Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zonbirile wrote:treba biti stvarno slijep pa ne vidjeti da je 60minuta u qurcu.teme se množe ,ali Heineken koalicija diriguje teme u emisiji,i onda nemaš emisije.
Treba biti slijep pa ne vidjeti korist.
I stvar je u tome da svako nekim diriguje.
Poredeći sa ostalim emisijama i "novinarima" ovo je daleko ispred.
-----------------------
bilo drug,bilo,sada je crvena zvijezda U zelenoj podlozi i emisija u qurcu.
Pa ne bi se baš reklo drug.
Prije će biti obratno.
Ili ćeš reći da je platforma napisana po SDA nalogu hehe
A emisija.....pa ona tebe i ne zanima.
zonbirile wrote:treba biti stvarno slijep pa ne vidjeti da je 60minuta u qurcu.teme se množe ,ali Heineken koalicija diriguje teme u emisiji,i onda nemaš emisije.
Jesi li ti dezurni branilac B. lika i djela na dobrovoljnoj bazi ili si na necijoj platnoj listi?
Jesi li ti dezurni branilac B. lika i djela na dobrovoljnoj bazi ili si na necijoj platnoj listi?
cordial wrote:Jesi li ti dezurni branilac B. lika i djela na dobrovoljnoj bazi ili si na necijoj platnoj listi?
300 EUR po postu pa ti vidi da li se isplati.[/quote]
Nije to vrijedno modrica tokom snimanja [/quote]
Imaš pravo, s obzirom ko sve čini gledateljstvo.
zaluzinna wrote:izvinjavam se, da ovaj Adriatik nije mozda Reuf Bajrovic? Damir Masic? neko iz 60 minuta?
nevjerovatan lik, u svakom slucaju
voljela bih ga upoznati!
Ima li šta na temu ili ćemo moj "životopis"?
I od svih mogućih tema, ti kao novi kolač, izabrala baš mene??????
hahahaha
koja čast
pa, vidim da nemas privatnog zivota. neko nesto po SDP-u, ti si tu. neko nesto po 60 minuta, opet ti.
ljudi ti ponude argumente, ne prihvatas, nego rafalas po njima svoje pa svoje
nego, zivotopis na vidjelo, lagano
Last edited by zaluzinna on 13/07/2011 16:09, edited 1 time in total.
zaluzinna wrote:izvinjavam se, da ovaj Adriatik nije mozda Reuf Bajrovic? Damir Masic? neko iz 60 minuta?
voljela bih ga upoznati!
ma i meni naginje ka Masicu. ima one provincijske drcnosti, da prostite
da otvorimo kladionicu?
ko je pod nikom Adriatic?!
ko pogodi, Adriatik ga vodi na veceru!
zaluzinna wrote:ma i meni naginje ka Masicu. ima one provincijske drcnosti, da prostite
da otvorimo kladionicu?
Moguce, samo je kod D. Masica jos ostalo upamceno uvlacenje do pertli. Mada mislim da je poprilicno nepismen. Ovaj makar zna negaciju pisati odvojeno . Mislim da je Adriatic ustvari A. Avdic.
Last edited by cordial on 13/07/2011 17:42, edited 1 time in total.
zaluzinna wrote:pa, vidim da nemas privatnog zivota. neko nesto po SDP-u, ti si tu. neko nesto po 60 minuta, opet ti.
Možda ja nemam privatnog života ali tebi kultura nije jača strana.
I o kojim argumentima je riječ? haha
De reci ti nama, s obzirom da si došla friško iz Banovića, ko si bila u prošlom životu?
voljela bih ga upoznati!
Reuf nije. Za Damira se ne bih mogao zakleti.
A evo i njega haha
Sve sam se pitao gdje si.
Ako ja nemam privatnog života, šta li bi ova banovićanka tek rekla za tebe?
zaluzinna wrote:ma i meni naginje ka Masicu. ima one provincijske drcnosti, da prostite
da otvorimo kladionicu?
Provincijske?
E blago nama, ako si ti urbana.
A kladionicu ćemo o tebi.
Ko si bila prije, priznaj.
da otvorimo kladionicu?
Moguce, samo je kod D. Masica jos ostalo upamceno uvlacenje do pertli. Mada mislim da je poprilicno nepismen. Ovaj makar zna negaciju pisati odvejeno . Mislim da je Adriatic ustvari A. Avdic.
Ma bravo legendo.
Jel to ono "Joj Hamo vidi mu glave"
Ima li ko o temi?
Ili ćemo se vrijeđati?
da otvorimo kladionicu?
Moguce, samo je kod D. Masica jos ostalo upamceno uvlacenje do pertli. Mada mislim da je poprilicno nepismen. Ovaj makar zna negaciju pisati odvejeno . Mislim da je Adriatic ustvari A. Avdic.
Ma bravo legendo.
Jel to ono "Joj Hamo vidi mu glave" Ima li ko o temi?
Ili ćemo se vrijeđati?
Odlicno! Hajde ti pocni, ali o temi, a ne da se bacas na svaki post koji je, po tvom misljenju, protiv 60 min, odnosno SDP, sto ti ga je, i isto na kraju.
nije njihova,ali su uz njih i od gubitnika postadoše opet vlast,i nema nešto priloga o lopovluku SDA funkcionera.Barašanin i ostali nisu "naši", Heiniken koalicija.
zaluzinna wrote:pa, vidim da nemas privatnog zivota. neko nesto po SDP-u, ti si tu. neko nesto po 60 minuta, opet ti.
Možda ja nemam privatnog života ali tebi kultura nije jača strana.
I o kojim argumentima je riječ? haha
De reci ti nama, s obzirom da si došla friško iz Banovića, ko si bila u prošlom životu?
ne razumijem, na sta mislis kada kazes da mi kultura nije jaca strana? jesam li te uvrijedila? nista lose, a ni vulgarno nisam napisala? u cemu je fol? kakve veze imaju Banovici sa mojim pisanjem?
da otvorimo kladionicu?
Provincijske?
da, provincijske. momak je iz Gracanice. i po njegovom ponasanju i govoru, imam osjecaj da ima kompleks provincije. da ga je malo stid rodne grude. bez razloga.
ko sam bila prije? pa, sreco moja, nisam bila, jos sam
prvo ti meni kazi, mozes i na PP, svoj zivotopis...pa, cu ja tebi reci ko sam. mogu te i na pice pozvati, nije problem. osim ako nisi Avdo Avdic. njega bas ne mogu ocima vidjeti, a tek slusati... gluho i daleko bilo...
da otvorimo kladionicu?
Provincijske?
da, provincijske. momak je iz Gracanice. i po njegovom ponasanju i govoru, imam osjecaj da ima kompleks provincije. da ga je malo stid rodne grude. bez razloga.
ko sam bila prije? pa, sreco moja, nisam bila, jos sam
prvo ti meni kazi, mozes i na PP, svoj zivotopis...pa, cu ja tebi reci ko sam. mogu te i na pice pozvati, nije problem. osim ako nisi Avdo Avdic. njega bas ne mogu ocima vidjeti, a tek slusati... gluho i daleko bilo...
Sto, bas bi zanimljiv bio njegov naredni prilog: Kafana...pice na stolu...mrak....a u mraku - ona zaluzzina...
Ma bravo legendo.
Jel to ono "Joj Hamo vidi mu glave" Ima li ko o temi?
Ili ćemo se vrijeđati?
Odlicno! Hajde ti pocni, ali o temi, a ne da se bacas na svaki post koji je, po tvom misljenju, protiv 60 min, odnosno SDP, sto ti ga je, i isto na kraju.