Referendum(i) u RS-u

Locked
Lee Stiffdick

#2326 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Lee Stiffdick »

stari grad Visegrad wrote:
Lee Stiffdick wrote: Jesi siguran da je zabranio? Ja sam cuo danas na N1 tv da se jos nije ocitovao o apelaciji sto znaci da nije konacno zabranjen.
Vrhovni sud drzave Bosne i Herecgevine je zabranio da dan rs:e bude 9 januar.

Je li sad jasno?

Znas li sta je drzavni Vrhovni sud? To je sud iznad svih sudova. JASNO ??

Kontas li ili ti fali koja sijalica?
Mislis onaj isti sud cije 91 odluke su vec prekrsene?
asker

#2327 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by asker »

Ljudi konta on sve, pokusava da trola al bezuspjesno. Sinoc je bilo o pokrivenim zenama u Sarajevu i serijatu u BiH.
Ovakvim likovima objasnjavati ustavni sud, raspakivanje Daytona i ostalo je trolovska hrana.

Znaci sa takvim samo kratko. Tekbir, uvozimo jos lavova, Islamska Deklaracija obavezno stivo itd. Djeluje ko sprej protiv komaraca.
stari grad Visegrad

#2328 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by stari grad Visegrad »

Lee Stiffdick wrote:
Mislis onaj isti sud cije 91 odluke su vec prekrsene?
:zzzz: :zzzz: :zzzz:
Lee Stiffdick

#2329 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Lee Stiffdick »

Postavlja se kamen temeljac za Buroj Ozone, investicija od 4.5 milijarde plus koliko ce turisti love ostavit. Mislim da investitori ne bi bili odusevljeni vojnim akcijama pored gradilista.
Paul F.

#2330 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Paul F. »

Naravno da je trol. Al je ipak koristan jer pokazuje bijedu srpske nacionalističke duše danas.
stari grad Visegrad

#2331 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by stari grad Visegrad »

Lee Stiffdick wrote:Postavlja se kamen temeljac za Buroj Ozone, investicija od 4.5 milijarde plus koliko ce turisti love ostavit. Mislim da investitori ne bi bili odusevljeni vojnim akcijama pored gradilista.
Je li vaznije gradiliste ili drzava?
Ripicipi

#2332 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Ripicipi »

Lee Stiffdick wrote:Postavlja se kamen temeljac za Buroj Ozone, investicija od 4.5 milijarde plus koliko ce turisti love ostavit. Mislim da investitori ne bi bili odusevljeni vojnim akcijama pored gradilista.
Nije vala ni dan rs-a = drzava.
ABH017

#2333 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ABH017 »

Lik, kao i ostala bratija, stoji u izlogu, nesvjestan da nam uveliko, kao i svi slični njemu, pomaže u tome da i oni, koji su se uspavali, i koji su povjerovali u folove "ko nas bre zavadi", shvate s kim zaista imaju posla.
Da ne bi bilo da su ovi drugi nešto bolji, evo šta pišu u kamenjarskom dijelu Bosne i Hercegovine.

http://--- NO LINKS ---/forum/politika/r ... 14480.html
asker

#2334 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by asker »

Ripicipi wrote:
Nije vala ni dan rs-a = drzava.
Al je probni balon, ustvari nije ni probni, krme na celu RSa vec uveliko najavljuje 2018-u godinu i nove referendume.

Rezolucija o Srebrenici nije kraj svijeta (ima li potrebe pominjati da je genocid MEDJUNARODNO PRIZNAT FAKT), pa se opet sve spsko upreglo da je onemoguci. Na kraju sama Rusija blokira jedan obican papir. Tako se brane interesi nacije. Da saka Bosnjacke djece u RS-u u svojim knjizicama imaju Bosanski jezik, nije kraj svijeta, al opet sve srpsko sto dise se upreglo da to onemoguci. Tako se brani nacija. Da se izmjesti nelegalno sagradjena crkva u dvoristu nane Fate, nije kraj svijeta. Medjutim sve srpsko se upreglo da se to ne desi. Da sunarodnjaci dojave, makar anonimno, gdje su masovne grobnice, pa makar iz tako "prakticnih" razloga kao oni za Tomasicu (smrad, zagadit ce nam vodu itd) nebi bio kraj svijeta, al srpstvo se brani i sutnjom.
Primjera milion.

Zato ko nas god savjetuje da popustimo, da ne dizemo frku oko nicega, da je prece ima li vode na 19 spratu neke zgrade u Sa, ne misli dobro Bosnjacima, niti ovoj drzavi. Najiskrenije, takve ljude mrzim iz dna duse. Drzite svoje savjete za sebe i svoju porodicu. Pustite nas da deveramo kako znamo i umijemo.

