BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
BarbaDue

#2326 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by BarbaDue »

Bravo Spaha kralju :bih: :bih: :bih:

Bravo Vedade brate :bih: :bih: :bih:

danas bas dobre vijesti...zna bog za bosanca svog :D :-D :bih:
BaileyS

#2327 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by BaileyS »

Bosanski_kralj wrote:
jeza u ledja wrote:Nazalost, u poredjenju s ostalima jeste najkvalitetniji.

S izuzetkom mozda Papca...ali taj nece da igra.
Bolji je Nadarević od Spahića, trenutno
U cemu je bolji i gdje je to pokazao, u kojoj utakmici? Ili je to onako sto je tebi miliji a jos na Spahicu zvono pa nekako i nije problem reci da ne valja.

Biti odbrambeni igrac je nezahvalno pa ja necu upadati u zamku da ocjenjujem Nadaravica po kiksu protiv Spanije (kad mu je Villa dao go iz mrtvog ugla) kao sto pojedinci traze mahane Spahicu i gledaju ga iskljucivo kroz greske. Cinjenica je da je Spaha, ovakav kakav je, bio nas najbolji odbrambeni igrac u ovom ciklusu. Ja se pitam koliko bi tek odskakao da nije imao ovu sestomjesecnu pauzu.

Kad smo kod Nadarevica ima jedna interesatna stvar za njega a ako ga upratis vidjeces da u toj prici ima istine. Dok su on i Papac bili U21 reprezentativci BiH Nadarevicu su treneri zamijerali istu stvar koju zamijeraju Pandzi u Hrvatskoj a to je da je za razliku od Papca uvijek bio na Vi sa loptom. Tanak je na tom planu a to puno znaci u danasnjem fudbalu i za golmane a kamo li za stopere.
Bosanski_kralj

#2328 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Bosanski_kralj »

BaileyS wrote:
Bosanski_kralj wrote:
jeza u ledja wrote:Nazalost, u poredjenju s ostalima jeste najkvalitetniji.

S izuzetkom mozda Papca...ali taj nece da igra.
Bolji je Nadarević od Spahića, trenutno
U cemu je bolji i gdje je to pokazao, u kojoj utakmici? Ili je to onako sto je tebi miliji a jos na Spahicu zvono pa nekako i nije problem reci da ne valja.

Biti odbrambeni igrac je nezahvalno pa ja necu upadati u zamku da ocjenjujem Nadaravica po kiksu protiv Spanije (kad mu je Villa dao go iz mrtvog ugla) kao sto pojedinci traze mahane Spahicu i gledaju ga iskljucivo kroz greske. Cinjenica je da je Spaha, ovakav kakav je, bio nas najbolji odbrambeni igrac u ovom ciklusu. Ja se pitam koliko bi tek odskakao da nije imao ovu sestomjesecnu pauzu.

Kad smo kod Nadarevica ima jedna interesatna stvar za njega a ako ga upratis vidjeces da u toj prici ima istine. Dok su on i Papac bili U21 reprezentativci BiH Nadarevicu su treneri zamijerali istu stvar koju zamijeraju Pandzi u Hrvatskoj a to je da je za razliku od Papca uvijek bio na Vi sa loptom. Tanak je na tom planu a to puno znaci u danasnjem fudbalu i za golmane a kamo li za stopere.
Rekao sam da je trenutno bolji i pri tome ostajem.
Kiks, ako je kiks, koji si naveo je jedini ozboljniji. Navedi još jedan. Za stopera je najbitnije da je pouzdan i da ne pravi neke velike kikseve, a upravo je to slučaj sa Nadarevićem. Uvijek svoj posao obavi korektno.
Istina je da to što kažeš da je na "vi" sa loptom i upoređujući ga možda sa današnjim stoperima on je prosjek, ali u našoj reprezentaciji je najbolji. On samo treba da proslijedi loptu do Misimovića, Pjanića, Salihovića, Štilića, Ibričića...loptu i to je dovoljno
Topla voda

