Nema potrebe. Nikad nisam niti ću. A za to se večeras pobrinuo njegov protukandidat i pogurao ga solidno.LSD wrote: ↑22/09/2022 00:09Ma jok bolan, šta ti je. Šteta je to.Zux wrote: ↑22/09/2022 00:07 Jebote, lik uradi isto što i onaj plačljivi heroj i neko nadje načina da to opravda. Na stranu što je kao političar potpuno beskoristan više od decenije i na državnoj sisi, po čemu se ne razlikuje ni od jednog dizača ruke, ali imao je dodatnu šansu da ubijedi neke koji su relativno neodlučni za koga da glasaju. Ne samo da to nije uradio nego je pokazao potpuno nepoštivanje birača, gledaoca, medija i protukandidata kakav god da je on. Ja ću svoj listić po svoj prilici uništiti.
Poslušaj svoje srce i glasaj za našeg Baketa, pusti levate.
Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
-
Zux
#2326 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
-
LSD
#2327 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Normalno.
Npr. meni je večeras Denis otvorio oči svojim nedopustivim ponašanjem i sad ću u inat glasati za Baketa i našu SDA. A inače ne bi.
-
pinkman
#2328 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
E to je druga prica. Ja se slazem da oduzima glasove i da je bespotrebna njegova kandidatura. Nemamo dokaze da ima neki deal sa Bakirom i SDA, ali sigurno im nije mrzak jer SDA ima stabilne glasove, a Becirovicu odvlaci.LSD wrote: ↑22/09/2022 00:01Nema to veze. Znao je taj glodar i tad (kao i sad) koji su mu dometi i da nema nikakve šanse...ali ipak on igra svoju zadatu ulogu.
SDA durex kondom Hadzikadic je poput pijuna u šahu, tu je da malo ometa, da čvakne što ako može (u prevodu glasove opozicije) - a zna vrlo dobro da neće dugo potrajati na tabli i da će ga jače figure pomesti.
Ipak, kazem da dva napustanja emisije nisu ista. Treba biti korektan.
- karanana
#2329 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
ja sam od veceras njegov simpatizer, tj. od veceras me briga ko ce dobiti.pinkman wrote: ↑22/09/2022 00:19E to je druga prica. Ja se slazem da oduzima glasove i da je bespotrebna njegova kandidatura. Nemamo dokaze da ima neki deal sa Bakirom i SDA, ali sigurno im nije mrzak jer SDA ima stabilne glasove, a Becirovicu odvlaci.LSD wrote: ↑22/09/2022 00:01
Nema to veze. Znao je taj glodar i tad (kao i sad) koji su mu dometi i da nema nikakve šanse...ali ipak on igra svoju zadatu ulogu.
SDA durex kondom Hadzikadic je poput pijuna u šahu, tu je da malo ometa, da čvakne što ako može (u prevodu glasove opozicije) - a zna vrlo dobro da neće dugo potrajati na tabli i da će ga jače figure pomesti.
Ipak, kazem da dva napustanja emisije nisu ista. Treba biti korektan.
ali u sustini napustanje studija je isto. becho napustio veceras jer nece da se bode sa onim ko nema sanse za pobjedu. iz istog razloga je i zmiuga loma napustio federalni studio 2018.
-
Moenx
#2330 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Gledam raate broj glasova za " nekog trećeg"
A ko li je to ?
No bez obzira koliko se Denis odiro toliko je i Hadzikadic veoma voljno preuzeo ulogu da bude sam na bini kao najpametniji profesor
Da se razumijemo ja sam i dalje za Mirsada
Pa to sam aamo ja
A ko li je to ?
No bez obzira koliko se Denis odiro toliko je i Hadzikadic veoma voljno preuzeo ulogu da bude sam na bini kao najpametniji profesor
Da se razumijemo ja sam i dalje za Mirsada
Pa to sam aamo ja
- Login77777
#2331 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Pa i on spada u te kandidate…cyprus wrote: ↑21/09/2022 20:23Nije baš isto... Hadžikadić je tad bio pozvan u emisiju sa drugorazrednim kandidatima (Šepić i ne znam ko još), dok su ovi favoriti bili pozvani u posebnu emisiju... I tu je njegov čin bio sasvim opravdan...Idemedosumom wrote: ↑21/09/2022 20:10 Kad' je profa prije 4 godine napustio debatnu emisiju, svi smo bili oduševljeni![]()
A ovo sad Bećirevićevo stvarno niđe veze![]()
-
Zux
#2332 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
MoRe i sarkazam ako hoćeš. Ipak se možda i predomislim ako još jednu debatu uspješno napusti pa glasam za njega kao nosioca promjene iz stranke koja je koalirala sa SDA.
