Gdje su im bili roditelji da ih nauče kućnom odgoju, pa onda da izađu na ulicu
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- azurna_obala
#2326 Re: PROTESTI!!!
Kad su znali paliti, rušiti, razbijati, bacati kamenice tada nisu bili djeca....i sad kad plaćaju za to, onda su odjednom djeca...
- guber90
#2327 Re: PROTESTI!!!
Ma nije mi jasno kako ne razumiju, ako imas cuku, a ne dijete, brata, sestru ili mater, bio bi spreman na sve i svasta da ih zastitis. Evo zamisli ti prvi da ti nekoga koga volis povrijede u sred pritvora, ne bitno, dijete, brata, majku ili oca ili nekog prijatelja, kako bi ti to podnio?Janjicar wrote: To je zato sto policija ne shvata ozbiljno ove prijetnje.
Zivimo u drzavi u kojoj svako u zalihi ima makar jedan pistolj a i na crno trzistu nije tesko nabaviti, nedo Bog da nekom od ovih roditelja pukne film, nekom ko ionako boluje od PTSP-a pa cemo se kasnije pitat zasto ovo?
- madner
#2328 Re: PROTESTI!!!
Mala je ovo država kakvih izdajnika ima.
-
uzgajivac
#2329 Re: PROTESTI!!!
ko danas pusta djecu napolje?Janjicar wrote:- Moj sin ako bude pretučen biće svega! Nema ga od preksinoć.
- jeretik
#2330 Re: PROTESTI!!!
Objavili su na televiziji da se pljačka Slatina, što je gore.guber90 wrote:Oni su medju prvima objavili demat te vijesti, a ne sjecam da li su objavili da se vrsi pljacka istoga.gnjev wrote:Jesul oni objavljivali da se pljacka trzni centar Omega ??jeretik wrote:Pažnja, RTV Slon blokira korisnike koji postavljaju fotografije i videe koji prikazuju kako policija tuče demonstrante.
- Cossack
#2331 Re: PROTESTI!!!

I onda neko kaže da ovo u par dana izrežirano. Ovo je rezultat 20 godina (ne)rada!
Last edited by Cossack on 09/02/2014 14:28, edited 2 times in total.
-
Unitedforever
#2332 Re: PROTESTI!!!
Kuraži me već neko tvoj.uzgajivac wrote:haj' ti prvi, a mi cemo te kuraziti.Unitedforever wrote:Pa što ne izađete sad na mirne proteste, evo 3 dana serendate kako ne treba rušiti, treba mirnim putem. Pa šta sad radite u kući bijednici?
- Janjicar
#2333 Re: PROTESTI!!!
Zorane lahko je bilo u ratu kada si imao pusku na ramenu, ne mozes bez opreme rastjerat ljude a da pri tome ne upotrijebis silu'Sramota je što se dogodilo. Branio sam svojim tijelom ovu zgradu 1992., branio sam ovu zastavu. Četnici nisu uspjeli zapaliti ovu zgradu, a sad su to napravili plaćeni huligani. Spreman sam, ukoliko dobijem zapovijed, raščistiti ovu situaciju za nekoliko minuta. Znamo tko su ovi ljudi, neke od njih sam i procesuirao, znamo i tko su im nalogodavci, tko ih plaća i tko im daje naredbe preko telefona. Tužan sam i žalostan zbog ovog što se događa', rekao Čegar, inače zadužen za policijsko osiguranje prosvjeda, našem Andriji Jarku.
-
uzgajivac
#2334 Re: PROTESTI!!!
Janjicar wrote:Zorane lahko je bilo u ratu kada si imao pusku na ramenu, ne mozes bez opreme rastjerat ljude a da pri tome ne upotrijebis silu
-
uzgajivac
#2335 Re: PROTESTI!!!
ti si bas ozbiljan revolucionar.Unitedforever wrote:Kuraži me već neko tvoj.uzgajivac wrote:haj' ti prvi, a mi cemo te kuraziti.Unitedforever wrote:Pa što ne izađete sad na mirne proteste, evo 3 dana serendate kako ne treba rušiti, treba mirnim putem. Pa šta sad radite u kući bijednici?
- jeretik
#2336 Re: PROTESTI!!!
guber90 wrote:Oni su medju prvima objavili demat te vijesti, a ne sjecam da li su objavili da se vrsi pljacka istoga.gnjev wrote:Jesul oni objavljivali da se pljacka trzni centar Omega ??jeretik wrote:Pažnja, RTV Slon blokira korisnike koji postavljaju fotografije i videe koji prikazuju kako policija tuče demonstrante.
"Situacija u Tuzli potpuno je izmakla kontroli. Iz MUP-a Tuzlanskog kantona (TK) je saošteno da su na području naselja Slatina u Tuzli demonstranti započeli masovnu pljačku radnji i objekata, objavio je RTV Slon."gnjev wrote:Jesul oni objavljivali da se pljacka trzni centar Omega ??jeretik wrote:Pažnja, RTV Slon blokira korisnike koji postavljaju fotografije i videe koji prikazuju kako policija tuče demonstrante.
- biske
#2337 Re: PROTESTI!!!
ako zna ko su nalagodovci nek kaže!!!Janjicar wrote:Zorane lahko je bilo u ratu kada si imao pusku na ramenu, ne mozes bez opreme rastjerat ljude a da pri tome ne upotrijebis silu'Sramota je što se dogodilo. Branio sam svojim tijelom ovu zgradu 1992., branio sam ovu zastavu. Četnici nisu uspjeli zapaliti ovu zgradu, a sad su to napravili plaćeni huligani. Spreman sam, ukoliko dobijem zapovijed, raščistiti ovu situaciju za nekoliko minuta. Znamo tko su ovi ljudi, neke od njih sam i procesuirao, znamo i tko su im nalogodavci, tko ih plaća i tko im daje naredbe preko telefona. Tužan sam i žalostan zbog ovog što se događa', rekao Čegar, inače zadužen za policijsko osiguranje prosvjeda, našem Andriji Jarku.
