Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
holowey

#2326 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by holowey »

slavkoimamodilera wrote:Ima u Havazu, vozac golfa nije poginuo, ali je u izuzetno teskom stanju, sa visestrukim lomovima.
autom sam tuda sinoc prosao, liku je glava visila kroz prozor, nije se micao, raja okolo stajala niko da pridje i pomogne pa sam pretpostavio da je jadnik zijanio...
slavkoimamodilera

#2327 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by slavkoimamodilera »

holowey wrote:
slavkoimamodilera wrote:Ima u Havazu, vozac golfa nije poginuo, ali je u izuzetno teskom stanju, sa visestrukim lomovima.
autom sam tuda sinoc prosao, liku je glava visila kroz prozor, nije se micao, raja okolo stajala niko da pridje i pomogne pa sam pretpostavio da je jadnik zijanio...
I ne trebaju prilaziti u takvim situacijama, osim ako se ne radi o strucno osposobljenim licima koja znaju sta treba uraditi :wink: u protivnom je puno bolje pricekati hitnu pomoc :thumbup:
Gray

#2328 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Gray »

Stanje sa "trkačima" (debilima i idiotima) je postalo nesnošljivo, zamalo me jedan nije pokupio sinoć.

Vratio sam se iz Zenice i oko 1 sat vozim Obalom prošao iza Narodnog pozorišta i pored one zgrade gdje je Intesa SaoPaolo banka/kafić Izlog, oko 60 km/h , kada neka iskompleksirana "trkačka" nafurana budala krene da me pretiče kroz moju traku. Znači tu su auta parkirana sa lijeve strane i lik se sa oko 80-90 km/h gura između parkiranih auta i mene kroz moju traku. Sreća da sam ga pratio u retrovizorima pa sam se jedva stigao izmaći da me idiot ne pokupi.

Bijeli golf 2 lafo tjuniram sa zadnjim svjetlima ispod bijelog stakla, nove tablice, prvo slovo J.
Neelix

#2329 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Neelix »

kad smo kod tablica, danas sam na bijesnom X6 vidio tablice sa crvenim slovima/brojevima, i cini mi se da su prva tri bila slova. imale su oznaku BIH. sta to predstavlja, znal'ko? :roll:
black

#2330 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by black »

Neelix wrote:kad smo kod tablica, danas sam na bijesnom X6 vidio tablice sa crvenim slovima/brojevima, i cini mi se da su prva tri bila slova. imale su oznaku BIH. sta to predstavlja, znal'ko? :roll:
probne table
Neelix

#2331 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Neelix »

jesul to i probne limene sad? :)
black

#2332 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by black »

Neelix wrote:jesul to i probne limene sad? :)
jesu :wink: jel mozda taj X6 bijeli ? zrakno sam ga par puta danas
Neelix

#2333 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Neelix »

nije, crni :) u grand centru na ilidzi, pretpostavljam da je gazdin :)
hotazmaj

#2334 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by hotazmaj »

Ja ne znam zasto policije vec jednom ne krene u obracun sa ovim likovima :x :x Pa nije to vise tako bezazleno jer su pocele i padati mrtve glave.
Neki dan gledam govore kao... Nemamo mi tao brza auta i kao policajci ne zele ugrozavati vlastu i sigurnost gradjana eventualnim potjerama :roll: Ko je tu lud ? trebalo je otvoreno reci trkajte se necemo vam nista
hotazmaj

#2335 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by hotazmaj »

Neelix wrote:jesul to i probne limene sad? :)
Jesu probne su a mora i da su skuplje jer su limene. To je ustvari i bio cilj :D
Skyfox

#2336 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Skyfox »

lik danas sa crnim jeep-om oko 17h pope se na trotoar kod Olimpijskog i setnicom spichi do mosta na Otoci i lagano preko mosta bez imalo zurbe, a na prosirenju poslje mosta patrolna kola stoje, i jos jedna u suprotnom smjeru. Ma da su se pocesali, normala, a vi luzeri stojte u koloni 20min..
Cholina_Lokica

#2337 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Cholina_Lokica »

Skyfox wrote:lik danas sa crnim jeep-om oko 17h pope se na trotoar kod Olimpijskog i setnicom spichi do mosta na Otoci i lagano preko mosta bez imalo zurbe, a na prosirenju poslje mosta patrolna kola stoje, i jos jedna u suprotnom smjeru. Ma da su se pocesali, normala, a vi luzeri stojte u koloni 20min..
ko ti je kriv, sto se i ti nisi popeo na nogostup :D vidis kako se on snasao :D :mrgreen:
Skyfox

