Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Pa neko ko obuče trenerku napolju, a ne ide na trening, u planinu ili do granapa je svakako cijepljen od ukusa.
To je tvoje misljenje. Ja ne vidim razloga zasto to nije prihvatljiva odjeca za odlazak na kavu, u setnju. Neces trenerku nosit na dodjelu svjedozbi.
Ja recimo uglavnom nosim tajice, nema udobnije odjece. Nema mi nista gore nego kad se musko sređuje vise od mene.
pukepuke wrote:Dubok glas, lijepe ruke, smisao za humor, da zna lijepo pričati i da zna šutjeti...
ho'š i muzičku?
...u prevodu ...znaci cupricu:
suti kurvooo, nijedne... pa je sa lijepim rukama isamara i onda spuca joj spiku zasto si jado tuzna, vidis kako ti je lijepo sa mnom, da mene nemas ne bi te niko ni htio, treba da si mi zahvalna jebote...
... inace jako smijesan vic...lijepa cuprica nedojebanog frajera i grobna tisina dok izvaljen u fotelji ceski muda i ispija vopi...a njoj suze u cosku nagrizaju rasjecenu usnu...kineski macak...
Isto da se sada smijemo ljudima sto izlaze navece u odjelu kao da rade u banki.
Zar se ne smijes?
Sta znam, u trenerci mogu sjediti u stanu. Igrati kosarku. Voziti bicikl. Trcati. Moze i ako su kakvi radovi po stanu.
Ne mogu sjediti u Pabu navece u trenerci. Mislim, mozda bih mogao, ali nije to to. Bilo bi glupo.
Naravno, ne smijem se nikom, nosi svako sta mu odgovara. No, kad si spomenuo udar na dizelase, sjetio sam se tog racer style, a oni kao vaze za neke face, a oblacenje - ko da ih je Samir iz LZN oblacio
ho oponopono wrote:...u prevodu ...znaci cupricu:
suti kurvooo, nijedne... pa je sa lijepim rukama isamara i onda spuca joj spiku zasto si jado tuzna, vidis kako ti je lijepo sa mnom, da mene nemas ne bi te niko ni htio, treba da si mi zahvalna jebote...
... inace jako smijesan vic...lijepa cuprica nedojebanog frajera i grobna tisina dok izvaljen u fotelji ceski muda i ispija vopi...a njoj suze u cosku nagrizaju rasjecenu usnu...kineski macak...
ho oponopono wrote:...u prevodu ...znaci cupricu:
Ko je tebi diler svega ti
...ne drogiram se...cak trpim bol da izbjegnem i kafetin...kineski macak...
Ramzess Veliki wrote:
Ova moja je polubrušena. Imam u njoj više kilometara asfaltom na leđima neko Klixo sa motorom.
Kaj si tak star?
Šerbo ako te interesuje kakav sam budi direktnija, na PM, slike da vidim ima li kakva hajra od tebe, pa onda ja tebi pošaljem da vidiš da ima tu nak'og hajra od mene, a ne ovako sve nešta izokola ... nemoj mi okolišati pa nikad ništa, prolazi vrijeme, Winter is coming ...