PS Sta ba sere Fisek da je sudija lafo produzio 4min a igralo se dvije, pored zivog tv prenosa nije ga stid da tako ofirno laze lik!
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#2326 Re: Sarajevski derbi
Eno vec su poceli sa izvlakusama, doduse pojedinci ala ona "pedeset prva" drzava, al' eto, ocigledno je da ne mogu bez toga, to im ko fetis dodje...Nakvi izmisljeni penali, sanse Sarajeva, ko proigrali bi oni al' neko im ne da, smijesn si brate do balcaka!
Al' razumijem ja ogorcenost, nije lahko gledati komsiji u ledja a do jucer bilo -8 u po septembra, neki sampioni, nesto...
E moj 51st state, nije ti lahko fakat! 
PS Sta ba sere Fisek da je sudija lafo produzio 4min a igralo se dvije, pored zivog tv prenosa nije ga stid da tako ofirno laze lik!

- dino84
#2327 Re: Sarajevski derbi
A posto su se pojedinci naklatili na propalu parolu,da vidimo malo kakvo je stanje bilo sa gostujucim navijacima.
Jesu li bili jadni,gladni,goli,bosi,zedni,bez obiljezja svog kluba,da li su morali dijeliti tribinu sa domacim navijacima jer je Zelji visegodisnji cilj da sprijeci njihovu pjesmu pa je Djelo neki dan skinuo konacno sve maske...Ne sumnjam da necu dobiti odgovor na to pitanje,da li su gostujuci navijaci mogli najnormalnije doci na utakmicu sa kupljenom kartom na dio sjevera sa slovom O jer se bulaznilo danima i danima da je sve to kontra navijacima Sarajeva.Boli me briga sto ce neko reci da smaram i da sam dosadan,i ja sam ovdje danima citao gluposti i necu reci lazi ali bas,bas teske gluposti i neistine,o tome kako maske padaju i da ce dio gdje su inace oni biti zatvoren itd.
Elem da vidimo dio stanja na slovu O...

To legendo,zapali ga,kad ne mozes vec stolicu dobar je i sal.Dalje...Imamo sal od kluba koji uopste ne igra utakmicu,Dynamo Dresden...Dobro su neki izradilli Komitet,svaka cast.Ja bih se ranio kada bih na utakmicu Zelje dosao sa bilo kojim tudjim salom,taman da je ne znam kakvo bratimljenje.
p.s.Lik je mogao Hannibalovu masku ponijeti komotno,ljepsi bi bio sa njom,ova mu je bas gadna.
Ljepsa strana derbija...

Neprocjenjivo.Taman da ga je zabio i sudija pitarima a ne Zrnanovic.
Jesu li bili jadni,gladni,goli,bosi,zedni,bez obiljezja svog kluba,da li su morali dijeliti tribinu sa domacim navijacima jer je Zelji visegodisnji cilj da sprijeci njihovu pjesmu pa je Djelo neki dan skinuo konacno sve maske...Ne sumnjam da necu dobiti odgovor na to pitanje,da li su gostujuci navijaci mogli najnormalnije doci na utakmicu sa kupljenom kartom na dio sjevera sa slovom O jer se bulaznilo danima i danima da je sve to kontra navijacima Sarajeva.Boli me briga sto ce neko reci da smaram i da sam dosadan,i ja sam ovdje danima citao gluposti i necu reci lazi ali bas,bas teske gluposti i neistine,o tome kako maske padaju i da ce dio gdje su inace oni biti zatvoren itd.
Elem da vidimo dio stanja na slovu O...

To legendo,zapali ga,kad ne mozes vec stolicu dobar je i sal.Dalje...Imamo sal od kluba koji uopste ne igra utakmicu,Dynamo Dresden...Dobro su neki izradilli Komitet,svaka cast.Ja bih se ranio kada bih na utakmicu Zelje dosao sa bilo kojim tudjim salom,taman da je ne znam kakvo bratimljenje.
p.s.Lik je mogao Hannibalovu masku ponijeti komotno,ljepsi bi bio sa njom,ova mu je bas gadna.
Ljepsa strana derbija...

