Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
obmana

#2326 Re: Farma

Post by obmana »

Igbala wrote:
obmana wrote:
Igbala wrote:Ne bojim se arene jer sam in, jak sam kao beton :-)
gas Memiš gas :tooo:

Jasta je :lol: on se samo umislio da su ga svi zavoljeli.
Juce goca kaze da ga nikada ne bi stavila za slugu,cak i da ga moli...a vidi veceras :-)
Tesko njemu ako ispadne :D od onakve tunjevine iz konzerve,morat ce se prebaciti na cevape :-)
ma bilo je tu malo i taktike da bude sluga...nije samo razlog bolest oca, hoće da vidi od koga će dobiti štapić, a i da mu bude zanimljivije :)
I sta ce napraviti kada vidi tko ce mu dati stapic :-)
Eki je gori od njega po pitanju toga,pa gdje je sada.
Kada je izabran ponovno za slugu...ja cu napustiti,ovo,ono..na kraju tih kao bubica :lol:
Ovo je sve "igra" ali zivaca,bas kao i u VB.
Samo sam tamo slabo komentarisao :D ipak su tamo bili "carsijanjeri" :lol:
Farma je daleko bolja,tu moraju sami sebi praviti hranu,raditi...pa te malo podsjeti kako se prije zivjelo.
U VB, hej dosla dva brata iz francije i gladni i zedni.
Udebljali se po 20kg :lol: muka mi ih bilo gledati,kada pricaju hrana izlijece iz usta :-)
Pa aneta,i slavko fuuuj,popili su kole i pojeli salate tonama :D
Ne bih vise :D
obmana

#2327 Re: Farma

Post by obmana »

Ljuba Moljac wrote:Ne pratim redovno, ali:
Stanija-igracica, ali ne vrijedja nikoga. To postujem
Filip-priljepak, sredstvo za postizanje cilja
Ekrem-iskren, nije zloban, ali primitivan covjek.
Memo-sarajevska raja
Milan-malo tupav, ali nije los.
Miki-okej lik, ali treba zauzeti stav
Goca Bozinovska-nemam neko misljenje
Dule-seljacina i namazan
Radojka-vrijedna zena, okej je
Zorica-psihijatrijski slucaj
Ljuba-lukava lisica
Sha-kompleksas
Bebi Doll-gradska cura koja je prsla.
Saska-zasad mi najodvratnija tamo
Era-seljacina na kub
Danijel, Aki, Fica i ostali- sporedne uloge
Tu si negdje,nije losa procjena.
plagijator1975

#2328 Re: Farma

Post by plagijator1975 »

Farmeri (forumasi) zakazali veceras :sad:

N4
Igbala

#2329 Re: Farma

Post by Igbala »

ernadr wrote:Farmeri (forumasi) zakazali veceras :sad:

N4
čini ti se :smeker:
Igbala

#2330 Re: Farma

Post by Igbala »

koji vrag će Silikoniji naočale u 1 sat navečer :oops:
Neradnik

#2331 Re: Farma

Post by Neradnik »

seljacka posla. mozda konta da joj dobro stoje i da je ljepsa sa njima.haj znaj :evil:
Labbtec

#2332 Re: Farma

Post by Labbtec »

Stanija-namazana ravaku laze,baca kost,manipulise,izmislja ni najvece kucke je se ne bi postidjele :D
Filip-papucar ili ti ga kucni ljubimac od prethodne
Filip patuljak-deras,zena zarobljena u tijelu muskarca svadja se,histerise,spletkari
Memo-malo previse podilazi svima ili ti ga hoce da bude dobar sa svima bolji je bio kad je tek uso
Zorica-pretjeruje sa konfliktnim situacijama laje u prazno dosta puta al zna i da potrefi srz pojedinih problema al et i corava koka zrno ubode.
Goca glumica-vidi se da se bavi glumom,savrseno se izvlaci iz pojedinih situacija filozofiranjem i sistemom pravi se budala a u sustini jos jedna namazana i proracunata osoba
Milan Tarot-cudak ali veoma inteligentan
Dule i Radojka-seljaci sa dna kace kao sto neko napisa ranije ne znaju citat i pisat al ih ne mozes zajebat nikako dok je duple dnevnice njima je dobro :)i neko napisa Radojka vrijedna zena,,mijesi hljeb cijeli Boziji dan neko bi do tad ispeko 150 hljebova,prava seljacka politika
Ljuba-iz ociju joj viri zlo
Saska-alapaca
Vesna Rivas-dezurna svadjalica
Sha-sujetan lik do bola,iskompleksiran
Era-moderna verzija Duleta
Miki-taktika budi dobar sa svima al sukni vako ponekom s vremena na vrijeme i radi po vazdan da raja vidi da si vrijedan
Aki-deriste al proracunato
Bebi Doll-belo oko mene sve je belo :)
Jovana vrijedna djevojka al ima nekad raskalaseno ponasanje al sve u svemu je pozitivna
Danijel-mlitav lik alnije los covjek
Ekrem-pravi shouve :D tacno bi bez njega bila dosadna ova farma :)
Goca Bozinovska-taktika budi dobar sa svima al et napadni ponekad nekog koga niko ne gotivi tipa Vesna Rivas da ne bude monotono
Igbala

