Jedino sto ti mogu pomoci je da ti dam broj u klubu pa da nazoves i pitas njih ..Seyo_TM wrote:Snima se od 11-13, a poceli su od 9 prodavati...Plavih_11 wrote:Prodaja je pocela danas u 11:00 i ima neki sto snima svo vrijeme. Vjerovatno je to za onu Zeljo TV .. Ko ce mu znati ..
Imas li sa nekim vidjeti moze li se ulaziti sa zapadnom na sjever i sa sjevernom na jug (godisnjom/polugodisnjom)???
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#2326 Re: FK Zeljeznicar
- perke
#2327 Re: FK Zeljeznicar
zna li se do koliko radi prodaja?Plavih_11 wrote:Prodaja je pocela danas u 11:00 i ima neki sto snima svo vrijeme. Vjerovatno je to za onu Zeljo TV .. Ko ce mu znati ..
-
ja1977
#2328 Re: FK Zeljeznicar
dijaliza wrote:Željo kreće prema vrhu
Iskusni fudbaler najavljuje bolje dane na Grbavici...
29.07.2009. 08:30
Pripremna utakmica protiv Olimpika nagovijestila je bolje dane na Grbavici. .....
......
Danas protiv Famosa
Željezničar će danas ponovo gostovati u Hrasnici, gdje će odigrati prijateljsku utakmicu sa Famosom.
Drugoligaša iz Hrasnice sa klupe vodi nekadašnji prvotimac i trener Želje Haris Alihodžić, a na posudbi igraju Zeba, Omerović i M. Čolić, nekadašnji prvotimci "Plavih" Žerić i Mulaosmanović te nekadašnji juniori Šehić, Voljevica i Smječanin.
Autor: Z. Š.
E, ovo se zove put prema vrhu
- dviceps
#2329 Re: FK Zeljeznicar
Famose,Famose eto želje tamo se. 
-
riko-ga
#2330 Re: FK Zeljeznicar
Plavih_11 wrote:
Bio sam malo brzi.

- johntra
#2331 Re: FK Zeljeznicar
a što je Sjever napisan zelenim slovima?
svaka čast za odličan odziv navijača...kažu na sa-x, da ih je već oko 300 komada prodano?!
svaka čast za odličan odziv navijača...kažu na sa-x, da ih je već oko 300 komada prodano?!
- Seyo_TM
#2332 Re: FK Zeljeznicar
Eto krenulo je
Sitne duse mogu da ga .....
- Arc_Angel
#2333 Re: FK Zeljeznicar
Ovaj marketinski potez koji su naprvili je za svaku pohvalu, a i dosta dobro je odradjen svaka cast.
ja mislim da te karte ima da puknu samo tako, i jos kad bi nasli nekog finog sponzora a ne onaj propali logosoft
ali onaj mali milan ćulum se sjebo pravo vidi se momku na faci
sta kaze za jednu tako malu prjateljsku tekmu da dodje 5000 ljudi hahahaha to ne da je veliko za srbiju neo za citav region.
ja mislim da te karte ima da puknu samo tako, i jos kad bi nasli nekog finog sponzora a ne onaj propali logosoft
ali onaj mali milan ćulum se sjebo pravo vidi se momku na faci
- Charuga
- Globalni moderator
#2334 Re: FK Zeljeznicar
Logosoft nije sponzor odavno a sad se vode pregovori za jedan dobar sponzorski ugovor .. Samo polako, ne moze nista preko noci ..Arc_Angel wrote:ja mislim da te karte ima da puknu samo tako, i jos kad bi nasli nekog finog sponzora a ne onaj propali logosoft
-
susc_ovjek
#2335 Re: FK Zeljeznicar
Ako uzmu Celika u provom kolu na gostovanju, nece im trebat nikakvi spotovi da bi prodali ulaznice...
- Charuga
- Globalni moderator
#2336 Re: FK Zeljeznicar
Eh da je bod uzeti ...susc_ovjek wrote:Ako uzmu Celika u provom kolu na gostovanju, nece im trebat nikakvi spotovi da bi prodali ulaznice...
-
ja1977
#2337 Re: FK Zeljeznicar
riko-ga wrote:Plavih_11 wrote:
Bio sam malo brzi.![]()
Blago vama
- johntra
#2338 Re: FK Zeljeznicar
molimo ljubomorne duše da ne pišu po našem PDF-u, da nam moderatori opet ne bi izbrisali pet-šest stranica...
hvala!
hvala!
- slucajan
#2339 Re: FK Zeljeznicar
Dobije li se čir na želucu odmah uz godišnju kartu ili tek u toku sezoneriko-ga wrote:Plavih_11 wrote:
Bio sam malo brzi.![]()
-
lolo_lolo
#2340 Re: FK Zeljeznicar
nemojte da pisete na nasu temu,imate svoju pa pisite tamo,sitne duse mogu da nam ga...

-
riko-ga
#2341 Re: FK Zeljeznicar
Dobije li se čir na želucu odmah uz godišnju kartu ili tek u toku sezone
[/quote]
Idi begaj!!!!!!!!!!!!!!Koju si ti kupio jel polugodisnju???????Bolje cir na zelucu vec nista u glavi.

