Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spacek wrote:ja koliko znam, mi imamo ugovor sa legeom i tako treba da ostane. jedini su bili spremni da nas snabdjevaju opremom od svih uzrasta do a-tima i to kad smo bili na ponoru i najslabiji. svi ovi ostali su uslovljavali da ce snabdijevati a-tim i u21 tim...sjecam se kad smo igrali odlicno u eri hasana, barbareza - pa je adidas pola godine bio sponzor i povukao se poslije serije losih rezultata...
ja bih iz principa produzio ugovor sa legeom pod uslovom da posebne dresove kreiraju samo za nas kad osiguramo odlazak na svjetsko prvenstvo!
probudi se. to je business kao i svaki drugi. sta ce biti ako nam nike ponudi €10m? treba reci, ne hvala, nama je legea davala bolje uslove nekad prije kad smo bili najslabiji. sad vise nismo najslabiji, cak sta vise, izgradili smo neki respect i vrijeme je za ozbiljne ugovore.
spacek wrote:ja koliko znam, mi imamo ugovor sa legeom i tako treba da ostane. jedini su bili spremni da nas snabdjevaju opremom od svih uzrasta do a-tima i to kad smo bili na ponoru i najslabiji. svi ovi ostali su uslovljavali da ce snabdijevati a-tim i u21 tim...sjecam se kad smo igrali odlicno u eri hasana, barbareza - pa je adidas pola godine bio sponzor i povukao se poslije serije losih rezultata...
ja bih iz principa produzio ugovor sa legeom pod uslovom da posebne dresove kreiraju samo za nas kad osiguramo odlazak na svjetsko prvenstvo!
Lihtenstajn,Albanija,Farska Ostrva itd imaju Addidas.Dakle,sponzorstvo veze nema sa rezultatima,fulo si jarane totalno post.A sto se tice sponzorstva sa Legeom pa svi mi dobro znamo ko je imao koristi od tog ugovora,munja i drustvo..Zato su ti isti tamo gdje i pripadaju
vuce mi ovaj na grcku da ga jebes
najbolja varijanta je bio onaj neki koji je neodoljivo asocirao na stari grb plavo nesto i onda ona traka dijagonalno
hdje taj dres nek ga neko izvuce
Lihtenstajn,Albanija,Farska Ostrva itd imaju Addidas.Dakle,sponzorstvo veze nema sa rezultatima,fulo si jarane totalno post.A sto se tice sponzorstva sa Legeom pa svi mi dobro znamo ko je imao koristi od tog ugovora,munja i drustvo..Zato su ti isti tamo gdje i pripadaju
Te drzave u najboljem slucaju dobiju dzabnu opremu
Herr Flick wrote:EDIT:Ili mozda hoces da kazes da im Addidas da dzaba opremu da nosaju a novac im ne da
Velikim reprezentacijama se plaća za to dobro + oprema za sve selekcije, pojma nemam plaća li nama Legea i u novcu, ali, ako je istina da u vrijeme potpisivanja ugovora drugi nisu htjeli oblačiti mlađe kategorije, onda je ovo super
frngla wrote:Adidas će biti proizvođač/sponzor repke
Nadam se da ovo nije zelja nego da znas nesto vise.
Znam nešto više, još uvijek nije definitivno ali nekih 90% što bi se reklo da će biti adidas, nažalost ja bih ispao šupak kada bih rekao izvor, al' fakat nije mahalska...
Nase glavne zvijezde nosaju Adidas... Dzeko, Spaha, Miske, Pjana, Izet Po meni (al opet ko sam ja ) Logicno je da ce oni uletiti ali bitno je da se dobije dobar ugovor i dobri dresovi ostalo nek bude i macron bolji su od legeeee
već sam u par navrata na ovoj temi spominjao Džekin ugovor sa adidasom, kao glavni razlog zašto bi oni bili zainteresovani za saradnju sa našim savezom
po meni nike ima najbolji dizajn, odlična je ova nova garnitura sa kragnom (Francuska, crveni dres Engleske, Unitedov)
mada prosta je računica, ko da bolje uslove s njim potpisati ugovor... bilo bi sjajno kad bi se ljudi iz saveza izborili za dizajn koji nije generički, nego je namjenski kreiran