AmiĐa_Idriz wrote:Ima li glupljih tema od Cristiano vs Messi i Premiership vs ostale lige svijeta. Opustite se i uživajte u ljepoti igre.
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#2326 Re: Champions league 15/16
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2327 Re: Champions league 15/16
kme kmeLSD wrote:
Naldo se sklonio u živom zidu da Ronaldo zabije gol.
-
LSD
#2328 Re: Champions league 15/16
Možeš ti to i bolje, ali možemo i takoTomahawk11 wrote:kme kmeLSD wrote:
-
Melbourne_Australia
#2329 Re: Champions league 15/16
Oba igraca su igracine..Nisu moje tipe igraca...Moji su bili Zidane, Zubalo, Ronaldinjo,Redondo...Ali da je Messi najveci nije..Jedan je Maradona imam toliko godina da se sjecam Diega bas dobro..I ono sto je Diego radio ni Messi ni Ronaldo ni u snu ne mogu..Bio sam u Argentini 2 puta i ne mogu ti opisati sta je Diego tamo..On je Allah ili Isus ma svetinja za njihLSD wrote:Meni su najjaci ovi Ronaldovi kurcojahači, kad god Rona zabije golove, eto ti njih da ismijavaju Messija, neka dijecija smiješna poređenja...ali fakat, svaki put ista prica.MyTao wrote:Mene licno zaboli ona stvar i za jednog i drugog... drazi mi je Jon Flanagen od njih zajedno... ja sam kazem kako vidim. Pratim fudbal vec 15 godina, gledao sam tekme i onih prije... ali nikada niko ni blizu nije bio Messiju, eh sad do cega je to... do ishrane, do poreza ne znam... Ronaldo masina, ali nista sto se vec nije vidilo, samo sto ima cijeli tim koji radi za njega...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2330 Re: Champions league 15/16
Pa nije, cijelo vrijeme pricas o nekom hejtanju, a upravo to ti radis kad je CR u pitanju. Jedan dostojan komentar ti ne bi skodioLSD wrote:Možeš ti to i bolje, ali možemo i takoTomahawk11 wrote:kme kmeLSD wrote:
Naldo se sklonio u živom zidu da Ronaldo zabije gol.nije problem
Ali jok, sto bi to, bolje ova prica, skonio se da da gol....i ona dva se sigurno neko sklonio
Ja cu reci ipak da je majstorski provukao kroz zivi zid....isto bi ti to rekao da je Messi onako dao gol, uvjeren sam
- relativno84
#2331 Re: Champions league 15/16
Real sve vise lici na ozbiljan tim, Zizu ocito radi nesto dobro, neki dan otresose Barcu, veceras se vratise iz ponora 
Nece na dobro
Nece na dobro
-
LSD
#2332 Re: Champions league 15/16
Ne znam zašto uvijek imaš potrebu pisati o Messiju, svaki put kad Ronaldo zabije golTomahawk11 wrote:
Pa nije, cijelo vrijeme pricas o nekom hejtanju, a upravo to ti radis kad je CR u pitanju. Jedan dostojan komentar ti ne bi skodio![]()
Ali jok, sto bi to, bolje ova prica, skonio se da da gol....i ona dva se sigurno neko sklonio![]()
Ja cu reci ipak da je majstorski provukao kroz zivi zid....isto bi ti to rekao da je Messi onako dao gol, uvjeren sam
Majstorski provukao
A jasno se na usporenom snimku vidjelo kako se Naldo sklonio, otvorio prostor i propustio loptu...imamo i mi oci da vidimo šta se desilo.
Samo ti tu vidiš neko hejtanje
-
todd_smith
#2333 Re: Champions league 15/16
Pa nije onaj real sto se raspao u njemackoj neki real od prije par mjeseci, prosle sedmice igrali.