I majku mu, predstavite se. Ne imenom i prezimenom, vec recite glasno ja sam Srbin, Kinez, Novozelandjanin, mrzim vas Bosnjake, smatram vas nizom vrstom. I ovako se salonci citaju ko bukvar, nista se nece promjeniti. A misljenje ko misljenje, bitno kao prdez u svemiru.
Lee Stiffdick

#2335 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Lee Stiffdick »

Ma da, treba pokrenuti rat, to je super za Bosnjake. Onaj ko vas tako savjetuje, taj vas najvise voli. Logicno. :-)
asker

#2336 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by asker »

Lee Stiffdick wrote:Ma da, treba pokrenuti rat, to je super za Bosnjake. Onaj ko vas tako savjetuje, taj vas najvise voli. Logicno. :-)
Prdez u svemiru!
Paul F.

#2337 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Paul F. »

asker wrote: I majku mu, predstavite se. Ne imenom i prezimenom, vec recite glasno ja sam Srbin, Kinez, Novozelandjanin, mrzim vas Bosnjake, smatram vas nizom vrstom. I ovako se salonci citaju ko bukvar, nista se nece promjeniti. A misljenje ko misljenje, bitno kao prdez u svemiru.
Fakat ovi srbi sa nikovima Kemal i slično. Dno dna. Pa ko bi poželio da bude srbin ?
asker

#2338 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by asker »

Paul F. wrote:
asker wrote: I majku mu, predstavite se. Ne imenom i prezimenom, vec recite glasno ja sam Srbin, Kinez, Novozelandjanin, mrzim vas Bosnjake, smatram vas nizom vrstom. I ovako se salonci citaju ko bukvar, nista se nece promjeniti. A misljenje ko misljenje, bitno kao prdez u svemiru.
Fakat ovi srbi sa nikovima Kemal i slično. Dno dna. Pa ko bi poželio da bude srbin ?
Kao da ima razlike da se registruju kao Ratko ili Milojica. Ovdje admini sijeku glave svima redom ukoliko zaseres, a ovi opet nesto ko fol zakukuljeno. Al krv nije voda, brzo neki "Husein" drekne noz zica...
Paul F.

#2339 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Paul F. »

Lee Stiffdick wrote:Ma da, treba pokrenuti rat, to je super za Bosnjake. Onaj ko vas tako savjetuje, taj vas najvise voli. Logicno. :-)
Logično je da nas ti najviše voliš i da od tebe možemo dobiti najbolje savjete u teškim trenutcima.
Point.

#2340 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Point. »

Lee Stiffdick wrote:
Ne shvatam. Bosnjaci imaju i teritoriju i drzavu. 3 najveca grada u BiH su preko 90% Bosnjacka sa apsolutnom kontrolom. Obrazlozi malo detaljnije ako mozes. Zvormik koji spominjes je vrlo mali periferni gradic, kasabica. Koji je njegov znacaj da bez njega Bosnjaci ne mogu imati drzavu?
Ne moze narod sa 30% odnijeti 49% teritorije, posebno one koje je etnicki ocistio. Kuzis? BiH nikad nije bila podjeljena i nikad nece ni biti. Shvati to i prestani se praviti blesav. Stvarno mislis sa ce ljudi koji su prezivjeli prijedorske kazamate i njihova djeca gledati mirno kako sumska postaje nemoguca drzavica i tim biti nagradjeni za svirepa ubistva svojih najmilijih?
SaraFina

#2341 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by SaraFina »

Mene zanima samo gdje ona naša multi - kulti klika forumskih teoretičara, koja na svakoj temi od " jugonostalgije" pa do religije zastupa onu srpsku
ČUVENU " ko nas bre zavadi".

Javite se, da vam slova makar vidimo mi šovinističke i nacionalističke bošnjačke forumske snage :D

Iza tastature :) ste bolan.
emmir1

#2342 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by emmir1 »

Srbi bi da mi olovkom njima poklonimo dio BIH, ono za što su naši očevi golim rukama branili i za šta su date desetine hiljada života.

Teško Srbi.

Morat ćete puške u ruke, a ovaj put neće biti golorukog naroda
basar

#2343 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by basar »

emmir1 wrote:Srbi bi da mi olovkom njima poklonimo dio BIH, ono za što su naši očevi golim rukama branili i za šta su date desetine hiljada života.

Teško Srbi.