#2330 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Topla voda »

ovo sa grafiteom je krenulo od one suplje sajprusove i one zajebancije..moze igrat ovaj...moze igrat onaj...i sad se nakacili likovi iz kvazisportskih redakcija i hajmo marka komad...uzas kakvi su nasi sporstki novinari..
Fratris

#2331 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Fratris »

ImageImageImageImage

Pa jebo te, ovo smo ja i Cyprus pokrenuli glasine na temi o talentima. Hej, Grafite.
:lol: :lol: :lol:
Socijalista

#2332 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Socijalista »

Fratris wrote:ImageImageImageImage

Pa jebo te, ovo smo ja i Cyprus pokrenuli glasine na temi o talentima. Hej, Grafite.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Haj nek ljudi stosta pisu :thumbup: :sax:
cyprus

#2333 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by cyprus »

Topla voda wrote:ovo sa grafiteom je krenulo od one suplje sajprusove i one zajebancije..moze igrat ovaj...moze igrat onaj...i sad se nakacili likovi iz kvazisportskih redakcija i hajmo marka komad...uzas kakvi su nasi sporstki novinari..
Ne smatraš me relevantnim izvorom? :D :x :evil:
fini dečko

#2334 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by fini dečko »

Admir Aganović, potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine i bivši U-21 reprezentativac naše zemlje potpisao je trogodišnji ugovor sa švicarskim prvoligašem Xamaxom.
Socijalista

#2335 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Socijalista »

fini dečko wrote:Admir Aganović, potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine i bivši U-21 reprezentativac naše zemlje potpisao je trogodišnji ugovor sa švicarskim prvoligašem Xamaxom.
Svicarska je idealna odskocna daska za Bundesligu, Admire budi pametan :thumbup:
Fratris

#2336 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Fratris »

Socijalista wrote:
Fratris wrote:ImageImageImageImage

:lol: :lol: :lol: :lol:

Haj nek ljudi stosta pisu :thumbup: :sax:
Najgore je sto je i budali jasno da ne moze igrati nakon sto pogleda najnovija pravila FIFE o tome. Al kad oni bezobrazno ta pravila na internet stavljaju samo na onim stranjskim jezicima pa se nasi novinari jadni ne mogu snaci. :lol:
zalizani

#2337 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zalizani »

Ove prerasta u jednu veliku bosansko brazilsku sapunicu
U iducoj epizodi gledajte...Grafite prvi dobija biometrijski pasoš...Munib pronalazi davno izgubljenog rodjaka na plažama de Janeiro...Elber se pridruzuje strucnom štaba reprezentacije...Hasan se vraca i dovodi Papca :-) :-)
BarbaDue

#2338 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by BarbaDue »

burekodsira wrote:Image
ja bi ga prihvatio u svakom slucaju, pa ako nam bas ne treba nek' bar na klupi sjedi :)
Richard Peti

#2339 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Richard Peti »

burekodsira wrote:Image

mada, poslije Peppe nista me ne moze iznenaditi..

:run:
zecko_kupuz

#2340 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zecko_kupuz »

zalizani wrote:Ove prerasta u jednu veliku bosansko brazilsku sapunicu
U iducoj epizodi gledajte...Grafite prvi dobija biometrijski pasoš...Munib pronalazi davno izgubljenog rodjaka na plažama de Janeiro...Elber se pridruzuje strucnom štaba reprezentacije...Hasan se vraca i dovodi Papca :-) :-)
Grafite saznaje da mu je Ćiro otac. :D
BaileyS

#2341 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by BaileyS »

Bosanski_kralj wrote: Rekao sam da je trenutno bolji i pri tome ostajem.
Kiks, ako je kiks, koji si naveo je jedini ozboljniji. Navedi još jedan. Za stopera je najbitnije da je pouzdan i da ne pravi neke velike kikseve, a upravo je to slučaj sa Nadarevićem. Uvijek svoj posao obavi korektno.
Istina je da to što kažeš da je na "vi" sa loptom i upoređujući ga možda sa današnjim stoperima on je prosjek, ali u našoj reprezentaciji je najbolji. On samo treba da proslijedi loptu do Misimovića, Pjanića, Salihovića, Štilića, Ibričića...loptu i to je dovoljno
Pa upravo kao sto ja rekoh, sve sto imas od argumenata je da ti mislis da je bolji i da ostajes pri tome. Da ja opet ponovim, vidjelo se koliko Spahic vrijedi nakon izlaska u utakmici sa Belgijom. Nakon toga nastupio je raspad sistema u odbrani.

