Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Pitarrr82
#2326 Re: Gledate seriju - preporucite je
The River za sada pod znakom upitnika
, vidjecemo za jos dvije, tri epizode...
-
Bitte_Halt_ja_ja
#2327 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pitarrr82 wrote:The River za sada pod znakom upitnika![]()
ima odlicnih scena i napetosti ali ima brate i par gluposti
----------------------------SPOILER----------------------------
preskocimo da su odmah zaskocili da otvore iz vana zavarena vrata a da prije toga ni ne pogledaju imal kakav zapis ili mozda kamera koja snima u toj sobi, jer je cijeli brod pod kamerama. Zanemare litre krvi okolo ulaza. Pozurila da otvori da vidi jel joj muz unutra (a nema ga vec godinu). Zanemarit cu i debilnu scenu dje su svi prestraseni jer im je duh ubio clana posade i napda ih a tuka od one zene fol sa slikom izlazi sva ona, muda velika do poda: "Dje mi je muz, kurvin sine!!" (fuck yeah) ali scena poslije toga i to obara.
Znaci saznali su da ima i duhova i crne magije i da im je clan ubijen, dodju do mjesta sa stotinu objesenih lutki, cijelo podrucje vristi na zlo a oni ni manjue ni vise nego otvore kamp na tom mjestu...say whaaaat
ali ima i super scena i potencijala.
-
BJB
#2328 Re: Gledate seriju - preporucite je
Alice Morgan je kraljica, ona i Johnalica.k wrote:velika steta sto luther ima tako malo epizodaBJB wrote:Lutherza tri dana odgledala prvu sezonu...predobra serija..ne mogu prestati gledati.
Revengebice i treca sezona.
alice je zakon
Pocela sam i Downton Abbey gledati
- Pitarrr82
#2329 Re: Gledate seriju - preporucite je
Bitte_Halt_ja_ja wrote:Pitarrr82 wrote:The River za sada pod znakom upitnika![]()
preskocimo da su odmah zaskocili da otvore iz vana zavarena vrata a da prije toga ni ne pogledaju imal kakav zapis ili mozda kamera koja snima u toj sobi, jer je cijeli brod pod kamerama. Zanemare litre krvi okolo ulaza. Pozurila da otvori da vidi jel joj muz unutra (a nema ga vec godinu). Zanemarit cu i debilnu scenu dje su svi prestraseni jer im je duh ubio clana posade i napda ih a tuka od one zene fol sa slikom izlazi sva ona, muda velika do poda: "Dje mi je muz, kurvin sine!!" (fuck yeah) ali scena poslije toga i to obara.
Znaci saznali su da ima i duhova i crne magije i da im je clan ubijen, dodju do mjesta sa stotinu objesenih lutki, cijelo podrucje vristi na zlo a oni ni manjue ni vise nego otvore kamp na tom mjestu...say whaaaat
- irac300
#2330 Re: Gledate seriju - preporucite je
Spartacus: Vengeance
Juče odgledao treću epizodu, i tek tada mi je serije ponovo počela ''sjedat''. U prve dvije mi je jednostavno falio pokojni Andy Whitfield, ipak je on dao karizmu Spartacusu. Ovaj novi, Liam McIntyre, nekako mi nema tu karizmu, ali to i je normalno s obzirom da teško neko može zamijeniti originalnog glumca. Uglavnom, ko voli serije bez cenzura s mnogo nasilja, krvi, sexa i realno prikazanog života u starom Rimu, uživat će.
Juče odgledao treću epizodu, i tek tada mi je serije ponovo počela ''sjedat''. U prve dvije mi je jednostavno falio pokojni Andy Whitfield, ipak je on dao karizmu Spartacusu. Ovaj novi, Liam McIntyre, nekako mi nema tu karizmu, ali to i je normalno s obzirom da teško neko može zamijeniti originalnog glumca. Uglavnom, ko voli serije bez cenzura s mnogo nasilja, krvi, sexa i realno prikazanog života u starom Rimu, uživat će.
