-----Drvosjeca iz Dejcica wrote:Redneck likovi uzeli izbore u Americi, čestitam.
Primus sucks !!!!!
-----Drvosjeca iz Dejcica wrote:Redneck likovi uzeli izbore u Americi, čestitam.

Ništa opasno .... berze se oporavlja od kratkog sokauglavnomja wrote:k'o juga 90. - svi ce odnosno svi su glasali za reformiste, a dobile nazzi stranke![]()
vec je pocela frka na berzama, povecan rizik od investiranja.
u p.m.
zenit dozic wrote:Evo jedna prigodnamuzicka za fudaru, jeza and co
![]()
Ivanka je boljapici wrote:Sad Melanija prima zvanice
Izbjeglicki val je na pomolu, prve izbjeglice su jutros sletile na ajrodrom, imamo i izjavu Fuada M. "tesko brate, uspio sam samo 7 kofera ponijeti, zena djeca nejac placu, ostao im Plejstejsn 4 ukopcan u televiziju, nemojte me vise nista pitati"... situacija je dramaticna.zenit dozic wrote:Sad se moramo dobro pripremit da prijem izbjeglica iz esadebude na najvisem mogucem nivou
zenit dozic wrote:Evo jedna prigodnamuzicka za fudaru, jeza and co
![]()
Podlo i kukavicki ! Znaju da su Ruski nosaci aviona kod Sirije a Amerika se o svom jadu zabavila ! Da je drugacija situacija mislis da nam Nimitz nebi bio kod Dubrovnika a Ruski protiv avionski stit okrenut prema Ciglanama ?muha_sa wrote:jebe mi se za Trampa i Ameriku--vidi šta nam radeNedime--hapse nam gromade![]()
Jel Ivica kupio kartu, i ako nije sta ceka.MOSALJOZE wrote:Ivica Puljić na agregatima
Evp na AJBDrvosjeca iz Dejcica wrote:Jebiga, pobjedio, ja mu čestitam...mene sada interesuje kongres?
dječak sa šibicama wrote:Izbjeglicki val je na pomolu, prve izbjeglice su jutros sletile na ajrodrom, imamo i izjavu Fuada M. "tesko brate, uspio sam samo 7 kofera ponijeti, zena djeca nejac placu, ostao im Plejstejsn 4 ukopcan u televiziju, nemojte me vise nista pitati"... situacija je dramaticna.zenit dozic wrote:Sad se moramo dobro pripremit da prijem izbjeglica iz esadebude na najvisem mogucem nivou
Ovo ti je prije bio izbor los i gori.RNG_25 wrote:I tako, bolji kandidat je pobijedio, za promjenu. I to sa poprilično razlike.
kako da ne sad idu nosači prem siriji i kopnene trupePutin čestitao Trumpu: Vjerujem da ćemo raditi u interesu naših naroda i svjetske zajednice
Ruska Duma je pozdravila vijest o porazu Hillary Clinton u srijedu ujutro.