Sto se lopte tice, valja je proslijediti do Misimovica a ne zijaniti. Ciro je bas spominjao da mu treba jos jedan stoper koji zna iznijeti loptu. Nadam se da je u Jahicu nasao takvog igraca mada ga je on do sad koristio na svim pozicijama sem na stoperu.
Bosanski_kralj

#2342 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Bosanski_kralj »

BaileyS wrote:
Bosanski_kralj wrote: Rekao sam da je trenutno bolji i pri tome ostajem.
Pa upravo kao sto ja rekoh, sve sto imas od argumenata je da ti mislis da je bolji i da ostajes pri tome. Da ja opet ponovim, vidjelo se koliko Spahic vrijedi nakon izlaska u utakmici sa Belgijom. Nakon toga nastupio je raspad sistema u odbrani.

Sto se lopte tice, valja je proslijediti do Misimovica a ne zijaniti. Ciro je bas spominjao da mu treba jos jedan stoper koji zna iznijeti loptu. Nadam se da je u Jahicu nasao takvog igraca mada ga je on do sad koristio na svim pozicijama sem na stoperu.
Spahić je sklon kiksevima a Nadarević rijeđe.
Što utakmicu sa Belgijom ne bi posmatrao iz ugla, da kad se vratio Nadarević mi smo pobjedili. Kad se pozivaš na Ćiru valjda je on sam rekao da bi pobjedili Tursku da nam je bio Nadarević u ekipi. :oops: Pa normalno da nam treba kad ni Spahič očito nije taj koji može iznijeti loptu, tako da si sam svoj argument porušio.
Koliko nam treba Nadarević vidjelo se u utakmici sa Omanom.
;-)
buzzer

#2343 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by buzzer »

fakat baileys i bosanski kralju ko je bolji - nadarevic ili spahic? al' ono zaoprave. :bih:
nemojte sad subjektivno...
Bosanski_kralj

#2344 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Bosanski_kralj »

buzzer wrote:fakat baileys i bosanski kralju ko je bolji - nadarevic ili spahic? al' ono zaoprave. :bih:
Ja bih da čujem tvoje stručno mišljenje
buzzer

#2345 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by buzzer »

Bosanski_kralj wrote:
buzzer wrote:fakat baileys i bosanski kralju ko je bolji - nadarevic ili spahic? al' ono zaoprave. :bih:
Ja bih da čujem tvoje stručno mišljenje
sory druze, nemam ga :)
nije mi fudbal struka... (najvaznija) sporedna stvar
nego ovo vase prepucavanje ga dodje malo k'o "ciji je veci" :D
zalizani

#2346 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zalizani »

Admir Vladavić potpisao trogodišnji ugovor sa Red Bull Salzburgom...kaze kako je Salihamidžić bio presudan,jer ga je on navodno i "uvalio" u Salzburg
:bih:
jeza u ledja

#2347 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by jeza u ledja »

Image
zecko_kupuz

#2348 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zecko_kupuz »

Na DSF-u prikazuju prijateljski meč Salzburg-Bayern u petak (19:45 mislim). Eto, možda vidimo Vladu.
klixober

#2349 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Obzirom da Bazdarevic ostaje u Grenoble-u,nadam se da ce forsirati Kucukovica.Takodje bih volio da dovede jos nekod bh talenta u klub.
-danTe-

#2350 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by -danTe- »

Dzeko se povrijedio... :( :( :( :(
Locked