i slika je prevelika kad je stavim normalno pa valjda moze ovako
Moderator: anex

bez_idejebez_ideje wrote:enisa wrote:morat cu i ja stom carapom da probam hehe, ali kod mene dabogda da ostane uvijena , opusta se nevjerovatnom brzinom![]()
oduvijek mi je bila zelja nesto ovako:
Aaa vidi moje kose,od kud ovdje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemam tako gustu kosu ako ti ,inace,carapa bi bila najmanji problembez_ideje wrote:Ljubav-carapu na glavu i eto ga
imala sam nekad davno dugu kosu i osisala se na skroz kratko znaci od dupeta do pixie cut-a za 2h (to je bilo jos u srednjoj). Svi su bili sokirani, ali meni se svidjalo i svidja mi se i dan danas, jeste bila velika promjena, ali ja sam tako odlucila. Eh sad jesi sigurna da to zelis 100% jer ce to biti jako velika promjena i ako se poslije pokajes nema povratka. Isto jesi sigurna da zelis bas neku punk frizuru? Ne znam koliko imas godina ali takve frizure nose neki statement sa sobom i ok je ako si mladja i to sve ali poslije odredjenih godina to izgleda samo cudno...pa sadVisoki napon wrote:Pitanjce-imam bas bas dugu kosu a htjela bih onako iz zeze neku pank frizuru (irokeza i sl.) pa me zanima da li je neka od vas nekada to negdje radila i ako da gdje?
Tnx
Sorry al ne slazem se. Ako mozes isfurat neku frizuru godine nemaju puno veze.male_okice wrote: i ok je ako si mladja i to sve ali poslije odredjenih godina to izgleda samo cudno...pa sad
eh pa sad...sve je to subjektivno, ali nekako slabo mogu bilo koju zenu od 60 godina zamisliti sa irokezom...pa ne znam kako "cool" bile....tako da sve u svoje vrijemealica.k wrote:Sorry al ne slazem se. Ako mozes isfurat neku frizuru godine nemaju puno veze.male_okice wrote: i ok je ako si mladja i to sve ali poslije odredjenih godina to izgleda samo cudno...pa sad
de ba sliku, nemoj nas mucit da to gledamobez_ideje wrote:E nije svaka irokeza,ona pank irokeza sto je vidis kad puste na tv-u kakvu emisiju o zadivljaloj omlaTini 80-tih ,ima njih i stylish sto bi se reklo......![]()
Vidom na Hayatu ona maratonska serija Kad lisce pada.......eh,zna li neko kako da napravim frizuru ko ona zloca Ferhunde ?
![]()
![]()
bez_ideje wrote:A odakle mi slika,da uslikam tv![]()
![]()
![]()
![]()
nesto sa pletenicama je

E jest.......to je tomale_okice wrote:bez_ideje wrote:A odakle mi slika,da uslikam tv![]()
![]()
![]()
![]()
nesto sa pletenicama je
jel ovako
Ovakvu ja pundju (ko na prvom videu ) inace nosam ,pa mi dosadilo malorinna0304 wrote:http://www.youtube.com/user/bebexo/featured predobrih i jednostavnih ideja za frizure
ja se sve kanim napravit pundju al mi se ne svidja kako mi stoji svezana kosa .. pa pundje i rep vezem samo kad sam u kucibez_ideje wrote:Ovakvu ja pundju (ko na prvom videu ) inace nosam ,pa mi dosadilo malorinna0304 wrote:http://www.youtube.com/user/bebexo/featured predobrih i jednostavnih ideja za frizure
ovo je tzv riblja kost i ako imas nekog blizu mamu sestru prijateljicu neka ona prvo pokusa lakse je kad to neko drugi radi...nego sambez_ideje wrote:ja uzaludno pokusavam da skontam kako se prave ove pletenice uz liniju cela......al ne uspijevam nikako,uvijek mi ode "tamo negdje"...pa se pocupam,iznerviram i odustanem
meni dojadilo da stalno idem kod jaranice i da mi pravi i nadjem na yt dobar clip kako sam sebi da napravis i tako naucim .. kad sebi pravim bude malo deblja i cupavija al zato imam djece u komsiluku na kojima se ucimbez_ideje wrote:ja uzaludno pokusavam da skontam kako se prave ove pletenice uz liniju cela......al ne uspijevam nikako,uvijek mi ode "tamo negdje"...pa se pocupam,iznerviram i odustanem
+1bez_ideje wrote:ja uzaludno pokusavam da skontam kako se prave ove pletenice uz liniju cela......al ne uspijevam nikako,uvijek mi ode "tamo negdje"...pa se pocupam,iznerviram i odustanem