Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stvarno si naporan... imas 5 postova i u svakom ti je ta stranica, cije ime veze nema sa sadrzajem...
stranica se zove dojava.ba a postavljaju tipove tipa latvija-luksemburg 1
kao neki bosnjo ima dojavu da je luksemburg prod'o utakmicu...
uredu je, izreklamir'o si se al' mojne vise ... ako imas neki par, postavi ...
burek_in_space wrote:Samo da vidim da ja nisam fulio-Paris i dalje?!
Paris, tako je
Nisam znao za ovaj forum a ima zanimljivih stvari, mada ste dobro sakriveni !
Evo za sutra jedan dobat tip, nije neka kvota ali trebalo bi doci ! Montpellier HSC - Clermont Foot
1 X 2
Pronostic: Montpellier HSC Q_1.60 9/10
Farjestad-Hv71...1 i to vrlo dobar kec inace ovo je swedski hockey finalna serija prvu je dobio kuci HV71
Federer-djokovic ...Roger ce da pobjedi
Charlotte-Miami Heat-over 182 zadnjih 6 susreta je uvjek bilo preko i ne kontam zasto je linija samo 182 ovo ce otici preko..
Lakers-Houston- hendikep -5 na lakers,konacno igraju kuci bili su na 5 gostovanja i nisu se bas proslavili trebali bi da pobjede sa vise od 5 koseva...
I imam jednu siguricu za vikend na koju cu da stavim velike pare ali cu da spojim sa ovim parovima a to je Betis protiv Numancije......
Farjestad-Hv71...1 i to vrlo dobar kec inace ovo je swedski hockey finalna serija prvu je dobio kuci HV71
Charlotte-Miami Heat-over 182 zadnjih 6 susreta je uvjek bilo preko i ne kontam zasto je linija samo 182 ovo ce otici preko..
Lakers-Houston- hendikep -5 na lakers,konacno igraju kuci bili su na 5 gostovanja i nisu se bas proslavili trebali bi da pobjede sa vise od 5 koseva...
I imam jednu siguricu za vikend na koju cu da stavim velike pare ali cu da spojim sa ovim parovima a to je Betis protiv Numancije......
POZZ
Koja sreca za mene odigrao rogera u bonus tipa ali posto sam vec igrao Farjestad bonus tip 2.20 kaze ona da uzmem obicni reko ne hvala i to je nafaka
burek_in_space wrote:Samo da vidim da ja nisam fulio-Paris i dalje?!
Paris, tako je
Nisam znao za ovaj forum a ima zanimljivih stvari, mada ste dobro sakriveni !
Evo za sutra jedan dobat tip, nije neka kvota ali trebalo bi doci ! Montpellier HSC - Clermont Foot
1 X 2
Pronostic: Montpellier HSC Q_1.60 9/10
POZZ
Koja sreca za mene odigrao rogera u bonus tipa ali posto sam vec igrao Farjestad bonus tip 2.20 kaze ona da uzmem obicni
reko ne hvala i to je nafaka