Emich wrote:Imam ranicu vec par godina, mozaik... Bila kod Anje tomic koja mi je rekla da bi trebalo radit biopsiju s obzirom da je dugo na grlicu, zatim odem prije dva mjeseca kaze netreba jos, kolposkopija svaka 4 mjeseca. Uradim i papa test i kolposkopiju to je 100 km. Za papa test me jako razocarala, rekla mi je javit porukom, pa ja nju zovem tri cetri puta nejavlja se, ja posaljem poruku nista, kad opet ona zove za dan dva. Da mi kaze rezultae pape. Mislim pa stvarno.....platim papu pa jos molim za rezultae i zivkam ko budala...to mi je pravo pala u ocima.. Da sam htjela moliti i ici isla bih u dom zdravlja ili na kliniku....Sve razumijem da je zauzeta da ima posla ali ako radis radi do kraja. i to nije prvi put isto je bilo i prosli i pred posli put za papu kod nje!!!
Iako nisam bila kod nje, vrlo bliska osoba. Tj mama je išla neko vrijeme i odustala zbog stalnog zivkanja. Te nije nalaz kod nje nego u ordinaciji, te se ne javi i tako.....
Išla sam kod različitih privatnika da ne bi čekala nit termin niti rezultate, međutim postali su jako neodgovorni i bahati. Platiš pa čekaš i naravno uz to ne dobiješ tretman koji bi trebao. Posljednji put sam čekala skoro 20 dana Papu a na kontroli sam čekala 2 i po sata. A izašla sam s posla.
Sad ću pokušati u domu zdravlja. Ionako je to sve isto.