1. Pogledaj forumsku anketu. Mirsad Hadzikadic je najpopularniji kandidat na forumu.huxley wrote:Mislim da je i ova tema dobar pokazatelj rezultata Mirsadove kampanje.
Jako puno postova, tema je skoro uvijek u top 3 na podforumu politika. Ali je broj učesnika u raspravi oko 5?
Ovi koji ga vole bi poginuli za njega, i nije im jasno kako to cijeli svijet ne vidi.
Svi ostali osim ovih nekoliko koji ga ludo vole jedva da su čuli za njega.
Proći će malo bolje nego Cerić na prošlim izborima. Valjda bude imao snage i volje da se opet kandiduje, a do tada napravi jednu dobru analizu šta je fulio prvi put.
kandidati-iz-reda-bosnjackog-naroda-za- ... 0s500.html
2. Niko ne bi poginuo za Mirsada Hadzikadica. Zasto bi? Boli me Q za Mirsada, moj interes je dobrobit bosanskog naroda. Mirsada niti sam kada vidio, niti od njega imam ikakve koristi. Ima podrsku jer je najbolji kandidat. Tu sve pocinje i zavrsava.
Mirsad Hadzikadic nikoga nije uhljebio. Uziva podrsku na volonterskoj osnovi. Podrska za njega je iskrena, sa plemenitim ciljem, da nam svima bude bolje.
Za politicare ginu pristalice SDA i SDP kartela + otpaci ove dvije tvornice kriminala, korupcije i nepotizma. Ginu zato sto od stranaka materijalno profitiraju.
3. Ne moze Mirsad Hadzikadic biti demagog. Covjek je ostvaren u struci, dokazan na velikoj pozornici. Demagozi su SDA i SDP uhljebi (+ njihov skart), ljudi koji nikad nista nisu uradili. Profesionalni politicari i supljatori.
4. Mirsad Hadzikadic ima 63 godine. Postigao je sve na privatnom planu. Njegov finansijski saldo ce ispastati dolaskom u BiH. Sam je rekao da ce ovdje u najboljem slucaju zaradjivati 10 puta manje i da mu novac ne predstavlja motivaciju. Covjek zeli pomoci svojoj zemlji. To je radio sve ove godine, nije mu odjednom doslo. Sada je dosao u BiH da radi na terenu. Znam da js sludjenom bosanskom narodu tesko povjerovati da neko ima iskrene motive. SDA i SDP su nas silovali u mozak. Ne samo da su nas pokrali, instalirali kriminalno-koruptivni sistem, vec su nam ubili vjeru u ljude. Ne mozemo zamisliti da postoji covjek sa iskrenim namjerama. SDA, SDP i njihov hamelj - ubili su nas u svakom pogledu.
5. Mirsad je nekoliko puta rekao da je dosao da ostane. Covjek ima 63 godine. Povukla ga domovina. Vise puta je rekao da ce broj glasova odrediti stanje bosanskog naroda. To je ponovio juce u Travniku, imas video na njegovom fb profilu. Rekao je da nije isto dobiti, 2, 5, 8, 10 ili 15% glasova. Sada je svaki glas vazan, mora stvoriti jak temelj za formiranje stranke.
...
Zalosno je da SDA i SDP uhljebi upropastavaju drzavu i narod radi mrvica koje im bacaju stranke. Daj ti meni sada cvaju, paket, posao i platu, a za sutra me boli qrac. To sto ce vasa djeca i unuci ispastati, o tome ne mislite. Onaj ko je napravio kriminalno-koruptivni sistem ne moze ga mijenjati.