Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Javljaju da je umro Vitalij Ćurkin,ruski ambasador u UN-u.To je onaj što je izglasao veto za rezoluciju u Srebrenici i što nam je kroji kapu tokom rata.
zna Vucic s kim ima posla...pa pokusava situaciju da "razblazi".
A u sve to pokusava da to poveze sa regionom.
kakve veze ima region s revizijom...???
Revizija presude nije dobra za region
Srbijanski premijer Aleksandar Vučić izjavio je u ponedjeljak da revizija presude tužbe protiv Srbije nije dobra za situaciju u regiji.
"Revizija tužbe protiv Srbije je nešto što predstavlja tešku situaciju za Srbiju", rekao je Vučić, dodajući da će Srbija ostati otvorena za razgovor te ocijenio kako cijela situacija govori koliko je on bio u pravu kada je insistirao na uspostavljanju dubljeg dijaloga između Srba i Bošnjaka.
Srpski premijer kaže da će o reviziji tužbe razgovarati sa predtsavnicima vlasti i opozicije u Republici Srpskoj, kao i sa srpskim predstavnicima u zajedničkim institucijama BiH, najkasnije u srijedu.
jos da krene s pricom:
"ja im doso na komemoraciju a oni mene cipelama i kisobranima napadali....."
arzuhal wrote:Što šuti i Amerika i EU, Brisel, svi šute na ovoliku frku oko revizije? Što ne ustanu protiv revizije ako će dovesti "do katastrofe", do najveće blokade, do...?
Evropljani prepustili Amerima da odrade prljav posao i započnu preslagivanje situacije u Bih za koju EU nije kadra...Pusti onoga ko zna, ko hoće i može, ko je to već radio...
EU drma finansijska kriza, migrantska kriza, Bregzit, Trump, Ukrajina, francuski izbori, ruski hakeri...
U Americi vakuum u vlasti, novi predsednik ne zna na koju će stranu, vodi rat sa bivšim establišmentom i mainstream medijima, samo što ne izbije obojena revolucija, Siriju prepustili Rusima i Turcima...
Ma ne zna se kome je više stalo do bosanskog lonca.
Eto zašto ćute.
Zabole ih patka.
I pored svega toga opet nađu vremena da laktaškog krmka opale po prstima i uvrste na (naj)crn(j)u listu, baš ih "zabole"!
PM72 wrote:Javljaju da je umro Vitalij Ćurkin,ruski ambasador u UN-u.To je onaj što je izglasao veto za rezoluciju u Srebrenici i što nam je kroji kapu tokom rata.
u mojoj mjesnoj zajednici (a i malo sire) ne kazu Ćurkin....nego Tukin
PM72 wrote:Javljaju da je umro Vitalij Ćurkin,ruski ambasador u UN-u.To je onaj što je izglasao veto za rezoluciju u Srebrenici i što nam je kroji kapu tokom rata.
Vi i za zeljanicu kažete gavez...
nego,đubre je crklo.Vrlo jeben igrač na međunarodnoj sceni.Lisac koji je znao sve marifetluke.
Vi i za zeljanicu kažete gavez...
nego,đubre je crklo.Vrlo jeben igrač na međunarodnoj sceni.Lisac koji je znao sve marifetluke.
bh.tornjak wrote:zna Vucic s kim ima posla...pa pokusava situaciju da "razblazi".
A u sve to pokusava da to poveze sa regionom.
kakve veze ima region s revizijom...???
Revizija presude nije dobra za region
Srbijanski premijer Aleksandar Vučić izjavio je u ponedjeljak da revizija presude tužbe protiv Srbije nije dobra za situaciju u regiji.
"Revizija tužbe protiv Srbije je nešto što predstavlja tešku situaciju za Srbiju", rekao je Vučić, dodajući da će Srbija ostati otvorena za razgovor te ocijenio kako cijela situacija govori koliko je on bio u pravu kada je insistirao na uspostavljanju dubljeg dijaloga između Srba i Bošnjaka.