-
Moenx
#2333 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
A stvarno su bezveze prema Mirsadu
Covjek je 2020ih organizovao proteste a ostali iz opozicije si ga iz ega sabotirali po koloni
To je tako bezveze
Covjek je 2020ih organizovao proteste a ostali iz opozicije si ga iz ega sabotirali po koloni
To je tako bezveze
- studiorum_tuzlaensis
#2334 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Denis, glup potez. Besplatnu TV promociju usra seljackim potezom. I to zbog Bakira wtf!
Izgubio 20k glasova koji nisu nuzno otisli Baketu, ali je sigurno dosta njih otjero od izlaska na izbore...
Izgubio 20k glasova koji nisu nuzno otisli Baketu, ali je sigurno dosta njih otjero od izlaska na izbore...
-
last mohicans
#2335 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Ma kakvi dvaes milja, zaokuzi to na 50 i Hadzikaduni dodaj jedno dvaest milja da bude počasni gubitnik.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑22/09/2022 00:31 Denis, glup potez. Besplatnu TV promociju usra seljackim potezom. I to zbog Bakira wtf!
Izgubio 20k glasova koji nisu nuzno otisli Baketu, alli je sigurno dosta njih otjero od izlaska na izbore.
- Haris.ba
#2336 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Bas 20 milja?studiorum_tuzlaensis wrote: ↑22/09/2022 00:31 Izgubio 20k glasova koji nisu nuzno otisli Baketu, ali je sigurno dosta njih otjero od izlaska na izbore...
- kokakolas
#2337 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Mozda sam samo ja glup ali bih ponovo zamolio za argumente zasto je prva postavka bolja po BiH od druge.
1. Cvijanovic, Kristo, Denis
vs
2. Cvijanovic, Zeljko, Bakir/Mirsad/Denis
1. Cvijanovic, Kristo, Denis
vs
2. Cvijanovic, Zeljko, Bakir/Mirsad/Denis
- studiorum_tuzlaensis
#2338 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Hadzija ionako radi za trecu stranu.
Nije puno dvajest, to je taman broj ljudi koji ce skontat, koji k**** da glasam za debila koji nema nista reci na TVu, vec mi poslije pise po fejsu
Mr. Sutorina pati od djecijih bolesti kulture ocigledno je, a bio bi predsjednik. Mozda i bude, vidjecemo.
Nije puno dvajest, to je taman broj ljudi koji ce skontat, koji k**** da glasam za debila koji nema nista reci na TVu, vec mi poslije pise po fejsu
Mr. Sutorina pati od djecijih bolesti kulture ocigledno je, a bio bi predsjednik. Mozda i bude, vidjecemo.
- zigubigule
#2339 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Denis Becirevic je nakon Ponzijeve seme najveca prevara na svijetu. Ocajan potez gdje ti nebo servira sansu da se spremis jer znas da Bakir nece doci i da strateski plasiras svoju pricu i tudji kukavicluk, prvo ovdje a onda i u narednih par krucijalnih dana kampanje.
Kakav levat, ocekivao Bakira u emisiji. Ubij se Denise najzeleniji politicaru sa tri decenije politickog iskustva.
Kakav levat, ocekivao Bakira u emisiji. Ubij se Denise najzeleniji politicaru sa tri decenije politickog iskustva.
- ultima_palabra
#2340 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Ovo je Dino trebao uzeti u svoje ruke, u ovakve bitke se salje najbolji igrac. A njemu od Bosnjaka unutar trojke nema niko ni blizu, sta god mislili o njemu.
- studiorum_tuzlaensis
#2341 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Sad ce morat svim silama narednih dana gurat pricu kako se prvo Bakir nije pojavio (sto i jest istina), a ovamo protivnickim botovima ostavio volej da preplave drustvene mreze svim naivnim potezom, tako da nece nista dobro dobit.
Da se razumijemo, ko je odlučio glasati za Denisa, ovo nece nista promijeniti, ali gledajuci iz perspektive neodlučnih glasača, ovo je minus glas.
A mozda i nece bit toliko uticaja
Da se razumijemo, ko je odlučio glasati za Denisa, ovo nece nista promijeniti, ali gledajuci iz perspektive neodlučnih glasača, ovo je minus glas.
A mozda i nece bit toliko uticaja
-
Piaty
#2342 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Jaooj izbora braco draga...
Kao da biras izmedju: nebitan, očajan i najgori...i ovaj što je očajan (za kojeg smo svi samo zato da ne bi pobijedio najgori) napravi tako loš potez da ne znaš kako bi ga nazvao. Bar da je smislio (da ne kažem slagao) neko dobro opravdanje, nego ništa posebno...
Prvo ovo u fudbalu sa reprezentacijom pa sad ovo sa izborima. Što se tiče fudbala, više ne znam ni za koga da navijam (ali haj eto jebo fudbal naspram ovoga), dok ovdje za ovog Dengu glasat moraš ali opet u kafani ceš upoznati jače političare od njega...