#2333 Re: Farma

Post by Igbala »

Gospodin_bez_kravate wrote:seljacka posla. mozda konta da joj dobro stoje i da je ljepsa sa njima.haj znaj :evil:
Image

:run:
Kal El

#2334 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

obmana wrote:
Igbala wrote:Ne bojim se arene jer sam in, jak sam kao beton :-)
gas Memiš gas :tooo:

Jasta je :lol: on se samo umislio da su ga svi zavoljeli.
Juce goca kaze da ga nikada ne bi stavila za slugu,cak i da ga moli...a vidi veceras :-)
Tesko njemu ako ispadne :D od onakve tunjevine iz konzerve,morat ce se prebaciti na cevape :-)
Memo je molio Gocu da ga stavi, hoće kao nešto da vidi, da im pokaže kako je se uči..Goca prvo nije htjela, rekla je nesh u fazonu ne dolazi u obzir da Memu stavim za slugu, a izgleda Memiš izborio svoje :mrgreen:
Samo Memiš i Goca znaju o čemu se radi.

Pretjerali su sa Silikonijom i njenim psom...sad i znam što,pa hebena zadruga je napravljena od omladine koji liče na silikoniju i po neki na njenog psa :lol: i jos pri kraju kad je ova nesh rekla za Silikoniju i psa.."Stanija i Filip se maze,nešto se tu dešava vruće,i mi prelazimo odmah na njih" marš,hebli vas oni više...
dječak sa šibicama

#2335 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Dobro si, ova ekipa u zadruzi, Stanojkina generacija i njima su Fifi i starleta plafon... sinoc slusamo kako starleta piski... e pa svasta, forsiraju je maksimalno.

Ima tu jedna velika grupa gledatelja, realno idioti ali oni glasaju, kojima je starleta kul, Radojka mrak, Dule primjer, i tako da ne nabrajam..

Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2
Sabirni centar

#2336 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Labbtec wrote:Stanija-namazana ravaku laze,baca kost,manipulise,izmislja ni najvece kucke je se ne bi postidjele :D
Filip-papucar ili ti ga kucni ljubimac od prethodne
Filip patuljak-deras,zena zarobljena u tijelu muskarca svadja se,histerise,spletkari
Memo-malo previse podilazi svima ili ti ga hoce da bude dobar sa svima bolji je bio kad je tek uso
Zorica-pretjeruje sa konfliktnim situacijama laje u prazno dosta puta al zna i da potrefi srz pojedinih problema al et i corava koka zrno ubode.
Goca glumica-vidi se da se bavi glumom,savrseno se izvlaci iz pojedinih situacija filozofiranjem i sistemom pravi se budala a u sustini jos jedna namazana i proracunata osoba
Milan Tarot-cudak ali veoma inteligentan
Dule i Radojka-seljaci sa dna kace kao sto neko napisa ranije ne znaju citat i pisat al ih ne mozes zajebat nikako dok je duple dnevnice njima je dobro :)i neko napisa Radojka vrijedna zena,,mijesi hljeb cijeli Boziji dan neko bi do tad ispeko 150 hljebova,prava seljacka politika
Ljuba-iz ociju joj viri zlo
Saska-alapaca
Vesna Rivas-dezurna svadjalica
Sha-sujetan lik do bola,iskompleksiran
Era-moderna verzija Duleta
Miki-taktika budi dobar sa svima al sukni vako ponekom s vremena na vrijeme i radi po vazdan da raja vidi da si vrijedan
Aki-deriste al proracunato
Bebi Doll-belo oko mene sve je belo :)
Jovana vrijedna djevojka al ima nekad raskalaseno ponasanje al sve u svemu je pozitivna
Danijel-mlitav lik alnije los covjek
Ekrem-pravi shouve :D tacno bi bez njega bila dosadna ova farma :)
Goca Bozinovska-taktika budi dobar sa svima al et napadni ponekad nekog koga niko ne gotivi tipa Vesna Rivas da ne bude monotono
:thumbup:
Adriatic

