Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
znaci u barazu bi nosioci po slobodnoj procjeni bili ukrajina, rusija, bih i skotska dok bi nenosioci bili norveska, albanija, slovenija i madjarska..
mada je rano jos za ovo govoriti..
shake69 wrote:Eh, Limeni, sto je previse, previse je. Cim sam procitao 1.Holandija 2.Ceska.3.Island, dalje nisam ni citao. Pa, pobogu, pratis li ti kvale za EURO?
holandija dobija sve do kraja pojacani sa robenom i persijem, island ce izgubiti od holandije, turske i ceske pa ce baraz biti..
vels ce pasti cim se povredi nego od dvojca remzi i bejl...izrael je i dalje ozbiljan dok se nadam da cemo i mi pokazati svoj kvalitet nakon bojkota protiv susica..
shake69 wrote:Eh, Limeni, sto je previse, previse je. Cim sam procitao 1.Holandija 2.Ceska.3.Island, dalje nisam ni citao. Pa, pobogu, pratis li ti kvale za EURO?
holandija dobija sve do kraja pojacani sa robenom i persijem, island ce izgubiti od holandije, turske i ceske pa ce baraz biti..
vels ce pasti cim se povredi nego od dvojca remzi i bejl...izrael je i dalje ozbiljan dok se nadam da cemo i mi pokazati svoj kvalitet nakon bojkota protiv susica..
ti znas da je Robben dobio gadnu povredu? i da je RVP starohan?...i da je island dobio Holandiju vec jednom i to 2-0 laganice gdje su igrali i RVP i Robben?
Ma frajer na prva mjesta postavio najpoznatije reprezentacije, ko biva niko od njih neće iznevjeriti, svi će pozavršavati na prvim mjestima. Onda mu idu one malo slabije.
animals wrote:Limeni, nemas pojma..
Kako da Swedi stignu Austriju, Italija Hrvatsku..
jok eto ti znas..italija uzima hrvatsku na maksimiru u sred zagreba 2 razlike nisu hrvati toliko dobri kao sto mislite..
austrija ima gadan raspored ali ne kontam sta fali 2. mjestu kada i to vodi direktno na euro..
eto imate oni kalkulator za grupe pa sami izracunajte ako ste vec toliko pametni..
ultima_palabra wrote:Italija je sad nižerazredna reprezentacija, u rangu Norveške, Bugarske, Engleske, Austrije i tako to...
Engleska je nizerazredna repka u smislu turnira, ovako i nisu jer se uvijek nadju na SP ili EP. Jeste da dalje ne znaju, ali opet nije ni mala stvar kvalifikovati se
Italija kakve god sanse da je imala, i to su izgubili sa povredom Marchisija. Jedino Veratti da ih vadi, no i taj klinac ne moze protiv 11 igraca sam igrati koliko god da je poseban.
animals wrote:Limeni, nemas pojma..
Kako da Swedi stignu Austriju, Italija Hrvatsku..
jok eto ti znas..italija uzima hrvatsku na maksimiru u sred zagreba 2 razlike nisu hrvati toliko dobri kao sto mislite..
austrija ima gadan raspored ali ne kontam sta fali 2. mjestu kada i to vodi direktno na euro..
eto imate oni kalkulator za grupe pa sami izracunajte ako ste vec toliko pametni..
Ta ista Italija je lošom igrom jedva izvukla bod protiv Bugara, a Hrvatska je s Talijanima odigrala već neriješeno u gostima.
Srbija je dobro igrala i može se reći da je zaslužila bar bod. Ne treba zaboraviti da je snažna reprezentacija BiH na tom istom stadionu dobila 6 komada.
Matić odličan, ono je bio vjerovatno jedan od najljepših golova dosadašnjih kvalifikacija.
Creasy wrote:Srbija je dobro igrala i može se reći da je zaslužila bar bod. Ne treba zaboraviti da je snažna reprezentacija BiH na tom istom stadionu dobila 6 komada.
Matić odličan, ono je bio vjerovatno jedan od najljepših golova dosadašnjih kvalifikacija.
Creasy wrote:Srbija je dobro igrala i može se reći da je zaslužila bar bod. Ne treba zaboraviti da je snažna reprezentacija BiH na tom istom stadionu dobila 6 komada.
snazna bosna bi ovu srbiju poderala k'o dijete napolitanku