Bravo Vedade brate
danas bas dobre vijesti...zna bog za bosanca svog
Moderators: Charuga, Tomahawk11
U cemu je bolji i gdje je to pokazao, u kojoj utakmici? Ili je to onako sto je tebi miliji a jos na Spahicu zvono pa nekako i nije problem reci da ne valja.Bosanski_kralj wrote:Bolji je Nadarević od Spahića, trenutnojeza u ledja wrote:Nazalost, u poredjenju s ostalima jeste najkvalitetniji.
S izuzetkom mozda Papca...ali taj nece da igra.
Rekao sam da je trenutno bolji i pri tome ostajem.BaileyS wrote:U cemu je bolji i gdje je to pokazao, u kojoj utakmici? Ili je to onako sto je tebi miliji a jos na Spahicu zvono pa nekako i nije problem reci da ne valja.Bosanski_kralj wrote:Bolji je Nadarević od Spahića, trenutnojeza u ledja wrote:Nazalost, u poredjenju s ostalima jeste najkvalitetniji.
S izuzetkom mozda Papca...ali taj nece da igra.
Biti odbrambeni igrac je nezahvalno pa ja necu upadati u zamku da ocjenjujem Nadaravica po kiksu protiv Spanije (kad mu je Villa dao go iz mrtvog ugla) kao sto pojedinci traze mahane Spahicu i gledaju ga iskljucivo kroz greske. Cinjenica je da je Spaha, ovakav kakav je, bio nas najbolji odbrambeni igrac u ovom ciklusu. Ja se pitam koliko bi tek odskakao da nije imao ovu sestomjesecnu pauzu.
Kad smo kod Nadarevica ima jedna interesatna stvar za njega a ako ga upratis vidjeces da u toj prici ima istine. Dok su on i Papac bili U21 reprezentativci BiH Nadarevicu su treneri zamijerali istu stvar koju zamijeraju Pandzi u Hrvatskoj a to je da je za razliku od Papca uvijek bio na Vi sa loptom. Tanak je na tom planu a to puno znaci u danasnjem fudbalu i za golmane a kamo li za stopere.

Fratris wrote:
Pa jebo te, ovo smo ja i Cyprus pokrenuli glasine na temi o talentima. Hej, Grafite.
![]()
![]()
Ne smatraš me relevantnim izvorom?Topla voda wrote:ovo sa grafiteom je krenulo od one suplje sajprusove i one zajebancije..moze igrat ovaj...moze igrat onaj...i sad se nakacili likovi iz kvazisportskih redakcija i hajmo marka komad...uzas kakvi su nasi sporstki novinari..
Svicarska je idealna odskocna daska za Bundesligu, Admire budi pametanfini dečko wrote:Admir Aganović, potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine i bivši U-21 reprezentativac naše zemlje potpisao je trogodišnji ugovor sa švicarskim prvoligašem Xamaxom.
Najgore je sto je i budali jasno da ne moze igrati nakon sto pogleda najnovija pravila FIFE o tome. Al kad oni bezobrazno ta pravila na internet stavljaju samo na onim stranjskim jezicima pa se nasi novinari jadni ne mogu snaci.Socijalista wrote:Fratris wrote:
Pa jebo te, ovo smo ja i Cyprus pokrenuli glasine na temi o talentima. Hej, Grafite.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj nek ljudi stosta pisu![]()
Grafite saznaje da mu je Ćiro otac.zalizani wrote:Ove prerasta u jednu veliku bosansko brazilsku sapunicu
U iducoj epizodi gledajte...Grafite prvi dobija biometrijski pasoš...Munib pronalazi davno izgubljenog rodjaka na plažama de Janeiro...Elber se pridruzuje strucnom štaba reprezentacije...Hasan se vraca i dovodi Papca![]()
Pa upravo kao sto ja rekoh, sve sto imas od argumenata je da ti mislis da je bolji i da ostajes pri tome. Da ja opet ponovim, vidjelo se koliko Spahic vrijedi nakon izlaska u utakmici sa Belgijom. Nakon toga nastupio je raspad sistema u odbrani.Bosanski_kralj wrote: Rekao sam da je trenutno bolji i pri tome ostajem.
Kiks, ako je kiks, koji si naveo je jedini ozboljniji. Navedi još jedan. Za stopera je najbitnije da je pouzdan i da ne pravi neke velike kikseve, a upravo je to slučaj sa Nadarevićem. Uvijek svoj posao obavi korektno.
Istina je da to što kažeš da je na "vi" sa loptom i upoređujući ga možda sa današnjim stoperima on je prosjek, ali u našoj reprezentaciji je najbolji. On samo treba da proslijedi loptu do Misimovića, Pjanića, Salihovića, Štilića, Ibričića...loptu i to je dovoljno
Spahić je sklon kiksevima a Nadarević rijeđe.BaileyS wrote:Pa upravo kao sto ja rekoh, sve sto imas od argumenata je da ti mislis da je bolji i da ostajes pri tome. Da ja opet ponovim, vidjelo se koliko Spahic vrijedi nakon izlaska u utakmici sa Belgijom. Nakon toga nastupio je raspad sistema u odbrani.Bosanski_kralj wrote: Rekao sam da je trenutno bolji i pri tome ostajem.
Kiks, ako je kiks, koji si naveo je jedini ozboljniji. Navedi još jedan. Za stopera je najbitnije da je pouzdan i da ne pravi neke velike kikseve, a upravo je to slučaj sa Nadarevićem. Uvijek svoj posao obavi korektno.
Istina je da to što kažeš da je na "vi" sa loptom i upoređujući ga možda sa današnjim stoperima on je prosjek, ali u našoj reprezentaciji je najbolji. On samo treba da proslijedi loptu do Misimovića, Pjanića, Salihovića, Štilića, Ibričića...loptu i to je dovoljno
Sto se lopte tice, valja je proslijediti do Misimovica a ne zijaniti. Ciro je bas spominjao da mu treba jos jedan stoper koji zna iznijeti loptu. Nadam se da je u Jahicu nasao takvog igraca mada ga je on do sad koristio na svim pozicijama sem na stoperu.
Ja bih da čujem tvoje stručno mišljenjebuzzer wrote:fakat baileys i bosanski kralju ko je bolji - nadarevic ili spahic? al' ono zaoprave.![]()
nemojte sad subjektivno...
sory druze, nemam gaBosanski_kralj wrote:Ja bih da čujem tvoje stručno mišljenjebuzzer wrote:fakat baileys i bosanski kralju ko je bolji - nadarevic ili spahic? al' ono zaoprave.![]()
nemojte sad subjektivno...