Ništa drugo braćo, nego zanemarimo ovaj idiotizam od veceras jer sta nam drugo preostaje nego da zanemarimo
Kao da biras izmedju: nebitan, očajan i najgori...i ovaj što je očajan (za kojeg smo svi samo zato da ne bi pobijedio najgori) napravi tako loš potez da ne znaš kako bi ga nazvao. Bar da je smislio (da ne kažem slagao) neko dobro opravdanje, nego ništa posebno...
Prvo ovo u fudbalu sa reprezentacijom pa sad ovo sa izborima. Što se tiče fudbala, više ne znam ni za koga da navijam (ali haj eto jebo fudbal naspram ovoga), dok ovdje za ovog Dengu glasat moraš ali opet u kafani ceš upoznati jače političare od njega...
Ništa drugo braćo, nego zanemarimo ovaj idiotizam od veceras jer sta nam drugo preostaje nego da zanemarimo
-
Piaty
#2343 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Tako nekakostudiorum_tuzlaensis wrote: ↑22/09/2022 00:59 Sad ce morat svim silama narednih dana gurat pricu kako se prvo Bakir nije pojavio (sto i jest istina), a ovamo protivnickim botovima ostavio volej da preplave drustvene mreze svim naivnim potezom, tako da nece nista dobro dobit.
A mozda i nece bit toliko uticaja![]()
-
LSD
#2344 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Pretpostavljam da je Bakirovo nepojavljivanje i izbjegavanje bilo kakvog duela plus za njega i da je tako dobio nove glasače, pa onda hajmo samo po Denisu istresati drek
genijalno 
- zigubigule
#2345 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Bolje ispast kukavica nego glup.
Frajer je potegao iz Tuzlei ocekivao Bakira u lajvu.
Zamisli ti genijalca.
Frajer je potegao iz Tuzlei ocekivao Bakira u lajvu.
Zamisli ti genijalca.
- Thorgerson
#2346 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Glup, preglup potez.
I najgore SEBICAN.
Ja sumnjam da su sve stranke rekle, Denise ako ne bude Bakir ti napusti emisiju.
Pa sad se posrao svim strankama koje ga podrzavaju. Ne smije se ovo raditi.
Ponavljam se sa druge teme, ako ce ovo biti samo anti SDA, anti Bakir kampanja...ja cu dobro razmisliti da li dati glas i trojci i Denisu.
Ovo me bas iznerviralo. Htio sam da cujem sta Denis ima da kaze. U jednu ruku mi je bilo drago sto nema Bakira jer bi se to svelo na svadju i prepiranje.
Al kurcina. Frajer napusti emisiju, nema njemu bakira. Pa jebao te bakir, necu ja glasati za tebe samo eto jer si anfi bakir.
Znaci ozbiljno je poljuljao povjerenje... debilan potez.
I najgore SEBICAN.
Ja sumnjam da su sve stranke rekle, Denise ako ne bude Bakir ti napusti emisiju.
Pa sad se posrao svim strankama koje ga podrzavaju. Ne smije se ovo raditi.
Ponavljam se sa druge teme, ako ce ovo biti samo anti SDA, anti Bakir kampanja...ja cu dobro razmisliti da li dati glas i trojci i Denisu.
Ovo me bas iznerviralo. Htio sam da cujem sta Denis ima da kaze. U jednu ruku mi je bilo drago sto nema Bakira jer bi se to svelo na svadju i prepiranje.
Al kurcina. Frajer napusti emisiju, nema njemu bakira. Pa jebao te bakir, necu ja glasati za tebe samo eto jer si anfi bakir.
-
LSD
#2347 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Šta se nerviraš bezveze, glasaj onda za Bakira i mirna BosnaThorgerson wrote: ↑22/09/2022 01:05 Pa jebao te bakir, necu ja glasati za tebe samo eto jer si anfi bakir.
- Thorgerson
#2348 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Kontas li da imas Denisovih potencijalnih glasaca koje boli qrac za Bakira.
Dakle, mene zanima sta ce on raditi i koji j njegov plan. O bakiru znamo sve i on me ne zanima.
Poenta, Denis je ovim potezom umjesto da dobije glasace dobar dio njih otjerao. Ne Bakiru. To svakako nisu ti glasaci. Otjerao ih je ka Komsicu i Hadzikadicu.
- Dosadno mii
#2349 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Otiso lik kuci da napise koje pismo
-
LSD
#2350 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Ima i Bakirovih potencijalnih glasaca koje boli qrc za Denisa, pa se levat nije ni pojavio u emisiji.Thorgerson wrote: ↑22/09/2022 01:08Kontas li da imas Denisovih potencijalnih glasaca koje boli qrac za Bakira.
Dakle, mene zanima sta ce on raditi i koji j njegov plan. O bakiru znamo sve i on me ne zanima.
Poenta, Denis je ovim potezom umjesto da dobije glasace dobar dio njih otjerao. Ne Bakiru. To svakako nisu ti glasaci. Otjerao ih je ka Komsicu i Hadzikadicu.
Kontas li ti to ?