Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#23226 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
haj zaključite s time da smo sigurno napredovali za prelaz u drugi šešir...s tim će se sigurno svi složiti
-
The BEN10
#23227 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da, moglo bi se tako reći - otprilike smo 2. jakosna skupina, što je fenomenalno imajući u vidu sportske, političke i sve druge faktore...JoseMujica wrote:haj zaključite s time da smo sigurno napredovali za prelaz u drugi šešir...s tim će se sigurno svi složiti
- Infaze Studio
#23228 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ybga, ovako nesto si trebao odmah napisati ili ne pocinjati nikako, da ne trosim vrijeme.The BEN10 wrote:Gdje vidiš kontradikciju živ bio!? Pročitaj care dobro prije nego klikneš Pošalji.Infaze Studio wrote:Procitaj podebljano i podvuceno. Prvo pitas protiv koga smo pokazali klasu, pa onda pitas po cemu smo mi klasa.
Niko razuman ne moze reci da smo mi KLASA u svijetu fudbala, ali se itekako moze reci da smo pokazali klasu nad svojim dosadasnjim protivnicima u kvalifikacijama. S toga, ne mijesaj pojmove i drzi se argumenta s kojim pocnes diskusiju![]()
Pa i ja čitavo vrijeme tvrdim da nismo klasa 1. šešira, ali da jesmo nakantavali protivnike tipa 6-razrednih ekipa JESMO. Comprende ?
Ostatak posta neću komentarisati jer ne razumijem.
- Bosanski_kralj
#23229 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tačno tako.Sarajevo1946 wrote:Do povrede Mravca Sejo je igrao veznog, kasnije je prešao na beka. Do povrede Mravca stajali smo bolje od Nijemaca na terenu, tačnije do prelaska Seje na bočnu poziciju. Poslije smo se pogubili.
- garankich2013
#23231 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Narode jel se sjeca ko kad je Pape pozvao Stevanovica u repku kako je reagovala javnost sa komentarima,a dade Steva gol i asistira Vedi odmah sledecu utakmicu
- Zatamnjena stakla
- garankich2013
#23233 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Čisto informativno
- garankich2013
- Zatamnjena stakla
- garankich2013
#23236 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Piše da ima 16 godina a meni ni nalik cojeku od 16 godina
- hrastov žižak
#23237 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ako mu e seo menađer zovi ga namah je u repci
- luckylaka
#23238 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
E sad onako ozbiljno zasto ljudima toliko smeta selektor samo zato sto se zove Safet Susic PAPE.Neki bas nikako da prezale cirkusanta cirila i da je slucajno sada na celu reprezentacije klovn Ciro ovdje bi se eseji pisali o njemu.Sada je kao eto mana selektoru sto ne igramo sa vecim tj.jacim reprezentacijama da bi se cirini simpetizeri mogli nasladjivati eventualnim porazima.Zalosno je citati komentare kako reprezentacija eti i nije puno napredovala u odnosu na onu predhodnu u trenutku kada smo korak do Brazila i korak vise do 10 naj na fifinoj listi.Zalosno je procitati kako se traze mane pojedinim reprezentativcima koji su ni krivi ni duzni zasluzili da bar vide Brazili u odnose na one koji hocu-necu igrati za BiH traze mjesta preko reda u prvih 11.Neko je jednom napisao,,Bosnjo ce sve oprostiti ali uspjeh nikako,,Velikom SAFETU ,velikom covjeku uvijek ce neko naci manu(nacicu i ja premda se kunem u SAFETA)ali pisati gluposti kako je reprezentacija tu gdje je bila i prije Saje je ,,da Bog sacuva,,PAPE sa vjerom u Boga sa vjerom u ovo sto trenutno imas (ABD jos 2-3 nova)razuvjeri ove sto te ne mogu smisliti i odvedi nas tamo gdje se najbilji skupljaju

-
Paul F.
#23239 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
PAPE je svjetsko ime.
PAPE je ljudina.
PAPE je čist čovjek tako da je za očekivati i simpatije nebeskih sila.
Što se mene lično tiče, samo neka repka nastavi igrati ovako
lijep i čist fudbal pa makar bili i zadnji na tabeli.
