Nije valjda da postoji tajna veza između Alfe i Avazassmmiilleeyy wrote:Zasto u Avaz-u nema sema programa Hayat Televizije ???
A ima Tv Alfa (iskreno ja ovu stanicu ne shvatam ozbiljno niti sam ikada pogledao nesto od njihovog programa)
Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Moderator: anex
- nellington
#2326 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
-
ssmmiilleeyy
#2327 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
nellington wrote:Nije valjda da postoji tajna veza između Alfe i Avazassmmiilleeyy wrote:Zasto u Avaz-u nema sema programa Hayat Televizije ???
A ima Tv Alfa (iskreno ja ovu stanicu ne shvatam ozbiljno niti sam ikada pogledao nesto od njihovog programa)
Koliko sam ja nacuo Tv Alfa ti je Fahrina (mozda grijesim al gdje ces porediti Tv Alfa i Hayat TV
Wikipedija :
1995. pokrenuo je "Dnevni avaz". Od tada Radončić je pokrenuo sljedeće medije: Politički magazin "Global", reviju "Azra", tjednike "Express" i "Sport", te još desetak drugih specijaliziranih izdanja, a vlasnik je i TV Alfa.
- amrica
#2328 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
ssmmiilleeyy wrote:Zasto u Avaz-u nema sema programa Hayat Televizije ???
mislim da nema ni tv1
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2329 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
TV 1 nikad nije bi bilo programa u avazu. A hayatu je ukinuto objvaljivanje programske sheme, nakon što je direktor Hayata izašao pa nešto govorio o tome kako je avaz loš.amrica wrote:ssmmiilleeyy wrote:Zasto u Avaz-u nema sema programa Hayat Televizije ???
mislim da nema ni tv1
-
ssmmiilleeyy
#2330 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
KatarinaKosaca wrote:TV 1 nikad nije bi bilo programa u avazu. A hayatu je ukinuto objvaljivanje programske sheme, nakon što je direktor Hayata izašao pa nešto govorio o tome kako je avaz loš.amrica wrote:ssmmiilleeyy wrote:Zasto u Avaz-u nema sema programa Hayat Televizije ???
mislim da nema ni tv1
pa i Mimo Sahinpasic kritikuje SDP i Porodicu Selimovic pa opet ima Sema programa u Oslobodjenju
Cesto citam i Avaz i Oslobodjenje(ponekad i Dnevni list i Jutarnji) smeta mi sto skoro u svakom izdanju u boldiranoj rubrici medju prvih 5 stranica ili se pojavljuje Fahro kao Spasitelj ili nesto o SBBBBB.
Mislim nemam nista licno protiv Fahre(al mislim da je Avaz d.o.o samo napuhan balon)
Citam u Avazu o Twist Tower-u /sve najbolje naravno) odem gore i vidim prljave garaze cak nisu ni one linije iscrtane potpuno se covjek izgubi kad udje u onu garazu.Pa imas lift za njih i za nas pa ovako pa onako. Cak ni na 35 spratu nemaju Fiskalnu kasu (za sto imam i dokaz)
Postujem ga jer njegovi radnici imaju finu platu ali brate sto je previse previse ....
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#2331 Re: Fahrin Avaz & avazovci -Žuto ludilo online
http://www.expressmag.ba/
Proteklog vikenda u „bračnu luku“ su uplovili Elvedina i Jasmin Hajdarević. Mlada je inače rodom iz Sanskog Mosta, a mladoženja iz Zvornika. Kako je to bio veliki dan za njih, tako su i organizovali veliku, kako kažu, do sada neviđenu svadbu koja je održana u Zwölffaxingu kod Beča.
A, znajući kakakv je majstor posebno kada su svadbe u pitanju i da uvijek napravi neviđeno dobru atmosferu, mladenci su imali samo jednu želju: da prilikom njihovog izgovaranja sudbonosnog „da“, pjesmom sve lijepo isprati Jasminka Hamza Tajči. Brzo su se dogovorili sa pjevačicom pa je Tajči dala sve od sebe da opravda povjrenje domaćina.
