Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
splend

#2326 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by splend »

nisam mislio odgovarati, al' nisam mogao izdrzati :x
vaooo...sta bi sa tvojim standardima o 6. godina dokazivanja i kvazi ligama. ko da nikada nisu ni postojali, a?
dzeko je zabio mladim cesima, i na najbolji nacin se preporucio muzuru. to djuricu nije uspjelo, unatoc hrpi golova... i to jakim ekipama. pa cak ni da sjedi na tribinama.
mozda nije ni zasluzio poziv. ali ako cemo vuci paralele...trebao je.
normalno da nije zasluzio poziv, kad NEMA KVALITET. nije dzaba u trecoj ligi. jebote, jel ti treba crtati. moji standardi o 6 godina dokazivanja vaze jedino i iskljucivo za igrace koje ti nabrajas kao potencijale. zato nema potrebe da izvrces moje rijeci i lazes. nije to lijepo.
a ko odredjuje ko ima kvalitet , ko ne? splend? zasto spominjes pjanica, sa tvojim kriterijima, pjanic je prvo trebao na kaljenje u u-21 repku. ne prica se ovdje o klasama i ko ima potencijal da igra za Real , nego o tvom negodovanju sto je zukanovic uopste pozvan.
ko je spominjao stilica i gurao ga prije misketa u prvi tim? hoces li ikada prezaliti sto je taj momak igrao pola sata za reprezentaciju, i ko ce uopste sagledati stetu koju je napravio rep. ? tvrdis da nikada nije trebao dobiti poziv? jer je ceska jaca od poljske lige? (stilic ni kao najbolji stranac lige, ocito nije zasluzio poziv)
ne izmisljas opet. pjanic sa 19 godina svojim kvalitetom zasluzio poziv. dok recimo adilovic sa 19 godina, a i sa 27 ne zasluzuje poziv, jer je levat
nikad ja nisam rekao da stilic ne treba da dobije poziv. NE LAZI
radi se o tome da si ti skako na sve cetri i pri samoj pomisli da se pozove zukanovic (levat iz kvazi lige) o kojem bruje mediji. a vranjes i ekipica su ...sasma OK. pandza je ok i ne igra u kvazi ligi i klubu.
ukratko: ne treba nikad nove igrace probati, to niko ziv ne radi. pa ni ako kiksaju ko amateri, ne treba probati nekog novog kandidata.
PANDZA ZUKANOVIC VRANJES NADAREVIC MRAVAC SU LEVATI
OPET LAZES i izmisljas.
a s koliko godina je dosao u CSKA i gdje je prije bio?
majstore, ti nama ovdje govoris da je stevanovic levat, samo zato sto ti tako kazes. i to levat s 22 g. seferovic sa 20. g.
ne daj boze da je bio los u reprezenatciji ovo malo sto je odigrao, ti bi ga spalio na lomaci. ovako moras sutit i jest se iznutra.
zukanovic je napravio pomak unutar lige u kojoj igra, isto kao i rahimic, a jos ima godina za jaci transfer.
ja nisam vidovit, ja govorim kako trenutno jest. trenutno su ova dva mladica levati. ako budu dobri, prodat ce se negdje, napredovati, i postati standardni u repki. opet ne znam sta ti je ovdje ne jasno??
ono ima tapiju na kvalitet... ko ima kvalitet ide sa 20-21 godine u lazio isl?

oooopssss, Lula je sa 25 zavrsio tamo. i to iz kvazi lige. stevan ce vjecno ostati u vojvodini.
spaha je sa 22 igrao u Sevilli...ova je jos bolja.

ma bravo, biseru.
lulic kad je imao 20 godina je bio levat, i nije bio pozivan, kad je se popravio dobio je poziv. kasnije je svojim radom i trudom i kvalitetom potpisao za lazio. slicnu pricu je imao i spaha. dok je igrao za celik i zagreb, slabo je kad nastupao za repku, jer je bilo boljih. kad je otisao u rusiju, postao je standardan. STA TI SAD NIJE JASNO
zbogradi..vranjes je bolji? igra u jacem klubu?.... ne navijas za bosnu?
u redu, tvoje misljenje. vjerovatno zbog famozne 'uigranosti' sa spahom.
Nisam ja reko da ce vranjes igrati u prvoj. OPET LAZES
pa da. ako ode u nekog ruskog fenjerasa time će se dokazati da je momak limitiran i ti ces biti u pravu. ne treba ga ni zvat vise. (zahu iz druge lige ipak treba)
nisam rekao da je limitiran, i da ga ne treba zvati. takodjer nisam rekao ni da zahu treba da zove. SAD SI DVA PUTA SLAGAO
nemas ti sta odgovarat jer nikad nista nisi ni rekao, sem zescih previda u logici, hejta spram pojedinaca i bacanja graha ko ima, ko nema kvalitet.

