FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#2326 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Seyo_TM wrote:
Plavih_11 wrote:Prodaja je pocela danas u 11:00 i ima neki sto snima svo vrijeme. Vjerovatno je to za onu Zeljo TV .. Ko ce mu znati ..
Snima se od 11-13, a poceli su od 9 prodavati...
Imas li sa nekim vidjeti moze li se ulaziti sa zapadnom na sjever i sa sjevernom na jug (godisnjom/polugodisnjom)???
Jedino sto ti mogu pomoci je da ti dam broj u klubu pa da nazoves i pitas njih ..
perke

#2327 Re: FK Zeljeznicar

Post by perke »

Plavih_11 wrote:Prodaja je pocela danas u 11:00 i ima neki sto snima svo vrijeme. Vjerovatno je to za onu Zeljo TV .. Ko ce mu znati ..
zna li se do koliko radi prodaja?
ja1977

#2328 Re: FK Zeljeznicar

Post by ja1977 »

dijaliza wrote:Željo kreće prema vrhu

Iskusni fudbaler najavljuje bolje dane na Grbavici...
29.07.2009. 08:30
Pripremna utakmica protiv Olimpika nagovijestila je bolje dane na Grbavici. .....

......

Danas protiv Famosa

Željezničar će danas ponovo gostovati u Hrasnici, gdje će odigrati prijateljsku utakmicu sa Famosom.

Drugoligaša iz Hrasnice sa klupe vodi nekadašnji prvotimac i trener Želje Haris Alihodžić, a na posudbi igraju Zeba, Omerović i M. Čolić, nekadašnji prvotimci "Plavih" Žerić i Mulaosmanović te nekadašnji juniori Šehić, Voljevica i Smječanin.

Autor: Z. Š.

:lol: :lol: :lol:

E, ovo se zove put prema vrhu :D
dviceps

#2329 Re: FK Zeljeznicar

Post by dviceps »

Famose,Famose eto želje tamo se. :D
riko-ga

#2330 Re: FK Zeljeznicar

Post by riko-ga »

Plavih_11 wrote:Image

Bio sam malo brzi. ;-)

Image
johntra

#2331 Re: FK Zeljeznicar

Post by johntra »

a što je Sjever napisan zelenim slovima? :D
svaka čast za odličan odziv navijača...kažu na sa-x, da ih je već oko 300 komada prodano?!
Seyo_TM

#2332 Re: FK Zeljeznicar

Post by Seyo_TM »

Eto krenulo je :thumbup:
Sitne duse mogu da ga .....
:-D
Arc_Angel

#2333 Re: FK Zeljeznicar

Post by Arc_Angel »

Ovaj marketinski potez koji su naprvili je za svaku pohvalu, a i dosta dobro je odradjen svaka cast.

ja mislim da te karte ima da puknu samo tako, i jos kad bi nasli nekog finog sponzora a ne onaj propali logosoft

ali onaj mali milan ćulum se sjebo pravo vidi se momku na faci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sta kaze za jednu tako malu prjateljsku tekmu da dodje 5000 ljudi hahahaha to ne da je veliko za srbiju neo za citav region.
Charuga
Globalni moderator

#2334 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Arc_Angel wrote:ja mislim da te karte ima da puknu samo tako, i jos kad bi nasli nekog finog sponzora a ne onaj propali logosoft
Logosoft nije sponzor odavno a sad se vode pregovori za jedan dobar sponzorski ugovor .. Samo polako, ne moze nista preko noci .. :thumbup:
susc_ovjek

#2335 Re: FK Zeljeznicar

Post by susc_ovjek »

Ako uzmu Celika u provom kolu na gostovanju, nece im trebat nikakvi spotovi da bi prodali ulaznice...
Charuga
Globalni moderator

#2336 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

susc_ovjek wrote:Ako uzmu Celika u provom kolu na gostovanju, nece im trebat nikakvi spotovi da bi prodali ulaznice...
Eh da je bod uzeti ...
ja1977

#2337 Re: FK Zeljeznicar

Post by ja1977 »

riko-ga wrote:

Bio sam malo brzi. ;-)

Image

Blago vama :lol: :lol:
johntra

#2338 Re: FK Zeljeznicar

Post by johntra »

molimo ljubomorne duše da ne pišu po našem PDF-u, da nam moderatori opet ne bi izbrisali pet-šest stranica...

hvala!
slucajan

#2339 Re: FK Zeljeznicar

Post by slucajan »

riko-ga wrote:

Bio sam malo brzi. ;-)

Image
Dobije li se čir na želucu odmah uz godišnju kartu ili tek u toku sezone :?:
lolo_lolo

#2340 Re: FK Zeljeznicar

Post by lolo_lolo »

nemojte da pisete na nasu temu,imate svoju pa pisite tamo,sitne duse mogu da nam ga... :lol: 8-)
riko-ga

#2341 Re: FK Zeljeznicar

Post by riko-ga »

Dobije li se čir na želucu odmah uz godišnju kartu ili tek u toku sezone :?:[/quote]

Idi begaj!!!!!!!!!!!!!!Koju si ti kupio jel polugodisnju???????Bolje cir na zelucu vec nista u glavi. :dance: :dance:
LSD

#2342 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

hahaha grohotom se smijem...nakucaj još tih smajlija da provala bude još jaca.
elSaik

#2343 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

ćiro wrote:Važe li te karte za Evropske utakmice?

