Nikad mi ovako nije bilo,ali ako nedo Bog ne uspijemo i moramo u baraz,zavući ću se u ćošak i plakati kao dijete...
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kal El wrote:Joj ljudi mene nervoza fata već nakon tekme s Liht...kad ce vise taj dan jbt...
Nikad mi ovako nije bilo,ali ako nedo Bog ne uspijemo i moramo u baraz,zavući ću se u ćošak i plakati kao dijete...
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
salter071 wrote:Zbog ovih prica necu gledati utakmicu. Posebno nakon sto su mi pola sata objasnjavali stelu za Grcku, a nas u barazu sa Portugalom. Znajuci kakvi su ovi u FIFI ne bi me nista cudilo, pa ni to. Sve se radi za lovu, a tu se okrecu velike pare...![]()
E zato idem van i sto dalje od TV-a. Necu ni pratiti.
A vama koji ste unijeli nervozu i te price bas ono od srca hvala sto sad necu moci pratiti nikako!
Ma kladionicari su ti cudo. Treba ih izbjegavati pred bitne utakmice. Covjek se samo iznervira...Riddle wrote:salter071 wrote:Zbog ovih prica necu gledati utakmicu. Posebno nakon sto su mi pola sata objasnjavali stelu za Grcku, a nas u barazu sa Portugalom. Znajuci kakvi su ovi u FIFI ne bi me nista cudilo, pa ni to. Sve se radi za lovu, a tu se okrecu velike pare...![]()
E zato idem van i sto dalje od TV-a. Necu ni pratiti.
A vama koji ste unijeli nervozu i te price bas ono od srca hvala sto sad necu moci pratiti nikako!
Bjezi od mene, bjezi od meneeeeeeeeeee ...Riddle wrote:I ja sam jedan od njih. I igram 3+.![]()
Samo malo logicki razmisli i podvuci crtu.
u Kaunasu je kapacitet izmedju 8-9k, mislim da je 8.5 ili 8.6kluckylaka wrote:Nesto ja sad kontam ima li na svijetu vecih zaljubljenika u svoju reprezentaciju.Nema garant.U Bosnu ludilo za utakmicu sa Lihtenstajnom,u Europi ludilo za utakmicu sa Litvanijom,u Americi ludilo za utakmicu sa Argentinom.Nas Boga mi treba preispitati.Cuj u Litvaniji ocekuju 20.000 bosanaca a stadion prima 10.000u St.Louisu ocekuju 50.000 a stadion prima 40.000
Mi nismo normalni.Krenem od sebe,jebote utakmica ako sam na rubu zivota svaki put ako pored hainekena pored mene mora biti nitroglycerin ali dzaba.I znam da nas je stotine i hiljade ovakvih i jos gori,na hiljade tzv.manijaka-fanaticosa ide leci gladan ali kupi kartu za utakmicu,na hiljade nas bi u utorak presvislo od tuge i jada ako bi ne daj Boze u utorak krenulo naopako.ZATO.PORUKA za one koji citaju ovaj forum (Vedo,Ibra,Dzeko..)nemojte molim vas da nas one najludje a ima nas masallah ukopate prije reda.Vi mozete,vi morate ovo dotjerati do kraja.Uz vjeru u Boga,Safeta(i ostale u strucnom stabu)u vjeru u nase ljiljane idemo pokazati i uefi i fifi i grcima i svim ostalim gdje nam je mjesto.ABD u BRAZILU
![]()
P.S.Ja mislim da sam svoje ispisao do utorka ne mogu vise lanuti
Vala najgori osjećaj protiv Grčke na Koševu 1997., prva službena utakmica na našem tlu... kad smo im opsjedali gol 90 minuta, a oni uvalili neki otpadak i pobijedili 0:1... kiša ko iz kabla pada cijelu utakmicu, svi prisutni pokisli do gaća... i lagano, stoički niz AlipašinuTigar1 wrote:Koliko sam samo puta tužan napustio stadion ili mjesto ispred tv-a... Estonija kući 1998, Litvanija 2005, Marakana, Portugal oba baraža, Francuska prošle kvalifikacije, Danska i Koševo 2003, o Španiji 2005 u Valenciji da ne govorim...
Uvijek sa pomiješanim osjećajima, od ponosa do tuge, od vrha do dna ... ali uvijek sa mišlju i nadom ''Biće bolje, idući put hoće, pobijediti ćemo i ako Bog da otići na to prvenstvo.
Vrijeme je konačno, od svih ''historijskih'' drama ovdje imamo nekako ''najlakšeg'' protivnika za pregaziti.
Idemo zmajevi i ljiljani ova nacija je to zaslužila .. pobijedite Litvaniju!
Da, ko juce da je bilo, cini mi se da je tad preko 30 milja bilo na Kosevu. Gazije vodile navijanjeultima_palabra wrote:Vala najgori osjećaj protiv Grčke na Koševu 1997., prva službena utakmica na našem tlu... kad smo im opsjedali gol 90 minuta, a oni uvalili neki otpadak i pobijedili 0:1... kiša ko iz kabla pada cijelu utakmicu, svi prisutni pokisli do gaća... i lagano, stoički niz AlipašinuTigar1 wrote:Koliko sam samo puta tužan napustio stadion ili mjesto ispred tv-a... Estonija kući 1998, Litvanija 2005, Marakana, Portugal oba baraža, Francuska prošle kvalifikacije, Danska i Koševo 2003, o Španiji 2005 u Valenciji da ne govorim...
Uvijek sa pomiješanim osjećajima, od ponosa do tuge, od vrha do dna ... ali uvijek sa mišlju i nadom ''Biće bolje, idući put hoće, pobijediti ćemo i ako Bog da otići na to prvenstvo.
Vrijeme je konačno, od svih ''historijskih'' drama ovdje imamo nekako ''najlakšeg'' protivnika za pregaziti.
Idemo zmajevi i ljiljani ova nacija je to zaslužila .. pobijedite Litvaniju!![]()
Nadam se da će Grcima tako biti sutra
nemosh vjerovat'nadžak wrote:Pozdrav. Evo kome se da može gledat zmajeve kako lete havom![]()
Upravo poletili. Oznaka aviona je RLX3370.
Sretno i hailrli.
http://www.flightradar24.com/RLX3370
Pih, evo sad gledam koriste avion sa Slovačkim registracijama. OM-GTA E vala ne bi njihov kad bi đaba bio.nadžak wrote:Pozdrav. Evo kome se da može gledat zmajeve kako lete havom![]()
Upravo poletili. Oznaka aviona je RLX3370.
Sretno i hailrli.
http://www.flightradar24.com/RLX3370
agent_zero wrote:U slučaju, ne daj Bože remija ili poraza, imamo li ikakve šanse da budemo najbolja drugoplasirana reprezentacija i tako odemo direktno na svjetsko?