Zavisi od raspolozenjaSaraFina wrote:Cookie85 wrote:Zavisi od izgleda i moci sponzora i dogovora sta sve spada u dogovorSaraFina wrote:Kolika je mjesečna zarada sponzoruše? Ovisi li od izgleda i platežne moći sponzora?
Aha..
Kakav je osjećaj nakon sexa ili njeznosti s takvom vrstom žene?
Ljubite se i mazite kao da se volite? Ili ono odnos isključivo?
Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Cookie85
#2326 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
- SaraFina
#2327 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
alibaba_i_30_godina wrote:Pa kakva su ovo pitanje? Vi se eto nikada niste ljubili ili možda čak i nešto više sa nekim koga ne znate tako dobro?SaraFina wrote:
Aha..
Nisam. Ozbiljno, ne morališem. Dešavalo se da se poljubim, naravno... Ali nisam prakticirala nikad takve vrste sportova bez osjećaja. Odnos s predigrom.
-
Cookie85
#2328 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Hoces da kazes da nikad nisi spava sa nekim za jednu noc??SaraFina wrote:alibaba_i_30_godina wrote:Pa kakva su ovo pitanje? Vi se eto nikada niste ljubili ili možda čak i nešto više sa nekim koga ne znate tako dobro?SaraFina wrote:
Aha..
Nisam. Ozbiljno, ne morališem. Dešavalo se da se poljubim, naravno... Ali nisam prakticirala nikad takve vrste sportova bez osjećaja. Odnos s predigrom.
To ti je isto samo dobijes poklon
- SaraFina
#2329 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
strucnjakdemagog wrote:Pa ti onda pretenduješ da budeš high klass sponzoruša. Ali za taj helikopter moraš i da izgledaš ko avion.SaraFina wrote:strucnjakdemagog wrote:Ja bih ovde uveo termin polusponzoruša.
Dakle, djevojka mi je, isključivo je sa mnom, ništa drugi, čak ni muško društvo. Jedina je razlika što bih ja nju povremeno materijalno pogurao u smislu kupovine poklona, garderobe i sl. Koliko ću potrošiti mjesečno na nju zavisi naravno od njenih kvaliteta. Vrlo jednostavna matematika.
Ja kad bi se žrtvovala nekom levatu i morala mu zanositi u krivini zahtijevala bi da me helikopter spušta i u kupovinu.
Pa sad Cokie reče da zavisi sve od dogovora. Ja bi postavila uvjete, pa neka prihvati ili ne mora.
No da me neko maltretira za sitniš to sigurno ne bi moglo.
Čuj odjeća ili poklončić?
- alibaba_i_30_godina
#2330 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne samo u današnje vrijeme, uvijek je tako sve funkcionisalo. Samo što se pojedini prave ludi, pa to neće da priznaju ili su u zabludi.Cookie85 wrote:[
To je oni sto govorim, kad smo poceli o sponzorima i sponzorusama, da je i veza u danasnjem vremenu samo interes, rijetko je neko u vezi bez nekog interesa
"Jao pa gdje ćeš to reći, pa ja njega/nju volim!" A šta je to nego interes tvoj interes da budeš sa tom osobom. Karikiram sada previše.
Jednostavno emocije isključiš i uživaš u fizičkom kontaktu i tim trenucima koji ipak više gode, nego obratno. Međutim, slažem se. Nisu svi sposobni i ne žele da rade takve i slične stvari. Ali svakako razmisli da kada si sa nekim bila prvi put svakako nisu bili osjećaji kao nakon nekog vremena.SaraFina wrote: Nisam. Ozbiljno, ne morališem. Dešavalo se da se poljubim, naravno... Ali nisam prakticirala nikad takve vrste sportova bez osjećaja. Odnos s predigrom.
Last edited by alibaba_i_30_godina on 29/07/2019 17:16, edited 1 time in total.
-
Guadalajara
#2331 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ti mu odmah pola babovine trazi 
-
Cookie85
#2332 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa ti onda pretenduješ da budeš high klass sponzoruša. Ali za taj helikopter moraš i da izgledaš ko avion.[/quote]SaraFina wrote:strucnjakdemagog wrote:[]Ja bih ovde uveo termin polusponzoruša.
