Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

argyle

#2326 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by argyle »

ImageImageImageImageImageImage
scooby_dooby_doo

#2327 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by scooby_dooby_doo »

zadnji nije los. :)
spacek

#2328 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by spacek »

...
Last edited by spacek on 23/04/2016 12:53, edited 1 time in total.
5 0 5

#2329 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by 5 0 5 »

spacek wrote:ja koliko znam, mi imamo ugovor sa legeom i tako treba da ostane. jedini su bili spremni da nas snabdjevaju opremom od svih uzrasta do a-tima i to kad smo bili na ponoru i najslabiji. svi ovi ostali su uslovljavali da ce snabdijevati a-tim i u21 tim...sjecam se kad smo igrali odlicno u eri hasana, barbareza - pa je adidas pola godine bio sponzor i povukao se poslije serije losih rezultata...
ja bih iz principa produzio ugovor sa legeom pod uslovom da posebne dresove kreiraju samo za nas kad osiguramo odlazak na svjetsko prvenstvo!
probudi se. to je business kao i svaki drugi. sta ce biti ako nam nike ponudi €10m? treba reci, ne hvala, nama je legea davala bolje uslove nekad prije kad smo bili najslabiji. sad vise nismo najslabiji, cak sta vise, izgradili smo neki respect i vrijeme je za ozbiljne ugovore.

Image
frngla

#2330 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by frngla »

Adidas će biti proizvođač/sponzor repke :)
sumirprimus

#2331 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by sumirprimus »

meni je najljepsa ona lila boja najka...lila gostujuca uklopilo bi se ne? :) a izgledali bi malo veselije :D
sumirprimus

#2332 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by sumirprimus »

pa znas da je kod nas vecina izvora bakterioloski neispravna :lol: :D
Herr Flick

#2333 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

spacek wrote:ja koliko znam, mi imamo ugovor sa legeom i tako treba da ostane. jedini su bili spremni da nas snabdjevaju opremom od svih uzrasta do a-tima i to kad smo bili na ponoru i najslabiji. svi ovi ostali su uslovljavali da ce snabdijevati a-tim i u21 tim...sjecam se kad smo igrali odlicno u eri hasana, barbareza - pa je adidas pola godine bio sponzor i povukao se poslije serije losih rezultata...
ja bih iz principa produzio ugovor sa legeom pod uslovom da posebne dresove kreiraju samo za nas kad osiguramo odlazak na svjetsko prvenstvo!

Lihtenstajn,Albanija,Farska Ostrva itd imaju Addidas.Dakle,sponzorstvo veze nema sa rezultatima,fulo si jarane totalno post.A sto se tice sponzorstva sa Legeom pa svi mi dobro znamo ko je imao koristi od tog ugovora,munja i drustvo..Zato su ti isti tamo gdje i pripadaju
Logovan

#2334 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Logovan »

frngla wrote:Adidas će biti proizvođač/sponzor repke :)
Nadam se da ovo nije zelja nego da znas nesto vise. :D
Legollas

#2335 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Legollas »

argyle wrote:ImageImageImageImageImageImage
Ovi su prejaki :D
velikibrnjo

#2336 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by velikibrnjo »

Legollas wrote:
argyle wrote:ImageImageImageImageImageImage
Ovi su prejaki :D
vuce mi ovaj na grcku da ga jebes
najbolja varijanta je bio onaj neki koji je neodoljivo asocirao na stari grb plavo nesto i onda ona traka dijagonalno
hdje taj dres nek ga neko izvuce :-)
antifascism

#2337 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by antifascism »

Herr Flick wrote:

Lihtenstajn,Albanija,Farska Ostrva itd imaju Addidas.Dakle,sponzorstvo veze nema sa rezultatima,fulo si jarane totalno post.A sto se tice sponzorstva sa Legeom pa svi mi dobro znamo ko je imao koristi od tog ugovora,munja i drustvo..Zato su ti isti tamo gdje i pripadaju
Te drzave u najboljem slucaju dobiju dzabnu opremu
Herr Flick

