https://www.zenit.ba/miligram-i-mc-cond ... -fanovima/
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#23227 Re: Zeničani
Za mene konačno nešto drugačije slavlje Nove godine. Našao sam djevojku sa kojom sam sad evo već 8 mjeseci, odlučili smo zajedno slaviti, pošto nam je oboma dosadila već usađena rutina sa rajom. Svake godine stan ili klub, opijanje do besvijesti, ustajanje prvog oko podne ili kasnije, mrtvilo u glavi i ustima. Ove godine kod mene u stanu, ona će spremiti neku večericu, samo po časica vina da se nazdrazi u ponoć i filmski marator. Imam i tu sreću da oboje volimo isti žanr filmova, gledati ćemo klasike i nakon toga možda se i oprašiti. Ujutro ustati normalni i sretni, otići malo prošetati gradom, možda se provozati van grada slušajući neke klasike i jednostavno biti sretni.
Zaj***** se, niti imam djevojku, niti prazan stan, niti svoje auto, a Novu ću opet provesti sa svojim hablečinama koji će polokat Boga Allaha i sutra se trijeznit do navečer kada će opet zvati da popijemo ono što je ostalo.
-
Throttle
#23228 Re: Zeničani
sto se ismijah, dobra
@avenija:jel ti pun iMbox, jesi dobio PM, kod mene je u outboxu
-
wasabi
#23230 Re: Zeničani
Jelka ostaje u šahtu. Trenutno je kite.
- avenija
#23231 Re: Zeničani
dobio dobioThrottle wrote:
sto se ismijah, dobra
@avenija:jel ti pun iMbox, jesi dobio PM, kod mene je u outboxu
-
clio_dci120
#23232 Re: Zeničani
Ako te ista tjesi, vise sam odradjivao bez auta i stana...Jimmy McNulty wrote:Za mene konačno nešto drugačije slavlje Nove godine. Našao sam djevojku sa kojom sam sad evo već 8 mjeseci, odlučili smo zajedno slaviti, pošto nam je oboma dosadila već usađena rutina sa rajom. Svake godine stan ili klub, opijanje do besvijesti, ustajanje prvog oko podne ili kasnije, mrtvilo u glavi i ustima. Ove godine kod mene u stanu, ona će spremiti neku večericu, samo po časica vina da se nazdrazi u ponoć i filmski marator. Imam i tu sreću da oboje volimo isti žanr filmova, gledati ćemo klasike i nakon toga možda se i oprašiti. Ujutro ustati normalni i sretni, otići malo prošetati gradom, možda se provozati van grada slušajući neke klasike i jednostavno biti sretni.
Zaj***** se, niti imam djevojku, niti prazan stan, niti svoje auto, a Novu ću opet provesti sa svojim hablečinama koji će polokat Boga Allaha i sutra se trijeznit do navečer kada će opet zvati da popijemo ono što je ostalo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#23233 Re: Zeničani
Dzimi brate treba se samo drogirat.
- Amagon
#23234 Re: Zeničani
I opet ćeš Novu dočekati u Ševarlijama kod Doboja, ispred granapa, Jelen pivo, u čučećem položajuJimmy McNulty wrote:Za mene konačno nešto drugačije slavlje Nove godine. Našao sam djevojku sa kojom sam sad evo već 8 mjeseci, odlučili smo zajedno slaviti, pošto nam je oboma dosadila već usađena rutina sa rajom. Svake godine stan ili klub, opijanje do besvijesti, ustajanje prvog oko podne ili kasnije, mrtvilo u glavi i ustima. Ove godine kod mene u stanu, ona će spremiti neku večericu, samo po časica vina da se nazdrazi u ponoć i filmski marator. Imam i tu sreću da oboje volimo isti žanr filmova, gledati ćemo klasike i nakon toga možda se i oprašiti. Ujutro ustati normalni i sretni, otići malo prošetati gradom, možda se provozati van grada slušajući neke klasike i jednostavno biti sretni.
-
veliki_ah
#23235 Re: Zeničani
Znao sam da je izmišljeno čim nije rekao da će se oprašiti i ujutro..