#2337 Re: Farma

Post by Adriatic »

Ja ne znam šta su vidjeli u ovoj Stanojki.
Da je lijepa nešto, nije. Prava seljačka faca.
Da je nešto posebno seksi, opet nije. Ima čak i na farmi boljih od nje.
Sabirni centar

#2338 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

dječak sa šibicama wrote:Dobro si, ova ekipa u zadruzi, Stanojkina generacija i njima su Fifi i starleta plafon... sinoc slusamo kako starleta piski... e pa svasta, forsiraju je maksimalno.

Ima tu jedna velika grupa gledatelja, realno idioti ali oni glasaju, kojima je starleta kul, Radojka mrak, Dule primjer, i tako da ne nabrajam..

Postali su dosadni do bola..negdje neko napisa da im zadruga treba naplatiti ovaj boravak na farmi :skoljka:
dječak sa šibicama

#2339 Re: Farma

Sta su Memis i Irvas donijeli sa pijace? :D

Valjda je poanta da nas nerviraju, ne znam :D

Herr Flick

#2340 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Ekrem u jednoj majici 3 dana vec.I spava u njoj :lol: :lol: :lol:
Sabirni centar

#2341 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Kakva svađa između Meme i Irvas :lol: :lol: :lol:
Kaže Memo Vesni: " ostaću do kraja serijala da prcam samo tebe...hoš' odmah!?" :D
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#2342 Re: Farma

Post by Picajzla »

Ali ona nova Bebi Dol sinoc na onoj igri istine ili izazova izgleda kao drogirano :-) , oni pogledi, mrmljane, sve je neki prelazi hvataju.
dječak sa šibicama

#2343 Re: Farma

Sabirni centar wrote:Kakva svađa između Meme i Irvas :lol: :lol: :lol:
Kaže Memo Vesni: " ostaću do kraja serijala da prcam samo tebe...hoš' odmah!?" :D
bilo je samo pitanje vremena :D
suspect_zero

#2344 Re: Farma

Post by suspect_zero »

Što su se zakačili?.......maloprije sam gledala kada su došli sa namirnicama, bili u ok odnosima koliko se dalo primjetiti....
Sabirni centar

#2345 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

suspect_zero wrote:

Što su se zakačili?.......maloprije sam gledala kada su došli sa namirnicama, bili u ok odnosima koliko se dalo primjetiti....
Prozvala ga Vesna da je licemjer i dvoličan, jer je prije par dana tražio da ga biraju za slugu, da mu se sve skupilo i da želi izaći napolje.. bla, bla, a sad odjednom želi ostati na farmi.Memo je pokušao da joj objasni da je to bilo prije nego je saznao da mu je sa ocem sve u redu,... i onda je krenula lavina...vidjećete u pregledu :lol: :lol: :lol:
Božinovska je rekla kad su došli sa pijace da Memu mnogi gotive što je mnoge "presjeklo", sad većina vidi konkurenciju u njemu, tako da će u subotu biti gusto kad se budu dijelili štapići..
Memo je rekao da je juče čuo u kupatilu nekog od farmera da je rekao nešto opasno, što ga šokiralo, al' nije htjeo reći ko je, mada je Zorica poslije rekla da je Ljuba u pitanju.. :roll:
dječak sa šibicama

#2346 Re: Farma

Memo se u startu zajebao sa onim "mene raja voli".

Ja glavu dajem da ce mu prvi prefrigani ljakse Dule dati stapic i reci kao sam kazes da te ljudi vole pa eto idi u arenu bez straha.

Svi oni gledaju da se sto manje zamjeraju, jer sutra taj kome se zamjeris moze postati gazda. I Goca je Memu, po meni, stavila jer ce joj on najmanje zamjeriti. Nesto mi je ta sva prica sa Vesnom na tankim nogama, kako god okrenes.

Nisam gledao prosle farme, ali cujem jutros od raje koja je gledala, da je slicno i Maca prolazio, stave ga za slugu jer znaju da ce ga Bosna podrzati, i da ga raja gotivi, i da ce im Maca najmanje zamjeriti. Kakav je da je, namcorast, sarajevska je raja. A mi smo po prirodi onako malo, blesavi, dobrodusni, nije suplja prica ovo, kod nas je najizrazenije ono "hajmo svi skupa, jebo podjele, mi se volimo".