#2338 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

antifascism wrote: Te drzave u najboljem slucaju dobiju dzabnu opremu
A baš cemo mi morat platit da nosimo Nike ili Addidas :lol: :lol: :lol: Valjda su oni ti koji ce nama platit :-) :-)

EDIT:Ili mozda hoces da kazes da im Addidas da dzaba opremu da nosaju a novac im ne da :-)
Iago

#2339 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Iago »

Dado dijasporitus wrote:Evo vam pa birajte,

Image

Image
Iako preferiram Adidas, ovi njihovi su mi ružni - dizajner nije imao inspiracije :D
Ja bih ovaj desni Nikeov, naravno u plavo/bijeloj kombinaciji.
TheMule

#2340 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by TheMule »

brnjo jeli ovaj? :D

Image
Legollas

#2341 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Legollas »

Meni legea sranje živo :D
anonimnaosoba

#2342 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by anonimnaosoba »

Herr Flick wrote:EDIT:Ili mozda hoces da kazes da im Addidas da dzaba opremu da nosaju a novac im ne da :-)
:wink:

Velikim reprezentacijama se plaća za to dobro + oprema za sve selekcije, pojma nemam plaća li nama Legea i u novcu, ali, ako je istina da u vrijeme potpisivanja ugovora drugi nisu htjeli oblačiti mlađe kategorije, onda je ovo super :D
velikibrnjo

#2343 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by velikibrnjo »

TheMule wrote:brnjo jeli ovaj? :D

Image
To je to, samo jos pojednostaviti, plavu boju grba (R)BIH, ovo bijelo preko dovoljno i to je to
TO SMO MI :bih:
Image
u jednostavnosti je ljepota :)

ps
ono je bio neki adidasov dres, forumas ga nas dizajnirao ali kijamet stranica iza, jos bolji od ovog najkijevog ali nema veze
SSemir

#2344 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by SSemir »

Image
frngla

#2345 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by frngla »

Logovan wrote:
frngla wrote:Adidas će biti proizvođač/sponzor repke :)
Nadam se da ovo nije zelja nego da znas nesto vise. :D
Znam nešto više, još uvijek nije definitivno ali nekih 90% što bi se reklo da će biti adidas, nažalost ja bih ispao šupak kada bih rekao izvor, al' fakat nije mahalska... :)
argyle

#2346 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by argyle »

Iago wrote: Ja bih ovaj desni Nikeov, naravno u plavo/bijeloj kombinaciji.
ImageImage
IcedMFEarth

#2347 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by IcedMFEarth »

Meni je ovo sve ružno :roll:
Mobile_Disco

#2348 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Mobile_Disco »

Nase glavne zvijezde nosaju Adidas... Dzeko, Spaha, Miske, Pjana, Izet :D Po meni (al opet ko sam ja :D ) Logicno je da ce oni uletiti ali bitno je da se dobije dobar ugovor i dobri dresovi ostalo nek bude i macron bolji su od legeeee :D
horion_bosona

#2349 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by horion_bosona »

već sam u par navrata na ovoj temi spominjao Džekin ugovor sa adidasom, kao glavni razlog zašto bi oni bili zainteresovani za saradnju sa našim savezom

:D

po meni nike ima najbolji dizajn, odlična je ova nova garnitura sa kragnom (Francuska, crveni dres Engleske, Unitedov)

mada prosta je računica, ko da bolje uslove s njim potpisati ugovor... bilo bi sjajno kad bi se ljudi iz saveza izborili za dizajn koji nije generički, nego je namjenski kreiran
Legollas

#2350 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Legollas »

horion_bosona wrote: po meni nike ima najbolji dizajn, odlična je ova nova garnitura sa kragnom (Francuska, crveni dres Engleske, Unitedov)
kragna fuj :-?
Post Reply