Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:Ljut sam ko ris veceras,nista ne pitajte uh koja su pogan oni Turci,da mi Allah oprosti ali....
Sto bi imao obicaj reci jedan stari policajac sa bascarsije (rhm) nema vise turaka, izginuli u ratu davno ovo su "cigani" ostali samo
hajde ba sta se sekiras, vidi istocnjaka vec drinja
Istočnjaka nasikirala tekme, pa ode malo prileć
Nego dragi Arzo ovo je ozgleda predznak kijametskog dana, nema nam ljepse polovine virtuelnog dzemata a tekma bila, ni kahve nema, ni slatka, nista da Bog da na hair. Jedino sto je istocnjak vec zaspo, to je jedino po starom
Selam alejć, dobri insani. I Merhaba.
Volio bih da me Uzvišeni počasti da živim u 'vakom komšiluku.
Prenosi Sehl ibnu Sa'd da je Poslanik, sallallahu 'alejhi ve sellem, rekao: "Doista u džennetu ima kapija koja se zovu Er-Rejjan, kroz nju će na Sudnjem danu ulaziti postači i niko drugi s njima neće ulaziti kroz tu kapiju. Biće upitano: 'Gdje su postači?' Pa će ulaziti, a kada uđe posljednji od njih zatvorit će se pa niko poslije njih neće ući kroz tu kapiju." (Hadis bilježi Muslim i drugi.)
Molim uzvišenoga da nam ukabuli pos i ibadete i da se InšaAllah sretnemo na ovoj kapiji. Amin!
sahan wrote:Nego dragi Arzo ovo je ozgleda predznak kijametskog dana, nema nam ljepse polovine virtuelnog dzemata a tekma bila, ni kahve nema, ni slatka, nista da Bog da na hair. Jedino sto je istocnjak vec zaspo, to je jedino po starom
naš_čoek: amin! inša-Allahu Te'ala alejkumu selam we rahmetullah!
ružmarina: ništa ba dok se mlađarija prutem kakim ne poćera
Selam braci mojoj,malo sam jos uzdrman tekmom i onom prilikom Misketa i Dzeke,ali ide polahko gdje nam hanume pobjegose?!maloprije puno svesad samo mi muskadija ostasmo
Istocnjak,suvise je pogodjen sto Arzuhal rece,ode malo odmorit mozdane vijuge,nije lahko u isto vrijem tekmu pratit i kontat kako u pohod na Vrantik da krene
seljak_cojek wrote:Selam alejć, dobri insani. I Merhaba.
Volio bih da me Uzvišeni počasti da živim u 'vakom komšiluku.
Prenosi Sehl ibnu Sa'd da je Poslanik, sallallahu 'alejhi ve sellem, rekao: "Doista u džennetu ima kapija koja se zovu Er-Rejjan, kroz nju će na Sudnjem danu ulaziti postači i niko drugi s njima neće ulaziti kroz tu kapiju. Biće upitano: 'Gdje su postači?' Pa će ulaziti, a kada uđe posljednji od njih zatvorit će se pa niko poslije njih neće ući kroz tu kapiju." (Hadis bilježi Muslim i drugi.)
Molim uzvišenoga da nam ukabuli pos i ibadete i da se InšaAllah sretnemo na ovoj kapiji. Amin!
Amin! Pa da se ,ako Bog da, sastanemo svi, ovako džematile, sa našim najdražim, pa kroz Er Rejjan prođemo, pa se prisjetimo ovih naših dunjalučkih muhabeta u cyber džematu