Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- abondanzieri
#2326 Re: Sa-x liga, komentari
el Saik,cemu zurba za postavljanje parova
zar se prvenstvena kola ne igraju samo vikendom 
- striker
#2327 Re: Sa-x liga, komentari
Ma ko ce cekati vikend. Daj nam KUP postavi bar.abondanzieri wrote:el Saik,cemu zurba za postavljanje parovazar se prvenstvena kola ne igraju samo vikendom
- cyprus
#2328 Re: Sa-x liga, komentari
Evo da se i ja malo uključim:
Kakvi su ono "derbiji" bili: Espanyol - Valladolid i Bayer - Hoffenheim u prvom kolu?
Kakvi su ono "derbiji" bili: Espanyol - Valladolid i Bayer - Hoffenheim u prvom kolu?
- cyprus
#2329 Re: Sa-x liga, komentari
A što se tiče postavljanja, sljedeće ligaško kolo se igra u srijedu, nećemo stić ako bude samo vikendima.
- abondanzieri
#2330 Re: Sa-x liga, komentari
Ako je tako,nema problema,stizu parovi 
-
elSaik
#2331 Re: Sa-x liga, komentari
Znaš koliko pratim špansku ligu? Nikako. Zvučalo mi je kao derbi.cyprus wrote:Evo da se i ja malo uključim:
@aby - igramo kad god ima ponude. Znači lige, kupovi, LP, UEFA, kvalifikacije...
- abondanzieri
#2332 Re: Sa-x liga, komentari
Eh eto ga,parovi su postavljeni.Ako imate neke primjedbe kada su u pitanju bonus parovi recite odmah,pa da ih mijenjamo 
-
vjecnobordo
#2333 Re: Sa-x liga, komentari
Izbaci Portugal-Danska, baš očit fiks. Ubaci Litvanija-Austrija.abondanzieri wrote:Eh eto ga,parovi su postavljeni.Ako imate neke primjedbe kada su u pitanju bonus parovi recite odmah,pa da ih mijenjamo
Pa čak mi se ni ovaj Francuska-Srbija ne sviđa, tako da bi bilo korisno da i taj zamijeniš
Možeš ga mjenjati sa nečim poput ovog Island-Škotska ili ovim Latinoamerikancima, pa ja se čak ne bih naljutio ni na Makedonija-Holandija, ali to većini mislim ne odgovara,pa..
Opet navlačiš domaćinski
- Topla voda
#2334 Re: Sa-x liga, komentari
cemu sluzi bonus par..neko ga igra neko ne igra...jel se pogadja fiksno il rezultat..eno saik na hrvatsku stavio rezultat
- abondanzieri
#2335 Re: Sa-x liga, komentari
I ako navlacim domacinski,ne moze biti opet,jer je to prvi put radio el Saik
.Kada postavljam parove za bonus prvenstveno gledam da to budu najatraktivnije utakmice,derbiji kola,bas kako je i odredjeno prije pocetka sezone.Medjutim ako zelite da bude drugacije,moze i tako,meni je sasvim svejedno
Volio bih da cujem sta ostali misle o ovom pitanju,pa da to rijesimo jednom za sva vremena
Volio bih da cujem sta ostali misle o ovom pitanju,pa da to rijesimo jednom za sva vremena
-
elSaik
#2336 Re: Sa-x liga, komentari
Bonus par je prednost domaćeg terena.Topla voda wrote:cemu sluzi bonus par..neko ga igra neko ne igra...jel se pogadja fiksno il rezultat..eno saik na hrvatsku stavio rezultat
Igraju ga samo domaćini.
Jedan od 4 para se uzima i pogađa fiksno.
Na sva 4 para se može igrati i rezultat.
@aby - stavljaj kako god ti želiš. Uvijek će se neko žaliti, zato igraj uvijek po svom osjećaju. Nemoj u obzir uzimazi da li si domaćin ili ne i to je to.
- Topla voda
#2337 Re: Sa-x liga, komentari
uglavnom ona 4 para nisu samo bonus,nego se mogu staviti i u onih deset?elSaik wrote:Bonus par je prednost domaćeg terena.Topla voda wrote:cemu sluzi bonus par..neko ga igra neko ne igra...jel se pogadja fiksno il rezultat..eno saik na hrvatsku stavio rezultat
Igraju ga samo domaćini.
Jedan od 4 para se uzima i pogađa fiksno.
Na sva 4 para se može igrati i rezultat.
