BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
BegA_

#2326 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by BegA_ »

Dobro Agueru cuci ovaj dres. Trebao bi Piric porazgovarat' s njim, dat' mu pasos pa nek' igra za nas. :D
Itakoto

#2327 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Itakoto »

kritichar wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Pa dobro. To je otprilike naš nivo. Drugi razred evropskog fudbala. Ko je očekivao da ćemo proći bolje, nema veze od fudbala.
:thumbup:
da smo ušli sa realnim ciljevima u meč bolje bi ovo podnijeli, previše smo euforična nacija
Nakon plasmana, neki novinar je pitao Ćiru, možemo li mi kao hrvatska 98, da napravimo iznenađenje
stvarno smo nerealni i ne znamo stati, mi bi samo letjeli, maštali, nebo je granica :-)
Niste upravu. 99% nas nije ocekivalo nista vise od dobijenog niti ocekuje nemoguce na SP. Fale nam samo jos sitnice na kojima treba poraditi da konacno porazimo i jednu od top 5-6 ekipa svijeta. I onda mozemo rahat na SP. Ovako cemo uvijek strahovati kad im se suprostavimo jer nam je u podsvijesti da ih nikada do sada nismo pobijedili.
DonVitoN

#2328 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by DonVitoN »

Image
:thumbup:
LSD

#2329 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by LSD »

jel igra Dzeko ?
Oj Dzeke tbj
Opet im Dzeko odradi kontru, i oni se spetljase pu.
Eh Edine sine pa jesi to ko ormar pa se okreces 5min
joj džekinih poteza plače mi se
De Pape pristavi jednu kaHVu za Dzeku. Da onako usput srkne malo.
E moj dzeko
Đe Džeko ????????????
Dzeko sta se s tobom desava ???
Zovi komotno i Mahira Karica, gori od Dzeke veceras ne bi mogao biti.
Pape, ubaci Sredojevica umjesto Dzeke!
Šetkanje i onaj stav " ja sam zvijezda " vrebanje okolo..
A prestao igrat fudbal vec 2 godine
Jarane pa Kajkut bi bolji bio od Dzeke da igra za reprezentaciju.
ovo je ona ubleha amra kriva za njegovu formu. malo njegov klocizam, malo amra i dobije se ovakav edin
Jebi se klocu. Bezobrazan si.
Džeko je isti i u City-u i zato i ne igra
Bjezi ba Dzeko u ku*rac...ovo je smijesno kako je taj covjek odigrao ovu utakmicu. Setnjica i nonsalantno ponasanje. Ovakvim stavom nebi igrao ni za raju.
fakat ba sta je ovo sa Dzekom????? covjek seta oko centra i gubi svaku loptu
Dzeki kad se ne igra, onda mu se BAS ne igra... frajer djeluje k'o Dzemo Smijecanin na zalasku karijere.
Dzeko klocu
Dzeko, jebo ti sudija amru!
džeko mora ostaviti onu izlaufanu manekenku, on je njemu neke sihire nabacila, šta mu bi pa se spetlja s njom
Dzeko i prica o misevima
Samo me zanima kako Dzeku nije stid onako igrati...bruka i sramota. Ko neki balvan.
-------------------------------------------------------------

Krenuh da citiram sav drek bacen da Dijamanta, ali odustah nakon trece stranice :-)
Uglavnom, sudeci po našim vrlim forumšima, Džeki se treba odmah sutra trajno zahvaliti i pozvati Kajkuta ili koga vec.
Pape djeluj što prije i tjeraj kloca, da bi forumaši bili rahat.