Kada je odmarala Tajči je uživala u lijepom društvu i to sa svojim prijateljima Merisom, Emom i Samirom, rođenim Sarajlijama, koji godinama žive u Beču. A, kad god je Jasminka u glavnom austrijskom gradu, najviše se druži sa njima, a oni uvijek nastoje i uspiju u tome da našoj pjevačici ništa ne nedostaje.
Nije ni na toj svadbi jer se kući vratila puno debljeg novčanika sretna što je napravila tako lijepu atmosferu. Kako je atmosfera bila dobra govori i podatak da je u jednom momentu jedan 60-godišnjak uzeo Tajči u naručje i nosao po sali dok je ona pjevala.
- amrica
#2332 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
ova nekad pjevala u Luni 
-
StupskaBitanga
#2333 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Danas na naslovnici ni slova o Oslu
Ai zato ima o ovome

i ovo je BH novinarstvo
Tuga i zalost
Ai zato ima o ovome
i ovo je BH novinarstvo
Tuga i zalost
- dr.gog
#2334 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Samo pokušavam jedno: Da ne varim ono što "kažu", već da sam sagledam stvari iz što je moguće manje razdaljine. Pokušavam da shvatim obrasce razmišljanja i rada "medijskih glodura" zato što sam svjestan da itekako mogu da bace kost među ljude koji bi inače bili mnogo složniji i bezbrižniji da nema njihove pohlepe i častoljublja, sujete i nagona za "otkrivanjem istine". Ne potcjenjujem struku niti pljujem po časnim radnicima, već sagledavam koliko malo otrova treba da bi ogroman broj ljudi mislio kako ne valjaju ni stotine drugih novinara i radnika koji su prisiljeni da žive od otrova i mržnje koju prosipaju vodeći likovi bh-novinarstva..plain vanilla wrote:@ dr.gog
Kako ti to lijepo popljujes, pa onda opet pohvalis..tj, pokazes da je Avaz ni bolji ni gori od drugih, dodje mi da ga pocnem kupovati
Nadam se da shvataš da ove stvari naše "katedre" za društvene nauke posljednjih godina jako neuspješno objašnjavaju novim generacijama. Ima strašnih profesora i dobrih knjiga, ali iz nekog razloga je sve gore i gore
Da uspjevaju, ne bi nove generacije akademskih građana prosipale ovoliku žuč i nasjedale na trećerazredno kombinovane naslove spremljene za čitanje "na štandu ili ispred granapa".Priča o najprodavanijoj novini je najrealniji prikaz stanja društva u ovoj zemlji...ali to je duga priča za drugu temu. Meni je bitno da u svaku kafanu ulazim čistog obraza, bez obzira koje novine čitam i analiziram.
Pozdrav
- dr.gog
#2335 Re: Fahrin Avaz & avazovci -Motorne pile
Kuki: Svašta će čovjek doživjeti
Pored nastupa koji proteknu u najboljem redu i atmosferi, ima i onih na kojima se desi sve i svašta. Tuče su nešto što se uz kafanu podrazumijeva, a zadnjih godina "normalne" su i pucnjave.
Estradnjaci prolaze razne situacije, a kroz razgovor sa jednim od menadžera Ivana Kukolja Kukija, saznali smo da su prošli jednu od najšokantnijih, kada je jedan od učesnika tuče ishod pokušao riješiti ni manje ni više nego motornom pilom!
Naime, kako je bilo izvjesno da će dobiti batine kao i njegov kolega, momak je istrčao napolje i vratio se sa motornom pilom koju je imao u automobilu. Upalio je motorku i potrčao prema protivnicima.