Neprocjenjivo.Taman da ga je zabio i sudija pitarima a ne Zrnanovic.
Last edited by dino84 on 06/11/2011 02:41, edited 2 times in total.
-
LSD
#2328 Re: Sarajevski derbi
Šteta samo što ne uđe ona bomba Nyeme iskosa, kakava bi to golcina bila...izvadi ih Adi Adilović odbranom tad, kasnije skide Svraki strogi zicer u situaciji 1 na 1, i na kraju ih spasi kod penala...ja ne znam jeli Zeba ikad promašio penal
ali nema veze ,trudio se ZZ i ja bi mu halalio i da smo izgubili kojim slucajem.
Last edited by LSD on 06/11/2011 02:54, edited 1 time in total.
- cyprus
#2329 Re: Sarajevski derbi
Ja se ne razumjem baš previše u ove navijačke furke, tipa koreografije i slično... ali ovaj performans na jugu je fakat smješan
(ozbiljno, oplako sam
)
- branimir stulic
#2330 Re: Sarajevski derbi
branimir stulic wrote:Bas me briga za koreografiju... bas me briga za sve... eto pitara je bilo vise... bolje su navijali... nas nikako nije bilo.. ali ....REZULTAT JE TU. Boli, znam da boli...
Za razliku od kriticara derbija (najvjerovatnije prijeratnih navijaca Dinama, Partizana, Zvezde i Hajduka) meni je bilo super. Praznik...Kao i svaki put. Pogotovo nakon tekme kada vozim auto sa izbacenim salom kroz prozor i tamo oko Bristola vidim njih... pognutih glava... bez salova i klupskih obiljezlja.
I zato:
GAZI GAZI GAZI...
- jeza u ledja
#2331 Re: Sarajevski derbi
Fakat koji je ovo djavo sa kobrom i zelenim kartonima? 
- BHF_Manijak
#2332 Re: Sarajevski derbi
Pa koji qrac jedno te isto pitanje postavljate 100 outa, pravite se naivni ko francuske sobarice, objasnjeno je dosad milion puta, citajte prethodne postove i stranice...Lafo svi iz znatizelje pitaju a dodju da zajebaju! Vama je sranje koreografija, smijesna itd, nama je extra i idemo dalje, vase je sve ionako savrseno, vi ste divovi ba...jeza u ledja wrote:Fakat koji je ovo djavo sa kobrom i zelenim kartonima?
- dino84
#2334 Re: Sarajevski derbi
Pusti ba likove,evo ovdje je drugo poluvrijeme citavo,na 9:30 je cista ruka Comora koja se ne svira,putanja lopte u djelicu sekunde nakon udarca u ruku promijeni smjer i krene prema dole i onda u nastavku sansa za Obucu 1 na 1.Ne da mi se sada traziti i ona dva ofsajda,uglavnom,teorije zavjera su cudo prije utakmice,a poslije druga prica...BHF_Manijak wrote:Pa koji qrac jedno te isto pitanje postavljate 100 outa, pravite se naivni ko francuske sobarice, objasnjeno je dosad milion puta, citajte prethodne postove i stranice...Lafo svi iz znatizelje pitaju a dodju da zajebaju! Vama je sranje koreografija, smijesna itd, nama je extra i idemo dalje, vase je sve ionako savrseno, vi ste divovi ba...jeza u ledja wrote:Fakat koji je ovo djavo sa kobrom i zelenim kartonima?Misevi pobjegli pred kobrom, vozdra!
http://www.youtube.com/watch?v=UQRZJjQd ... e=youtu.be
-
LSD
#2335 Re: Sarajevski derbi
Jeste li vidjeli kad Adilović nabi brata golmana nogom u guzicu
I popustite više s tom koreografijom
kakva god da je- naša je
manijaci su davno ostavili zadacu svima sa svojim koreografijama, a još niko to nije dostigao
....momci su uložili truda oko nje i sad trebaju nekakvi forumaši da je ismijavaju
ccc
I popustite više s tom koreografijom
- carlitos
#2336 Re: Sarajevski derbi
LSD wrote:Jeste li vidjeli kad Adilović nabi brata golmana nogom u guzicu![]()
![]()
I popustite više s tom koreografijomkakva god da je- naša je
manijaci su davno ostavili zadacu svima sa svojim koreografijama, a još niko to nije dostigao
....momci su uložili truda oko nje i sad trebaju nekakvi forumaši da je ismijavaju
ccc
ko izgubi uvijek se ljuti, pa nije ni ovo izuzetak
nek se tjese koreografijom, dobili su PP
- nemam_ideje
#2337 Re: Sarajevski derbi
Činjenice:
Željezničar: 6 utakmica na Grbavici, 7 utakmica na strani. Bodovni saldo : 29 bodova
Sarajevo: 7 utakmica na Gradskom stadionu, 6 utakmica u gostima. Bodovni saldo: 26 bodova
Željezničar-Sarajevo 1:0
Opravdanja:
zeleni kartoni
mrski sudija
parola
loše baklje
slovo O
Komitet
Ivica Osim
Amar Osim
Realnost:
Željezničar i dalje u utrci za titulom.
Veće su mogućnosti da se pronađe život na Mjesecu nego da Sarajevo uzme titulu ove sezone. Opet potop.
Toliko neuspjeha samo povećava frustriranost navijača Sarajeva.
Zaključak:
POZDRAV IZ AFRIČKE ZEMLJE SAFARI
ZBOGOM ŽOHARI
Željezničar: 6 utakmica na Grbavici, 7 utakmica na strani. Bodovni saldo : 29 bodova
Sarajevo: 7 utakmica na Gradskom stadionu, 6 utakmica u gostima. Bodovni saldo: 26 bodova
Željezničar-Sarajevo 1:0
Opravdanja:
zeleni kartoni
mrski sudija
parola
loše baklje
slovo O
Komitet
Ivica Osim
Amar Osim
Realnost:
Željezničar i dalje u utrci za titulom.
Veće su mogućnosti da se pronađe život na Mjesecu nego da Sarajevo uzme titulu ove sezone. Opet potop.
Toliko neuspjeha samo povećava frustriranost navijača Sarajeva.
Zaključak:
POZDRAV IZ AFRIČKE ZEMLJE SAFARI
ZBOGOM ŽOHARI
- M10A4EVER
#2338 Re: Sarajevski derbi
Ne, nego to znaci da ste pravo priglupi i s mocu zapazanja nivoa predskolskog djeteta pa vam se sve mora objasniti, obrazloziti slikama, crtati i slicno!romanovero wrote:cim je ti moras objasnjavati znaci da je ono bas dobraBHF_Manijak wrote:Fakat ne kontam sta je smijesno, koreografija je odlicno zamisljenja, miseve koji simboliziraju vas, pojavljuje se Kobra(inace jedan od prijeratnih TM znakova, sto je vec neko objasnio...) i misevi bjeze, sto je zeleno?! Pa valjda je trava zelana, po meni bi ofirnije bilo da je bilo plavo al eto...A druga i mozda najvaznija stvar, jednostavno na nasem Jugu takav kakav jeste, nemoguce je izvesti neke druge koreografije, sem eventualno slova ala ono GAZI ili TM, jer mu to gradja tribine ne dozvoljava, neko je to bas objasnjavo na org-u! Mi nemamo kompletnu tribinu i stadion kakvo je npr Kosevo ili evropski stadioni, jug ima onaj kratki a dugi dio tribine, pa tartan staza i stepeniste ispod, na tome je nemoguce izvesti neku ozbiljniju i zahtjevniju koreografiju!
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2339 Re: Sarajevski derbi
Nego sta su vam to robijasi uradili pa njih uvrstavate u koreografiju...oni misevi sa crno-crvenim salovimaM10A4EVER wrote:
Ne, nego to znaci da ste pravo priglupi i s mocu zapazanja nivoa predskolskog djeteta pa vam se sve mora objasniti, obrazloziti slikama, crtati i slicno!
-
Edge
#2340 Re: Sarajevski derbi
Navijači željezničara sa vođom kondukterom i razglasom kao da je koncert grupe Rolling Stones nadglasani su barem 20 puta u toku derbija od manje grupe navijača Sarajeva. Koreografija pravo remek djelo, zadaća nama svima. Naravno bogat repertoar pjesama koje pokazuju neizmjernu ljubav prema svom klubu: je.e ovaj ovo, onaj ono, je.emo vam mater u p., pitarske pi.ke, pusi ga pederu je.emo ti mater, uz neizostavno šalalalanje do iznemoglosti. Koga bolan vi folirate?
Još ste vi daleko.
Još ste vi daleko.
- M10A4EVER
#2341 Re: Sarajevski derbi
Jbg, s vasim se bojama nikada ne zna!rashtiman wrote:Nego sta su vam to robijasi uradili pa njih uvrstavate u koreografiju...oni misevi sa crno-crvenim salovimaM10A4EVER wrote:
Ne, nego to znaci da ste pravo priglupi i s mocu zapazanja nivoa predskolskog djeteta pa vam se sve mora objasniti, obrazloziti slikama, crtati i slicno!