I dalje mislim da ce Barca - Bajern biti finle, ako ne nalete u polufinalu jedni na druge
I dalje mislim da ce Barca - Bajern biti finle, ako ne nalete u polufinalu jedni na druge
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2334 Re: Champions league 15/16
Ja pisao o Messiju kad CR zabije gol?! Gdje to? Mislis na ovaj post....nisam to napisao zato sto je CR zabio gol, a nisam ga ni ranije u tom kontestu spomenuo.LSD wrote:Ne znam zašto uvijek imaš potrebu pisati o Messiju, svaki put kad Ronaldo zabije golTomahawk11 wrote:
Pa nije, cijelo vrijeme pricas o nekom hejtanju, a upravo to ti radis kad je CR u pitanju. Jedan dostojan komentar ti ne bi skodio![]()
Ali jok, sto bi to, bolje ova prica, skonio se da da gol....i ona dva se sigurno neko sklonio![]()
Ja cu reci ipak da je majstorski provukao kroz zivi zid....isto bi ti to rekao da je Messi onako dao gol, uvjeren samnidje veze...niko te ne tjera na to ili možda kompleksi koje je Lionel nanio madridistima u zadnjih 10 godina.
Majstorski provukao![]()
![]()
A jasno se na usporenom snimku vidjelo kako se Naldo sklonio, otvorio prostor i propustio loptu...imamo i mi oci da vidimo šta se desilo.
Samo ti tu vidiš hejtanje
Hajde sad reci jos da se namjerno sklonio da CR da gol i da podvucemo crtu
-
kory_galaktikos
#2335 Re: Champions league 15/16
ne mogu da vjerujem da citam da neki lik osoba sta vec pise da se igrac namjerno sklonio da bi neko drugi zabio gol i i izbacio njegovu ekipu
vrhunas gluposti a ima ih... gasi internet dosta je, ccc koliko jedan igrac utice na ljude sa kojima nema nikakve veze e svasta
vrhunas gluposti a ima ih... gasi internet dosta je, ccc koliko jedan igrac utice na ljude sa kojima nema nikakve veze e svasta
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2337 Re: Champions league 15/16
Ma trola LSDkory_galaktikos wrote:ne mogu da vjerujem da citam da neki lik osoba sta vec pise da se igrac namjerno sklonio da bi neko drugi zabio gol i i izbacio njegovu ekipu![]()
![]()
![]()
Nije los momak, al voli pilu naopako.
- R9..
#2338 Re: Champions league 15/16
Ronaldo je probio hebeni zivi zid....
Cuj sklonili se igraci....svasta...
Cuj sklonili se igraci....svasta...
-
channel10
#2339 Re: Champions league 15/16
Da si ti živ i zdrav, pogledaj kako su se kretali suparnici Diega, a kako se sad kreću suparnici Messia... Kojom brzinom se nekad igralo,a kojom sad?!Melbourne_Australia wrote:Oba igraca su igracine..Nisu moje tipe igraca...Moji su bili Zidane, Zubalo, Ronaldinjo,Redondo...Ali da je Messi najveci nije..Jedan je Maradona imam toliko godina da se sjecam Diega bas dobro..I ono sto je Diego radio ni Messi ni Ronaldo ni u snu ne mogu..Bio sam u Argentini 2 puta i ne mogu ti opisati sta je Diego tamo..On je Allah ili Isus ma svetinja za njihLSD wrote:Meni su najjaci ovi Ronaldovi kurcojahači, kad god Rona zabije golove, eto ti njih da ismijavaju Messija, neka dijecija smiješna poređenja...ali fakat, svaki put ista prica.MyTao wrote:Mene licno zaboli ona stvar i za jednog i drugog... drazi mi je Jon Flanagen od njih zajedno... ja sam kazem kako vidim. Pratim fudbal vec 15 godina, gledao sam tekme i onih prije... ali nikada niko ni blizu nije bio Messiju, eh sad do cega je to... do ishrane, do poreza ne znam... Ronaldo masina, ali nista sto se vec nije vidilo, samo sto ima cijeli tim koji radi za njega...
Naldo se sklonio u živom zidu da Ronaldo zabije gol.A to nije slucajno..Znaci Messi nije ni blizu Diega i danas....Samo sto ovde tipkaju klinci koji fudbal prate od 2005 godine i svrsavaju na Mesija ili Ronalda...Zapamtite Diego je kralj fudbala..Nek klinci pogledaju najnoviji klip Maradone sastavljen nedavno od pola sata i sve ce biti jasno
Last edited by channel10 on 12/04/2016 23:56, edited 1 time in total.