Hahaha... jesiiiiiiii luuuuuuuuuuuuuuuuuuud...
riko-ga

#2344 Re: FK Zeljeznicar

Post by riko-ga »

Pa naravno!Kad god igra Zeljo to su ti Evropske utakmice bez obzira na protivnika!!!! :lol:
Virtu4l

#2345 Re: FK Zeljeznicar

Post by Virtu4l »

Pitari hoćete li uzimati godišnje, ili ćete kao i do sad na biletarnicu prije utakmice?
Baltazar_khan

#2346 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

Željo tv?

Provjeren info, naredna epizoda na pinku.

hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2347 Re: FK Zeljeznicar

Post by hrasno38 »

Ja mislim da ti ovo govori vise od svega:)

"Najugledniji fudbalski portal na svijetu goal.com, očigledno, zna koji su evropski klubovi iz BiH:). Tako su u najavi utakmice 3. pretkola Evropske lige Helsingborga i Sarajeva, da li slučajno ili ne, urednici navedenog portala stavili stari grb FK Željezničara.

Greške se dešavaju, to je sasvim normalno, no ovakve greške baš i nisu prihvatljive. Naime, ugledni britanski fudbalski portal goal.com na svom sajtu donosi vijesti vezane za svjetski i evropski fudbal, ali i najave utakmica, rezultate i tabele.

U najavi utakmice 3. pretkola Evropske lige između švedskog Helsingborga i našeg predstavnika FK Sarajeva našao se grb (i to stari) FK Željezničara. Grb "plavih" pored imena FK Sarajevo stoji već par dana, a urednici ovog uglednog portala još uvijek ništa ne poduzimaju.

Zanimljivo, nisu pogriješili grbove kod timova ostalih evropskih zemalja, pa je sasvim nejasno zašto baš uvijek prave velike greške kod naših timova. Najvjerovatnije se do ovog grba došlo prilikom pretrage slika preko googlea, po našim istraživanjima urednici Goal.com portala ukucali su "sarajevo logo" na najpoznatijem web pretraživaču, pa su dobili grb koji predstavlja drugog premijerligaša iz Sarajeva

Dzaba Evropa poznaje samo tim sa Grbavice!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2348 Re: FK Zeljeznicar

Post by hrasno38 »

ćiro wrote:
hrasno38 wrote:
Ja mislim da ti ovo govori vise od svega:)

"Najugledniji fudbalski portal na svijetu goal.com, očigledno, zna koji su evropski klubovi iz BiH:). Tako su u najavi utakmice 3. pretkola Evropske lige Helsingborga i Sarajeva, da li slučajno ili ne, urednici navedenog portala stavili stari grb FK Željezničara.

Greške se dešavaju, to je sasvim normalno, no ovakve greške baš i nisu prihvatljive. Naime, ugledni britanski fudbalski portal goal.com na svom sajtu donosi vijesti vezane za svjetski i evropski fudbal, ali i najave utakmica, rezultate i tabele.

U najavi utakmice 3. pretkola Evropske lige između švedskog Helsingborga i našeg predstavnika FK Sarajeva našao se grb (i to stari) FK Željezničara. Grb "plavih" pored imena FK Sarajevo stoji već par dana, a urednici ovog uglednog portala još uvijek ništa ne poduzimaju.

Zanimljivo, nisu pogriješili grbove kod timova ostalih evropskih zemalja, pa je sasvim nejasno zašto baš uvijek prave velike greške kod naših timova. Najvjerovatnije se do ovog grba došlo prilikom pretrage slika preko googlea, po našim istraživanjima urednici Goal.com portala ukucali su "sarajevo logo" na najpoznatijem web pretraživaču, pa su dobili grb koji predstavlja drugog premijerligaša iz Sarajeva

Dzaba Evropa poznaje samo tim sa Grbavice!
Došlo je do slične zabune i prilikom izvlačenja za drugo predkolo kada je Slavija potpisana kao Sarajevo. Ovdje je problem što i vas u Evropi prepoznajete kao Sarajevo (valjda se tako predstavljate :lol: ). Pa na uefinoj stranici vas nisu mogli staviti među 16 ekipa, valjda im nije bilo jasno kako je moguće da postoje dva kluba sa imenom Sarajevo :-?
Na UEFA stranici imaju NK Zeljeznicar i FK Sarajevo i ovaj prvi jos uvijek ima bolji ukupni skor u evropi:) iako tamo ne igra vec dugi niz godina:) To je odlika vrhunskih klubova:)
stolac-SARAJEVO

#2349 Re: FK Zeljeznicar

Post by stolac-SARAJEVO »

Pa vama se europa i moze ukazati jedino preko nas.
Neelix

#2350 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

na dnevniku TVSA u telopu sam procitao naslov

NEMANJA SUPIĆ NA GRBAVICI

nisam gledao sportsku rubriku...znal' neko nesta vise :?
Post Reply