- M10A4EVER
-
sayw0t
#2343 Re: Sarajevski derbi
Kome ste ba vi ostavili zadace. Svi vam se smiju vec godinama, a zadnja godina vam je bila vrhunac. Od TM komerca, samozapaljivanja i slicno.LSD wrote:Jeste li vidjeli kad Adilović nabi brata golmana nogom u guzicu![]()
![]()
ccc
BŠMO doduse !
@nemam_ideje
eto sviran je penal protiv Sarajeva, je 'l ti drago ?
@M10A4EVER
Tu je pocetak sala crn sabane
Haj barem vam je B.D. dozvolio da navijate
-
splinter
#2344 Re: Sarajevski derbi
sayw0t wrote:Kome ste ba vi ostavili zadace. Svi vam se smiju vec godinama, a zadnja godina vam je bila vrhunac. Od TM komerca, samozapaljivanja i slicno.LSD wrote:Jeste li vidjeli kad Adilović nabi brata golmana nogom u guzicu![]()
![]()
ccc
BŠMO doduse !![]()
@nemam_ideje
Samo laganica s baklavom, bice jos derbija
svi nam se smiju, nekako smo smijesni, vjerovatno je to tako kad ti svi gledaju u ledja , bice jos zadaca za vas , Bajram serif mubarek olsun ako slavis, ako ne . . .
@M10A4EVER
- inSighT
- Vozim: na guranje
#2345 Re: Sarajevski derbi
Ponadali se da će te barem jednom (konačno) moci sami sebe cuti na jugu!?sayw0t wrote:Kome ste ba vi ostavili zadace. Svi vam se smiju vec godinama, a zadnja godina vam je bila vrhunac. Od TM komerca, samozapaljivanja i slicno.LSD wrote:Jeste li vidjeli kad Adilović nabi brata golmana nogom u guzicu![]()
![]()
ccc
BŠMO doduse !![]()
@nemam_ideje
@M10A4EVER
ALI:
NI ZAKONI, NI ZABRANE, NE MOGU SPRIJEČIT HORDANJE, GDJE GOD SI TI, TU SMO I MI, SAMO TEBE ĆEMO VJEČNO VOLJETI!
NA SJEVERU STOJIMO, NIKOG' SE NE BOJIMO, SARAJEVO VOLIMO I UVIJEK GA BODRIMO!
boli...znam...ali vam nije ni prvi, a GARANTUJEM ni posljednji put da smo vas (čak i onako decimirani) PODERALI i NADJAČALI na sopstvenome stadionu!
- respo
#2346 Re: Sarajevski derbi
moj je tata jaci od tvog tate
- motachjointa
#2347 Re: Sarajevski derbi
Cestitke zeljovcima na pobjedi, mozemo sad sto godina palamuditi na kraju se samo gleda rezultat, koji je takav kakav jeste. Po meni je steta sto smo ga dali sami sebi jer ga oni ne bi dali da se igralo do sljedeceg bajrama ali gotovo je sad. Sarajevo je katastrofalno ove godine, i ovaj bodovni saldo je fenomenalan kako igramo
Štrumfovi vidimo se do godine na Koševu, do tad uživajte