-
giovanni galli
#2331 Re: Gledate seriju - preporucite je
ima li negdje serija mala nevjesta sa prevodom online da se pregleda, to je ona indijska stvar??
- neo7
#2332 Re: Gledate seriju - preporucite je
giovanni galli wrote:ima li negdje serija mala nevjesta sa prevodom online da se pregleda, to je ona indijska stvar??
-
zamzija
#2333 Re: Gledate seriju - preporucite je
Uuu dowton abbey je odlična!BJB wrote: Pocela sam i Downton Abbey gledati![]()
Once upon a time počinje sa prikazivanjem u martu na Fox Life pa ćemo da vidimo kakva je...
- alibaba_i_30_godina
#2334 Re: Gledate seriju - preporucite je
Once Upon a Time nista posebno, barem za mene. Nekako mi se previse sporo sve odvija.zamzija wrote:Uuu dowton abbey je odlična!BJB wrote: Pocela sam i Downton Abbey gledati![]()
![]()
Once upon a time počinje sa prikazivanjem u martu na Fox Life pa ćemo da vidimo kakva je...
Novi Spartacus nije los, mada i mene ovaj novi lik jos uvijek nije ubijedio. Drago mi je sto se vratila ona Batiatusova zena Lucretya.
-
dassa
#2335 Re: Gledate seriju - preporucite je
dok cekamo trecu sezonu lutera evo jedna preporuka.alica.k wrote:velika steta sto luther ima tako malo epizodaBJB wrote:Lutherza tri dana odgledala prvu sezonu...predobra serija..ne mogu prestati gledati.
Revengebice i treca sezona.
alice je zakon
http://www.imdb.com/title/tt1989062/
vecina ekipe iz lutera, osim lutera
- Kinaski
#2336 Re: Gledate seriju - preporucite je
Primjeti te me !!!!187 wrote:pregledao sam californication , mislim ovo sto je dostupno na netu . Ako moze da mi neko preporuci neku novu seriju slicnu californicationu ?
Povezao sam je dosta sa Carlsom Bukovskim , ima dosta slicnosti
- horion_bosona
#2337 Re: Gledate seriju - preporucite je
187 wrote:Primjeti te me !!!!187 wrote:pregledao sam californication , mislim ovo sto je dostupno na netu . Ako moze da mi neko preporuci neku novu seriju slicnu californicationu ?
Povezao sam je dosta sa Carlsom Bukovskim , ima dosta slicnosti
ne znam kako @karanana nije vec zapazio Hung...horion_bosona wrote:Hung, dobra serija za razbribrigu, ko prati Californication i ovo ce mu se (vjerovatno) svidjeti... izvrsni producent je Alexander Payne (a mislim da je rezirao i par epizoda)
sto ce reci u Detroitu udarila recesija jace nego igdje, pa se co'ek mor'o snaciA former high school sports legend turned middle-aged high school basketball coach finds a way to benefit from his biggest asset.
- dječak sa šibicama
#2338 Re: Gledate seriju - preporucite je
Meni se sam koncept "Discovery/Blair witch" ne svidja.Bitte_Halt_ja_ja wrote:Pitarrr82 wrote:The River za sada pod znakom upitnika![]()
A i scenario je blesav, sve si rekao uostalom...
- karanana
#2339 Re: Gledate seriju - preporucite je
odustao sam od rivera nakon jedno pola sata. razocarenje. alcatraz pa onda i river, a cekao sam ih. ali valjda serije tipa prison breaka i losta koje mi bas bas legnu izadju jednom u 30 godina.
da vidim ovaj hung. jeli to ima fine golotinje? hbo je produkcija, moglo bi da je ima.
da vidim ovaj hung. jeli to ima fine golotinje? hbo je produkcija, moglo bi da je ima.
- alica.k
#2340 Re: Gledate seriju - preporucite je
ima jasta.karanana wrote:da vidim ovaj hung. jeli to ima fine golotinje? hbo je produkcija, moglo bi da je ima.
