Mokri snovi.
Kakav ba rumenko i premijer.
Danas nisu nista unijeli koliko vidimStyling wrote: ↑11/10/2022 13:29Naravno. Samo kupovina vremena. Cuj traze da se obustavi dodjela mandata do konacne odluke. Kakva nebuloza.seksi_ideje wrote: ↑11/10/2022 12:39 CIK drze SDA i DF. Ko misli da je sporo brojanje i tuzba Komsica nepovezana, vara se.
Ma evo i niksic je izjavio da uzimaju u obzir da u koaliciju ukljuce rumenkovu stranku, cak i da mu ne daju premijersku poziciju to bi bio jako los potez koji bi ih mogao kostati iducih izbora.
Mogu uvijek kao Vucic proglasiti glasanje na jednom birackom mjestu nevazecim, pa ponoviti izbore samo na tom mjestuStyling wrote: ↑11/10/2022 13:29Naravno. Samo kupovina vremena. Cuj traze da se obustavi dodjela mandata do konacne odluke. Kakva nebuloza.seksi_ideje wrote: ↑11/10/2022 12:39 CIK drze SDA i DF. Ko misli da je sporo brojanje i tuzba Komsica nepovezana, vara se.
sad broje predsjednika RS. nemaju vremena za kantone
Sada ce brojati i u Federaciji. Vidjeli smo vijest. Ko bi pomislio da bi SDADFIK dao jos malo dodatni glasova SDA-u i Zeljku?
Normalno da ne štima. Sta mislis sto u Banjoj Luci danima protestvuju.seksi_ideje wrote: ↑10/10/2022 15:37 Ja ne razumijem nikako zasto ide ovako sporo. hej, ubacili jedno biracko mjesto. ovdje nesto duboko ne stima
Ma koga nece biti na iducim izborima? Da li ti shvatas da bi u ovom slucaju svi koalirali osim SDA... Ako trojke nece biti na iducim izborima koga ce onda biti ??? SDA ce biti vladajuca ?? Pored SDA i trojke druge vladajuce opcije nema, i tako ce biti i na sljedecim izborima
Mislim na to da ih nece biti u vlasti. Rumenko je kurva koja ce ako bude u vlasti pokusati vecinu zasluga sebi pripisati i rasce mu popularnost, na iducim izborima ojacati i otici sa sda. Zato ga ne trebs pustiti u koaliciju, da ne govorim o tome koliko glasaca trojke im vise ne bi dalo glas zbog uvodjenja u koaliciju.solidsnake wrote: ↑11/10/2022 17:41Ma koga nece biti na iducim izborima? Da li ti shvatas da bi u ovom slucaju svi koalirali osim SDA... Ako trojke nece biti na iducim izborima koga ce onda biti ??? SDA ce biti vladajuca ?? Pored SDA i trojke druge vladajuce opcije nema, i tako ce biti i na sljedecim izborima
Pljuje svakodnevno trojku i Vladu KS, ali bi ih podržao. Jel on zna šta želi uopšte od sebe?Da li ste imali zvaničnih razgovora sa Trojkom?
Bilo je nezvaničnih razgovora. Ja bih njih podržao ako bi se uspjeli dogovoriti šta treba raditi. U zdravstvu je užasna situacija, fali možda trećina ljekara. Javni prijevoz u rubnim dijelovima ne funkcioniše, sigurnost je narušena, loša je i komunalna higijena… Ima problema i u obrazovanju.
Dobio pdgovor od Komsica da nece sa SDA, pa mu jedina sansa da bude u vlasti je da bude sa trojkom.Javier Pena wrote: ↑11/10/2022 19:05 Efendić
Pljuje svakodnevno trojku i Vladu KS, ali bi ih podržao. Jel on zna šta želi uopšte od sebe?Da li ste imali zvaničnih razgovora sa Trojkom?
Bilo je nezvaničnih razgovora. Ja bih njih podržao ako bi se uspjeli dogovoriti šta treba raditi. U zdravstvu je užasna situacija, fali možda trećina ljekara. Javni prijevoz u rubnim dijelovima ne funkcioniše, sigurnost je narušena, loša je i komunalna higijena… Ima problema i u obrazovanju.
Ako uđu u koaliciju sa rumenom primitivčinom, za mene će trojka biti Odvratna četvorka
Da, veliko razocarenje, a za svaki eventualni dobar projekat bi najvise pokupio kredita, povecao sebi popularnost i iduce izbore otisao sa sda i razjebao trojku kojoj bi pala popularnost zbog koalicije sa njim.
Vjerovatno ucjene, pretpostavljam da je rumenku uslov da ide u fbih u koaliciju to da bude i u KS dio koalicije, vjerovatno i da bude premijer.Haris.ba wrote: ↑11/10/2022 22:16 Ja ne vidim kakve veze ima KS sa FBiH. U KS trojka jer joj SzBiH ne treba. U FBiH ako SzBiH treba i Efendic zeli udio - bujrum.
Inace, sve je ovo samo igranka da se razvali trenutna vlast u KS.
Ne razumijem zasto bi se uopce vlast KS nasla na stolu za dogovaranje. Ako je uslov Efendica da za FBiH udje u vlast KS, fi o se zahvaliti i reci - te dvije vlasti su odvojene i hvala.