DOSTA JE VIŠE ŠUPLJE!
-
uzgajivac
#2338 Re: PROTESTI!!!
izrezirano, i to na engleskom jezikuCossack wrote:
I onda neko kaže da ovo u par dana izrežirano. Ovo je rezultat 20 godina (ne)rada!
-
Swedbank
#2339 Re: PROTESTI!!!

Edis Jasarevic TUZLA @EdisPG 1m
Sarajevo #police upravo sada
- Janjicar
#2340 Re: PROTESTI!!!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/niksic-d ... /140209043
A kazu nece se nista promijenit nasilnim demonstracijama
Niksicu ko ce odgovarati za te dezinformacije?
A kazu nece se nista promijenit nasilnim demonstracijama
-
uzgajivac
#2341 Re: PROTESTI!!!
ma ne brini, Niksic je vec izjavio da ce predati svoju funkciju onom cije ime je ovdje cenzurisano.Janjicar wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/niksic-d ... /140209043
A kazu nece se nista promijenit nasilnim demonstracijama![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#2342 Re: PROTESTI!!!
Cossack wrote:
- guber90
#2343 Re: PROTESTI!!!
Oni nas, da prostis je*bu. Opet ono prebacivanje loptice, nisam ja, on je, nisam ja ovaj je...Janjicar wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/niksic-d ... /140209043
A kazu nece se nista promijenit nasilnim demonstracijama![]()
-
dječak sa šibicama
#2344 Re: PROTESTI!!!
Zato sto su licemjeri, i zato sto ne zele nikakve promjene.Unitedforever wrote:Pa što ne izađete sad na mirne proteste, evo 3 dana serendate kako ne treba rušiti, treba mirnim putem. Pa šta sad radite u kući bijednici?
cuo si zahtjeve protestanata, to mnogima ne odgovara, posebno onima sto sisaju budzetsku sisu po kancelarijama ministarstava, opcina, kojekakvih zavoda i slicno.
- red evil
#2345 Re: PROTESTI!!!
Demonstranti odoše ka Skenderiji? Šta ima tamo? 
Nikšić kaže da je neodgovorn i nepošteno prema građanima ako ode a nije niko došao na njegovo mjesto.
Nikšić kaže da je neodgovorn i nepošteno prema građanima ako ode a nije niko došao na njegovo mjesto.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2346 Re: PROTESTI!!!
malo bi se trebalo ovdje stati na loptu. ako je neko od njih dobio pokoji šamar, to sigurno nije vrijedno tenzija koje se ovdje dižu. da sam ja u onim godinama ono radio, ne bi me trebala šamarati policija... moja stara bi probila kordon, izvela me iz zatvora i ona bi me natabala.guber90 wrote:Ma nije mi jasno kako ne razumiju, ako imas cuku, a ne dijete, brata, sestru ili mater, bio bi spreman na sve i svasta da ih zastitis. Evo zamisli ti prvi da ti nekoga koga volis povrijede u sred pritvora, ne bitno, dijete, brata, majku ili oca ili nekog prijatelja, kako bi ti to podnio?Janjicar wrote: To je zato sto policija ne shvata ozbiljno ove prijetnje.
Zivimo u drzavi u kojoj svako u zalihi ima makar jedan pistolj a i na crno trzistu nije tesko nabaviti, nedo Bog da nekom od ovih roditelja pukne film, nekom ko ionako boluje od PTSP-a pa cemo se kasnije pitat zasto ovo?
mnogo ljudi je ovo jedva dočekalo zbog neke odbojnosti prema policiji. to na protestima ne smije i ne treba biti tema. postoje snimci, postoje neka pravila, koja bi i mi trebali poštovati, ako to tražimo "od njih".
Alfons je u pravu u jednoj stvari: ne smije se izgubiti fokus.
PUSTITE VISOKU POLITIKU, IZNESIMO JASNE ZAHTJEVE KOJI SU ISPUNJIVI OD KANTONALNE VLADE.
sve ostalo će rasplinuti efekte prošlih dana.
-
uzgajivac
#2347 Re: PROTESTI!!!
tamo ima mnogo staklared evil wrote:Demonstranti odoše ka Skenderiji? Šta ima tamo?
- red evil
#2348 Re: PROTESTI!!!
Bolje onda Fahrin toranj, mnoštvo staklauzgajivac wrote:tamo ima mnogo staklared evil wrote:Demonstranti odoše ka Skenderiji? Šta ima tamo?
- biske
#2349 Re: PROTESTI!!!
red evil wrote:Demonstranti odoše ka Skenderiji? Šta ima tamo?
kakvo očajničko batrganje i hvatanje za slamke.
- agnostic_front
#2350 Re: PROTESTI!!!
Ovo je najbitnije, nikakva ujedinjenja, bratstva i jedinstva, pioniri, partizani, samo po džepu političara, kantonalnih!!!Chmoljo wrote:PUSTITE VISOKU POLITIKU, IZNESIMO JASNE ZAHTJEVE KOJI SU ISPUNJIVI OD KANTONALNE VLADE.
sve ostalo će rasplinuti efekte prošlih dana.