- Pitarrr82
#2341 Re: Gledate seriju - preporucite je
http://www.imdb.com/title/tt1578887/
Jel neko ovo poceo gledati, valja li cemu?
Malo razocaravajuca sezona za sada, jedino sto mi nije lose je American Horror Story, barem sto je drugacije
Jel neko ovo poceo gledati, valja li cemu?
Malo razocaravajuca sezona za sada, jedino sto mi nije lose je American Horror Story, barem sto je drugacije
- Not My Idea
#2342 Re: Gledate seriju - preporucite je
http://www.imdb.com/title/tt0462128/
ne sjecam se jesam li je vec preporucila.
uglavnom, serija je da oplaces od smijeha!
ne sjecam se jesam li je vec preporucila.
uglavnom, serija je da oplaces od smijeha!
- shiljak
#2343 Re: Gledate seriju - preporucite je
evo zadnje sto sam gledao ili jos gledam:
Modern Family
http://www.imdb.com/title/tt1442437/
Breaking Bad
http://www.imdb.com/title/tt0903747/
Mad Men
http://www.imdb.com/title/tt0804503/
Modern Family
http://www.imdb.com/title/tt1442437/
Breaking Bad
http://www.imdb.com/title/tt0903747/
Mad Men
http://www.imdb.com/title/tt0804503/
- rinna0304
#2344 Re: Gledate seriju - preporucite je
How I met your mother
Vampire diaries
Being human US
Desperate Housewives
Hart of dixie
2 broke girl
Dr. House
mislim da je to to XD
Hmym i Vampire diaries redovno a ove ostale kako kad
Vampire diaries
Being human US
Desperate Housewives
Hart of dixie
2 broke girl
Dr. House
mislim da je to to XD
-
SaPnA
- darius_maximus
#2346 Re: Gledate seriju - preporucite je
Vjerovatno je neko vec preporucio, ali da i ja metnem stagod... 
Person of Interest
http://www.imdb.com/title/tt1839578/
Pregledao 10 epizoda do sada, sve bolje i bolje, polako se kuha...
Person of Interest
http://www.imdb.com/title/tt1839578/
Pregledao 10 epizoda do sada, sve bolje i bolje, polako se kuha...
- Pitarrr82
#2347 Re: Gledate seriju - preporucite je
rinna0304 wrote:How I met your mother
Vampire diaries
Being human US
Desperate Housewives
Hart of dixie
2 broke girl
Dr. House
mislim da je to to XD
Ovo sve gledas, bas gledas
- rinna0304
#2348 Re: Gledate seriju - preporucite je
hahah u zadnje vrijeme da :$ kako nemam ispita i ovo vrijeme nije bas za hodati moram nesto:D al Vampire i Hmym bas uvijek ostalo kad potrefim da je izasla nova epizoda xDPitarrr82 wrote:rinna0304 wrote:How I met your mother
Vampire diaries
Being human US
Desperate Housewives
Hart of dixie
2 broke girl
Dr. House
mislim da je to to XD
Ovo sve gledas, bas gledas?
- alica.k
#2349 Re: Gledate seriju - preporucite je
ja sam haman od svega odustala
alcatraz LAAAAME. prva epizoda zanimljiva, ostale sve iste :S
river, upalila, pregledala 15tak minuta, ugasila.
odustala sam i od nikite, glee, white collar, ringer nisam nijednu noviju epizodu pogledala. ni revenge.
odustala sam i od nikite, glee, white collar, ringer nisam nijednu noviju epizodu pogledala. ni revenge.
- Pitarrr82
#2350 Re: Gledate seriju - preporucite je
I za mene je pitanje sta gledati dok mi ne pocne nova sezona American Horror Story ili Terra Nova, iako je i ova druga po meni prosjecna...alica.k wrote:ja sam haman od svega odustala
P.S. Za Terra Nova jos nije sigurno hoce li druge i biti