Ne treba mi ništa više.
PAPE ostani i nakon Brazila molim te.
PAPE je ljudina.
PAPE je čist čovjek tako da je za očekivati i simpatije nebeskih sila.
Što se mene lično tiče, samo neka repka nastavi igrati ovako
lijep i čist fudbal pa makar bili i zadnji na tabeli.
Ne treba mi ništa više.
PAPE ostani i nakon Brazila molim te.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#23240 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma pustite luzere neka kakaju....normalno je to što im je muka kad nisu naučili pobjeđivati, ni poštovati sebe ni svoje vrijednosti, ako ih uopće imaju 
- ŠEHER_ABLA
#23241 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Kao što bi rekao Nikola Čupić niđe veze,niđe veze
- Muhamed Đakmić
#23242 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Slovacima je na spisku 31 igrač, nama 22, zato postoji ta razlika.ŠEHER_ABLA wrote:
- ŠEHER_ABLA
#23243 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad nama Miske dođe i mi ćemo preć konačno 100 000 000 . Al ova cijena za Slovake je pomalo ne realnaSarajevo1946 wrote:Slovacima je na spisku 31 igrač, nama 22, zato postoji ta razlika.ŠEHER_ABLA wrote:
- leki hz
#23244 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
http://de.fifa.com/worldranking/news/ne ... index.html
Sa zvanične fifa stranice, ljudi nas nahvališe samo tako

Sa zvanične fifa stranice, ljudi nas nahvališe samo tako
- DonVito
#23245 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape hvala ti.

- ŠEHER_ABLA
#23246 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
DonVito wrote:Pape hvala ti.
- cvrčak_na_hedonizmu
#23247 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kada pogriješim, priznajem grešku i ne vadim se, za razliku od tebe.splend wrote:@cvrle, sta sam ja pogresno rekao u ovim citiranim postovima? jel nam to zukanovic unaprijedio igru, jel ga poredis s humelsom, jel neko od nabrojanih igraca igra u boljem klubu od heartsa?
ti si govorio da je pape amater kao trener, da miske smeta u repki, da ce nas grci pretrcavati bla bla. ko je upravu?
jah, ja poslije tekme u sloveniji rekao da kad se miske vrati da ce grci fasovati, ti rekao da cemo izgubiti. fakat ti je bolje da malo prestanes sa konstantim nebulozama koje pises![]()
okreni se ti ipak filozofiji ili mozda muzici, vidis da ti fudbal nije jaca strana![]()
i jah, jesi govorio za stilica, nik ti bio lord_xxx tako nekako.
Ne, Zukanović nam uopšte nije unaprijedio igru, ni sekunde.
Ne primjeti se razlika, uopšteEvo malo statistike
Ervin Zukanovic je debitovao za BH reprezentaciju u kvalifikacijonoj utakmici protiv Litvanije u Zenci ( 3:0) od te utakmice reprezentacija je pobjedila sve utakmice
BiH-Litvanija 3:0
BiH-Alžir 1:0
BiH-Slovenija 3:0
BiH-Grčka 3:1
BiH - Latvija 5:0
Gol razlika 15:1
Kad pomolim nos na ovoj forum, prepoznaju me u roku od par sekundi
S druge strane ti očito imaš jeben problem kad sebi nešto zacrtaš u glavu. Kontaš da si u pravu i ne odustaješ od svoje priče. Samo budala ne priznaje svoje greške i misli da je nepogrešiva
- Cabadahija
#23248 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A kakve veze ima da li je neko U PRAVU ili NIJE?????
Barem na ovoj temi o Papetu, a koja je vezana za REPREZENTACIJU, ja bih najvise volio da POGRIJESIM kad god kazem da neki igrac ne valja, da cemo izgubiti ili da Pape nesto nije dobro uradio!!
Neka mi se smije cijeli Klix-forum, komsiluk, cijeli net i citav svijet, samo da Bosna pobjedjuje i da nastavimo ovako dobro igrati i pobjedjivati.
Evo, prvi sam pisao o Papetu da grijesi itd, ali sam i tada govorio da bih volio da ja na kraju ne budem u pravu...