@aby - stavljaj kako god ti želiš. Uvijek će se neko žaliti, zato igraj uvijek po svom osjećaju. Nemoj u obzir uzimazi da li si domaćin ili ne i to je to.Ko zna, pogodit će, ko ne zna, neće.
ok
- Neelix
#2338 Re: Sa-x liga, komentari
ja bih samo da gledas da su utakmice neizvjesne, atraktivnost moze biti dodatna, ali ne mora biti uslov - npr, ako nema nekih derbija vecih, nemoj stavljat barcelona - murcia zato sto je barcelona atraktivan tim - radije stavi espanyol - getafe jer je pobjednik mnogo manje izvjestan.abondanzieri wrote:I ako navlacim domacinski,ne moze biti opet,jer je to prvi put radio el Saik.Kada postavljam parove za bonus prvenstveno gledam da to budu najatraktivnije utakmice,derbiji kola,bas kako je i odredjeno prije pocetka sezone.Medjutim ako zelite da bude drugacije,moze i tako,meni je sasvim svejedno
![]()
- cyprus
#2339 Re: Sa-x liga, komentari
POR-DEN
FRA-SRB
You must be kidding
Kvote predpostavljam ne veće od 1.60
FRA-SRB
You must be kidding
- Topla voda
#2340 Re: Sa-x liga, komentari
pa uzmite s neke kladare 4 najteze tekme i za bonus par.
one2.5/2.9/2.5
one2.5/2.9/2.5
- abondanzieri
#2341 Re: Sa-x liga, komentari
Ne znam,po meni su ove utakmice i atraktivne i neizvjesne,iako to kladionicki koeficijenti nece reci,ali ti isti su i Francusku protiv Austrije stavili za favorita,pa smo mogli vidjeti sta se desiloNeelix wrote:ja bih samo da gledas da su utakmice neizvjesne, atraktivnost moze biti dodatna, ali ne mora biti uslov - npr, ako nema nekih derbija vecih, nemoj stavljat barcelona - murcia zato sto je barcelona atraktivan tim - radije stavi espanyol - getafe jer je pobjednik mnogo manje izvjestan.abondanzieri wrote:I ako navlacim domacinski,ne moze biti opet,jer je to prvi put radio el Saik.Kada postavljam parove za bonus prvenstveno gledam da to budu najatraktivnije utakmice,derbiji kola,bas kako je i odredjeno prije pocetka sezone.Medjutim ako zelite da bude drugacije,moze i tako,meni je sasvim svejedno
![]()
Da se mi vise ne bi zajebavali oko ovog predlazem da parove za prognoziranje uvijek postavlja igrac koji gostuje,jedno kolo ja,drugo cyprus ili neko drugi.eto dovidjento
- cyprus
#2342 Re: Sa-x liga, komentari
Haj nek stoji ovo kolo, al ipak očekujem 6 pobjeda domaćina 
- van Basten
#2343 Re: Sa-x liga, komentari
ja sam mislio da nam je vuikend rezervisan za ligaška kola, a srijeda ili slobodna ili kup da se igra (kad je liga prvaka čini mi se). No, dobro... samo da ne bude puno izostanaka.
A za one što se bune radi Fra - Srb bonus para... zaista ste hrabri ako nakon 1:3 smijete igrti na Domenechovu Francusku.
A za one što se bune radi Fra - Srb bonus para... zaista ste hrabri ako nakon 1:3 smijete igrti na Domenechovu Francusku.
- cyprus
#2344 Re: Sa-x liga, komentari
Nećemo sad o tome, ali o bilo kojoj reprezentaciji da se radi od Španije do San Marina, veoma je bitna činjenica gdje ta reprezentacija igra svoju utamicu, u gostima ili kod kućevan Basten wrote:ja sam mislio da nam je vuikend rezervisan za ligaška kola, a srijeda ili slobodna ili kup da se igra (kad je liga prvaka čini mi se). No, dobro... samo da ne bude puno izostanaka.
-
elSaik
#2345 Re: Sa-x liga, komentari
Pa slobodno igrajte opet na Francusku. 
- and
#2346 Re: Sa-x liga, komentari
ja sam bonus odigrao na cg i u sudijskoj nadoknadi sudija svira slobodan udarac u zoni šuta na igraču koji nije imao loptu i bugari zabiju golKipar - Italija 1:1
Crna Gora - Bugarska 1
italija u 90 min. mi pokvari slavlje
-
elSaik
#2347 Re: Sa-x liga, komentari
and wrote:ja sam bonus odigrao na cg i u sudijskoj nadoknadi sudija svira slobodan udarac u zoni šuta na igraču koji nije imao loptu i bugari zabiju golKipar - Italija 1:1
Crna Gora - Bugarska 1![]()
- and
#2348 Re: Sa-x liga, komentari
bolje ti je nemoj me pratiti,startao sam kao željoelSaik wrote:and wrote:ja sam bonus odigrao na cg i u sudijskoj nadoknadi sudija svira slobodan udarac u zoni šuta na igraču koji nije imao loptu i bugari zabiju golKipar - Italija 1:1
Crna Gora - Bugarska 1![]()
Treba tebe praiti i samo dodavati po gol nekoj ekipi.
- campa_xxx
#2349 Re: Sa-x liga, komentari
Ja sam jos gori
meni ne gine Velez 
- Topla voda
#2350 Re: Sa-x liga, komentari
imal neko pravilo do kad se mogu mijenjat rezultati