Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- aerosa
#2327 Re: FK Sarajevo
Aha, ode i Alaim i Torlak i Dudo i Maksumić i Belošević i Rizvanović i Ihtijarević I Džakmić i Pliska I Škoro i oba Janjoša i Jahović I Avdić i Hamzić i Čomor i Hadžija .... samo da manijake usreće...Odoše svi na odmor do 15og 
-
emigracija
#2328 Re: FK Sarajevo
Sta je ba s tom lovom, zasto sute??? Jel to nesto sto treba leglo ili nije leglo? Sta je sa( po meni) najboljim igracem Sarajeva Milanom Muminovicem, jel i on negdje ide ili ostaje do ljeta?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2329 Re: FK Sarajevo
Legla lova od eurotakmicenja. http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /091211106
Cala je u Zvezdi gdje treba odraditi neki dio staza,da dobije profi licencu.
Emir Janjos otisao.
Dzakmic na probi u Poljskoj,jos se nezna ostaje li ili odlazi (odsteta za njega je 120.000 eura)
Sto se tice odlazaka i dolazaka,ceka se povratak Cale iz Bg. da se vidi koji su mu igraci prioritet i neophodni da ostanu,i na kojim mjestima treba pojacanja.
Odavno jaci finansijski nismo bili,e sada vidjet cemo sta i kako dalje,jer fakticki prelazni rok nije ni poceo

Emir Janjos otisao.
Dzakmic na probi u Poljskoj,jos se nezna ostaje li ili odlazi (odsteta za njega je 120.000 eura)
Sto se tice odlazaka i dolazaka,ceka se povratak Cale iz Bg. da se vidi koji su mu igraci prioritet i neophodni da ostanu,i na kojim mjestima treba pojacanja.
Odavno jaci finansijski nismo bili,e sada vidjet cemo sta i kako dalje,jer fakticki prelazni rok nije ni poceo
-
ibizza
#2330 Re: FK Sarajevo
Dzaba nasoj upravi pare,kad oni ne znaju dovesti igraca...-LIBERO- wrote:Legla lova od eurotakmicenja. http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /091211106
Emir Janjos otisao.
Odavno jaci finansijski nismo bili,e sada vidjet cemo sta i kako dalje,jer fakticki prelazni rok nije ni poceo![]()
-
Bordolini
#2331 Re: FK Sarajevo
Znaju oni dovesti ali ne znaju potrositi (osim na sebe), u tome je problem.bermiin wrote:Dzaba nasoj upravi pare,kad oni ne znaju dovesti igraca...-LIBERO- wrote:Legla lova od eurotakmicenja. http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /091211106
Emir Janjos otisao.
Odavno jaci finansijski nismo bili,e sada vidjet cemo sta i kako dalje,jer fakticki prelazni rok nije ni poceo![]()
- 1987
-
emigracija
#2333 Re: FK Sarajevo
Ma glupost je ovu situaciju ne iskoristiti i ponuditi tri puta bolje ugovore postojecim igracima i dovesti jos par kvalitetnih i titula je nasa 1000%. Novi stadion necemo graditi sigurno, dugova nekih velikih i nemamo, nekakvi aman-zaman igraci nam i ne trebaju tj. vec ih imamo i samo im treba povecati ugovore i tu je to, naravno treba nam jos bar trojica radi sirine...lova je legla, ostalo ne bi bio problem....hebo majku ja ko da menagera igram....mars stoko nesposobna, u stanju ste i iz ovakve situacije izaci kao gubitnici, alihodzic jednom nogom u grobu a jos ima vremena za klepiti koju marku fuuuujjjjj....baljak ...uhhhhh i usanovic ti zavidi monstrume halapljivi i nepismeni......
-
Fordas
#2334 Re: FK Sarajevo
Pazite ove majstore! Ovo je buducnost naseg kluba

Sreca i ljubav, Ponos i nada.....

Sreca i ljubav, Ponos i nada.....