Sad Papetu jedino ZAMJERIM sto se nekako nonsalantno ponasa kada su u pitanju NOVI IGRACI, sva ta prica oko PAPIRA, drzavljanstava, sportskih drzavljanstava itd, siguran sam da se tu treba Savez malo vise angazovati, pozvati nase ljude sirom svijeta (barem Evrope) da na odredjeni npr MAIL posalju podatke i (ili) linkove nasih POTENCIJALNIH igraca, da se s njima obave razgovori, neka znaju da ce ako imaju kvalitet sigurno biti pozvani u reprezentaciju itd.....
Uostalom, ne treba izmisljati "TOPLU VODU" vec samo neke stvari KOPIRATI od Hicvelda, Kapela itd...
Barem na ovoj temi o Papetu, a koja je vezana za REPREZENTACIJU, ja bih najvise volio da POGRIJESIM kad god kazem da neki igrac ne valja, da cemo izgubiti ili da Pape nesto nije dobro uradio!!
Neka mi se smije cijeli Klix-forum, komsiluk, cijeli net i citav svijet, samo da Bosna pobjedjuje i da nastavimo ovako dobro igrati i pobjedjivati.
Evo, prvi sam pisao o Papetu da grijesi itd, ali sam i tada govorio da bih volio da ja na kraju ne budem u pravu...
Sad Papetu jedino ZAMJERIM sto se nekako nonsalantno ponasa kada su u pitanju NOVI IGRACI, sva ta prica oko PAPIRA, drzavljanstava, sportskih drzavljanstava itd, siguran sam da se tu treba Savez malo vise angazovati, pozvati nase ljude sirom svijeta (barem Evrope) da na odredjeni npr MAIL posalju podatke i (ili) linkove nasih POTENCIJALNIH igraca, da se s njima obave razgovori, neka znaju da ce ako imaju kvalitet sigurno biti pozvani u reprezentaciju itd.....
Uostalom, ne treba izmisljati "TOPLU VODU" vec samo neke stvari KOPIRATI od Hicvelda, Kapela itd...
- Cabadahija
#23249 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Stvarno, pljuvati po Papetu i OMALOVAZAVATI njegov rad i doprinos je i vise nego PODLO i POKVARENO.luckylaka wrote:E sad onako ozbiljno zasto ljudima toliko smeta selektor samo zato sto se zove Safet Susic PAPE.Neki bas nikako da prezale cirkusanta cirila i da je slucajno sada na celu reprezentacije klovn Ciro ovdje bi se eseji pisali o njemu.Sada je kao eto mana selektoru sto ne igramo sa vecim tj.jacim reprezentacijama da bi se cirini simpetizeri mogli nasladjivati eventualnim porazima.Zalosno je citati komentare kako reprezentacija eti i nije puno napredovala u odnosu na onu predhodnu u trenutku kada smo korak do Brazila i korak vise do 10 naj na fifinoj listi.Zalosno je procitati kako se traze mane pojedinim reprezentativcima koji su ni krivi ni duzni zasluzili da bar vide Brazili u odnose na one koji hocu-necu igrati za BiH traze mjesta preko reda u prvih 11.Neko je jednom napisao,,Bosnjo ce sve oprostiti ali uspjeh nikako,,Velikom SAFETU ,velikom covjeku uvijek ce neko naci manu(nacicu i ja premda se kunem u SAFETA)ali pisati gluposti kako je reprezentacija tu gdje je bila i prije Saje je ,,da Bog sacuva,,PAPE sa vjerom u Boga sa vjerom u ovo sto trenutno imas (ABD jos 2-3 nova)razuvjeri ove sto te ne mogu smisliti i odvedi nas tamo gdje se najbilji skupljaju![]()
Naravno da je i sama reprezentacija napredovala zahvaljujuci napretku samih igraca u njihovim klubovima, ali to je i normalno, ali i Pape ima svoju ulogu kao selektor i povremeni trener (kad su okupljanja, naravno).
Ne treba odbijati nove igrace koji imaju kvalitet, ali naravno, ne treba ni mijenjati "konja koji pobjedjuje"
- ŠEHER_ABLA
#23250 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ono što te ne ubije logično da te ojača