Štrumfovi vidimo se do godine na Koševu, do tad uživajte
-
pOZz
#2348 Re: Sarajevski derbi
Sa metar napucanu loptu u ruku bi ti da dobiješ slobodan udarac?dino84 wrote:Pusti ba likove,evo ovdje je drugo poluvrijeme citavo,na 9:30 je cista ruka Comora koja se ne svira,putanja lopte u djelicu sekunde nakon udarca u ruku promijeni smjer i krene prema dole i onda u nastavku sansa za Obucu 1 na 1.Ne da mi se sada traziti i ona dva ofsajda,uglavnom,teorije zavjera su cudo prije utakmice,a poslije druga prica...
http://www.youtube.com/watch?v=UQRZJjQd ... e=youtu.be
Usput možeš prokomentarisati start nad Kojaševićem, koji je prethodio penalu:
http://www.youtube.com/watch?v=UQRZJjQd ... ge#t=1852s
- Obuca9
#2349 Re: Sarajevski derbi
Cestitke komsijama na zasluzenoj pobjedi. Zeljeznicar je bio bolji za jedan gol i zasluzeno trijumfovao.
- M10A4EVER
#2350 Re: Sarajevski derbi
sayw0t wrote:Kome ste ba vi ostavili zadace. Svi vam se smiju vec godinama, a zadnja godina vam je bila vrhunac. Od TM komerca, samozapaljivanja i slicno.LSD wrote:Jeste li vidjeli kad Adilović nabi brata golmana nogom u guzicu![]()
![]()
ccc
BŠMO doduse !![]()
@nemam_ideje
@M10A4EVER
Kao prvo, ne obracaj mi se tako djecko, saban ti je ono malo u gacama...
A drugo, na svaku vasu "provalu" ste dobili i valjani argument pa ste se u nedostatku svega dokucili i cne boje na salu vas malih bordo misica! Kao to nema veze s vama! E, pa, eto ti dokaz da ima, a to je li na pocetku, sredini, kraju sala, u to ne ulazim...
Poenta je da ste na prvu prepametni, ali bez razmisljanja ikakvog...
Pitari, pitari, bas ste cudna raja... (cast izuzecima, ima vas i dobrih da ne grijesim dusu, ali u globalu