The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Jazzy.ba
#2326 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ljudi ima li ko titlove za WEBDL izdanje treće sezone?
-
brain bubbles
#2327 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
prejak lik u BoB, jedan od najgotivnijihbull21 wrote:Tooooooooo, Sgt. Bull u novoj seriji.Ne bi valjala serija da njega nema da glumi
-
lajkujMe
#2328 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Poceo sam nedavno da gledam ovu seriju, iskreno posto ne volim zombie temu ili inace horor fazone nisam htio da je gledam, ali posto sam odgledao sve zivo dosad i ponestalo mi materijala natjerao sam sebe da preguram prvu epizodu, na drugoj epizodi vec sam bio navucen i pravo mi se svidja 
Inace jedino sto mrzim u ovoj seriji je lik Andrea a ni glumica koja je glumi mi je antipaticna, iskreno najradije bih nju vidio rastrganu od zombija. Nekako mi na njoj sve lazno i previse se lako prikljanja grupama ili ljudima koji su u tom trenutku bolje za nju.
Inace jedino sto mrzim u ovoj seriji je lik Andrea a ni glumica koja je glumi mi je antipaticna, iskreno najradije bih nju vidio rastrganu od zombija. Nekako mi na njoj sve lazno i previse se lako prikljanja grupama ili ljudima koji su u tom trenutku bolje za nju.
- salatu
#2329 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
2 sezona je meni mrak bila, mada mi je i ova 4 sad dobra.
-
shminka
#2330 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobra stvar koja se desila je napustanje zatvora, da su jos epizodu bili u onom zatvoru definitivno bi prestao gledati seriju. 
- Jazzy.ba
#2331 The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Evo mene na S04E05. 
-
lajkujMe
#2332 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Malo sam na wikipediji pogledao radnju stripa, i poprilicno sam sokiran koliko su u seriji promjenili, neke osnovne stvari su skroz izmjenjene 
-
The 51st State
- Zovem se Zelena
#2334 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Odgledala polusezonu sinoć i danas. Ja sam baš fan ove serije pa čak i najdosadniju epizodu odgledam mirno, a bilo ih je tuce takvih, dosadnih 
Zadnje 3,4 epizode, ove sa Guvernerom drastično bolje, dinamičnije, donese brate lik sa sobom neku energiju al' jbg :-( nema više! Najdraži negativac...
Iznenadila su me izbacivanja nekih likova iz serije, da ne nabrajam zbog ljudi koji još nisu gledali, ali čekali smo preokrete i dobili smo ih.
U nastavku predviđam 9ep zanimljivu, dok malo zbiju redove, Lilly i sestra će im se vjerovatno pridružiti, a onda 10-14ep opet dosada, moralne dileme, monolozi, oplakivanje mrtvih i tako to!
U svakom slučaju odlična polusezona.
Zadnje 3,4 epizode, ove sa Guvernerom drastično bolje, dinamičnije, donese brate lik sa sobom neku energiju al' jbg :-( nema više! Najdraži negativac...
Iznenadila su me izbacivanja nekih likova iz serije, da ne nabrajam zbog ljudi koji još nisu gledali, ali čekali smo preokrete i dobili smo ih.
U nastavku predviđam 9ep zanimljivu, dok malo zbiju redove, Lilly i sestra će im se vjerovatno pridružiti, a onda 10-14ep opet dosada, moralne dileme, monolozi, oplakivanje mrtvih i tako to!
- DanteX
#2335 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja u novoj epizodi očekujem ono šta se dešavalo u prvoj epizode treće sezone. Pogotovo melodramatiku između Glenna i njegove žene. Bit će eventualno odsutna, malo će pričati i sl. To bi trajalo možda do nekoliko epizoda. A Rick, nadam se da neće biti isto kao onda kada je izgubio ženu (da prima pozive od bebe ovaj putZovem se Zelena wrote:Odgledala polusezonu sinoć i danas. Ja sam baš fan ove serije pa čak i najdosadniju epizodu odgledam mirno, a bilo ih je tuce takvih, dosadnih
- ExNihilo
- Brkooo
-
hladan.preminger
#2338 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ova serija je postala čisto sranje. Pogledao prvu epizodu (zadnje sezone) i poceo gledati drugu i ugasio. Negledljivo.
Likovi su napravljeni kao da su retardirani i kada se nesto desava tacno me huja pocne fatati koliko se glupo ponašaju.
Praznog hoda i nepotrebnih gluposti da bi se popunilo vrijeme z ajednu epizodu ima pun sepet.
Katastrofa.
Kad se sjetim prve i druge sezone dodje mi suza u oko.
Likovi su napravljeni kao da su retardirani i kada se nesto desava tacno me huja pocne fatati koliko se glupo ponašaju.
Praznog hoda i nepotrebnih gluposti da bi se popunilo vrijeme z ajednu epizodu ima pun sepet.
Katastrofa.
- irac300
#2339 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Za prvu se slažem, al' Đe ti zbog druge žao, kada se sjetim one farmetine, kao i pola sezone traženja one curice...hladan.preminger wrote:Ova serija je postala čisto sranje. Pogledao prvu epizodu (zadnje sezone) i poceo gledati drugu i ugasio. Negledljivo.
Katastrofa.
-
hladan.preminger
#2340 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
irac300 wrote:Za prvu se slažem, al' Đe ti zbog druge žao, kada se sjetim one farmetine, kao i pola sezone traženja one curice...hladan.preminger wrote:Ova serija je postala čisto sranje. Pogledao prvu epizodu (zadnje sezone) i poceo gledati drugu i ugasio. Negledljivo.
Katastrofa.
Kad se sjetim prve i druge sezone dodje mi suza u oko.![]()
Kad ovu pocnem gledati cak mi je i Lorry draga.
-
kakavdanakneiskustvu
#2341 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
hladan.preminger wrote:irac300 wrote:Za prvu se slažem, al' Đe ti zbog druge žao, kada se sjetim one farmetine, kao i pola sezone traženja one curice...hladan.preminger wrote:Ova serija je postala čisto sranje. Pogledao prvu epizodu (zadnje sezone) i poceo gledati drugu i ugasio. Negledljivo.
Katastrofa.
Kad se sjetim prve i druge sezone dodje mi suza u oko.![]()
Kad ovu pocnem gledati cak mi je i Lorry draga.
uuuu,nikad,nikad za nikad
- Brkooo
- simonese
#2343 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
superBrkooo wrote:
-
Yapi Yapo
#2344 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nadam se da će biti bolja ova sljedeća sezona..
- brown.sugar
#2345 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Brkooo wrote:
- ćiribiribela
#2346 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Yapi Yapo wrote:Nadam se da će biti bolja ova sljedeća sezona..
Ja se nadam da ce Carl poginuti.
- jasko_ba
#2347 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma uvijek nas ovako navuku, svi jedva cekaju, a na kraju epizode prelose. Nadam se da ce konacno nesto drasticno promijeniti.
-
Yapi Yapo
#2348 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ćiribiribela wrote:Yapi Yapo wrote:Nadam se da će biti bolja ova sljedeća sezona..
-
kakavdanakneiskustvu
#2349 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ćiribiribela wrote:Yapi Yapo wrote:Nadam se da će biti bolja ova sljedeća sezona..
hm,i ja,al ko će trpiti uplakanog ricka tad
- simonese
#2350 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Carl ce biti evil,samo tako