Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- drug_profi
#23226 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima tih likova koji valjda misle da je golf najbolje auto.
Halo ba, kanta iz C segmenta. Od proizvođača koji je dokazani varalica.
Halo ba, kanta iz C segmenta. Od proizvođača koji je dokazani varalica.
-
tempuser
#23227 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tacno na ovom mjestu neki dan zena spucala mog jarana. On cekao u redu na semaforu u pravcu Bistrika, auto ispred i i iza njega, zena sa trotoara u krikverc i direkt u vrata. Kaze on, vidim ja da ona mene ne vidi, leg'o na sirenu, a nemam gdje bjezat i tras!shandrprcSA wrote:
- Travnički Noćni Šetač
#23228 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa vidi se brzina na snimku nije čovjek prešao 40 km/h....basicm wrote:
On jeste pogrijesio, ali ni tvoja brzina nije bas bezazlena. Ili je to zbog kamere?
- semirsar
#23229 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
danaske sam od pofalica do marindvora vozio auto slalom trku na dvije trake a nidje nijesam 60km/h presao, svi oko mene k'o cunjevi mi izgledali, nijesam mog'o vjerovat' sve gledam brzinomjer, kontam ne radi mi jbt 
-
UmaX
#23230 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije to toliko golf koliko tedejibitanga_sa_otesa wrote:autohtoni vozac golfa
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#23231 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja svaki dan tako, ako uspijem uhvatiti neku rupu,jer se obicno degenerici rasporede u trokut formaciju pa ti ne ostaje nista drugo nego da guslas iza njih...sviranje i blicanje ne jebu ,treba izgleda pocet udarat zguzasemirsar wrote:danaske sam od pofalica do marindvora vozio auto slalom trku na dvije trake a nidje nijesam 60km/h presao, svi oko mene k'o cunjevi mi izgledali, nijesam mog'o vjerovat' sve gledam brzinomjer, kontam ne radi mi jbt
-
kakaljin
#23232 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas gospodjica na relaciji Skenderija vrbanja hladno naglo zakoci pred kamerom ( danas je dozvoljeno 60, a ona je vec vozila 40), i umalo se ne naredase jos tri auta iza nje, sva sreca pa nema one fizicke prepreke izmedju smjerova i nije bilo nikoga iz suprotnog pravca, jedan je pobljegao lijevo, drugi desno treci zakocio na vrijeme.
Hajde sve to ona hladno nastavi dalje kao da nista nije bilo i ja prolazim pored nje sa autom ona tipka na telefon i pravi video u voznji.
I jos joj P pise na autu.
Sivi pezo 206 je bio
Hajde sve to ona hladno nastavi dalje kao da nista nije bilo i ja prolazim pored nje sa autom ona tipka na telefon i pravi video u voznji.
I jos joj P pise na autu.
Sivi pezo 206 je bio
- bitanga_sa_otesa
#23233 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
instalajv ocam
- Optimist
#23234 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pisao ja neki dan da je alarmantno koliko pocetnika drka po mobitelu dok vozi.
-
Stockk
#23235 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kako ce ostali saznati da oni voze ako ne stave stori iz auta, eto kakoOptimist wrote:Pisao ja neki dan da je alarmantno koliko pocetnika drka po mobitelu dok vozi.
- Optimist
#23236 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako je kazna za koristenje mobitela 100 KM, pocetnicima treba biti 200 KM. Ne vlada ni autom, nema uvjezbanu koordinaciju pokreta, daj mu jos i mobitel. Ili svaki auto treba imati ometac signala, kao sto je jedno vrijeme bio trend u nekim ustanovama. 
- dadoka84
#23237 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Treba biti pričanje na tel 100KM, poruke 500, a fejs i instagram odmah milja.
- Travnički Noćni Šetač
#23238 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Telefoni su zlo...
- vjeshalica
#23239 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Njima men se cini tolerisu krupne greske jer su pocetniciOptimist wrote:Ako je kazna za koristenje mobitela 100 KM, pocetnicima treba biti 200 KM. Ne vlada ni autom, nema uvjezbanu koordinaciju pokreta, daj mu jos i mobitel. Ili svaki auto treba imati ometac signala, kao sto je jedno vrijeme bio trend u nekim ustanovama.
