Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Andaluzijski pas

#2326 Re: FK Sarajevo

Post by Andaluzijski pas »

Ode i Džakmić, a?
aerosa

#2327 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Aha, ode i Alaim i Torlak i Dudo i Maksumić i Belošević i Rizvanović i Ihtijarević I Džakmić i Pliska I Škoro i oba Janjoša i Jahović I Avdić i Hamzić i Čomor i Hadžija .... samo da manijake usreće...Odoše svi na odmor do 15og :)
emigracija

#2328 Re: FK Sarajevo

Post by emigracija »

Sta je ba s tom lovom, zasto sute??? Jel to nesto sto treba leglo ili nije leglo? Sta je sa( po meni) najboljim igracem Sarajeva Milanom Muminovicem, jel i on negdje ide ili ostaje do ljeta?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2329 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Legla lova od eurotakmicenja. http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /091211106

Cala je u Zvezdi gdje treba odraditi neki dio staza,da dobije profi licencu.
Emir Janjos otisao.
Dzakmic na probi u Poljskoj,jos se nezna ostaje li ili odlazi (odsteta za njega je 120.000 eura)

Sto se tice odlazaka i dolazaka,ceka se povratak Cale iz Bg. da se vidi koji su mu igraci prioritet i neophodni da ostanu,i na kojim mjestima treba pojacanja.

Odavno jaci finansijski nismo bili,e sada vidjet cemo sta i kako dalje,jer fakticki prelazni rok nije ni poceo ;-) :thumbup:
ibizza

#2330 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

-LIBERO- wrote:Legla lova od eurotakmicenja. http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /091211106

Emir Janjos otisao.
Dzakmic na probi u Poljskoj,jos se nezna ostaje li ili odlazi (odsteta za njega je 120.000 eura)

Sto se tice odlazaka i dolazaka,ceka se povratak Cale iz Bg. da se vidi koji su mu igraci prioritet i neophodni da ostanu,i na kojim mjestima treba pojacanja.

Odavno jaci finansijski nismo bili,e sada vidjet cemo sta i kako dalje,jer fakticki prelazni rok nije ni poceo ;-) :thumbup:
Dzaba nasoj upravi pare,kad oni ne znaju dovesti igraca... :-)
Bordolini

#2331 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

bermiin wrote:
-LIBERO- wrote:Legla lova od eurotakmicenja. http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /091211106

Emir Janjos otisao.

Dzaba nasoj upravi pare,kad oni ne znaju dovesti igraca... :-)
Znaju oni dovesti ali ne znaju potrositi (osim na sebe), u tome je problem.
1987

#2332 Re: FK Sarajevo

Post by 1987 »

emigracija

#2333 Re: FK Sarajevo

Post by emigracija »

Ma glupost je ovu situaciju ne iskoristiti i ponuditi tri puta bolje ugovore postojecim igracima i dovesti jos par kvalitetnih i titula je nasa 1000%. Novi stadion necemo graditi sigurno, dugova nekih velikih i nemamo, nekakvi aman-zaman igraci nam i ne trebaju tj. vec ih imamo i samo im treba povecati ugovore i tu je to, naravno treba nam jos bar trojica radi sirine...lova je legla, ostalo ne bi bio problem....hebo majku ja ko da menagera igram....mars stoko nesposobna, u stanju ste i iz ovakve situacije izaci kao gubitnici, alihodzic jednom nogom u grobu a jos ima vremena za klepiti koju marku fuuuujjjjj....baljak ...uhhhhh i usanovic ti zavidi monstrume halapljivi i nepismeni......
Fordas

#2334 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Pazite ove majstore! Ovo je buducnost naseg kluba

Image

Sreca i ljubav, Ponos i nada.....
Ripicipi

#2335 Re: FK Sarajevo

Post by Ripicipi »

Ultras Dynamo na utakmici VfB Stuttgart II vs SG Dynamo Dresden :thumbup: 8-)
Image
flaster

#2336 Re: FK Sarajevo

Post by flaster »

:thumbup: za bracu iz Dresdena :)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2337 Re: FK Sarajevo

Post by Admir_1984 »

Emir Janjos otisao.

Dok Cala dodje bojim se da ce proci voz. Eno Sloboda dovodi Milosevica, a nama bi on doshao kao budali samar. Maksumica u vezu, a Torlak-Milosevic stoperi+Dudo je tu ak zatreba

E uprave retardirane :-) :-)
Gusztav

#2338 Re: FK Sarajevo

Post by Gusztav »

Admir_1984 wrote:

Emir Janjos otisao.