-
Ripicipi
#2335 Re: FK Sarajevo
Ultras Dynamo na utakmici VfB Stuttgart II vs SG Dynamo Dresden

- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#2337 Re: FK Sarajevo
Dok Cala dodje bojim se da ce proci voz. Eno Sloboda dovodi Milosevica, a nama bi on doshao kao budali samar. Maksumica u vezu, a Torlak-Milosevic stoperi+Dudo je tu ak zatreba-LIBERO- wrote:Legla lova od eurotakmicenja. http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /091211106
Emir Janjos otisao.
E uprave retardirane
- Gusztav
#2338 Re: FK Sarajevo
Nikada neću zaboraviti Miloševićeve sjajne utakmice u sezoni kada smo bili šampioni i u kvalifikacijama za LP.Admir_1984 wrote:Dok Cala dodje bojim se da ce proci voz. Eno Sloboda dovodi Milosevica, a nama bi on doshao kao budali samar. Maksumica u vezu, a Torlak-Milosevic stoperi+Dudo je tu ak zatreba-LIBERO- wrote:Legla lova od eurotakmicenja. http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /091211106
Emir Janjos otisao.
E uprave retardirane![]()
Uz dužno poštavanje prema njemu i njegovom nogometnom znanju, ipak mi se ne uklapa u izgradnju modernog i evropskog F. K. Sarajeva zbog malo više godina. Čini mi se da je prevalio tridesetu.
-
meme pitar
#2339 Re: FK Sarajevo
Koliko znam svi ostaju u klubu osim malog Ćale i Hame (Džakmić) je upitan. Milan Muminović je spreman da produži ugovor jer je u Sarajevu zadovoljan.
egdje sam pročitao da se stupilo u kontakt sa Vuletom Trivunovićem (koji je bolja opcija od Semijona i po meni je najbolji stoper uz Torlaka u BiH). Spominju se i neka pojačanja iz Zvijezde (Gradačac) i jedan mlad momak iz Budućnosti Banovići. Od VELIKIH pojačanja nema ništa jer velikih pojačanja u Bosni i nema. Ja nevidim ni jednog igrača u Bosni koji može igrati u Sarajevu osim Bilbije koji neće u Sarajevo. Zato ovaj kadar i ovi mladići koji nadolaze. Tu je naša budućnost.
egdje sam pročitao da se stupilo u kontakt sa Vuletom Trivunovićem (koji je bolja opcija od Semijona i po meni je najbolji stoper uz Torlaka u BiH). Spominju se i neka pojačanja iz Zvijezde (Gradačac) i jedan mlad momak iz Budućnosti Banovići. Od VELIKIH pojačanja nema ništa jer velikih pojačanja u Bosni i nema. Ja nevidim ni jednog igrača u Bosni koji može igrati u Sarajevu osim Bilbije koji neće u Sarajevo. Zato ovaj kadar i ovi mladići koji nadolaze. Tu je naša budućnost.
