u prvi tim? hoces li ikada prezaliti sto je taj momak igrao pola sata za reprezentaciju, i ko ce uopste sagledati stetu koju je napravio rep. ? tvrdis da nikada nije trebao dobiti poziv? jer je ceska jaca od poljske lige? (stilic ni kao najbolji stranac lige, ocito nije zasluzio poziv)
nikad ja nisam rekao da stilic ne treba da dobije poziv. NE LAZI
PANDZA ZUKANOVIC VRANJES NADAREVIC MRAVAC SU LEVATIradi se o tome da si ti skako na sve cetri i pri samoj pomisli da se pozove zukanovic (levat iz kvazi lige) o kojem bruje mediji. a vranjes i ekipica su ...sasma OK. pandza je ok i ne igra u kvazi ligi i klubu.
ukratko: ne treba nikad nove igrace probati, to niko ziv ne radi. pa ni ako kiksaju ko amateri, ne treba probati nekog novog kandidata.
OPET LAZES i izmisljas.
ja nisam vidovit, ja govorim kako trenutno jest. trenutno su ova dva mladica levati. ako budu dobri, prodat ce se negdje, napredovati, i postati standardni u repki. opet ne znam sta ti je ovdje ne jasno??a s koliko godina je dosao u CSKA i gdje je prije bio?
majstore, ti nama ovdje govoris da je stevanovic levat, samo zato sto ti tako kazes. i to levat s 22 g. seferovic sa 20. g.
ne daj boze da je bio los u reprezenatciji ovo malo sto je odigrao, ti bi ga spalio na lomaci. ovako moras sutit i jest se iznutra.
zukanovic je napravio pomak unutar lige u kojoj igra, isto kao i rahimic, a jos ima godina za jaci transfer.
lulic kad je imao 20 godina je bio levat, i nije bio pozivan, kad je se popravio dobio je poziv. kasnije je svojim radom i trudom i kvalitetom potpisao za lazio. slicnu pricu je imao i spaha. dok je igrao za celik i zagreb, slabo je kad nastupao za repku, jer je bilo boljih. kad je otisao u rusiju, postao je standardan. STA TI SAD NIJE JASNOono ima tapiju na kvalitet... ko ima kvalitet ide sa 20-21 godine u lazio isl?
oooopssss, Lula je sa 25 zavrsio tamo. i to iz kvazi lige. stevan ce vjecno ostati u vojvodini.
spaha je sa 22 igrao u Sevilli...ova je jos bolja.
ma bravo, biseru.
Nisam ja reko da ce vranjes igrati u prvoj. OPET LAZESzbogradi..vranjes je bolji? igra u jacem klubu?.... ne navijas za bosnu?
u redu, tvoje misljenje. vjerovatno zbog famozne 'uigranosti' sa spahom.
nisam rekao da je limitiran, i da ga ne treba zvati. takodjer nisam rekao ni da zahu treba da zove. SAD SI DVA PUTA SLAGAOpa da. ako ode u nekog ruskog fenjerasa time će se dokazati da je momak limitiran i ti ces biti u pravu. ne treba ga ni zvat vise. (zahu iz druge lige ipak treba)
ja sto kazem, ja bar ne slazem i ne izmisljam. pape nece ostaviti misketa na klupi, jer nije ludak.nemas ti sta odgovarat jer nikad nista nisi ni rekao, sem zescih previda u logici, hejta spram pojedinaca i bacanja graha ko ima, ko nema kvalitet.
ako ti pape stavi misimovica na klupu, nemoj kakav belaj napravit. a stavice ga ako misli da se plasiramo.
haj uzdravlju