Dakle, djevojka mi je, isključivo je sa mnom, ništa drugi, čak ni muško društvo. Jedina je razlika što bih ja nju povremeno materijalno pogurao u smislu kupovine poklona, garderobe i sl. Koliko ću potrošiti mjesečno na nju zavisi naravno od njenih kvaliteta. Vrlo jednostavna matematika.
Ja kad bi se žrtvovala nekom levatu i morala mu zanositi u krivini zahtijevala bi da me helikopter spušta i u kupovinu.
Pa sad Cokie reče da zavisi sve od dogovora. Ja bi postavila uvjete, pa neka prihvati ili ne mora.
Čuj odjeća ili poklončić?[/quote]
Pa svako ima cijenu , neko je jeftin , a neko ne.
A za cijenu moras imati sta ponuditi
- SaraFina
#2333 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Cookie85 wrote:Hoces da kazes da nikad nisi spava sa nekim za jednu noc??SaraFina wrote:
To ti je isto samo dobijes poklon, a ne dijete
Ne. Nisam sklona takvim ispadima i seksom s ljudima koje ne poznajem. Što?
- SaraFina
#2334 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Cookie85 wrote:Pa ti onda pretenduješ da budeš high klass sponzoruša. Ali za taj helikopter moraš i da izgledaš ko avion.SaraFina wrote:strucnjakdemagog wrote:[]Ja bih ovde uveo termin polusponzoruša.
Čuj odjeća ili poklončić?[/quote]
Pa svako ima cijenu , neko je jeftin , a neko ne.
A za cijenu moras imati sta ponuditi
Sad kod mene te opcije ponude i potražnje ne dolaze u obzir. Ali prije 2/3 godine imala sam solidnu ponudu.
No nisam pokušala ju unovčiti
-
Cookie85
#2335 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa pokusao ta ti objasnim kako to izgleda, spavas i hodas provodis se sa nekim i dobijes nestoSaraFina wrote:Cookie85 wrote:
Hoces da kazes da nikad nisi spava sa nekim za jednu noc??
Moze biti odjeca, nakit, tehnika...
- alibaba_i_30_godina
#2336 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
SaraFina hajde svrati malo tamo na temu za Atribute da se družimo.

- pustopoljina
#2337 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
E cek' moram te nesto pitati:
Zavisi od raspolozenja
postoje li neke zadane granice takvog odnosa?
Npr.
Da bih ja neki odnos zvala vezom, moram se osjecati "kod kuce"...
Kuhate li nekad skupa?
Znate li jedno drugom omiljeno jelo? Seriju? Filmove? Muziku?
Izlezavate li se nekad onako i binge watch omiljenu seriju?
Zna li koliko te nekad neko iznervira?
Pricas li o nekim odnosima na poslu i kako se postaviti?
Sta kad te sedam dana dere prehlada?
Ako se nesto desi u njenoj porodici, ostavljas li sve i idete sanirati stetu?
Idete li u ikeu?
Kad ides kupovati odjecu, vuces li je sa sobom?
Postoje li te neke nepisane granice?
-
Cookie85
#2338 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Zato ti je nick "SaraFina" vjerovatno nije bila dobra ponudaSaraFina wrote:
Sad kod mene te opcije ponude i potražnje ne dolaze u obzir. Ali prije 2/3 godine imala sam solidnu ponudu.
- SaraFina
#2339 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
I tehnika? Svašta. Tv možda?Cookie85 wrote:Pa pokusao ta ti objasnim kako to izgleda, spavas i hodas provodis se sa nekim i dobijes nestoSaraFina wrote:Cookie85 wrote:
Hoces da kazes da nikad nisi spava sa nekim za jednu noc??
Moze biti odjeca, nakit, tehnika...
Oprosti.. ali ja kad god bi pogledala taj TV sjetila bi se kako sam ga dobila.