ako ti pape stavi misimovica na klupu, nemoj kakav belaj napravit. a stavice ga ako misli da se plasiramo.

haj uzdravlju
ja sto kazem, ja bar ne slazem i ne izmisljam. pape nece ostaviti misketa na klupi, jer nije ludak.
MightyMatch

#2327 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MightyMatch »

Ode li Miske u Kinu,nece ga ni zvati.
Taman prostora za Stevanovica a domet za rafalanje iz bliske nam Kine nije prikladan.
ja71

#2328 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ja71 »

MightyMatch wrote:Ode li Miske u Kinu,nece ga ni zvati.
Taman prostora za Stevanovica a domet za rafalanje iz bliske nam Kine nije prikladan.
i meni je to prvi sinulo kroz glavu
DonVito

#2329 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVito »

I opet cemo imati limitiranu klupu tj. na klupi igrace poput Vrancica, Ibricica itd.. :roll: bolje jednog Misketa i na klupi drzati do 60 min nego da ocekujes od Vrancica da bude neki kljuc osvjezenja o sta vec, kao rep. imamo 12 igraca 11 sto igra mora uvijek da igra po nekima a ostali ko ih.. ali ne ide to tako..
MWPeace

#2330 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MWPeace »

:D @splend
naravno da nisi mogao izdrzati. opet si dosao na dozu brukanja... jer si toliko zadrt da to i ne primjecujes
splend wrote:
normalno da nije zasluzio poziv, kad NEMA KVALITET. nije dzaba u trecoj ligi. jebote, jel ti treba crtati. moji standardi o 6 godina dokazivanja vaze jedino i iskljucivo za igrace koje ti nabrajas kao potencijale. zato nema potrebe da izvrces moje rijeci i lazes. nije to lijepo.
znaci, kad uvecas slova, gluposti koje si govorio, izgledaju... relevantnije? ne hoda to tako.

nemam ja sta izvrcat, samo pratim tvoju nakardnu logiku. sto posto sam uvjeren da si pljuvao muzurovica sto poziva nejac iz ceske lige. nemam ja sta nabrajati, ti si fino nabrojio seferovica iz fiorentine, da je levat koji je vec umro.

docim dzeko nije levat iz teplica....ti znao da ce dzeko postati ono sto jeste danas.
jesi pljuvao spahu koji je sa sa 24 .g sjedio u zagrebu? vjerovatno je tada i spaha bio samo jos jedan limitirani levat, koji umire u HNL-u.

jerbo kao sto znamo, igarci sa 20. 22. ili 26 g. - ne mogu napredovati u klubskoj karijeri

rekao nam splend. :D

ne izmisljas opet. pjanic sa 19 godina svojim kvalitetom zasluzio poziv. dok recimo adilovic sa 19 godina, a i sa 27 ne zasluzuje poziv, jer je levat
a pjana se nije trebao dokazivati? to samo vazi za ove levate koji igraju po teplicama i zagrebu, kao sto su spaha i dzeko?

aha, sad je jasnije. :D

nikad ja nisam rekao da stilic ne treba da dobije poziv. NE LAZI
zasto ga onda prozivas ? kakvu je to stetu pocinio? jel to stilic manje vrijedan od ibricica iz super hajduka i turske lige? stilic se vuce dva ciklusa i teret je oko vrata?

da li iko ovdje govori da stilic treba igrati prvu postavu...ili da bilo koji igrac koji se pozove (pa i zukanovic) treba igrati prvu postavu, bez obzira kako lose partije pruzao? mislis da ja bi se ja zalagao za zukanovica u reprezenatciji, ma kako los bio?
tako kao sto se ti zalazes za misimovica iz kine? pa to bi onda znacilo da ja ne zelim dobro reprezentaciji i da sam ostrascen i izgubio vezu s realnoscu.
PANDZA ZUKANOVIC VRANJES NADAREVIC MRAVAC SU LEVATI
OPET LAZES i izmisljas.
zasto vrijedas nase reprezentativce? koji ti je ovo put da nazivas ljubimce nacije - levatima?
nadam se da ce postovana moderacija ukloniti ovaj govor mrznje. kao sto se i nas selektor ili amar osim, stite od raznih kafanskih epiteta.

