Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Locked
BHCluster

#2326 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by BHCluster »

cyprus wrote:50,11%

Wow, od danas ništa više neće biti isto :mrgreen:

Hoće li biti dostupan podatak koliko nas Jugoslavena ima? :mrgreen:
Kazu nije bilo vrijedno vremena da se unese taj broj u bazu podataka. Sala mala, bice uskoro na http://www.popis2013.ba/
ExNihilo

#2327 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by ExNihilo »

Ja bih samo molio forumaše da ne koriste termin "statistička greška" ako ne znaju šta isti predstavlja. Eto, molim vas.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2328 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by -LIBERO- »

kamberovica polje wrote:Jao koliko vjernika samo ima pa sad mi je jasno sto smo ovako napredni

Poslano sa mog SM-G360F koristeći Tapatalk
Narocito je je karikaturno to sa popisa, evo sada za Ramazan. Obisao sam pa barem 6-7 gradova, poslom, i za vrijeme posta pune baste, kafici, restorani i sl.

Cudna neka varijacija Islama :zzzz: :D ...il je to tih 3-4% ateista..i oar posto Hrvata i Srba :D
mario001

#2329 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mario001 »

julisiz es grant wrote:Jah, eLITA :lol:

Samo elita moze moderirati forum :D :D :D
escobar__

#2330 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by escobar__ »

Chmoljo wrote:
Opetja033 wrote:
Sta sam slagao sviju ti? Je li mrtvorodjen projekat? Je li neuspio projekat? Je li popisan i odbacen od strane svih na nivou BiH? A pogotovo od strane onih kojima je prvenstveno i bio namijenjen.

Sjecas se i sam rasprava ovdje, pa se baratalo procentima. Govorilo se i o tome da ima 10% Bosanaca, itd, itd. Sada ispade na nivou statisticke greske. Oko 2%, vjerovatno i ispod. Vidjecemo kada se objave detalji za "Ostale".
količina bahatosti koju ispoljavaš izaziva povraćanje i enterokolitis.

boli me nježnik za procentima. ja ću i sutra morati dumati kako obezbjediti kredit za krov nad glavom.
A Ostali nisu izazivali povraćanje i enterokolitis kad su bh. narode nazivali ovcama, divljacima, fašistima, nacionalistima i kako već ne... Ono progresiva, gotiva i to...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2331 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Chmoljo »

ExNihilo wrote:Ja bih samo molio forumaše da ne koriste termin "statistička greška" ako ne znaju šta isti predstavlja. Eto, molim vas.
ko ti je kriv što si džedaj.
Opetja033

#2332 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Opetja033 »

mario001 wrote:
Krokodajl wrote:@Sadie

Šta žele reći ?
Da je u Bosni 50,11% Bošnjaka ?
Da je u Bosni 50,7% muslimana ?

I jesu li pogriješili ?
Nisu !

Ali šta nas boli za to qrac ?
Šta se mi imamo više kome prilagođavat ?
Pa mi smo većina :D :D :bih: :bih: :bih: :bih:

Ostali na aparatima, pored svih kampanja koje su vodili :D
Bili su malo preofirni u svom zanosu da razbiju bosnjacki nacionalni korpus.
Pa je masni Brkan angazovao NVO iz Srbije da rade na toj kampanji.
Pa se kampanja samo i iskljucivo vodila na dijelovima BiH gdje su Bosnjaci vecina.
RS - nista.
Zapadna Hercegovina - nista.

Jbg podosta su podcijenili Bosnjake.
Herr Flick

#2333 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Herr Flick »

Kazu ne priznaju rezultate a citavo vrijeme njihovi radili zajedno sa nasima,ko je ovde lud :lol:
cyprus

#2334 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by cyprus »

BHCluster wrote:
cyprus wrote:50,11%

Wow, od danas ništa više neće biti isto :mrgreen:

Hoće li biti dostupan podatak koliko nas Jugoslavena ima? :mrgreen:
Kazu nije bilo vrijedno vremena da se unese taj broj u bazu podataka. Sala mala, bice uskoro na http://www.popis2013.ba/
Ja sam prognozirao bar četverocifrenu brojku... Bit ću jako žalostan ako ne bude :mrgreen: :zzzz:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2335 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by pici »

-LIBERO- wrote:
kamberovica polje wrote:Jao koliko vjernika samo ima pa sad mi je jasno sto smo ovako napredni

Narocito je je karikaturno to sa popisa, evo sada za Ramazan. Obisao sam pa barem 6-7 gradova, poslom, i za vrijeme posta pune baste, kafici, restorani i sl.

Cudna neka varijacija Islama :zzzz: :D ...il je to tih 3-4% ateista..i oar posto Hrvata i Srba :D

ma nemeresH svaki dan postit morasH malo i odmoriti... joooj vas ateista sve vam se mora crtat :mrgreen:
kamberovica polje

#2336 Re: RE: Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by kamberovica polje »

-LIBERO- wrote:

Od svih skupina podskupina podjela u BiH vjernici su ubjedljivo najlicemjernija. Od razaranja alkoholom za Bajrame do psovanje Gospi i Bogova za dobar dan u Ercegovini i Eresu. Ali neka vjerskih objekata ovcama da nauce za koga glasat.

jasko_ba

#2337 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by jasko_ba »

Znaci, opet najveci problem Bosanci i cafiri? Komotno je moglo jos 2-3 posto vise, pas mater. :-) :lol:
Last edited by jasko_ba on 30/06/2016 12:32, edited 1 time in total.
BHCluster

#2338 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by BHCluster »

BH Popis 2013 šerif mubarek olsun! :mrgreen:
frngla

#2339 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by frngla »