Hvala na objašnjenju. Nije to nikad bilo izgleda za mene
-
nebogori
#2340 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
viidis da je rekla da je prije par godina imala sta ponuditi sad vise nealibaba_i_30_godina wrote:SaraFina hajde svrati malo tamo na temu za Atribute da se družimo.![]()
- alibaba_i_30_godina
#2341 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
To nije na njoj da procjeni, zar ne?!nebogori wrote:viidis da je rekla da je prije par godina imala sta ponuditi sad vise nealibaba_i_30_godina wrote:SaraFina hajde svrati malo tamo na temu za Atribute da se družimo.![]()
- SaraFina
#2342 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Cookie85 wrote:Zato ti je nick "SaraFina" vjerovatno nije bila dobra ponudaSaraFina wrote:
Je, bila je. Ali ne tv, odjeća i nakit...Udala se za momka iz srednje prije 2 g.
Nakon veze/prekida/veze.
-
Cookie85
#2343 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
sve sto si nabrojala se moze, ako zelis, a ako ne, onda ne moras i nema ljutnje, nema price.pustopoljina wrote:E cek' moram te nesto pitati:
Zavisi od raspolozenja
postoje li neke zadane granice takvog odnosa?
Npr.
Da bih ja neki odnos zvala vezom, moram se osjecati "kod kuce"...
Kuhate li nekad skupa?
Znate li jedno drugom omiljeno jelo? Seriju? Filmove? Muziku?
Izlezavate li se nekad onako i binge watch omiljenu seriju?
Zna li koliko te nekad neko iznervira?
Pricas li o nekim odnosima na poslu i kako se postaviti?
Sta kad te sedam dana dere prehlada?
Ako se nesto desi u njenoj porodici, ostavljas li sve i idete sanirati stetu?
Idete li u ikeu?![]()
Kad ides kupovati odjecu, vuces li je sa sobom?
Postoje li te neke nepisane granice?
Znaci , ako hoces da glumis vezu, mozes ...
Jednostavno ti je, koliko para toliko muzike
-
nebogori
#2344 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
sara ako si se udala nisi umrla mozes na kafu
- SaraFina
#2345 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
alibaba_i_30_godina wrote:To nije na njoj da procjeni, zar ne?!nebogori wrote:viidis da je rekla da je prije par godina imala sta ponuditi sad vise nealibaba_i_30_godina wrote:SaraFina hajde svrati malo tamo na temu za Atribute da se družimo.![]()
Pa tako je. Šta ću na atributima u 26 nedelji trudnoće.
A prije... ljudi me poznaju
Tako da ne lažem.
- alibaba_i_30_godina
#2346 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
U Bosni nema Ikee.pustopoljina wrote: Idete li u ikeu?![]()
- strucnjakdemagog
#2347 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Dobro, Kuki priča o pravim sponzorušama, a ja o polusponzorušama, odnosno sponzorušama u nastanku.SaraFina wrote:strucnjakdemagog wrote:Pa ti onda pretenduješ da budeš high klass sponzoruša. Ali za taj helikopter moraš i da izgledaš ko avion.SaraFina wrote:
Čuj odjeća ili poklončić?
Ne znam šta je nejasno, ako si riba lvl IG 10k pratilaca možeš da postavljaš uslove naravno, ali ne mora da znači da će ti to proći. To je kao na pijaci ono cjenkanje. Možda ti samo umišljaš da si dobar komad, da vrijediš koliko tražiš za sebe... Ali pazi, zar ne bi bila zadovoljna i sa tim poklončićem ako ti je taj sponzor zapravo lik koji ti na neki način odgovara u svakom pogledu? Ne mora sponzor da bude neki debeli stari prdonja, može da bude i zgodan i pametan mladić zar ne? Kao ovaj Kuki npr.
- SaraFina
#2348 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
nebogori wrote:sara ako si se udala nisi umrla mozes na kafu
Mogu. Kako da ne.
-
Cookie85
#2349 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Tv, mobitel, vracanje kredita i sl. Danasnje curice u BiH i za dopunu kredita mozesSaraFina wrote:
I tehnika? Svašta. Tv možda?
Oprosti.. ali ja kad god bi pogledala taj TV sjetila bi se kako sam ga dobila.
Hvala na objašnjenju. Nije to nikad bilo izgleda za mene
-
Guadalajara
#2350 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
cuj udala senebogori wrote:sara ako si se udala nisi umrla mozes na kafu