FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sumirprimus

#2326 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

dugo me nije bilo Šeki.. 8-)
S nadom u bolje sutra, i iscjeliteljske mogucnosti barsinih ljekara,nadamo se da iduci napori,omiljenog nam i jedinog kluba nece biti uzaludni... :D

Next match
Competition: League
Home team: FC Barcelona FC Barcelona
Visiting team: Racing Racing
Date: 20-02-10 Time: 20:00
Stadium: Camp Nou

In Pepe,and doctors we trust... :evil:

p.s sekunda da napisem In Wenger,.. :lol: :lol: :mrgreen:
Djokej

#2327 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Sta mislite o ovoj spekulaciji da bi O`Shea mogao doći na ljeto kao alternativa Daniju?????
adcor

#2328 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

licno mislim da je to besmisleno, ali ko mene pita... :-D
bartra iako se po malo gubio (ipak prva utakmica), pokazao je da ima m**a. ne bi se bunio da dovedu nekog, ali oseu...

p.s. niko da spomene indirekt oko 90 min, simuliranje u 16cu, star s ledja i odugovlacenje (ovo zadnje 3 od strane aguera)???
ultima_palabra

#2329 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

adcor wrote:p.s. niko da spomene indirekt oko 90 min, simuliranje u 16cu, star s ledja i odugovlacenje (ovo zadnje 3 od strane aguera)???
Pu, dole savez!!! ;-) :-D
Charuga
Globalni moderator

#2330 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

adcor wrote:p.s. niko da spomene indirekt oko 90 min, simuliranje u 16cu, star s ledja i odugovlacenje (ovo zadnje 3 od strane aguera)???
Utakmica je zavrsena kako je zavrsena i nema svrhe spominjationaj sve to. Nema fajde od kukanja a i onako je to posao simpatizera Reala .. :mrgreen:

A sad slijedi ..
veljaca

#2331 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Sinoc ne bas dobra igra, ali je rezultat aktivan .....
Gol postignut iz ofsajda , ali je zato sudac trebao svirati penal za Barsu ....
Puno nedostaje Alves po desnoj strani ...
Mislim da Anri - polako ide ka izlaznim vratima ...

B A R S A :thumbup:
adcor

#2332 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

veljaca wrote:Gol postignut iz ofsajda
kojeg ofsajda??
Image
Djokej

#2333 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Študgart postavio visoku odbranu na ne baš velikom terenu, sto je odličan potez.. Pali su zadnjih pola sata, primjetio sam da nemaju playmakera, taktika im je da destruktivci prenose loptu i šalju na bekove.. Mislim da im ova taktika ne ide u korist na Nou Campu jer su dosta vece dimenzije terena i tu ostaje puno praznog prostora izmedju zadnje linije i golmana..
veljaca

#2334 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

adcor wrote:
veljaca wrote:Gol postignut iz ofsajda
kojeg ofsajda??
Meni je Barsa najdrazi klub - poslije FK Zeljeznicar, ali ono je bio ofsajd - po mome skromnom misljenju ....
djani s

#2335 Re: FC Barcelona

Post by djani s »

veljaca wrote:Sinoc ne bas dobra igra, ali je rezultat aktivan .....
Gol postignut iz ofsajda , ali je zato sudac trebao svirati penal za Barsu ....
Puno nedostaje Alves po desnoj strani ...
Mislim da Anri - polako ide ka izlaznim vratima ...

B A R S A :thumbup:
Sve je to tacno ali je trebao svirati i barem jedan od dva penala za Stuttgart :D
adcor

#2336 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

veljaca wrote:Meni je Barsa najdrazi klub - poslije FK Zeljeznicar, ali ono je bio ofsajd - po mome skromnom misljenju ....
ne sporim ja tvoje navijanje, ali ne kontam gdje si vidio ofsajd. u trenutku kad je buskets ubacio, ni ibra ni pike nisu bili u ofsajdu. zatim je odbrambeni igrac studgarta proslijedio loptu do pikea, pike ibri i ibra sutirao dva puta (ni jednom nije bio najblizi lemanu). ne znam sta ti je tu ofsajd :roll:

:lol: :lol: :lol: sta je leman ovdje htio nije mi jasno
Image
Djokej

#2337 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Nije bilo ofsajda sigurno..
veljaca

#2338 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Dobro - kada vas dvojica tako kazete :thumbup:

Mada ja ostajem pri utisku ( a i reziser je u toku prijenosa utakmice ponovio tu situaciju ) da je bio ofsajd :mrgreen: a drago mi je sto nije signaliziran ....
ultima_palabra

#2339 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Pique je bio u ofsajdu, ali je igrač Stuttgarta igrao loptom :D
adcor

#2340 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

ultima_palabra wrote:Pique je bio u ofsajdu, ali je igrač Stuttgarta igrao loptom :D
Image za koga ti navijas? :mrgreen:
sumirprimus

#2341 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

FC Barcelona
Visiting team: Málaga CF Málaga CF
Date: 27-02-10 Time: 22:00
Stadium: Camp Nou

20 players back in training
Alves trained with the others, but Abidal and Keita worked out in isolation. :dance: :dance: vracaju se vracaju :dance:

Dani Alves trained at the same rhythm as his colleagues. The Brazilian has yet to get medical clearance, but seems to be well on the right track back from injury. He looked in good humour as the players went through the usual warm up drills.

Bez njeg nema price ... :D Šahu,kralju idolu.. :dance:
Charuga
Globalni moderator

#2342 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Higuain: “Barca is the best team in the world”

Real Madrid forward Gonzalo Higuain, 22, has recognised the achievements of his club’s greatest rivals FC Barcelona. Interviewed for TV show Intereconomia, the Argentina international revealed his thoughts on who exactly is the best team in the world right now.

“Currently Barca is the best team in the world. Even though Real Madrid is the best team in history, Barcelona is currently the best in the world, much as I regret to say it.”

He went on to reveal which player he believes to be the best in the world at the moment, with his Argentina teammate earning the praises of Madrid’s current leading goal-scorer. “People like who they like but for me Messi, like it or not, is the best in the world. He won the Golden Ball award, and the best player award from FIFA so right now he is the best player in the world.”

Despite such high praise for the team from Catalunya and its leading star Higuain did state that Madrid’s squad is “spectacular,” and he hopes “to finish the season with titles still at stake.”

http://www.totalbarca.com/2010/news/hig ... more-23027
ultima_palabra

#2343 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:“People like who they like but for me Messi, like it or not, is the best in the world. He won the Golden Ball award, and the best player award from FIFA so right now he is the best player in the world.”
Auuu, ovo mu CR neće oprostiti :lol:
sumirprimus

#2344 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

alves...
koliko on samo falii,bez njeg skripi opasno,jednostavno nema cojk dostojnu zamjenu :D

a propos,higuaina i komenta,trebali bi organizovat,aBd,iduce sezone karte i onako Đuture sa palabrom i madridistima otic na derbi,... :D i da brate vidimo odjenoĆ,i uzivo i đuturli,koj najbolji :) :dance:
ultima_palabra

#2345 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

:dance: 8-)
sumirprimus

#2346 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

da ne bude zamjene,namjerno sam spomenuo iducu sezonu,imajuc u vidu liberalizaciju viznog rezima od ljeta :evil:
adcor

#2347 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

ultima prebicemo te ispred bernabea :lol:
stvarno fale danijevi prodori po boku. citam da su pozvali jos jednog omladinca. dobar mu ovaj zadnji:
sumirprimus

#2348 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

euuu uporaba sile strogo zabranjena,jedina dozvoljena upotreba fizicke sile je u otvaranju tona i tona,pivskih cepova,zubima,ocima,ušima :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

naravno nakon jos jednog debakla reala,od strane neustrasive,dominantne,leprsave,neprevazidjene,suverene,demokratske,jedne i jedine fc barselone :lol: :evil:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2349 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:euuu uporaba sile strogo zabranjena,jedina dozvoljena upotreba fizicke sile je u otvaranju tona i tona,pivskih cepova,zubima,ocima,ušima :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

naravno nakon jos jednog debakla reala,od strane neustrasive,dominantne,leprsave,neprevazidjene,suverene,demokratske,jedne i jedine fc barselone :lol: :evil:
Ejh...mozda autokratske :mrgreen:
A za to razvaljivanje...vidjecemo :P ko ce koga
ultima_palabra

#2350 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Eh sad... :D Zajeban sam ti ja, sa šalom Madrida na Nou Campu i niko ni da me mrko pogleda 8-) Možeš mislit kakav sam na svom terenu :razz:
PS. treba li tema Laportin formalni ulazak u politiku :lol: U ponedjeljak pres konferencija tim povodom
Post Reply