Ja sam recimo prilicno siguran da ima masa glasaca u Srbiji koji nikada nece poslati sms glas za jednog, sto da se lazemo, Sulejmana. I poslat ce sms glas za njegovog konkurenta, ako se zove Andrija, recimo.
Nisu svi, ima njih tamo bruka koji vole Memu, vidim po FB stranici, po komentarima, voli ga vecina raje, vidim imena, vidim ekavicu. Ali ima njih puno kojima smeta Sulejman.

Uostalom, na toj Macinoj farmi, pobjedu je odnio covjek koji je poltron, a uz sve to fasista, cetnik. Era je recimo srbenda, seljacina, ali postuje druge, on je maksuz narucio od svoje familije da posalju piletinu za Ekrema, Memu, Ljubu, jer oni ne jedu prasetinu. A Milos je pobijedio, samo to govori kakva je glasacka masa. Ima tu primitivaca bruka.

A ove njihove farmeske ko je sta je rekao, na to se ne treba obazirati, oni su blago paranoicni. Zlorica se nafurala da je skovana zavjera protiv nje, i slicno.
dječak sa šibicama

#2347 Re: Farma

A uostalom, ako ga farmeri pocaste stapicima u konkurenciji jedne alapce i dvolicne Vesne, onda bar zna na cemu je sa tim ljudima. Pa i ako ispadne, bar se rijesio sljama.

Ima tu neke logike, sto on zeli vidjeti kako farma dise, na stapicima ce se vidjeti koliko ga zapravo drugi cijene.

Ja prvi nebi volio sata provesti sa ljudima kojima je draza jedna licemjerna Vesna, pipi duga carapa. Obukla narodnu nosnju, nesto glumata, Memo to primjetio i odmah par komentara srpskih fasista da kao sta Sulejman ima protiv nase narodne nosnje... stoka neinteligentna.
Sabirni centar

#2348 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

dječak sa šibicama wrote:A uostalom, ako ga farmeri pocaste stapicima u konkurenciji jedne alapce i dvolicne Vesne, onda bar zna na cemu je sa tim ljudima. Pa i ako ispadne, bar se rijesio sljama.

Ima tu neke logike, sto on zeli vidjeti kako farma dise, na stapicima ce se vidjeti koliko ga zapravo drugi cijene.

Ja prvi nebi volio sata provesti sa ljudima kojima je draza jedna licemjerna Vesna, pipi duga carapa. Obukla narodnu nosnju, nesto glumata, Memo to primjetio i odmah par komentara srpskih fasista da kao sta Sulejman ima protiv nase narodne nosnje... stoka neinteligentna.
Slažem se, Memo nema nikakve šanse za pobjedu, kad Maca nije valjao samo zato što je ostao cijeli rat u Sarajevu, kako će valjati jedan Suljo, ono realno..pa baš danas u toj njihovoj svađi Rivas govori kako su se pojedini farmeri ponašali za vrijeme Vaskrsa, aludirajući na Memu i Ekrema :-) mislim ono dno dna..

a pazi Meminog vokabulara danas: Allaha mi, zahatorio, halalio sam ja, ispo sam hala :lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#2349 Re: Farma

Svaka mu cast u svakom slucaju, ako svaki dan govori Allaha mi, neka onda govori i tamo. Koliko god meni takva uzrecica bila malo onako, djecija i blesava.

Ima karaktera covjek.

A to sto ce mu neka Vesna Irvas i slicni debili zamjeriti sto je ne znam ti sta uradio za Vaskrs, nije se prekrstio? to ga zalibo.

Ono tamo su vjernici na baterije, tipicni primjer, primitivci koji ce se medjusobno nazivati kurvama, trandzama, psovati majku jedno drugom, a onda lome slavski kolac i glumataju pravoslavce, a ne znaju Oce nas izmoliti. Ne znaju ni onaj kolac slomiti na pravi nacin, a glumataju vjernike, zbog jednako idiotske publike koja pada na te prizemne fore. Prica Vesna kako ide u manastir meditirati :-) sve za glasove... a Stanija im Oce nas moli sa cvikama na glavi... i onda Memo treba tamo glumiti neku sredinu, ma bjezi.

Kad sam cuo onog Cemu kako im se uvlaci u dupe, doslo mi da bljuvnem.
plagijator1975

#2350 Re: Farma

Post by plagijator1975 »

Svaka čast Eri pazi ove naše Bošnje, ko bi reko

N4
Locked