ja nisam vidovit, ja govorim kako trenutno jest. trenutno su ova dva mladica levati. ako budu dobri, prodat ce se negdje, napredovati, i postati standardni u repki. opet ne znam sta ti je ovdje ne jasno??
sta je nejasno? mozda to sto nikad nisi obrazlozio po cemu su levati. tebe stevanovic nije nimalo impresionirao? igrac koji je na rosteru fiorentine ...je tu na lijepe oci, inace je levat koji nikada nece napredovat (tj nema prostora za napredak) kao sto ni dzeko nije imao u njegovim godinama.

trebao si spahi sa 24 g. reci da je levat koji je umro u prosjecnom klubu... ma sta to znacilo. kasnije je otisao u levatski šinjik, pa torpedo... i samo se pokazao koliko je limitiran, i da igraci sa 25-26 g. - niposto ne mogu napredovati u karijeri i dobacit do seville isl. strasno je da smo uopste zvali nekog igraca torpeda, levatskog kluba.

sta tek reci o igarcima sa 20 i 22 godine ...oni su u godinama kad se treba razmisljati o oprostaju, a postoji ljudi koji gaje nadu da mogu napredovat u karijeri? treba to kamenovati.

lulic kad je imao 20 godina je bio levat, i nije bio pozivan, kad je se popravio dobio je poziv. kasnije je svojim radom i trudom i kvalitetom potpisao za lazio. slicnu pricu je imao i spaha. dok je igrao za celik i zagreb, slabo je kad nastupao za repku, jer je bilo boljih. kad je otisao u rusiju, postao je standardan. STA TI SAD NIJE JASNO
lulic je dobio poziv jos dok je bio u levatskom young boysu. tada je imao 24 g....i znas sta mu je falilo?
falilo mu je da mu ti dodjes i da mu kazes koju na ohu:

momak, imas 24 g. i propao si jer igras u kvazi-ligi. :D
i dzeko je igrao u levatskim teplicama, a spaha u zagrebu. kasnije je spaha postao standardan u rep. jos dok je bio u šinjiku i torpedu, dok se jednom semiru stilicu (iz ukrajinske lige) treba jebat m. i stalno ga prozivat. semir levat propao igrajuci u ukrajini, a buduci kinez nije?
koliko ti puta trebam objasniti tvoju izopacenu logiku?

u rep. semir svakako nema mjesta (prvih 11) jer pretendira na pjanicevu poziciju. na tu istu pozciju pretednuje i ibro dirka, ali je turska liga jaca od ukrajinske (hihi)... .pa se nekako nadje mjesta za njega, makar na klupi.

Nisam ja reko da ce vranjes igrati u prvoj. OPET LAZES
a ko ce igrati? muhamed konjic? mozda pandza nakon sto taman prizdravi?

dobro, makar znamo ko niposto ne bi trebao igrati - onaj iz kvazi lige. :D
nisam rekao da je limitiran, i da ga ne treba zvati. takodjer nisam rekao ni da zahu treba da zove. SAD SI DVA PUTA SLAGAO
pa sto cemo ih zvati kad igraju u kvazi-klubovima. pandza, vranjes, zaha, maravac, evo sad i zukanovic...zasto zvati igrac iz kvazi liga i fenjerasa? i pritom se radi o momcima koji se nisu dokazali 6 godina.

koliko ces puta skociti sam sebi u usta? prekuco si pojam blamiranje
ja sto kazem, ja bar ne slazem i ne izmisljam. pape nece ostaviti misketa na klupi, jer nije ludak.
prvo si rekao da nisi vidovit, a evo sad bi opet gledao.

pape bi bio ludak ako ne stavi misketa u prvu postavu - iz kineske lige. ( pjanica gurnut na krilo. roma je levatski klub svakako)

a bio bi totalna kamikaza - staviti momka iz belgijske lige - kojem su konkurenti decki iz alanije i mehelena? :D

okani se corava posla, samo se ukopavas sve vise :wink:
Arteta

#2331 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Arteta »

Ja stvarno ne vidim zasto su razni Kortrijci,Gentovi,Alanije i sl toliko puno bolji od nasih klubova pa da igraci odatle dobijaju prednost u odnosu na domacu ligu.
Ja bih vise volio vidjeti Torlaka u repci nego li Vranjesa,Zuaknovica i ostale.
frngla

#2332 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by frngla »

