Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma mi i da imamo vrhunskog sportistu koji ima sanse za medalju i njega bi ispljuvali prije nego sto ode na neko takmicenje, nula samopouzdanja medju narodom, generacije odrasle na kukanju i negativi kako nista ne valja i kako je sve dosadno a niko nece barem da pokusa da postane neko i nesto, al valja sjediti po kaficima po cijeli dan pljuvati po svemu i praviti se pametan
Romanista 101% wrote:ma mi i da imamo vrhunskog sportistu koji ima sanse za medalju i njega bi ispljuvali prije nego sto ode na neko takmicenje, nula samopouzdanja medju narodom, generacije odrasle na kukanju i negativi kako nista ne valja i kako je sve dosadno a niko nece barem da pokusa da postane neko i nesto, al valja sjediti po kaficima po cijeli dan pljuvati po svemu i praviti se pametan
Jes, jes. Tako je. Narod je kriv. Drzava nece da ulozi. I sl.
Pa poštovani @hrle, ne može tebi savez platiti put u Vijetnam da baciš kuglu ponižavajućih 18 metara. Ne ide, brate, mili. Moraš nešto i sam uložiiti u lični uspjeh, dignuti kredite, ganjati stipendije, zadužiti se... Pa vratiti kad postaneš vrhunski. Da li Amel Tuka ima problema sa financiranjem priprema, da li juniori-košarkaši imaju problema takve vrste ? Ne. Jer su pokazali rezultat, i odmah su država i sponzori pomogli.
Romanista 101% wrote:ma mi i da imamo vrhunskog sportistu koji ima sanse za medalju i njega bi ispljuvali prije nego sto ode na neko takmicenje, nula samopouzdanja medju narodom, generacije odrasle na kukanju i negativi kako nista ne valja i kako je sve dosadno a niko nece barem da pokusa da postane neko i nesto, al valja sjediti po kaficima po cijeli dan pljuvati po svemu i praviti se pametan
Jes, jes. Tako je. Narod je kriv. Drzava nece da ulozi. I sl.
Sad zamislite npr. naš skakač, ili još bolje skakačica u vis treba da skače zadnji pokušaj, bori se za zlato. I počne pljeskat da joj navijači pomognu. A ono s tribina rukne "Bosnom behar probeharao, mene život razočarao...."
hrle1976 wrote:Koja gamad na OL. Dadose ameikankama da trce ponovo stafetu... pu mamu vam jel kako to moze da oni ne osvoje medalju.
Sta je bilo ?
Amerikanke usrale staferu onoj ispala stafeta iz ruke i ova druga pocela da trci bez stafete i dok je pokupi tamo vamo, voz otiso.
I sta zalile se i nasli razlog kao Brazilke duraile u ruku amerikanek a ova se zapucala odnosno sama sebi podzapela i tako zakacila ruku brazilke i to mozda i nije ali nebitno. Brazilke diskvalifikovane dok Amerikanke veceras na novo trce ali same.
hrle1976 wrote:Koja gamad na OL. Dadose ameikankama da trce ponovo stafetu... pu mamu vam jel kako to moze da oni ne osvoje medalju.
Sta je bilo ?
Amerikanke usrale staferu onoj ispala stafeta iz ruke i ova druga pocela da trci bez stafete i dok je pokupi tamo vamo, voz otiso.
I sta zalile se i nasli razlog kao Brazilke duraile u ruku amerikanek a ova se zapucala odnosno sama sebi podzapela i tako zakacila ruku brazilke i to mozda i nije ali nebitno. Brazilke diskvalifikovane dok Amerikanke veceras na novo trce ali same.
ne merem bilivit ...
jesu ovi komentatori od pocetka nesto trubili kao brazilka nesto blabla ...
ali na snimku se nista vidjelo nije, mislim pa ima i ova kokos oci, nije sama na planeti ... ima hiljade trki u nogama, sve se zna
nije joj podapela ni u snovima, mozda su se rukama dotakle, ali ova zaplivala
mah, olimpijada dobija moto: sportsko natjecanje u kojem na kraju pobijedi maerika
sad jako intenzivno navijam protiv njih, nesto kao kolega protiv rvata
Zvijezdica91 wrote:Pretpostavljam da su ovo najuspjesnije igre ikada za Hrvatsku?
Koliko jos medalja ocekuju do kraja?
još barem 4-5
4-5 odakle? Imamo bar još jednu sigurnu broncu u boksu i jedno sigurno srebro vaterpolo, to je 8 najmanje. Blanka mislim da nema šanse, ne znam odakle više? Mala u koplju ne znam da će uzeti, ima još onaj s kuglom, propuštam li nešto?
Zašto Branka nema šanse? Kvalifikacije riješila dominantno bez ijednog rušenja.Nije se takmičila jer je sanirala ozljedu i spremala se za ove olimpijske igre. Mislim naprotiv, da ima šanse.
Hrvatima ostaje jos eventualno Blanka i ova sto koplje baca Sara Kolak. U borbi su za zlato u vaterpolu. I u polufinalu su boksa sto je vec bronza minimalno... Blanka prolazi bez velike pompe citavu olimpijadu ali objektivno ona je najbolja u toj disciplini posljednjih 15-20 godina...