ako nista, ja sam malo edukovanija po pitanju apscesa nakon silnog guglanja, pa znam sta treba ocekivati i pitati =)
hvala enivej
Moderator: anex
Nazoves crveni i dispeceru kazes ima maca u boxu, posalje taxistu koji voli zivotinje. Meni cuke uredno voze iako su veliki. I onaj eko taxi voziBloo wrote:znate li koja taksi sluzba nema problema sa voznjom kucnih ljubimaca u transporteru?
hvala punoCholina_Lokica wrote:Nazoves crveni i dispeceru kazes ima maca u boxu, posalje taxistu koji voli zivotinje. Meni cuke uredno voze iako su veliki. I onaj eko taxi voziBloo wrote:znate li koja taksi sluzba nema problema sa voznjom kucnih ljubimaca u transporteru?
Nisam ovo znala za crveni. Pa jel ti i Čarlija voze? Onda može i moja tako???Cholina_Lokica wrote:Nazoves crveni i dispeceru kazes ima maca u boxu, posalje taxistu koji voli zivotinje. Meni cuke uredno voze iako su veliki. I onaj eko taxi voziBloo wrote:znate li koja taksi sluzba nema problema sa voznjom kucnih ljubimaca u transporteru?
Sa crvenim samo nekad zna biti da nema vozila, kazes veliki pas u gepek, ako ima posalju ti... ja jako rijetko koristim, ali par puta sto sam zvala nije bilo problema. Rekoh, eko taksi su vjerovatno sto je pakica govorilaKatarinaKosaca wrote:Nisam ovo znala za crveni. Pa jel ti i Čarlija voze? Onda može i moja tako???Cholina_Lokica wrote:Nazoves crveni i dispeceru kazes ima maca u boxu, posalje taxistu koji voli zivotinje. Meni cuke uredno voze iako su veliki. I onaj eko taxi voziBloo wrote:znate li koja taksi sluzba nema problema sa voznjom kucnih ljubimaca u transporteru?
Spominjala je @pakica bila je jedna mala taxi služba, imali su karavane sva vozila i oni su primali, ali ih nikako ne vidim po gradu

imam ti ja ovratnik za stence, ako ti nije daleko zagazit do bjelava, halal ti bioVenomousV wrote:e super, hvala =)
pretpostavila sam da ima u zoo centru na grbavici, samo se nadam da ce "izum" izdrzati do sutra![]()
smori me psihicki pracenje situacije, da ona sta ne bi copnula, pa sta hoce, hoce li vodu itd itdal' dobro, izdrzacu... valjda
ma nema na cemuVenomousV wrote:hvala pakice, k'o da si mi ga dala![]()
Amazonka27 je bila veoma ljubazna pa mi proslijedila svoj (+ onu hranu sto je spominjala na prethodnoj str i sjeme macine trave) nekom srecom, zivimo blizu
mala nije bila sretna kad sam joj stavila okovratnik i posto je na cicak skinula ga je dva putazaljepila sam selotejpom da ne moze skidat'
![]()
![]()
Amazonko, veeeeeliko hvala jos jednom, stavicu veceras/sutra slicice ovog mog malog cuda na onu temu kao sto obecah =)

Naštimaj joj nešto mekano negdje u ćošku daleko od buke i očiju prolaznika da ima osjećaj da je sama i pokaži joj. ako je prvi okot, noramalno je da ima bolove. Moraš samo čekati ona će onda leći i sama će sve to uraditi. Onda će početi da prede, a ako je vezana uz tebe, doći će da ti pokaže mačiće. Nemoj da joj puno ljudi prilazi kad se omaci, samo najbliža osoba, ako si to ti, ponudi joj da pije i jede kad se sve završi. SretnoJimmy McNulty wrote:Ljudi pomagajte, maca treba da mi se omaci/okoti (kako se već kaže)...eno je jadna po avliji uzvrtila se ne zna šta će od sebe, mjauče cijeli dan, jutros je namjaukala ko za godinu otkad je kod mene nije toliko![]()
Mogu li ista uraditi da joj pomognem, olakšam, šta kad se omaci???
Ma, hoće, prorida je to savršeno regulirala. Javi koliko komata i kako je ona..Jimmy McNulty wrote:Hvala na odgovoru, evo našao sam neku gajbicu, stavio čistu dekicu, nahranio je i zatvorio u šupu nek bude u miru dok ne završi sve to...šupa je povelika tako da ima i prostora da se kreće ako joj je potrebno, valjda izađe sve na dobro.