Srpski premijer kaže da će o reviziji tužbe razgovarati sa predtsavnicima vlasti i opozicije u Republici Srpskoj, kao i sa srpskim predstavnicima u zajedničkim institucijama BiH, najkasnije u srijedu.
jos da krene s pricom:
"ja im doso na komemoraciju a oni mene cipelama i kisobranima napadali....."
Vi izgleda hoćete da vam vlažna usna ponovo ispruži ruku prijateljstva. Nemojte ga izazivati, molim vas.
odakle ovome ovolika pamet odjednom.....a i mu*da...
da mu nije ko sihire bacio...
Kaže da "revizija tužbe nije uperena protiv srpskog naroda nego da je riječ o pravdi i na čijoj osnovi BiH želi imati bolje odnose u budućnosti”.
On se zapitao zašto su "ljudi iz Saveza za promjene advokati onome što je uradio režim Miloševića i zašto se brinu za Srbiju, kada su oni Bosanci i Hercegovci".
Komentarišući najavu krivične prijave protiv njega, Izetbegović je rekao da je to "prihvatljiva stvar".
"To je pravi način da se ova stvar tretira, a ne da se napušta vlast, da se šalju uvrede nakon svega što je urađeno Bošnjacima, nakon nagrađivanja ratnih zločinaca prije nekoliko mjeseci, nakon raspisivanja neustavnih referenduma", rekao je Izetbegović, dodajući da on radi po zakonu i ustavu.
nemerem bilivit...
al...kad rece ono "kad su oni Bosanci i Hercegovci"....nisam mogao dalje profesore da me jebes
Last edited by bh.tornjak on 20/02/2017 19:32, edited 2 times in total.
arzuhal wrote:Što šuti i Amerika i EU, Brisel, svi šute na ovoliku frku oko revizije? Što ne ustanu protiv revizije ako će dovesti "do katastrofe", do najveće blokade, do...?
Evropljani prepustili Amerima da odrade prljav posao i započnu preslagivanje situacije u Bih za koju EU nije kadra...Pusti onoga ko zna, ko hoće i može, ko je to već radio...
EU drma finansijska kriza, migrantska kriza, Bregzit, Trump, Ukrajina, francuski izbori, ruski hakeri...
U Americi vakuum u vlasti, novi predsednik ne zna na koju će stranu, vodi rat sa bivšim establišmentom i mainstream medijima, samo što ne izbije obojena revolucija, Siriju prepustili Rusima i Turcima...
Ma ne zna se kome je više stalo do bosanskog lonca.
Eto zašto ćute.
Zabole ih patka.
da,da....EU se raspada.....EURO propao.....
Amerikanci pred gradjanskom ratom....totalni kolaps....
uskoro ce zemlje BIRK-a vladaju svijetom....bla,bla,bla....
Jebote cime ljudi razmisljaju kad ovo pisu...EU u finans.krizi i Amrika...pa mi necemo ni docekat da oni pocnu gladovati ali neka ih ...nek se malo i oni raduju
sutra mu rodjendan....nije dotego jedan dan do ravno 65 godina
hajd dobro--presudjen prije 10 godina genocid i imenovani pocinioci
šta ste uradili za ovih 10 godina
priznali presudu
osudili pocinioce
izvinili se komšijama ......................................................nastavi niz
Presuda je bila da Srbija nije kriva za genocid.
Počionici su osudjeni u Hagu.
A bilo je i izvinjenja. Nemoj sad da guglam ko se sve izvinjavao.
Merhametli Aca Vučić, glavu umalo nije izgubio.
Yes,yes......a svako malo nekog zlocinca nagrade...odlikuju...po njemu neku obrazovnu ustanovu nazovu...ili bolnicu...
Kako ono reče trenutni im preSjednik: " khm,khmmmm. Moj drug milorad to ovako direktno govori, o odvajanju od BiH i sjedinjenju sa srbijom. Previše otvoreno, previše javno. Ja bih to malo uvijenije rekao, onako, ko zmija omotana oko drveta. Imamo pravo da sanjamo i dosanjamo snove". Glupan grobar, 9. januar 2017 god. Banjaluka, obilježavanje neustavnog praznika genocidne tvorevine.
Ebi ba njih i njihovu ruku ispruženu.