Jebo Chuck Norrisa koliko Džeko nanese bola našim bosancim i hercegovcima u jednoj tekmi.
Itakoto

#2330 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Itakoto »

Ako su tebi ovo sve vrijedjanja onda ti stvarno ne prihvatas nikakvu kritiku. Odoh na posao, nisam spavao minute.
duminjo

#2331 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by duminjo »

duminjo wrote:
ma jedno je kritika normalna, drugo je ovo pljuvanje, da ne kazem bolest. i sasa matic bi skonto veceras da edin nije potrc'o, pa sta sad???? zbog ove jedne jebene prijateljske ga treba izbacit iz repke? protjerat? raskovat? ili kosto neko napisa "za njega je plafon ulazak sa klupe pola sata do kraja"... :lol:
tipico wrote:Za duminjo i LSD je Dzeko bio ``Man of the Match`` :-)
Ovo je Forum i svako ima pravo da komentarise, sta se odmah nadjete licno uvrijedjenim....
Dzeko je bio veceras los i tacka............sutra ce biti opet dobar, pa onda 3 utakmice los i tako u krug !
Opusteno momci, opusteno......
nisi ti za rasprave
Tipicoti

#2332 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Tipicoti »

LSD wrote:
jel igra Dzeko ?
Oj Dzeke tbj
Opet im Dzeko odradi kontru, i oni se spetljase pu.
Eh Edine sine pa jesi to ko ormar pa se okreces 5min
joj džekinih poteza plače mi se
De Pape pristavi jednu kaHVu za Dzeku. Da onako usput srkne malo.
E moj dzeko
Đe Džeko ????????????
Dzeko sta se s tobom desava ???
Zovi komotno i Mahira Karica, gori od Dzeke veceras ne bi mogao biti.
Pape, ubaci Sredojevica umjesto Dzeke!
Šetkanje i onaj stav " ja sam zvijezda " vrebanje okolo..
A prestao igrat fudbal vec 2 godine
Jarane pa Kajkut bi bolji bio od Dzeke da igra za reprezentaciju.
ovo je ona ubleha amra kriva za njegovu formu. malo njegov klocizam, malo amra i dobije se ovakav edin
Jebi se klocu. Bezobrazan si.
Džeko je isti i u City-u i zato i ne igra
Bjezi ba Dzeko u ku*rac...ovo je smijesno kako je taj covjek odigrao ovu utakmicu. Setnjica i nonsalantno ponasanje. Ovakvim stavom nebi igrao ni za raju.
fakat ba sta je ovo sa Dzekom????? covjek seta oko centra i gubi svaku loptu
Dzeki kad se ne igra, onda mu se BAS ne igra... frajer djeluje k'o Dzemo Smijecanin na zalasku karijere.
Dzeko klocu
Dzeko, jebo ti sudija amru!
džeko mora ostaviti onu izlaufanu manekenku, on je njemu neke sihire nabacila, šta mu bi pa se spetlja s njom
Dzeko i prica o misevima
Samo me zanima kako Dzeku nije stid onako igrati...bruka i sramota. Ko neki balvan.
-------------------------------------------------------------

Krenuh da citiram sav drek bacen da Dijamanta, ali odustah nakon trece stranice :-)
Uglavnom, sudeci po našim vrlim forumšima, Džeki se treba odmah sutra trajno zahvaliti i pozvati Kajkuta ili koga vec.

Jebo Chuck Norrisa koliko Džeko nanese bola našim bosancim i hercegovcima u jednoj tekmi.

.......sad znamo ko se iza LSD imena krije:
Image
LSD

#2333 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by LSD »

Itakoto wrote:Ako su tebi ovo sve vrijedjanja onda ti stvarno ne prihvatas nikakvu kritiku. Odoh na posao, nisam spavao minute.
to je poseban fenomen kako svi odreda vide samo Džekinu lošinu, a ne vide da je pola tima bilo lošije od njega ;-) ....to je jako zanimljivo :-)
kritichar

#2334 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by kritichar »

Itakoto wrote: Niste upravu. 99% nas nije ocekivalo nista vise od dobijenog niti ocekuje nemoguce na SP. Fale nam samo jos sitnice na kojima treba poraditi da konacno porazimo i jednu od top 5-6 ekipa svijeta. I onda mozemo rahat na SP. Ovako cemo uvijek strahovati kad im se suprostavimo jer nam je u podsvijesti da ih nikada do sada nismo pobijedili.
sitnice?
pa rasturili nas ljudi, da su sitnice u pitanju, bila bi to tijesna pobjeda
fakat