- Norm
#23236 Re: Zeničani
@Đankarlo, bravo legendo...vracas se, vracas...Jimmy McNulty wrote:Za mene konačno nešto drugačije slavlje Nove godine. Našao sam djevojku sa kojom sam sad evo već 8 mjeseci, odlučili smo zajedno slaviti, pošto nam je oboma dosadila već usađena rutina sa rajom. Svake godine stan ili klub, opijanje do besvijesti, ustajanje prvog oko podne ili kasnije, mrtvilo u glavi i ustima. Ove godine kod mene u stanu, ona će spremiti neku večericu, samo po časica vina da se nazdrazi u ponoć i filmski marator. Imam i tu sreću da oboje volimo isti žanr filmova, gledati ćemo klasike i nakon toga možda se i oprašiti. Ujutro ustati normalni i sretni, otići malo prošetati gradom, možda se provozati van grada slušajući neke klasike i jednostavno biti sretni.
...me hebo miligram i jelku u shahtu...odvali se sa ekipom pa koliko god da glava sutra boli...
- Zaitsev
#23237 Re: Zeničani

Bujrum svim dobrim ljudima željnim dobrog druženja i pive od 2 KM...
Uz pomoć sponzora i pokrovitelja, u NEDJELJU, 24.12. 2017. godine, u Clubu 072, održaće se Promo Crikcet Turnir. Naime, u velikome je već organizacija zeničke pikado lige, a ovaj turnir biće prvi u nizu promo turnira koji bi ovaj zaboravljeni pub sport trebali malo "podići na noge" u našem gradu.
Dođite u nedjelju, 24. 12. u 15:00 u Club 072 i budite dijelom jedne nove priče, dobrog druženja i dobre muzike. Uz to se zabavite uz promotivne cijene pića i prigodne nagrade koje smo pripremili za sve taj dan.
- Warashii
#23238 Re: Zeničani
Huh jbte od kad strelice nisam bacao, da sam bar malo u formi fakat bi trazio jos ljudi da se prijavimo.
Pozelio sam igrati i "cikica" (stolni fudbal) kad se samo sjetim kako smo to rasturali "kod Cazima" u kinu.
Pozelio sam igrati i "cikica" (stolni fudbal) kad se samo sjetim kako smo to rasturali "kod Cazima" u kinu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#23239 Re: Zeničani
Sta je sa legendarnim Cazimom 
-
Throttle
#23240 Re: Zeničani
Sta se radi na Turskoj cesmi, gledam jutros ona korita i donji dio poskidani, hoce li napokon napravit funkcionalnom-bar dok stoka ne pootkida cesme
-
clio_dci120
#23241 Re: Zeničani
Ako sam ja dobro razumio od buraza ili ako mi je on prenjeo kako treba, DOfu sinoc rekao da je naplacivanje RTV takse nezakonito, i da se naplacuje samo u jednom dijelu drzave, nadovezao se na to kada je spominjao da velike stranke posjeduju drzavni servis. Svaka mu cast za RTV taksu.
Inace kaze buraz bila prepuna sala pozorista, dosta ljudi skandiralo Fudo, Fudo, veliki broj njih i stajao pored ulaza. Sto ce tice Zenice, zeleni ga pushe maksimalno, barem za sada...
Inace kaze buraz bila prepuna sala pozorista, dosta ljudi skandiralo Fudo, Fudo, veliki broj njih i stajao pored ulaza. Sto ce tice Zenice, zeleni ga pushe maksimalno, barem za sada...
-
clio_dci120
#23242 Re: Zeničani
Inace, buraz se vrtio po omladinskom sektoru zelenih (izrod u familiji
), i sinoc preko viber grupa zabranjivali da bi slucajno iko od zelenih (valjda ovi sto se dvoume) otisli na skup.
- Warashii
#23243 Re: Zeničani
A nisam ga vidio odavno._BataZiv_0809 wrote:Sta je sa legendarnim Cazimom
Dok sam zujao carsijom znao sam ga i vidjeti.
Zadnji put sam ga vidio prije nekih 5 godina, vrzmao se oko stranke za boljitak.
