Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
abondanzieri

#2326 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

el Saik,cemu zurba za postavljanje parova :? zar se prvenstvena kola ne igraju samo vikendom :?
striker

#2327 Re: Sa-x liga, komentari

Post by striker »

abondanzieri wrote:el Saik,cemu zurba za postavljanje parova :? zar se prvenstvena kola ne igraju samo vikendom :?
Ma ko ce cekati vikend. Daj nam KUP postavi bar. :D
cyprus

#2328 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Evo da se i ja malo uključim:

Kakvi su ono "derbiji" bili: Espanyol - Valladolid i Bayer - Hoffenheim u prvom kolu? :D
cyprus

#2329 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

A što se tiče postavljanja, sljedeće ligaško kolo se igra u srijedu, nećemo stić ako bude samo vikendima.
abondanzieri

#2330 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

Ako je tako,nema problema,stizu parovi :dance:
elSaik

#2331 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

cyprus wrote:Evo da se i ja malo uključim:

Kakvi su ono "derbiji" bili: Espanyol - Valladolid i Bayer - Hoffenheim u prvom kolu? :D
Znaš koliko pratim špansku ligu? Nikako. Zvučalo mi je kao derbi. :mrgreen: Što se Bayera tiče, u 2. ligi je odigran jednom i jednom je promašen. Kao i Villa - L'pool :mrgreen:

@aby - igramo kad god ima ponude. Znači lige, kupovi, LP, UEFA, kvalifikacije...
abondanzieri

#2332 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

Eh eto ga,parovi su postavljeni.Ako imate neke primjedbe kada su u pitanju bonus parovi recite odmah,pa da ih mijenjamo 8)
vjecnobordo

#2333 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

abondanzieri wrote:Eh eto ga,parovi su postavljeni.Ako imate neke primjedbe kada su u pitanju bonus parovi recite odmah,pa da ih mijenjamo 8)
Izbaci Portugal-Danska, baš očit fiks. Ubaci Litvanija-Austrija.
Pa čak mi se ni ovaj Francuska-Srbija ne sviđa, tako da bi bilo korisno da i taj zamijeniš :D
Možeš ga mjenjati sa nečim poput ovog Island-Škotska ili ovim Latinoamerikancima, pa ja se čak ne bih naljutio ni na Makedonija-Holandija, ali to većini mislim ne odgovara,pa..

Opet navlačiš domaćinski :D
Topla voda

#2334 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

cemu sluzi bonus par..neko ga igra neko ne igra...jel se pogadja fiksno il rezultat..eno saik na hrvatsku stavio rezultat
abondanzieri

#2335 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

I ako navlacim domacinski,ne moze biti opet,jer je to prvi put radio el Saik :D.Kada postavljam parove za bonus prvenstveno gledam da to budu najatraktivnije utakmice,derbiji kola,bas kako je i odredjeno prije pocetka sezone.Medjutim ako zelite da bude drugacije,moze i tako,meni je sasvim svejedno :)
Volio bih da cujem sta ostali misle o ovom pitanju,pa da to rijesimo jednom za sva vremena :zzzz:
elSaik

#2336 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Topla voda wrote:cemu sluzi bonus par..neko ga igra neko ne igra...jel se pogadja fiksno il rezultat..eno saik na hrvatsku stavio rezultat
Bonus par je prednost domaćeg terena.
Igraju ga samo domaćini.
Jedan od 4 para se uzima i pogađa fiksno.
Na sva 4 para se može igrati i rezultat.

@aby - stavljaj kako god ti želiš. Uvijek će se neko žaliti, zato igraj uvijek po svom osjećaju. Nemoj u obzir uzimazi da li si domaćin ili ne i to je to. ;-) Ko zna, pogodit će, ko ne zna, neće. ;-)
Topla voda

#2337 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

elSaik wrote:
Topla voda wrote:cemu sluzi bonus par..neko ga igra neko ne igra...jel se pogadja fiksno il rezultat..eno saik na hrvatsku stavio rezultat
Bonus par je prednost domaćeg terena.
Igraju ga samo domaćini.
Jedan od 4 para se uzima i pogađa fiksno.
Na sva 4 para se može igrati i rezultat.

@aby - stavljaj kako god ti želiš. Uvijek će se neko žaliti, zato igraj uvijek po svom osjećaju. Nemoj u obzir uzimazi da li si domaćin ili ne i to je to. ;-) Ko zna, pogodit će, ko ne zna, neće. ;-)
uglavnom ona 4 para nisu samo bonus,nego se mogu staviti i u onih deset?
ok
Neelix

#2338 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Neelix »

abondanzieri wrote:I ako navlacim domacinski,ne moze biti opet,jer je to prvi put radio el Saik :D.Kada postavljam parove za bonus prvenstveno gledam da to budu najatraktivnije utakmice,derbiji kola,bas kako je i odredjeno prije pocetka sezone.Medjutim ako zelite da bude drugacije,moze i tako,meni je sasvim svejedno :)
Volio bih da cujem sta ostali misle o ovom pitanju,pa da to rijesimo jednom za sva vremena :zzzz:
ja bih samo da gledas da su utakmice neizvjesne, atraktivnost moze biti dodatna, ali ne mora biti uslov - npr, ako nema nekih derbija vecih, nemoj stavljat barcelona - murcia zato sto je barcelona atraktivan tim - radije stavi espanyol - getafe jer je pobjednik mnogo manje izvjestan.
cyprus

#2339 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

POR-DEN
FRA-SRB

You must be kidding :lol: :lol: Kvote predpostavljam ne veće od 1.60
Topla voda

#2340 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

pa uzmite s neke kladare 4 najteze tekme i za bonus par.
one2.5/2.9/2.5
abondanzieri

#2341 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

Neelix wrote:
abondanzieri wrote:I ako navlacim domacinski,ne moze biti opet,jer je to prvi put radio el Saik :D.Kada postavljam parove za bonus prvenstveno gledam da to budu najatraktivnije utakmice,derbiji kola,bas kako je i odredjeno prije pocetka sezone.Medjutim ako zelite da bude drugacije,moze i tako,meni je sasvim svejedno :)
ja bih samo da gledas da su utakmice neizvjesne, atraktivnost moze biti dodatna, ali ne mora biti uslov - npr, ako nema nekih derbija vecih, nemoj stavljat barcelona - murcia zato sto je barcelona atraktivan tim - radije stavi espanyol - getafe jer je pobjednik mnogo manje izvjestan.
Ne znam,po meni su ove utakmice i atraktivne i neizvjesne,iako to kladionicki koeficijenti nece reci,ali ti isti su i Francusku protiv Austrije stavili za favorita,pa smo mogli vidjeti sta se desilo :-) .Mislim da ti onaj primjer sa Barcelonom i nije bas najbolji,jer je tu razlika u kvalitetu ogromna,sto se ne bi moglo reci ni za jedan od bonus parova koje sam postavio,s cim se opet siguran sam nece sloziti kolega cyprus :D .
Da se mi vise ne bi zajebavali oko ovog predlazem da parove za prognoziranje uvijek postavlja igrac koji gostuje,jedno kolo ja,drugo cyprus ili neko drugi.eto dovidjento :D :run:
cyprus

#2342 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Haj nek stoji ovo kolo, al ipak očekujem 6 pobjeda domaćina :D
van Basten

#2343 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

ja sam mislio da nam je vuikend rezervisan za ligaška kola, a srijeda ili slobodna ili kup da se igra (kad je liga prvaka čini mi se). No, dobro... samo da ne bude puno izostanaka.
A za one što se bune radi Fra - Srb bonus para... zaista ste hrabri ako nakon 1:3 smijete igrti na Domenechovu Francusku.
cyprus

#2344 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

van Basten wrote:ja sam mislio da nam je vuikend rezervisan za ligaška kola, a srijeda ili slobodna ili kup da se igra (kad je liga prvaka čini mi se). No, dobro... samo da ne bude puno izostanaka.
A za one što se bune radi Fra - Srb bonus para... zaista ste hrabri ako nakon 1:3 smijete igrti na Domenechovu Francusku.
Nećemo sad o tome, ali o bilo kojoj reprezentaciji da se radi od Španije do San Marina, veoma je bitna činjenica gdje ta reprezentacija igra svoju utamicu, u gostima ili kod kuće :)
elSaik

#2345 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Pa slobodno igrajte opet na Francusku. 8-)
and

#2346 Re: Sa-x liga, komentari

Post by and »

Kipar - Italija 1:1
Crna Gora - Bugarska 1
ja sam bonus odigrao na cg i u sudijskoj nadoknadi sudija svira slobodan udarac u zoni šuta na igraču koji nije imao loptu i bugari zabiju gol :x
italija u 90 min. mi pokvari slavlje
:x
elSaik

#2347 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

and wrote:
Crna Gora - Bugarska 1
ja sam bonus odigrao na cg i u sudijskoj nadoknadi sudija svira slobodan udarac u zoni šuta na igraču koji nije imao loptu i bugari zabiju gol :x
:mrgreen: Treba tebe praiti i samo dodavati po gol nekoj ekipi. :mrgreen:
and

#2348 Re: Sa-x liga, komentari

Post by and »

elSaik wrote:
and wrote:
Crna Gora - Bugarska 1
:mrgreen: Treba tebe praiti i samo dodavati po gol nekoj ekipi. :mrgreen:
bolje ti je nemoj me pratiti,startao sam kao željo :D
campa_xxx

#2349 Re: Sa-x liga, komentari

Post by campa_xxx »

Ja sam jos gori :D meni ne gine Velez :lol:
Topla voda

#2350 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

imal neko pravilo do kad se mogu mijenjat rezultati