4 boda i ode im vozacka skroz
- drug_profi
#23240 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam sta je problem koristiti bluetooth.
Ili je kokuzluk toliki da se nema kredita pa se viber tipka.
- bitanga_sa_otesa
#23241 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
taaaakoe rokidrug_profi wrote:
- nepass1
#23242 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
normala, samo viber i messengerdrug_profi wrote:Ne znam sta je problem koristiti bluetooth.
- Laplace
#23243 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Znam kolege koji su taj sistem ugradili naknadno u auto, dok mnogi imaju serijski ugrađen a ne koriste ga.drug_profi wrote:Ne znam sta je problem koristiti bluetooth.
-
kakaljin
#23244 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Laplace wrote:Znam kolege koji su taj sistem ugradili naknadno u auto, dok mnogi imaju serijski ugrađen a ne koriste ga.drug_profi wrote:Ne znam sta je problem koristiti bluetooth.
To sve cesce primjecujem da ljudi pricaju na telefon u autima koji sigurno imaju handfree u autu serijski ugradjeno. Mozda bi mogao razumjeti da ima sa njima u autu jos ljudi pa moraju na kratko razgovarati sa nekim, ali sami su u autu i prica na telefon a ima ugradjen handfree u autu.
-
UmaX
#23245 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I ja to cesto vidjam.
- Travnički Noćni Šetač
#23246 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ni to ne mogu razumjeti jer ako je tako onda neka se zaustave i obave razgovor... ali najviše mi je strašno to,koliko sam uspio o tome razgovarati sa par ljudi, da je nevjerovatno koliki broj ljudi ne zna uključiti handsfree ili jednostavno nema ni pojma da ga ima... jbg on je želio passata i kupio ga a nema pojma šta je sve došlo od opreme on je tražio sebi auto po boji... sivo manje se prlja.... a bolji je nego komšijin ima i kofer na krovu...kakaljin wrote:Laplace wrote:Znam kolege koji su taj sistem ugradili naknadno u auto, dok mnogi imaju serijski ugrađen a ne koriste ga.drug_profi wrote:Ne znam sta je problem koristiti bluetooth.
To sve cesce primjecujem da ljudi pricaju na telefon u autima koji sigurno imaju handfree u autu serijski ugradjeno. Mozda bi mogao razumjeti da ima sa njima u autu jos ljudi pa moraju na kratko razgovarati sa nekim, ali sami su u autu i prica na telefon a ima ugradjen handfree u autu.
- JavierBosnia
#23247 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Novi level.. u sred trake
-
kakaljin
#23248 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
JavierBosnia wrote:
To cesto vidim tu, da se parkiraju u tu traku za lijevo.
Isto kao u traci do mrkve i montane
-
kakaljin
#23249 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To da ne znaju ljudi sta imaju u autu sam primjetio kada ja odem u neki salon i pocnem sa prodavcem da pricam i kaze mi pa vi skoro sve znate sta ima u kojem paketu opreme, pa samo pitate sta se moze dodati jos naknadno. Ja sam se u pocetku pitao sto me to pita jer mi se podrazumjeva da vidim sta koji paket opreme ima i sta meni treba. Pa mi je par prodavaca reklo da se auta vecinom kupuju po velicini i boji i kupuje se ili najjeftiniji ili najskuplji model tog auta, dok rijetko ko gleda sta od opreme auto ima vec gledaju cijenu, boju i velicinu auta.Travnički Noćni Šetač wrote:Ni to ne mogu razumjeti jer ako je tako onda neka se zaustave i obave razgovor... ali najviše mi je strašno to,koliko sam uspio o tome razgovarati sa par ljudi, da je nevjerovatno koliki broj ljudi ne zna uključiti handsfree ili jednostavno nema ni pojma da ga ima... jbg on je želio passata i kupio ga a nema pojma šta je sve došlo od opreme on je tražio sebi auto po boji... sivo manje se prlja.... a bolji je nego komšijin ima i kofer na krovu...kakaljin wrote:Laplace wrote:
Znam kolege koji su taj sistem ugradili naknadno u auto, dok mnogi imaju serijski ugrađen a ne koriste ga.
- bitanga_sa_otesa
#23250 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
joj marve seljackeJavierBosnia wrote: