SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
hhaarree
#2326 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vazda na ovoj temi kriminalisti, procjenjivaci, psiholozi, gatare, vidoviti milani. Pa sta sad ako je izmislio i ako nije, turite ba vijest, prokomentarisite i cao drugari, jel se mora na svaku vijest vodit zucna debata da eto dokazemo na forumu da smo u pravu.
kad se samo sjetim onog sto je curu prebio, bilo je ja mislim 15 stranica prosipanja mudrosti
kad se samo sjetim onog sto je curu prebio, bilo je ja mislim 15 stranica prosipanja mudrosti
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
- Neradnik
#2328 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
U pucnjavi u Sarajevu ranjena jedna osoba
U sarajevskom naselju Dobrinja u 17.35 sati došlo je do pucnjave. Naime u kafiću "Prego"ranjena je jedna osoba, koja je prevezena na KUM.

U sarajevskom naselju Dobrinja u 17.35 sati došlo je do pucnjave. Naime u kafiću "Prego"ranjena je jedna osoba, koja je prevezena na KUM.
-
hhaarree
#2329 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Gospodin_bez_kravate wrote:U pucnjavi u Sarajevu ranjena jedna osoba
-
emko1234
#2330 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
AHHAHAHAHAHHAHA, pa u ovoj zemlji niko nece prici covjeku kojeg dzepare u tramvaju na oci 30 ljudi, da mu pomogne. a kamoli da neko udje u neko zapusteno mjesto jer je cuo da neko trazi pomoc.KPNCTNJAH wrote:Sta ti tacno mislis da se desilo kad procitas namamljen ? Rekao mu hodi da ti ciko nesto da... da li je moguce da je momak prolazio pored tog objekta i cuo covjeka kako trazi pomoc, prisao mu i ovaj ga napao... ili nesto slicno, a u onom clanku pise da je momak zadobio povrede, onda se vjerovatno pokusao odbraniti... i djevojke silovanje nekad prijave nekoliko dana kasnije zato sto ih nagovori neko iz porodice ili prijatelji, ne moze niko shvatiti kako se oni osjecaju u tom trenutku, njima sad nista ne mijenja to hoce li prijaviti slucaj za dan ili za 5... a sad zamisli kako je muskarcu otici i prijaviti slucaj silovanja, jos slusati nase papke drotove koji bi mu vjerovatno dobacivali nesto na fazon ovih tvojih komentara...emko1234 wrote:ja odgovorno tvrdim da niko normalan (fizicki i mentalno zdrav u skladu s godinama koje ima, u ovom slucaju 19) ne moze bit odveden tj namamljen u napusten prostor u po bijela dana, da bi ga neko jebo. nebitno jel namamljeni musko il zensko, il je zlostavljac musko il zensko.
nemam pojma sta se tacno desilo, moguce i da je momak izmislio sve, ali pusti da rijese slucaj oni koji su zaduzeni za to... sta ako je stvarno u pitanju silovanje i neki clan porodice cita tvoje i slicne komentare...
daj ba, u kojem ti filmu zivis.
ja eto, momak se vracao s faxa, cuo kako neko zapomaze u napustenom i devastiranom prostoru, u njemu se probudio duh rahmetli majke tereze i on usao da ispuni svoju samaricansku obavezu i da pomogne drugom covjeku u nevolji. dok je to radio, ovaj isuce karinu i zguzi ga.
ti stvarno u deda mraza vjerujes.
i sve da je prvi dio scenarija takav, muskarac s 19 godina je odrastao muskarac. u slucaju napada jedan na jedan, sigurno se moze odbranit, od silovanja pogotovo jer koliko znamo muskarci ne nose suknje ni haljine koje su prednost seksualnom predatoru da lakse izvrsi taj cin.
halooo, moras skinut covjeka od 19 godina da bi ga silovao. pa uzmi sve okolnosti u obzir. i da je taj lik 1.70 i da ima 65 kila, opet ga moras savladat u po bijela dana, usred naselja, i skinut i silovat i sve to da niko nista ne cuje i ne primjeti.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#2331 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Evo ja bih prvi ovo uradioa eto, momak se vracao s faxa, cuo kako neko zapomaze u napustenom i devastiranom prostoru, u njemu se probudio duh rahmetli majke tereze i on usao da ispuni svoju samaricansku obavezu i da pomogne drugom covjeku u nevolji.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#2332 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja bih otisao kuci po pistolj pa se vratio da mu pomognem...
- KPNCTNJAH
#2333 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tebi bas treba dokazati da je to moguce da bi ti shvatio...emko1234 wrote:AHHAHAHAHAHHAHA, pa u ovoj zemlji niko nece prici covjeku kojeg dzepare u tramvaju na oci 30 ljudi, da mu pomogne. a kamoli da neko udje u neko zapusteno mjesto jer je cuo da neko trazi pomoc.KPNCTNJAH wrote:Sta ti tacno mislis da se desilo kad procitas namamljen ? Rekao mu hodi da ti ciko nesto da... da li je moguce da je momak prolazio pored tog objekta i cuo covjeka kako trazi pomoc, prisao mu i ovaj ga napao... ili nesto slicno, a u onom clanku pise da je momak zadobio povrede, onda se vjerovatno pokusao odbraniti... i djevojke silovanje nekad prijave nekoliko dana kasnije zato sto ih nagovori neko iz porodice ili prijatelji, ne moze niko shvatiti kako se oni osjecaju u tom trenutku, njima sad nista ne mijenja to hoce li prijaviti slucaj za dan ili za 5... a sad zamisli kako je muskarcu otici i prijaviti slucaj silovanja, jos slusati nase papke drotove koji bi mu vjerovatno dobacivali nesto na fazon ovih tvojih komentara...emko1234 wrote:ja odgovorno tvrdim da niko normalan (fizicki i mentalno zdrav u skladu s godinama koje ima, u ovom slucaju 19) ne moze bit odveden tj namamljen u napusten prostor u po bijela dana, da bi ga neko jebo. nebitno jel namamljeni musko il zensko, il je zlostavljac musko il zensko.
nemam pojma sta se tacno desilo, moguce i da je momak izmislio sve, ali pusti da rijese slucaj oni koji su zaduzeni za to... sta ako je stvarno u pitanju silovanje i neki clan porodice cita tvoje i slicne komentare...
daj ba, u kojem ti filmu zivis.
ja eto, momak se vracao s faxa, cuo kako neko zapomaze u napustenom i devastiranom prostoru, u njemu se probudio duh rahmetli majke tereze i on usao da ispuni svoju samaricansku obavezu i da pomogne drugom covjeku u nevolji. dok je to radio, ovaj isuce karinu i zguzi ga.
ti stvarno u deda mraza vjerujes.
i sve da je prvi dio scenarija takav, muskarac s 19 godina je odrastao muskarac. u slucaju napada jedan na jedan, sigurno se moze odbranit, od silovanja pogotovo jer koliko znamo muskarci ne nose suknje ni haljine koje su prednost seksualnom predatoru da lakse izvrsi taj cin.
halooo, moras skinut covjeka od 19 godina da bi ga silovao. pa uzmi sve okolnosti u obzir. i da je taj lik 1.70 i da ima 65 kila, opet ga moras savladat u po bijela dana, usred naselja, i skinut i silovat i sve to da niko nista ne cuje i ne primjeti.
primjer covjek od 100 kila napadne momka od 60, sta je tu potrebno da bi ga savladao (ako taj mali nije unuk od Bruce Lee-a) udaris ga par puta i vec je gotov, onda mozes raditi sta hoces s njim... pogotovo ako jos imas noz ili neko drugo oruzje s kojim ces mu zaprijetiti, ne moras ga ni udarati previse...
isto tako pise da poznaje tog covjek od ranije, mogao je iskoristiti to sto se poznaju, zvati ga kao satro mu treba nesto pomoci, a onda ga prebiti i silovati ili mu zaprijetiti nekim oruzjem...
cuj svako se moze odbraniti u situaciji jedan na jedan... ti si taj koji zivi u filmu... imas ljude koji dozive pedesetu godinu, a da se u zivotu nisu potukli, a imas i one sto se pobiju dva puta sedmicno reda radi... i sad ti stavi njih jedan na jedan...
Edit: da ti malo docaram
-
fixer
#2334 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma ovo je osveta neka. Ljubavni problemi. Bio je jednom slican slucaj.
-
miki.ba
#2335 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jao šamarcine 
-
drugi_profil
#2336 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Uglavnom, da je cura silovana ovdje bi svaki drugi komentar bio: sama je trazila.
Posto je silovan frajer, sad je to gluho bilo, sigurno se jadan nije mogao odbraniti.
Posto je silovan frajer, sad je to gluho bilo, sigurno se jadan nije mogao odbraniti.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#2337 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ako je u dopicnjaku i sama trazi da ga dobije. Ne opravdavam silovanje, gluho bilo, ali sta ocekviati od takve "dame", sta joj treba, sta zeli !?
-
hhaarree
#2338 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
un1ted wrote:Ako je u dopicnjaku i sama trazi da ga dobije. Ne opravdavam silovanje, gluho bilo, ali sta ocekviati od takve "dame", sta joj treba, sta zeli !?
-
drugi_profil
#2339 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Mislim da sigurno ne trazi silovanje, a ako mislis da zeli seks, mozda i zeli mozda i ne. Ali ti to sigurno neces saznati sa takvim pristupom.un1ted wrote:Ako je u dopicnjaku i sama trazi da ga dobije. Ne opravdavam silovanje, gluho bilo, ali sta ocekviati od takve "dame", sta joj treba, sta zeli !?
- un1ted
#2340 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
To sta ja hocu ili sta saznam moja je stvar. Takva trazi sex, sada hoce li naci na "malo" normalnijeg ili na manijaka, to je sasvim druga prica.
Puna je ova drzava manijaka kojima treba mali okidac, a one su upravo to. Desi se i odna se buni nisam htjela. Pa koji kurac radis u 3h ujutro sa lap dance...
Puna je ova drzava manijaka kojima treba mali okidac, a one su upravo to. Desi se i odna se buni nisam htjela. Pa koji kurac radis u 3h ujutro sa lap dance...
-
drugi_profil
#2341 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
I naravno treba je silovati....un1ted wrote:To sta ja hocu ili sta saznam moja je stvar. Takva trazi sex, sada hoce li naci na "malo" normalnijeg ili na manijaka, to je sasvim druga prica.
Mozda je i ovaj vrtio guzom, sta znas. Ili se saginjo u uskim pantolama...
- Miki123
#2342 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sajko...un1ted wrote:To sta ja hocu ili sta saznam moja je stvar. Takva trazi sex, sada hoce li naci na "malo" normalnijeg ili na manijaka, to je sasvim druga prica.
-
emko1234
#2343 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma joj sad mi mozemo naglabat do prekosutra sta i kako je bilo.
mogucnosti je milion, al cinjenica je da nisu cista posla. tesko bi neko mene namamio na bilo koji nacin bilo gdje a da mi je i sekunde sumnjivo.
to sto pricas, mozda je imao noz il neko drugo oruzje. pa brate radio bi primio noz nego kitu, evo odmah da ti kazem ovako. nisam junak, mislim da se znam branit. tj siguran sam da znam, al jedan na jedan s nekim ko bi htio da me jebe, pa bilo bi il ja il on, pa po cijenu zivota.
a sto se tice cura i silovanja, znaci po meni je silovanje i bilo koji oblik sexualnog zlostavljanja gori nego da ti pod nokte neko eksere gura, znaci to mi je nesto naj naj najgore. al nedavno sam citao jedno istrazivanje, koje je provedeno od strane studenatan na nekom americkom univerzitetu i ljudi kazu ovako, parafraziram: 90% silovanih zena je bilo oskudno obuceno, haman golo. bile su pripite il drogirane, i nalazile su se na mjestima na koja same zene opcenito ne bi trebale zalaziit.
ja ne znam jel iko ikad cuo da je bula silovana, il cura koja je bila zakopcana do grla. opet kazem, silovanje i bilo kakvo seksualno zlostavljanje nikad ni u kojem slucaju ne opravdavam, al generalno djevojke koje se ne ponasaju kako bi trebale, ne drze do sebe i oblace se preprovokativno ce cesce zapast za oko likovima koji su il bi mogli da budu skloni nasilnickom ponasanju na taj nacin.
nikad ne bi rekao trazila je i dobila, al daleko od toga da ne mislim da sve ima svoje.
mogucnosti je milion, al cinjenica je da nisu cista posla. tesko bi neko mene namamio na bilo koji nacin bilo gdje a da mi je i sekunde sumnjivo.
to sto pricas, mozda je imao noz il neko drugo oruzje. pa brate radio bi primio noz nego kitu, evo odmah da ti kazem ovako. nisam junak, mislim da se znam branit. tj siguran sam da znam, al jedan na jedan s nekim ko bi htio da me jebe, pa bilo bi il ja il on, pa po cijenu zivota.
a sto se tice cura i silovanja, znaci po meni je silovanje i bilo koji oblik sexualnog zlostavljanja gori nego da ti pod nokte neko eksere gura, znaci to mi je nesto naj naj najgore. al nedavno sam citao jedno istrazivanje, koje je provedeno od strane studenatan na nekom americkom univerzitetu i ljudi kazu ovako, parafraziram: 90% silovanih zena je bilo oskudno obuceno, haman golo. bile su pripite il drogirane, i nalazile su se na mjestima na koja same zene opcenito ne bi trebale zalaziit.
ja ne znam jel iko ikad cuo da je bula silovana, il cura koja je bila zakopcana do grla. opet kazem, silovanje i bilo kakvo seksualno zlostavljanje nikad ni u kojem slucaju ne opravdavam, al generalno djevojke koje se ne ponasaju kako bi trebale, ne drze do sebe i oblace se preprovokativno ce cesce zapast za oko likovima koji su il bi mogli da budu skloni nasilnickom ponasanju na taj nacin.
nikad ne bi rekao trazila je i dobila, al daleko od toga da ne mislim da sve ima svoje.
-
drugi_profil
#2344 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Cinjenica je da nikad nije obucena cura silovana. Uvijek je skinu.
Drugo, razumije se da postoji rizicno ponasanje i nesigurna mjesta, ali zar je to opravdanje?
Drugo, razumije se da postoji rizicno ponasanje i nesigurna mjesta, ali zar je to opravdanje?
- Tvrtko II Kotromanić
#2345 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
super, samo jos pocnite silovatelje braniti, pacenici jedni 
-
nemampojmakad
#2346 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
šta je ovo puklo 
-
hhaarree
#2347 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kad prije napisa
meni se ucini slabo nesto ili je dalje od mene, al na nivou one jace petarde