Kuki, kao i svi ostali, bio je zatečen. Nastala je cijela frka, a vlasnik restorana jedva je smirio i umolio razjarenog gosta da ugasi motorku. Naravno, poslije toga nikome više nije bilo do pjesme i muzike, a ponajmanje šokiranom Kukiju koji je do tada vidio sve i svašta, ali tako nešto nikada u životu.
-
ssmmiilleeyy
#2336 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Vidi sto su uveli Semu programa Hayat TV
(Izgleda da je kritika urodila plodom)

-
kartografija
#2337 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Fkt ... Nema puno da se kaže na ovu temu. Svi koji čitaju avaz, koji su članovi SBB-a , koji podržavaju sandžačko-šiptarsko-japijevski način svakodnevnog funkcionisanja i ophođenja, udovoljavanja najnižim strastima, treba da se zapitaju da li je sve u redu s njima, da li su formirane ličnosti, da li posjeduju ikakvu duhovnu nadgradnju ... osim ako ne čine to u svrhu vlastite intelektualne zabave ...
Osim toga, Avaz ionako srlja u propast, Fahro je svjestan da ima hotel, neboder, štampariju, mekdonalds, vlastitu stranku, poljoprivredno imanje, i bezbroj robova koji su spremni da za pogled s tornja na ruglo od grada rade besplatno 24/7 . . . Šta će mu novina , osim za političke manipulacije . ... kad mu više ne bude trebala, ugasiće i nju i ćao.
Osim toga, Avaz ionako srlja u propast, Fahro je svjestan da ima hotel, neboder, štampariju, mekdonalds, vlastitu stranku, poljoprivredno imanje, i bezbroj robova koji su spremni da za pogled s tornja na ruglo od grada rade besplatno 24/7 . . . Šta će mu novina , osim za političke manipulacije . ... kad mu više ne bude trebala, ugasiće i nju i ćao.
-
dezurni_ucenik
#2338 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 22:26, edited 1 time in total.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2339 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
"A drive-through, or drive-thru, is a type of service provided by a business that allows customers to purchase products without leaving their cars"CVIKERASH wrote:Iz danasnjeg Avaza.
"Pravi se prvi McDonalds drive THRU restoran"...
-
dezurni_ucenik
#2340 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 22:25, edited 1 time in total.
- dr.gog
#2341 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Previše ljudi si ocrnio, ali vjerovatno zbog žurbekartografija wrote:Fkt ... Nema puno da se kaže na ovu temu. Svi koji čitaju avaz,........................... treba da se zapitaju da li je sve u redu s njima, da li su formirane ličnosti, da li posjeduju ikakvu duhovnu nadgradnju ... osim ako ne čine to u svrhu vlastite intelektualne zabave ...
Uđi u bilo koji kafić u Centru i postavi to pitanje prema prisutnima, koji ga većinom pročitaju od prve do posljednje strane.Ovisno od kafane do kafane, od mjesta čitanja, čuju se većinom isto kao i na ovom forumu.
Ljudi različito shvataju ozbiljnost i važnost napisanog, ponajprije koliko su ovisni o samo JEDNOM ili dva medija...
Činjenica je da ga veoma mnogo ljudi čita, bez obzira šta misle o napisanom, i nakon kritika. Nastavak Avaza je i samo postojanje ove teme
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2342 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
moram da se ponovim..ti tako lijepo branis Avaz, bez vrijedjanja, smireno i objektivno, da mi dodje da ga kupim
uposlenici TV1 koji dezuraju na toj temi, mogli bi od tebe stosta nauciti
uposlenici TV1 koji dezuraju na toj temi, mogli bi od tebe stosta nauciti
- stochar
- amrica
- dr.gog
#2345 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
........................
Last edited by dr.gog on 24/03/2012 15:36, edited 1 time in total.
- mayab
-
StupskaBitanga
#2347 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
F. Vele gl. i odg. Avaza

- dr.gog
-
ssmmiilleeyy
#2349 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
U novinama je bila slika Jaguara i Porschea