Nemojte me pogrešno shvatiti, ali smatram da je Miske unosio dosta nemira u svlačionicu rafalanjem, a nakon toga Pape ga je stavljao u svaku utakmicu od početka iako on to nije u stanju fizički izdržati... Nakon ovoga, tj. nakon njegovog odlaska otvara se skroz druga formacija za našu repku za koju smatram da će bolje izgledati na terenu nego li do sada kamaranje igrača na neprirodnim pozicijama... Stevanović na krilo i sl... Nadam se isto tako da će Pape pozvati neka nova lica pred utakmicu sa Slovenijom, makar to bio Husejinović iz Sarajeva ili Đurića (iako igra u drugoj Italijanskoj ligi mislim da je dobar napadač), za Bičakčića isto tako, što prije izganjati papire jer bi dobili širinu u odbrani, itd... Ugl. vidjet ćemo kako će se to sve odvijati... :bih:
Arteta

#2333 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Arteta »

jeza u ledja wrote:Sta je ovo , banuju ga on se registruje pod drugim nikom da nastavi. Sve samo da mu sukne. :D

Nestade mi kokica. :sad:
Najzanimljiviji mu je novi nick. :D
MWPeace

#2334 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MWPeace »

Arteta wrote:
jeza u ledja wrote:Sta je ovo , banuju ga on se registruje pod drugim nikom da nastavi. Sve samo da mu sukne. :D

Nestade mi kokica. :sad:
Najzanimljiviji mu je novi nick. :D
dolazim u miru. rebrendiran :D

mislim, malkice je hinjavo prozivat za kloniranje...a vec rekoh, forumas godine (cestike moketu...iako vise gotivim Can period :mrgreen: ) je takodjer klon.

o klubovima se danas mogu vuci paralele na osnovu ambicija. svi znamo da je valencia spejs šatl za malagu...ali ko bi vise imao sansu da dovede dzeku, malaga ili valencia? pa to svi znamo

ocito je i gent ambizioznija sredina od kortrijka, jer ovi ne mogu zaustavit transfer svog ponajboljeg igraca
DonVito

#2335 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVito »

Image

:bih:
MOSALJOZE

#2336 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

DonVito wrote:Image

:bih:
Alenu je tek 16 godina i ne treba vršiti veliki pritisak na njega, smatraju u N/FS BiH…
Razgovarao sam sa Seadom Halilovićem, Alenovim ocem i našim bivšim A reprezentativcem po pitanju angažmana iznimno talentiranog igrača Dinama u naše državne selekcije, istakao je za SCsport.ba Denijal Pirić, tehički direktor Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH, naglasivši:

„Nakon našeg razgovora njemu i Alenu sve opcije ostale su na raspolaganje. U saradnji sa našim selektorima Vladom Jagodićem i Tonijem Karačićem ponudili smo Alenu da bira da li želi igrati za mladu ili juniorsku reprezentaciju BiH. Sead mi je rekao da ne mogu još odlučiti, odnosno da će nam se sami javiti kada 'prelome' za koju reprezentaciju će Alen ubuduće igrati, Bosnu i Hercegovinu ili Hrvatsku“.

Pirić kaže i da nema potrebe da se žuri u slučaju Halilović.

„Alenu je tek 16 godina i ne treba vršiti veliki pritisak na njega. Naravno, da je naša želja da jednog dana igra u dresu BiH, ali odluka je na njemu i njegovoj porodici“, kaže Pirić.

On je za naš portal rekao i da će za BiH sigurno igrati Sead Kolašinac, fudbaler Schalkea, a što je SCsport.ba u direktnom razgovoru sa spomenutim igračem objavio još 13. novembra ove godine.

„Kolašinac je i nama u N/FS BiH kazao kako je nastup za BiH njegova izrazita želja, te da po tom pitanju nema nikakvih dilema. Ranije je predao papire i u fazi završetka je dobivanje državljanstva, pa će nam se po okončanju procesa Kolašinac odmah staviti na raspolaganje“, tvrdio je Pirić.
Bičo riješen Kolašinac haman
DonVito

#2337 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVito »

Mujdza---Spahic--Zukanovic (Bicakcic )--Kolasinac :)

Abd. pa konačno da se vise ne siluje Salihovic na lijevom boku :)
MOSALJOZE

#2338 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

DonVito wrote:Mujdza---Spahic--Zukanovic (Bicakcic )--Kolasinac :)

Zukanović moze igrati bocno kolasinac MRTVI stoper
DonVito

#2339 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVito »

MOSALJOZE wrote:
DonVito wrote:Mujdza---Spahic--Zukanovic (Bicakcic )--Kolasinac :)

Zukanović moze igrati bocno kolasinac MRTVI stoper
Kolasinac u S04 igrao i l.beka 8) uostalom momčić je mlad vidjecemo, Spaha je bio bek isto...
svi u napad

#2340 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by svi u napad »

Ma ljudi moji jel`to moguce (sto bi rekao pok. Mladen Delic). Evo pocele su se desavati lijepe stvari. Prije par mjeseci sam pisao da mi ovdje na forumu trebamo vrsiti pritisak na Savez i struku da se vise angazuju oko dovodjenja novih igraca iz dijaspore. Dobri Jose Mujica je bio malo skeptican oko ovog mog prijedloga ali ja sam cvrsto ubijedjen da Pape i ljudi iz Saveza ponekad navrate na ovaj forum. Vijest da ce uskoro Bicakcic i Kolasinac biti nasi je divna, jer sa njima uz Mujdzu, Vranjesa, Pandzu, Sunjica, Zukanovica i kapitena Spahica odbrana ce biti puno bolja i necemo vise strahovati od kartona. Uz navedene bi jos volio da se pridoda i mali Kvesic jer je igrama u U-21 to zasluzio, te Seferovic i drugi Hajrovic (Izeta zaboraviti) posto se nalaze i treniraju u ozbiljnim klubovima sto znaci da imaju kvalitetu. Lijepo je vidjeti da se nesto desava (Piric i com. se podigli iz fotelja i poceli raditi svoj posao) i mislim da ce sve biti bolje i bolje. Sretan sam da ovdje ima puno ljudi dobre volje koji su pisali o novim talentima i dali dosta dobrih prijedloga, te s toga mislim da je ovaj forum uz naseg velikog Bosanca i gospodina Svabu dao ogroman doprinos u poboljsanju rada Saveza. Novi predsjednik Begic je takodjer pravi izbor (Svabo nista ne prepusta slucaju) i sve mi mirise da cemo uskoro imati pozitivne vibracije, te kao uspjesna i respektibilna repka, biti toliko interesantni i primamljivi, da ce mladi talenti sami moliti da igraju za repku. Divne vijesti za kraj 2012. Naprijed Bosno i Hercegovino.
P.S. - kopiju ovog teksta cu staviti i na drugu temu. Hvala i sretna Vam svima Nova 2013 godina a repki da ostane na mjestu gdje se sada nalazi. Zivjeli!
MOSALJOZE

#2341 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

svi u napad wrote:Ma ljudi moji jel`to moguce (sto bi rekao pok. Mladen Delic). Evo pocele su se desavati lijepe stvari. Prije par mjeseci sam pisao da mi ovdje na forumu trebamo vrsiti pritisak na Savez i struku da se vise angazuju oko dovodjenja novih igraca iz dijaspore. Dobri Jose Mujica je bio malo skeptican oko ovog mog prijedloga ali ja sam cvrsto ubijedjen da Pape i ljudi iz Saveza ponekad navrate na ovaj forum. Vijest da ce uskoro Bicakcic i Kolasinac biti nasi je divna, jer sa njima uz Mujdzu, Vranjesa, Pandzu, Sunjica, Zukanovica i kapitena Spahica odbrana ce biti puno bolja i necemo vise strahovati od kartona. Uz navedene bi jos volio da se pridoda i mali Kvesic jer je igrama u U-21 to zasluzio, te Seferovic i drugi Hajrovic (Izeta zaboraviti) posto se nalaze i treniraju u ozbiljnim klubovima sto znaci da imaju kvalitetu. Lijepo je vidjeti da se nesto desava (Piric i com. se podigli iz fotelja i poceli raditi svoj posao) i mislim da ce sve biti bolje i bolje. Sretan sam da ovdje ima puno ljudi dobre volje koji su pisali o novim talentima i dali dosta dobrih prijedloga, te s toga mislim da je ovaj forum uz naseg velikog Bosanca i gospodina Svabu dao ogroman doprinos u poboljsanju rada Saveza. Novi predsjednik Begic je takodjer pravi izbor (Svabo nista ne prepusta slucaju) i sve mi mirise da cemo uskoro imati pozitivne vibracije, te kao uspjesna i respektibilna repka, biti toliko interesantni i primamljivi, da ce mladi talenti sami moliti da igraju za repku. Divne vijesti za kraj 2012. Naprijed Bosno i Hercegovino.
P.S. - kopiju ovog teksta cu staviti i na drugu temu. Hvala i sretna Vam svima Nova 2013 godina a repki da ostane na mjestu gdje se sada nalazi. Zivjeli!
Evo i ja se štipam za obraz pa ne vjerujem kako fino napredujemo MAŠALA. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: .Mislim da nema čovjeka koji voli bih a ne zeli da se plasiramo.Ljudi evo vec 10 godina ocekuju ocekuju nadam se da je to došlo i da ne zaboravim :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Muhamed Đakmić