#2335 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by fakat »

bilo je vrijedjanja ali i sasvim realnih komentara, moj je uvrsten u ovaj shit list a zapitao sam se samo sta je sa njim danas?
LSD

#2336 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by LSD »

Zadnjih nekoliko postova od @tipico....sve u pola sata :lol:
E moj Safete, imaj muda pa zamjeni Dzeku bar jednom
Ne razumijem zasto Piplica nije Dzeku zamjenio a Ibisevica ostavio na terenu
jel igra Dzeko ?
Dzeko = napolje s njim, ubaciti Izeta

:lol: :lol: :lol: malo je reci da je ovaj no-lifer teško opterecen Džekom
Tipicoti

#2337 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Tipicoti »

duminjo wrote:
duminjo wrote:
ma jedno je kritika normalna, drugo je ovo pljuvanje, da ne kazem bolest. i sasa matic bi skonto veceras da edin nije potrc'o, pa sta sad???? zbog ove jedne jebene prijateljske ga treba izbacit iz repke? protjerat? raskovat? ili kosto neko napisa "za njega je plafon ulazak sa klupe pola sata do kraja"... :lol:
tipico wrote:Za duminjo i LSD je Dzeko bio ``Man of the Match`` :-)
Ovo je Forum i svako ima pravo da komentarise, sta se odmah nadjete licno uvrijedjenim....
Dzeko je bio veceras los i tacka............sutra ce biti opet dobar, pa onda 3 utakmice los i tako u krug !
Opusteno momci, opusteno......
nisi ti za rasprave
....opusteno, samo opusteno, nemoj se nervirat...
Image
kritichar

#2338 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by kritichar »

puste sad džeku, nek to amra riješaje, imal šta pametnije :mrgreen:
majstor10

#2339 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by majstor10 »

majstor10 wrote:nakon utakmice svi ce da budu na koljena pred kolasinca, zapampti te rijec
Reko sam vam

Bravo momcino na uspjesnoj utakmici protiv Argentine, rusio si i pokazo si kako se bori za taj dres, naprotiv onog manekenka

SEO ti si zlatno nase dijete samo naprijed lave ,, uvijek sam verovao u tebe i kad ti je bilo najteze i kad su se svi srali na tebe

Image

Pravi si rusilac onaj sandzacki,, uskoro kapiten
Last edited by majstor10 on 19/11/2013 05:35, edited 1 time in total.
Itakoto

#2340 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Itakoto »

LSD wrote:
Itakoto wrote:Ako su tebi ovo sve vrijedjanja onda ti stvarno ne prihvatas nikakvu kritiku. Odoh na posao, nisam spavao minute.
to je poseban fenomen kako svi odreda vide samo Džekinu lošinu, a ne vide da je pola tima bilo lošije od njega ;-) ....to je jako zanimljivo :-)
Prijatelju, tebi izgleda treba crtati. Naravno da je bilo losih izdanja ali su se barem trudili. Njima fali nesto drugo (talenat, kvalitet), a to se tesko moze kompenzirati. Edin je veceras bio nezainteresovan, mozda i umoran, ne znam. Ne vidim nista lose u tome da sjedne na klupu nekih 30-40 minuta da malo "odmori". Vise mu skodimo ovako jer ga guramo u "vatru" ocekujuci od njega neki potez koji bi nas mozda vratio u igru. Drugi igraci moraju preuzeti odgovornost kad njega ne ide ili kad ga nema.
majstor10

#2341 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by majstor10 »

obeco sam vam prije jednu godinu da ce SEO igrati za bosnu prije nove godine 2014
relativno84

#2342 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by relativno84 »

LSD wrote:Eh Edine sine pa jesi to ko ormar pa se okreces 5min
I dalje stojim iza ovog komentara :lol: pa realno u onoj poziciji na vrhu kaznenog trebalo mu je vremena i vremena da loptu iskontrolise, a mogao je to puno bolje :) Nije pljuvanje svaka kritika mada ok ima previse hejtera, ali realno koliko god mi Dzeku forsirali on sve vise postaje sijenka samog sebe od prije par godina :?

Ko je za to kriv? Znam da forumasi nisu :oops:
kritichar

#2343 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by kritichar »

majstor10 wrote:obeco sam vam prije jednu godinu da ce SEO igrati za bosnu prije nove godine 2014
ma ko si ti?
Itakoto

#2344 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Itakoto »

kritichar wrote:
Itakoto wrote: Niste upravu. 99% nas nije ocekivalo nista vise od dobijenog niti ocekuje nemoguce na SP. Fale nam samo jos sitnice na kojima treba poraditi da konacno porazimo i jednu od top 5-6 ekipa svijeta. I onda mozemo rahat na SP. Ovako cemo uvijek strahovati kad im se suprostavimo jer nam je u podsvijesti da ih nikada do sada nismo pobijedili.
sitnice?
pa rasturili nas ljudi, da su sitnice u pitanju, bila bi to tijesna pobjeda
Pa i nisu nas bas rasturali prvih 30 minuta a ni pocetkom drugog poluvremena. Ja licno nisam vidio tu ocekivanu dominaciju gauchosa veceras.
Kad napisem "sitnice" onda mislim na nesto sto se moze poboljsati jer mi to mozemo. Zasto ne teziti ka poboljsanju nase igre ako je to moguce? Ponavljam, niko ne ocekuje da nadigramo Argentinu ali smo pokazali da se vecinom mozemo nositi sa njima.
majstor10

#2345 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by majstor10 »

kritichar wrote:
majstor10 wrote:obeco sam vam prije jednu godinu da ce SEO igrati za bosnu prije nove godine 2014
ma ko si ti?
iz sportsporta, banovan sam tamo odavno odkako sam poceo pricati o kolasinca,, znam ga licno
LSD

#2346 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by LSD »

relativno84 wrote:
LSD wrote:Eh Edine sine pa jesi to ko ormar pa se okreces 5min
I dalje stojim iza ovog komentara :lol: pa realno u onoj poziciji na vrhu kaznenog trebalo mu je vremena i vremena da loptu iskontrolise, a mogao je to puno bolje :) Nije pljuvanje svaka kritika mada ok ima previse hejtera, ali realno koliko god mi Dzeku forsirali on sve vise postaje sijenka samog sebe od prije par godina :?

Ko je za to kriv? Znam da forumasi nisu :oops:
Ma daj bolan, ne pricamo o tome....eto loš je, najlošiji, najgori, fuj fujeva, treba ga nogom nabiti iz repke....ali kako to da samo vidite i komentarišete Džeku (to s jedne strane) ,a ne vidite da je Vršajević rupa bez dna ili da je Miske imao jedva 3 dodira sa loptom za 90 minuta ili da je Spaha totalno amaterski kiksao kod gola a drugi put ga lopta preskace :shock: :? kakav je to fenomen?' jel vi imate samo jedno oko kojim gledate samo u Džeku i samo njegova sranja vidite....to se zove selektivni vid....e yebeš takav vid.

To je citava lista komentara sranja samo o Džeki...vrati se unazad 5-6 stranica.....a ostali su bili sasvim solidni izgleda, ali u qrcu ;-) jer njih niko ne pominje
Itakoto

#2347 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Itakoto »

Dobro, citas li ti sta ti se pise ili...?
relativno84

#2348 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by relativno84 »

LSD wrote:ali kako to da samo vidite i komentarišete Džeku
Istina ali mozda je to bas zato jer od njega se ocekuje puno jer realno od njega nemamo boljeg napadaca pa kad ne pruzi svoj maximum onda i razocarenje bude puno vece :)

Ok na stranu ova utakmica ali zadnjih njegovih 10-tak tekmi sto u repki sto u klubu tesko je naci neku gdje je makar pokazao da zelju da nesto uradi :shock: to je realnost a sve drugo su sad praznjenja zbog nezeljenog rezultata.
poostar

#2349 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by poostar »

LSD wrote:

Image
USAblues

#2350 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by USAblues »

tipico wrote:cestitke treneru Piplici :bih:
jel susic bio na klupi...?
Locked