- Norm
#23244 Re: Zeničani
clio_dci120 wrote:Ako sam ja dobro razumio od buraza ili ako mi je on prenjeo kako treba, DOfu sinoc rekao da je naplacivanje RTV takse nezakonito, i da se naplacuje samo u jednom dijelu drzave, nadovezao se na to kada je spominjao da velike stranke posjeduju drzavni servis. Svaka mu cast za RTV taksu.![]()
..a tih sto ce skandirati za 30KM nikada nikome nije falilo...
- Casual's
#23245 Re: Zeničani
Ha jebote život, čovjek rekao ono što cijela država zna. Šta je rekao za naplate kazni od JP Parkinzi ?clio_dci120 wrote:Ako sam ja dobro razumio od buraza ili ako mi je on prenjeo kako treba, DOfu sinoc rekao da je naplacivanje RTV takse nezakonito, i da se naplacuje samo u jednom dijelu drzave, nadovezao se na to kada je spominjao da velike stranke posjeduju drzavni servis. Svaka mu cast za RTV taksu.![]()
Stranke posjeduju državni servis, a on sam lokalni.
Eto te ko Danak pred izbore.
- N.N.
#23246 Re: Zeničani
Tu je Cazim...Warashii wrote:A nisam ga vidio odavno._BataZiv_0809 wrote:Sta je sa legendarnim Cazimom
Dok sam zujao carsijom znao sam ga i vidjeti.
Zadnji put sam ga vidio prije nekih 5 godina, vrzmao se oko stranke za boljitak.
Borio se protiv raka prostate i mislim da je za sada na dobro sve izaslo...hoda, cunja, vidim ga cesto
- Freamon Lester
#23247 Re: Zeničani
Pa da. Taksu za RTV placa samo jedan dio drzave. Republika Srpska.clio_dci120 wrote:Ako sam ja dobro razumio od buraza ili ako mi je on prenjeo kako treba, DOfu sinoc rekao da je naplacivanje RTV takse nezakonito, i da se naplacuje samo u jednom dijelu drzave, nadovezao se na to kada je spominjao da velike stranke posjeduju drzavni servis. Svaka mu cast za RTV taksu.![]()
Da sistem naplate RTV takse trenutno ne finkcioniše pravedno pokazuju i brojke. U pravilu, ni trećina od ukupno prikupljenih prihoda od RTV takse u BiH ne ide RTRS-u, iako su građani Srpske najredovnije platiše. Samo u 2016. od ukupno prikupljenih prihoda na teritoriji BiH za RTV taksu, čak 56 odsto novac je građana Srpske.
-
Throttle
#23248 Re: Zeničani
Neki dan prolazio kraj Elektrodistribucije i uletim da platim racun kad sam vec tu. Pa svi placaju na uplatnice, niko ne uplacuje RTV taksu 
- Zaitsev
#23249 Re: Zeničani
Ma jebo formu, dođi da se zajebavamo malo. U veliko već planiram organizaciju lige u pikadu, pa ovo dođe kao promo turnir. Detaljnije evo i ovdje:Warashii wrote:Huh jbte od kad strelice nisam bacao, da sam bar malo u formi fakat bi trazio jos ljudi da se prijavimo.
https://www.zenicablog.com/pikado-turni ... 72-zenica/
-
kakavdanakneiskustvu
#23250 Re: Zeničani
Casual's wrote:Ha jebote život, čovjek rekao ono što cijela država zna. Šta je rekao za naplate kazni od JP Parkinzi ?clio_dci120 wrote:Ako sam ja dobro razumio od buraza ili ako mi je on prenjeo kako treba, DOfu sinoc rekao da je naplacivanje RTV takse nezakonito, i da se naplacuje samo u jednom dijelu drzave, nadovezao se na to kada je spominjao da velike stranke posjeduju drzavni servis. Svaka mu cast za RTV taksu.![]()
Inace kaze buraz bila prepuna sala pozorista, dosta ljudi skandiralo Fudo, Fudo, veliki broj njih i stajao pored ulaza. Sto ce tice Zenice, zeleni ga pushe maksimalno, barem za sada...![]()
Stranke posjeduju državni servis, a on sam lokalni.![]()
![]()
Eto te ko Danak pred izbore.
šta danak,ne kontam?