#2338 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Skyfox »

jest karambolka bi mi ostala kod bazena, a auspuh negdje na sred mosta :D
amortizer

#2339 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by amortizer »

Skyfox wrote:lik danas sa crnim jeep-om oko 17h pope se na trotoar kod Olimpijskog i setnicom spichi do mosta na Otoci i lagano preko mosta bez imalo zurbe, a na prosirenju poslje mosta patrolna kola stoje, i jos jedna u suprotnom smjeru. Ma da su se pocesali, normala, a vi luzeri stojte u koloni 20min..
pa za sta ti pistolj sluzi? :-)
Cholina_Lokica

#2340 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Cholina_Lokica »

a ti onda stoj u koloni. i ne budi ljubomoran sto se covjek snasao :lol:
Skyfox

#2341 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Skyfox »

da se slikam s njim sa opasnim pogledima :-)
Skyfox

#2342 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Skyfox »

Dile wrote:a ti onda stoj u koloni. i ne budi ljubomoran sto se covjek snasao :lol:
ljubomora, ljubooomooraaa...

vise sam zijan 8-)
bpsang

#2344 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by bpsang »

Neelix wrote:nije, crni :) u grand centru na ilidzi, pretpostavljam da je gazdin :)
to je moj Kum,vozi crni BMW X6, A tablice prva dva slova pa brojevi, sumnjam da su probne, pitacu ga...
A jeste li primjetili da taxisti imaju posebne tablice crne i takodje imaju dva slova naprijed i brojeve,a ostala raja ,slovo brojbroj slovo broj broj broj.

Kum drzi premium kafe bar i restoran u grand centru. Ko zna i ima .
black

#2345 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by black »

100_KA wrote:to je moj Kum,vozi crni BMW X6, A tablice prva dva slova pa brojevi, sumnjam da su probne, pitacu ga...
Image

jesu probne, ako su sa crvenim slovima/brojevima (Neelix reche da su crvena)
red387

#2346 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by red387 »

Taksisti imaju bijele table s crnim simbolima, na početku piše 'TA', pa onda broj.
bpsang

#2347 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by bpsang »

Black
jesu crvene, samo me cudi da su probne, ne znam moze biti i da su probne,jos ako su limene pa to kosta , odrace nas sa cijenom.
ice tea

#2348 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by ice tea »

Vidjam taksiste sa novim tablama, ali nisu one sa TA na pocetku nego one obicne. :mrgreen:
amrica

#2349 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by amrica »

holowey wrote:

Hukić i Kustura i dalje bez svijesti
Hukić je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 16. novembra na zaobilaznici iznad stadiona Grbavica
Autor: Dž. Ma. B.
26.11.2009. 12:15

Aladin Hukić (24) i Muamer Kustura (22) iz Sarajeva, koji su povrijeđeni u saobraćajnim nesrećama u Sarajevu, još uvijek su u teškom stanju. Obojica su još u komi i nalaze se na Odjelu intenzivne njege bolnice Koševo, potvrđeno nam je u ovoj ustanovi.

Hukić je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 16. novembra na zaobilaznici iznad stadiona Grbavica u Sarajevu kada se vozeći automobil "golf 3" sudario sa "audijem" za čijim se upravljačem nalazio D. A. Iz smrskanog "golfa 3" Hukić je izvučen uz pomoć vatrogasaca.

Muamer Kustura je zadobio višestruke povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 6. novembra na raskrsnici ulica Zmaja od Bosne i Prva transverzala. Kustura je upravljao automobilom "džeta" kada se u njega "golfom 4" zabio Edin Hajro s kojim se u vozilu nalazila i njegova supruga te beba stara nekoliko mjeseci.

Oni su prošli bez povreda, dok je u "džeti", koja se od udara prepolovila, teško povrijeđen Kustura i njegova saputnica Merhila Bukva (23).
mrtva kokoš

#2350 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by mrtva kokoš »

ice tea wrote:Vidjam taksiste sa novim tablama, ali nisu one sa TA na pocetku nego one obicne. :mrgreen:
ma njihov lopovluk...
Locked