Dok Cala dodje bojim se da ce proci voz. Eno Sloboda dovodi Milosevica, a nama bi on doshao kao budali samar. Maksumica u vezu, a Torlak-Milosevic stoperi+Dudo je tu ak zatreba

E uprave retardirane :-) :-)
Nikada neću zaboraviti Miloševićeve sjajne utakmice u sezoni kada smo bili šampioni i u kvalifikacijama za LP.
Uz dužno poštavanje prema njemu i njegovom nogometnom znanju, ipak mi se ne uklapa u izgradnju modernog i evropskog F. K. Sarajeva zbog malo više godina. Čini mi se da je prevalio tridesetu.
meme pitar

#2339 Re: FK Sarajevo

Post by meme pitar »

Koliko znam svi ostaju u klubu osim malog Ćale i Hame (Džakmić) je upitan. Milan Muminović je spreman da produži ugovor jer je u Sarajevu zadovoljan.
egdje sam pročitao da se stupilo u kontakt sa Vuletom Trivunovićem (koji je bolja opcija od Semijona i po meni je najbolji stoper uz Torlaka u BiH). Spominju se i neka pojačanja iz Zvijezde (Gradačac) i jedan mlad momak iz Budućnosti Banovići. Od VELIKIH pojačanja nema ništa jer velikih pojačanja u Bosni i nema. Ja nevidim ni jednog igrača u Bosni koji može igrati u Sarajevu osim Bilbije koji neće u Sarajevo. Zato ovaj kadar i ovi mladići koji nadolaze. Tu je naša budućnost.
1987

#2340 Re: FK Sarajevo

Post by 1987 »

http://www.youtube.com/watch?v=ey7sBGqd ... re=related
Naleti na zanimljiv video
Alen Skoro :dance:
ibizza

#2341 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

Sadx wrote:http://www.youtube.com/watch?v=iwE3ZNuQpBU

Klip o hordama zla beton nema boljeg na netu,Hajmo Rate ga i komentarisite i podjelite sa rajom.. :DA: :DA: :DA:
EXTRA :thumbup:
lolo_lolo

#2342 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

Klip o hordama zla beton nema boljeg na netu,Hajmo Rate ga i komentarisite i podjelite sa rajom.. :DA: :DA: :DA:
podijelio sam ga sa rajom i nisu bili bas odusevljeni
kazu da je bilo mnogo drugih klipova koji razvaljuju,a da je ovo cisti prosjek
ibizza

#2343 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

slika na 0:36...jel ovo zapad sa utakmice Sarajevo-Dinamo K???
Fordas

#2344 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Jeste, sa te je utakmice. Dobro je popunjen bio negdje oko 17.000
-danTe-

#2345 Re: FK Sarajevo

Post by -danTe- »

Sadx wrote:
lolo_lolo wrote:

kazu da je bilo mnogo drugih klipova koji razvaljuju,a da je ovo cisti prosjek
postavi ih.
prvo ukini komentare...drugo ako vec hoces bolji...bujrum:
http://www.youtube.com/watch?v=6khpEv_msns&feature=fvsr
PriNc_ba

#2346 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

e ovih nasih u upravi braco moja mila sta je ovo ovako :D

pa kako je sloboda uspjela dovesti semjona do ljeta a mi nismo :S et sloboda ima vise para od nas :D ovo samo govori da nasi nisu ni pokusali (moje misljenje) ;)

treba jos alena dati borcu i da zaokruze fino sve svoje "uspjehe" :D
lolo_lolo

#2347 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

PriNc_ba wrote:e ovih nasih u upravi braco moja mila sta je ovo ovako :D

pa kako je sloboda uspjela dovesti semjona do ljeta a mi nismo :S et sloboda ima vise para od nas :D ovo samo govori da nasi nisu ni pokusali (moje misljenje) ;)

treba jos alena dati borcu i da zaokruze fino sve svoje "uspjehe" :D
ode alen u meksiko :D
Frank Sinatra

#2348 Re: FK Sarajevo

Post by Frank Sinatra »

Problemi sa upravom će biti riješeni možda čak i prije nego što mnogi očekuju. Započeli smo borbu za sjever, potrajalo je, ali smo izgurali. Prozvali smo upravu, a takve stvari uzimamo za ozbiljno. Budite sigurni da će morati odstupiti. Ukoliko prepoznajte kao nešto pozitivno ono što radi UNFKS, ili ono što rade Bordo prijatelji 1946, onda se pridružite pokretu i pomozite da zajedno podignemo Sarajevo tamo gdje mu je mjesto.

U međuvremenu, ko želi da bolje upozna navijače Sarajeva neka se odazove pozivu na druženje:

Udruzenje navijaca FK Sarajevo i Udruzenje Bordo prijatelji 1946 poziva sve navijace FK Sarajevo da u srijedu 23.12. prisustvuju otvorenju novih i vecih prostorija koje se nalaze u ulici Alipasina 51(Ciglane, preko puta Energopetrol benzinske pumpe). Za otvorenje su spremljene nove majice, salovi, naljepnice, a najvjerovatnije i kalendari za 2010. godinu.

Otvorenje je zakazano za 19:30h, a samo za tu priliku obezbjedjena je promotivna cijena pica.
burek_in_space

#2349 Re: FK Sarajevo

Post by burek_in_space »

@Halleluhwah, mozhesh ti to i ljepshe i bolje reci...

@nazarenko, josh jedan onakav post, i trajni ban ce biti.
meme pitar

#2350 Re: FK Sarajevo

Post by meme pitar »

zna li neko šta je sa škorom jer se povela priča da bi mogao otići. Ima li informacija ko je izrazio želju za odlaskom iz kluba. I ima li ikakvih pojačanja, jer nam odoše Hame i Ćala.
Locked