Idi begaj!!!!!!!!!!!!!!Koju si ti kupio jel polugodisnju???????Bolje cir na zelucu vec nista u glavi.
-
LSD
#2342 Re: FK Zeljeznicar
hahaha grohotom se smijem...nakucaj još tih smajlija da provala bude još jaca.
-
elSaik
#2343 Re: FK Zeljeznicar
ćiro wrote:Važe li te karte za Evropske utakmice?
![]()
![]()
Hahaha... jesiiiiiiii luuuuuuuuuuuuuuuuuuud...
-
riko-ga
#2344 Re: FK Zeljeznicar
ćiro wrote:Važe li te karte za Evropske utakmice?
![]()
![]()
Pa naravno!Kad god igra Zeljo to su ti Evropske utakmice bez obzira na protivnika!!!!
-
Virtu4l
#2345 Re: FK Zeljeznicar
Pitari hoćete li uzimati godišnje, ili ćete kao i do sad na biletarnicu prije utakmice?
- Baltazar_khan
#2346 Re: FK Zeljeznicar
Željo tv?
Provjeren info, naredna epizoda na pinku.
Provjeren info, naredna epizoda na pinku.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2347 Re: FK Zeljeznicar
Ja mislim da ti ovo govori vise od svega:)ćiro wrote:Važe li te karte za Evropske utakmice?
![]()
![]()
"Najugledniji fudbalski portal na svijetu goal.com, očigledno, zna koji su evropski klubovi iz BiH:). Tako su u najavi utakmice 3. pretkola Evropske lige Helsingborga i Sarajeva, da li slučajno ili ne, urednici navedenog portala stavili stari grb FK Željezničara.
Greške se dešavaju, to je sasvim normalno, no ovakve greške baš i nisu prihvatljive. Naime, ugledni britanski fudbalski portal goal.com na svom sajtu donosi vijesti vezane za svjetski i evropski fudbal, ali i najave utakmica, rezultate i tabele.
U najavi utakmice 3. pretkola Evropske lige između švedskog Helsingborga i našeg predstavnika FK Sarajeva našao se grb (i to stari) FK Željezničara. Grb "plavih" pored imena FK Sarajevo stoji već par dana, a urednici ovog uglednog portala još uvijek ništa ne poduzimaju.
Zanimljivo, nisu pogriješili grbove kod timova ostalih evropskih zemalja, pa je sasvim nejasno zašto baš uvijek prave velike greške kod naših timova. Najvjerovatnije se do ovog grba došlo prilikom pretrage slika preko googlea, po našim istraživanjima urednici Goal.com portala ukucali su "sarajevo logo" na najpoznatijem web pretraživaču, pa su dobili grb koji predstavlja drugog premijerligaša iz Sarajeva
Dzaba Evropa poznaje samo tim sa Grbavice!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2348 Re: FK Zeljeznicar
Na UEFA stranici imaju NK Zeljeznicar i FK Sarajevo i ovaj prvi jos uvijek ima bolji ukupni skor u evropi:) iako tamo ne igra vec dugi niz godina:) To je odlika vrhunskih klubova:)ćiro wrote:Došlo je do slične zabune i prilikom izvlačenja za drugo predkolo kada je Slavija potpisana kao Sarajevo. Ovdje je problem što i vas u Evropi prepoznajete kao Sarajevo (valjda se tako predstavljatehrasno38 wrote:Ja mislim da ti ovo govori vise od svega:)ćiro wrote:Važe li te karte za Evropske utakmice?
![]()
![]()
"Najugledniji fudbalski portal na svijetu goal.com, očigledno, zna koji su evropski klubovi iz BiH:). Tako su u najavi utakmice 3. pretkola Evropske lige Helsingborga i Sarajeva, da li slučajno ili ne, urednici navedenog portala stavili stari grb FK Željezničara.
Greške se dešavaju, to je sasvim normalno, no ovakve greške baš i nisu prihvatljive. Naime, ugledni britanski fudbalski portal goal.com na svom sajtu donosi vijesti vezane za svjetski i evropski fudbal, ali i najave utakmica, rezultate i tabele.
U najavi utakmice 3. pretkola Evropske lige između švedskog Helsingborga i našeg predstavnika FK Sarajeva našao se grb (i to stari) FK Željezničara. Grb "plavih" pored imena FK Sarajevo stoji već par dana, a urednici ovog uglednog portala još uvijek ništa ne poduzimaju.
Zanimljivo, nisu pogriješili grbove kod timova ostalih evropskih zemalja, pa je sasvim nejasno zašto baš uvijek prave velike greške kod naših timova. Najvjerovatnije se do ovog grba došlo prilikom pretrage slika preko googlea, po našim istraživanjima urednici Goal.com portala ukucali su "sarajevo logo" na najpoznatijem web pretraživaču, pa su dobili grb koji predstavlja drugog premijerligaša iz Sarajeva
Dzaba Evropa poznaje samo tim sa Grbavice!). Pa na uefinoj stranici vas nisu mogli staviti među 16 ekipa, valjda im nije bilo jasno kako je moguće da postoje dva kluba sa imenom Sarajevo
-
stolac-SARAJEVO
#2349 Re: FK Zeljeznicar
Pa vama se europa i moze ukazati jedino preko nas.
- Neelix
#2350 Re: FK Zeljeznicar
na dnevniku TVSA u telopu sam procitao naslov
NEMANJA SUPIĆ NA GRBAVICI
nisam gledao sportsku rubriku...znal' neko nesta vise
NEMANJA SUPIĆ NA GRBAVICI
nisam gledao sportsku rubriku...znal' neko nesta vise