#2342 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

Kolašinac je igrao lijevog beka, kao što ga igra Jerome Boateng. Ne razumijem opsjednutost njemačkih klubova i trenera da forsiraju štopere na bočnim pozicijama, to su radili i sa Boatengom, i sa Badstuberom, i vjerovatno sa još mnogim drugim. Kolašinac je meni isti Papadopoulos po svemu, znači on beka teško da može igrati.
MOSALJOZE

#2343 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Sarajevo1946 wrote:Kolašinac je igrao lijevog beka, kao što ga igra Jerome Boateng. Ne razumijem opsjednutost njemačkih klubova i trenera da forsiraju štopere na bočnim pozicijama, to su radili i sa Boatengom, i sa Badstuberom, i vjerovatno sa još mnogim drugim. Kolašinac je meni isti Papadopoulos po svemu, znači on beka teško da može igrati.
vidi kolasinac je isti kao papsatostodKOSTOLOMOS on je najjednostavnije rečeno "krut" zna igrati štopera izbiti loptu i to je to dok npr spahic nije takav ili zukanovic i jos jednom nemojte ga smatrati za potencijalnog on je sad REPREZENTATIVAC
DonVito

#2344 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVito »

Sevilla poslala ponudu: Stevanović se priključuje Spahiću?

:roll:

Kraj kapitena Navasa se nebi plaho naigrao ali vidjecemo sta ce biti od ovoga :) spanjolska liga bi mu legla..
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2345 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by JoseMujica »

pa Spahić je svojevremeno igrao lijevog brka, pa postade naš najbolji stoper....Kolašinac je polivalentan igrač i može igrati sve u odbrani + defanzivnog veznog....pri tome je mlad igrač tako da ga možeš prešaltavati kako hoćeš
MOSALJOZE

#2346 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

E vidi sad dileme stevanovica otici u sevilju i da te posude ili cekati ozljedu nekog igraca ili otici u neki slabiji klub i igrati stalno
Arteta

#2347 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Arteta »

MOSALJOZE wrote:E vidi sad dileme stevanovica otici u sevilju i da te posude ili cekati ozljedu nekog igraca ili otici u neki slabiji klub i igrati stalno
Bolje i za njeg i za nas da u Sevilli igra dvadeset minuta nego u Vojvodini devedeset.
MOSALJOZE

#2348 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Arteta wrote:
MOSALJOZE wrote:E vidi sad dileme stevanovica otici u sevilju i da te posude ili cekati ozljedu nekog igraca ili otici u neki slabiji klub i igrati stalno
Bolje i za njeg i za nas da u Sevilli igra dvadeset minuta nego u Vojvodini devedeset.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
A zanimljivo sušić zovne pa mogu reci ANONIMUSE i jedan od tih bi trebao da uspije.Realno bar 10 igraca se prodalo preko reprezentacije.Evo zvao avdiju zvao stevanovića.Avdiji se zahvalit,Steva prošao super.
Muhamed Đakmić

#2349 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

Normalno da se igrači prodaju preko reprezentacije, to čak treba i biti praksa, ali pozivaš i prodaješ preko reprezentacije nekoga za koga procijeniš da ima potencijala da se nametne u nekoj dobroj ekipi, baš recimo Stevanovića. A ne mrtvog Avdiju Vršajevića.
Arteta

#2350 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Arteta »

Sarajevo1946 wrote:Normalno da se igrači prodaju preko reprezentacije, to čak treba i biti praksa, ali pozivaš i prodaješ preko reprezentacije nekoga za koga procijeniš da ima potencijala da se nametne u nekoj dobroj ekipi, baš recimo Stevanovića. A ne mrtvog Avdiju Vršajevića.
To su u Hrvatskoj davno skontali pa forsiraju igrace iz domace lige pa ih prodaju za velike pare.
Tako i mi trebamo raditi,makar ima davati sanse u prijateljskim mecevima. :thumbup:
Post Reply