Prvi, osnovni uvjet za nacionalnu državu je ispunjen...
Iskreno, strah me je ovih 50>%
Nadam se da ćemo ući u NATO i EU čim prije, moglo bi se ovdje zakuhati opet...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2340 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by pici »

Image

ERRDOOOO DIKO NASHAAAAA NEDAJ PUTINKU PREDA SEEEE !!! IMA NAs DO TOKIIJAAAAA!!!!!!!! :bih: :bih: :bih:
Rick_Grimes

#2341 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Rick_Grimes »

escobar__ wrote:
Chmoljo wrote:
Opetja033 wrote:
Sta sam slagao sviju ti? Je li mrtvorodjen projekat? Je li neuspio projekat? Je li popisan i odbacen od strane svih na nivou BiH? A pogotovo od strane onih kojima je prvenstveno i bio namijenjen.

Sjecas se i sam rasprava ovdje, pa se baratalo procentima. Govorilo se i o tome da ima 10% Bosanaca, itd, itd. Sada ispade na nivou statisticke greske. Oko 2%, vjerovatno i ispod. Vidjecemo kada se objave detalji za "Ostale".

boli me nježnik za procentima. ja ću i sutra morati dumati kako obezbjediti kredit za krov nad glavom.
A Ostali nisu izazivali povraćanje i enterokolitis kad su bh. narode nazivali ovcama, divljacima, fašistima, nacionalistima i kako već ne... Ono progresiva, gotiva i to...
To i danas rade, ali oni su IN, gotivni, sama krema ovog drustva, a uzivo vjerovatno izlaze u Kriterion i druze se s tamosnjom rajom.
Opetja033

#2342 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Opetja033 »

escobar__ wrote:
Chmoljo wrote:
Opetja033 wrote:

:thumbup:

Ili kada i danas sebe nazivaju "elitom" ( :lol: ). Neshvaceni crème de la crème naseg drustva. :mrgreen:

@Chmoljo, necemo sada duplih standarda. Mnogo gore stvari su danas u likovanju pisane kontra Srba i Hrvata - pa nikom nista.
Ali je problematicno kada neko nesto napise sa ostricom prema neshvacenoj "eliti" ( :mrgreen: )
agent_zero

#2343 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by agent_zero »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-ima- ... /160630062

Tuga, brate... NoOrod ZnO, takvi i glasaju za te :-)
mousstapha

#2344 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mousstapha »

Koliko ima ovih što slušaju narodnjake? Da li je podatak u korelaciji sa obrazovanjem?
shbc

#2345 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by shbc »

Opetja033 wrote:Ma meni je svaki Bosnjak isti i na svakog Bosnjaka gledam na isti nacin, ma kojoj vjerskoj skupini pripadao ili ne pripadao nijednoj. Uvijek ce mi biti blizi Bosnjak ateista/agnostik nego "Bosanac musliman" ili "Musliman musliman".

Tako da ne osjetim nikakvu potrebu da likujem po pitanju % ateista i agnostika.

Ali se zato, nakon objave rezultata popisa, itekako smijem u facu svim Bosancima (i ostalim slicnim varijacijama) i propagatorima tog mrtvorodjenog, neuspjelog i od strane naroda popisanog projekta. :lol: :lol: :lol:
Ti i drugovi ti sa Pala i Sirokog. I oni isto tako mrze kada ih neko zovne Bosancima. Mozda je Dodik i upravu kada jezik nazove "bosnjackim". Kad se vec dijelite po svemu, sto onda jezik stavljati na nivo drzave?

Ali eto. To je taj moderni, 90-ih iskovan patriotizam koji mrzi kada ga povezes sa drzavom koju voli. Drazi mu je tor.
Herr Flick

#2346 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Herr Flick »

frngla wrote:Prvi, osnovni uvjet za nacionalnu državu je ispunjen...
Iskreno, strah me je ovih 50>%
Nadam se da ćemo ući u NATO i EU čim prije, moglo bi se ovdje zakuhati opet...
Nek se zakuha,oni su ti kojima najmanje treba konflikt,jer ovo nisu 90-e i nems vise JNA i Milosevica
dust in the wind

#2347 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by dust in the wind »

mousstapha wrote:Jel' izašo podatak koliko nas kjafira ima?
jeste...ispade da smo statistička greška... kameno doba :lol:
Opetja033

#2348 Re: RE: Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Opetja033 »

kamberovica polje wrote:
-LIBERO- wrote:

Od svih skupina podskupina podjela u BiH vjernici su ubjedljivo najlicemjernija. Od razaranja alkoholom za Bajrame do psovanje Gospi i Bogova za dobar dan u Ercegovini i Eresu. Ali neka vjerskih objekata ovcama da nauce za koga glasat.

Pojedinci losiji gubitnici i od Dodika... :sad:

Dusa draga....

:lol: :lol:
Akibh

#2349 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Akibh »

Chmoljo wrote:
Opetja033 wrote:

Mozda ti istomisljenik moze pomoci?
http://www.klix.ba/vijesti/bih/damir-ha ... /130206039
arzuhal

#2350 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by arzuhal »

pici wrote:Image

ERRDOOOO DIKO NASHAAAAA NEDAJ PUTINKU PREDA SEEEE !!! IMA NAs DO TOKIIJAAAAA!!!!!!!! :bih: :bih: :bih:
Aferim za fes :mrgreen:

Moj izvor, koji je još bolji od Vučićevićevog, kaže čak da je Putin prvo spomenuo Srpsku, ha je dig'o slušalicu, pa Srbiju, pa tek onda Suhoj, Siriju, terorizam, ekonomske sankcije i te trice i budalašćine...
Locked