- 1987
-
ibizza
#2341 Re: FK Sarajevo
EXTRASadx wrote:http://www.youtube.com/watch?v=iwE3ZNuQpBU
Klip o hordama zla beton nema boljeg na netu,Hajmo Rate ga i komentarisite i podjelite sa rajom.. :DA: :DA: :DA:
-
lolo_lolo
#2342 Re: FK Sarajevo
podijelio sam ga sa rajom i nisu bili bas odusevljeniSadx wrote:http://www.youtube.com/watch?v=iwE3ZNuQpBU
Klip o hordama zla beton nema boljeg na netu,Hajmo Rate ga i komentarisite i podjelite sa rajom.. :DA: :DA: :DA:
kazu da je bilo mnogo drugih klipova koji razvaljuju,a da je ovo cisti prosjek
-
ibizza
#2343 Re: FK Sarajevo
slika na 0:36...jel ovo zapad sa utakmice Sarajevo-Dinamo K???Sadx wrote:http://www.youtube.com/watch?v=iwE3ZNuQpBU
-
Fordas
#2344 Re: FK Sarajevo
Jeste, sa te je utakmice. Dobro je popunjen bio negdje oko 17.000
- -danTe-
#2345 Re: FK Sarajevo
prvo ukini komentare...drugo ako vec hoces bolji...bujrum:Sadx wrote:postavi ih.lolo_lolo wrote:Sadx wrote:http://www.youtube.com/watch?v=iwE3ZNuQpBU
kazu da je bilo mnogo drugih klipova koji razvaljuju,a da je ovo cisti prosjek
http://www.youtube.com/watch?v=6khpEv_msns&feature=fvsr
- PriNc_ba
#2346 Re: FK Sarajevo
e ovih nasih u upravi braco moja mila sta je ovo ovako 
pa kako je sloboda uspjela dovesti semjona do ljeta a mi nismo :S et sloboda ima vise para od nas
ovo samo govori da nasi nisu ni pokusali (moje misljenje) 
treba jos alena dati borcu i da zaokruze fino sve svoje "uspjehe"
pa kako je sloboda uspjela dovesti semjona do ljeta a mi nismo :S et sloboda ima vise para od nas
-
lolo_lolo
#2347 Re: FK Sarajevo
ode alen u meksikoPriNc_ba wrote:e ovih nasih u upravi braco moja mila sta je ovo ovako
pa kako je sloboda uspjela dovesti semjona do ljeta a mi nismo :S et sloboda ima vise para od nasovo samo govori da nasi nisu ni pokusali (moje misljenje)
-
Frank Sinatra
#2348 Re: FK Sarajevo
Problemi sa upravom će biti riješeni možda čak i prije nego što mnogi očekuju. Započeli smo borbu za sjever, potrajalo je, ali smo izgurali. Prozvali smo upravu, a takve stvari uzimamo za ozbiljno. Budite sigurni da će morati odstupiti. Ukoliko prepoznajte kao nešto pozitivno ono što radi UNFKS, ili ono što rade Bordo prijatelji 1946, onda se pridružite pokretu i pomozite da zajedno podignemo Sarajevo tamo gdje mu je mjesto.
U međuvremenu, ko želi da bolje upozna navijače Sarajeva neka se odazove pozivu na druženje:
Udruzenje navijaca FK Sarajevo i Udruzenje Bordo prijatelji 1946 poziva sve navijace FK Sarajevo da u srijedu 23.12. prisustvuju otvorenju novih i vecih prostorija koje se nalaze u ulici Alipasina 51(Ciglane, preko puta Energopetrol benzinske pumpe). Za otvorenje su spremljene nove majice, salovi, naljepnice, a najvjerovatnije i kalendari za 2010. godinu.
Otvorenje je zakazano za 19:30h, a samo za tu priliku obezbjedjena je promotivna cijena pica.
U međuvremenu, ko želi da bolje upozna navijače Sarajeva neka se odazove pozivu na druženje:
Udruzenje navijaca FK Sarajevo i Udruzenje Bordo prijatelji 1946 poziva sve navijace FK Sarajevo da u srijedu 23.12. prisustvuju otvorenju novih i vecih prostorija koje se nalaze u ulici Alipasina 51(Ciglane, preko puta Energopetrol benzinske pumpe). Za otvorenje su spremljene nove majice, salovi, naljepnice, a najvjerovatnije i kalendari za 2010. godinu.
Otvorenje je zakazano za 19:30h, a samo za tu priliku obezbjedjena je promotivna cijena pica.
- burek_in_space
#2349 Re: FK Sarajevo
@Halleluhwah, mozhesh ti to i ljepshe i bolje reci...
@nazarenko, josh jedan onakav post, i trajni ban ce biti.
@nazarenko, josh jedan onakav post, i trajni ban ce biti.
-
meme pitar
#2350 Re: FK Sarajevo
zna li neko šta je sa škorom jer se povela priča da bi mogao otići. Ima li informacija ko je izrazio želju za odlaskom iz kluba. I ima li ikakvih pojačanja, jer nam odoše Hame i Ćala.