-
LSD
#2340 Re: Champions league 15/16
https://www.youtube.com/watch?v=LLWt9DYUDn0
Fino se levat skloni da lopta prođe
da se nije pomakao ne bi ni prošla....kako volim popišati neznalice koje me pokušavaju ismijati 
Fino se levat skloni da lopta prođe
Last edited by LSD on 12/04/2016 23:57, edited 1 time in total.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2341 Re: Champions league 15/16
Pogledaj kako se nekad ulijetalo u koljeno,u kost,a danas su zasticeniji od Bengalskog Tigra 
Maradona je igrao u doba Maldinija,Baresija,Ferrare,Tasotija,Bergomija kojima danasnji stoperi ne mogu kopacke cistiti.
Maradona je igrao u doba Maldinija,Baresija,Ferrare,Tasotija,Bergomija kojima danasnji stoperi ne mogu kopacke cistiti.
Last edited by mali_milojica on 12/04/2016 23:58, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2342 Re: Champions league 15/16
Blokirali su vec video, ali nebitno.LSD wrote:Fino se levat skloni da lopta prođeda se nije pomakao ne bi ni prošla....kako volim popišati neznalice koje me pokušavaju ismijati
Koji je razlog sklanjanja? Sjeti se kako je nekad Rivaldo davao golove iz slobodnjaka, po zemlji, skoci zivi zid....je li to bilo njegovo umjece ili su ovi namjerno skakali da bi on dao gol?
-
channel10
#2343 Re: Champions league 15/16
Boga mi i sad pucaju kosti ko ledenicemali_milojica wrote:Pogledaj kako se nekad ulijetalo u koljeno,u kost,a danas su zasticeniji od Bengalskog Tigra
- Romanista 101%
#2344 Re: Champions league 15/16
Kad zavrsite sa ovim onda mi odgovorite na ovo pitanje: ko je bolji, Susic ili Dzeko? Ali molim vas, samo opsirne komentare uzimam u obzir.
Good night, mahalci.
Good night, mahalci.
-
LSD
#2345 Re: Champions league 15/16
https://www.youtube.com/watch?v=LLWt9DYUDn0Tomahawk11 wrote:Blokirali su vec video, ali nebitno.LSD wrote:Fino se levat skloni da lopta prođeda se nije pomakao ne bi ni prošla....kako volim popišati neznalice koje me pokušavaju ismijati
Koji je razlog sklanjanja? Sjeti se kako je nekad Rivaldo davao golove iz slobodnjaka, po zemlji, skoci zivi zid....je li to bilo njegovo umjece ili su ovi namjerno skakali da bi on dao gol?
hajd ne foliraj ovaj narod, imamo svi oci....majstorski provukao
Last edited by LSD on 13/04/2016 00:01, edited 1 time in total.
-
channel10
#2346 Re: Champions league 15/16
Ja mislim da vam je lakše reći da je Cr bolji od Messia
, nego ovako izokola 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2347 Re: Champions league 15/16
Naldo propustio, ko mu je kriv....a gol je majstorski provukao, priznao ti ili ne.LSD wrote:https://www.youtube.com/watch?v=LLWt9DYUDn0Tomahawk11 wrote:Blokirali su vec video, ali nebitno.LSD wrote:Fino se levat skloni da lopta prođeda se nije pomakao ne bi ni prošla....kako volim popišati neznalice koje me pokušavaju ismijati
hajd ne foliraj ovaj narod, imamo svi oci....majstorski provukao![]()
Naldo kloc ocigledno propustio loptu , ne kažem namjerno
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2348 Re: Champions league 15/16
Pa bezveze je uopste poceta ta prica, bar veceras.channel10 wrote:Ja mislim da vam je lakše reći da je Cr bolji od Messia, nego ovako izokola
A CR je odigrao odlicnu utakmicu, realno.
-
LSD
#2349 Re: Champions league 15/16
https://www.youtube.com/watch?v=LLWt9DYUDn0kory_galaktikos wrote:ne mogu da vjerujem da citam da neki lik osoba sta vec pise da se igrac namjerno sklonio da bi neko drugi zabio gol i i izbacio njegovu ekipu![]()
![]()
![]()
hajmo slijedeci
cuj ga što izmišlja da sam napisao namjerno
- R9..
#2350 Re: Champions league 15/16
Naldo je pokusho glavom loptu udarit al bila mu previshe nisko.......