Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
triconja wrote:
Jaro glupi ljudi (tako kao sto ti mislis) ne postoje nego postoje ljudi sa nedostatkom u razvoju licnosti pa im tudji postupci tesko padaju i kose se sa njihovim svjetonazorom. Ako je neko direktan u komunikaciji i kaze ako vec nesto osjeca prema osobi ne mora znacit da je on glup, po meni je gluplji onaj sto se šlihta stalno uz neku osobu a nema hrabrosti to da prizna.
Da se plaho ne komplikuje svima bi bilo bolje kolko hoš.
superiska wrote: Muškarci više imaju te potrebe da su u braku nego žene. Makar sam ja tako primjetila. U suštini, nekako kao da imaju manje obaveza, manje prijatelja, manje aktivnosti...pa odatle i ta potreba da se grčevito vežu za ženu.
Hm....
Hmm I ja kazem.
Svo vrijeme sam mislio da nas je teze utjerat u brak, gubis svu slobodu, ne mozes gdje i kad hoces, suzi ti se seks na jednu osobu, avantura na nulu ... nije bas da nam se leti u brak.
superiska wrote: Muškarci više imaju te potrebe da su u braku nego žene. Makar sam ja tako primjetila. U suštini, nekako kao da imaju manje obaveza, manje prijatelja, manje aktivnosti...pa odatle i ta potreba da se grčevito vežu za ženu.
Hm....
Hmm I ja kazem.
Svo vrijeme sam mislio da nas je teze utjerat u brak, gubis svu slobodu, ne mozes gdje i kad hoces, suzi ti se seks na jednu osobu, avantura na nulu ... nije bas da nam se leti u brak.
Po njezinom ha se rodimo odmah da nam je u brak ...... Mislim da je ovdje došlo do male količine zaeba u konstataciji
Hm....
Hmm I ja kazem.
Uoravo, nikad bolje nisam zivio nego u ove zadnje 3 godine. Sto bi rekao Junuz Keco, ja se samo jednom zenim.
Po njezinom ha se rodimo odmah da nam je u brak ...... Mislim da je ovdje došlo do male količine zaeba u konstataciji
Malo vecoj.
Sta prijateljice pitaju prijateljicu koja se udaje?
- "Na sta si ga prevarila?"
superiska wrote:Pa šta ste se onda, ovdje, raskukali da bi se opet ženili?
U čemu je poenta braka ako, recimo po tvom rezonovanju, nas dvoje smo skupa, ti ideš s prijateljicama, ja s jaranima, ono dobro nam svima, jebote to na kraju ispadne ko da smo jarani ..... Alooo meni jarana na vrh neke stvari .... meni treba neko za ŽIVOT.
Možda ja griješim hajd ga znaj, prošla je mene potreba za izlascima do kasno u noć, zatvaranjem kafana, itd itbl ..... al mi niđe veze ove tvoje izjave .... jel to neka šega ili stvarno misliš tako?
superiska wrote:
Muškarci više imaju te potrebe da su u braku nego žene. Makar sam ja tako primjetila. U suštini, nekako kao da imaju manje obaveza, manje prijatelja, manje aktivnosti...pa odatle i ta potreba da se grčevito vežu za ženu.
superiska wrote:
Muškarci više imaju te potrebe da su u braku nego žene. Makar sam ja tako primjetila. U suštini, nekako kao da imaju manje obaveza, manje prijatelja, manje aktivnosti...pa odatle i ta potreba da se grčevito vežu za ženu.