Morat ćete puške u ruke, a ovaj put neće biti golorukog naroda
Potpisujem.
GeeTnT

#2344 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by GeeTnT »

Kroz izjasnjavanje preko drustvenih mreza, foruma i komentarisanja generacije kako u Srbiji tako i u genocidnom entitetu imaju vrlo jasan stav o svojoj buducnosti. Vecina njih zeli prosperitet ali i zelju da ostave trag u svom zivotu kao Arkan. Njihovi roditelji i inace starije generacije ne cine nista da se takve stvari promijene, nego se otislo jos dalje pa se organizovala i ekskurzija obilaska Arkanove kuce u BG. S druge strane Bosnjaci su na svoju djecu prenijeli zelju za osvetu i potpomognuti ratnohuskackim medijima nesumnjivo jedva cekaju to famozno "drugo poluvrijeme". Svi oni koji nisu za ratnu opciju takodje cekaju neko "desavanje naroda" kako bi legalno pobjegli sa ovih prostora...uglavnom sve su prilike da se nece morati cekati 40 godina za ponovni sukob.
kolegione

#2345 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by kolegione »

Point. wrote:
Lee Stiffdick wrote:
Ne shvatam. Bosnjaci imaju i teritoriju i drzavu. 3 najveca grada u BiH su preko 90% Bosnjacka sa apsolutnom kontrolom. Obrazlozi malo detaljnije ako mozes. Zvormik koji spominjes je vrlo mali periferni gradic, kasabica. Koji je njegov znacaj da bez njega Bosnjaci ne mogu imati drzavu?
Ne moze narod sa 30% odnijeti 49% teritorije, posebno one koje je etnicki ocistio. Kuzis? BiH nikad nije bila podjeljena i nikad nece ni biti. Shvati to i prestani se praviti blesav. Stvarno mislis sa ce ljudi koji su prezivjeli prijedorske kazamate i njihova djeca gledati mirno kako sumska postaje nemoguca drzavica i tim biti nagradjeni za svirepa ubistva svojih najmilijih?
Vidi sad ću ti ja objasniti iako su moja ubjeđena totalno suprotna od većine balkanoida, ali postoje fakti Bošnjaci su izgubili cca 160.000 ljudi prije 20-tak i kusur godina a ne zaboravi da su ti Bošnjaci pjevali pjesmice o miru dok su ih Srbi ubijali sa brda, ukoliko Srbi budu pokušali bilo šta Bošnjaci će ih satrat gdje god im se ukaže prilika.
kolegione

#2346 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by kolegione »

GeeTnT wrote:Kroz izjasnjavanje preko drustvenih mreza, foruma i komentarisanja generacije kako u Srbiji tako i u genocidnom entitetu imaju vrlo jasan stav o svojoj buducnosti. Vecina njih zeli prosperitet ali i zelju da ostave trag u svom zivotu kao Arkan. Njihovi roditelji i inace starije generacije ne cine nista da se takve stvari promijene, nego se otislo jos dalje pa se organizovala i ekskurzija obilaska Arkanove kuce u BG. S druge strane Bosnjaci su na svoju djecu prenijeli zelju za osvetu i potpomognuti ratnohuskackim medijima nesumnjivo jedva cekaju to famozno "drugo poluvrijeme". Svi oni koji nisu za ratnu opciju takodje cekaju neko "desavanje naroda" kako bi legalno pobjegli sa ovih prostora...uglavnom sve su prilike da se nece morati cekati 40 godina za ponovni sukob.
:thumbup:
Hadzi Lojo

#2347 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Hadzi Lojo »

https://youtu.be/SC3Za95kOzc

Ufursatio baja umislio bas da je nebeski narod.
Sjecam se jos iz skolskih dana kad sam imao nekih nesuglasica sa nekim Srbinom, nijedan se nije dozvao pameti i prestao sa provociranjem dok nije dobio debelo po tamburi!
E ovaj put necemo niz dlaku pa nek ide sve u tri p m.

Nek sam ja podmazao sve, pa sta bude bude!
mO k3

#2348 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

SaraFina wrote:Mene zanima samo gdje ona naša multi - kulti klika forumskih teoretičara, koja na svakoj temi od " jugonostalgije" pa do religije zastupa onu srpsku

Javite se, da vam slova makar vidimo mi šovinističke i nacionalističke bošnjačke forumske snage :D

Molim te imenuj ih :mrgreen:
SaraFina

#2349 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by SaraFina »

mO k3 wrote:
SaraFina wrote:Mene zanima samo gdje ona naša multi - kulti klika forumskih teoretičara, koja na svakoj temi od " jugonostalgije" pa do religije zastupa onu srpsku

Molim te imenuj ih :mrgreen:

Ma znaju se oni prepoznati :D
Danguba

#2350 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Danguba »

Go Mile GO.

Tesko da ce se ukazati bolja prilika da se karte nanovo promijesaju. :izet:

NEma on damu za to. Podvice rep kao i mnogo puta do sada...a razlog, zar je i bitan. :-)
Locked