A valjda ce do kraja ovog mjeseca konacno to sve uvezati. Pitam se koliko ce im samo trebati za HS imaju mnogo vise korisnika nego Velnetalmirony wrote:šupljak, još ništaprobook wrote:Dobre vijesti za korisnike Velnet mreze
http://www.velnet.ba/obavjesti/post/oba ... e-velnet-a
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
probook
#23201 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Benq
#23202 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hahaha ne pitajprobook wrote: A valjda ce do kraja ovog mjeseca konacno to sve uvezati. Pitam se koliko ce im samo trebati za HS imaju mnogo vise korisnika nego Velnet
- supercali
#23203 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na hs temi procitah da su uzeli samo enesov dio sto znaci da nisu 100% vlasnici
Ako je to tacno sve su prilike da korisnici hs-a mogu na tome samo profitirati
Dobit ce sk kanale vjerovatno i jos neke a imat ce i arene i bolji internet od "hs-a"
Sad samo zavisi sta ostali vlasnici urade i kako se oni budu ponasali itd
Ako je to tacno sve su prilike da korisnici hs-a mogu na tome samo profitirati
Dobit ce sk kanale vjerovatno i jos neke a imat ce i arene i bolji internet od "hs-a"
Sad samo zavisi sta ostali vlasnici urade i kako se oni budu ponasali itd
-
kakabanja213
#23204 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Realno, sto se mene tice ne moraju nibdo kraja godine ali kad procitam onakve pompozne lazne pamflete onda poludimprobook wrote:A valjda ce do kraja ovog mjeseca konacno to sve uvezati. Pitam se koliko ce im samo trebati za HS imaju mnogo vise korisnika nego Velnetalmirony wrote:šupljak, još ništaprobook wrote:Dobre vijesti za korisnike Velnet mreze
http://www.velnet.ba/obavjesti/post/oba ... e-velnet-a
-
Alkos
#23205 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Došli jučer, prikopčali, malo se duže zadržali nego sam očekivao... Nisu baš neki experti ovi što su došli, bolje bih ja montirao to od njih, prvo nisu znali pronaći kanale, pa onda dok su reaktivirali nalog, karticu jednu, pa karticu drugu... Dobrih 45 minuta-sat su se zadržali. Ali dobro, uglavnom bitno je da sve funkcioniše.
Sve u svemu, ja sam zadovoljan.
Hvala Telemaše!
Sve u svemu, ja sam zadovoljan.
- typeOnegative
#23206 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vi kojima je ugrađen modul, svi ste iz Sarajeva?
-
kakaljin
#23208 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako nije problem da ovi sto su dobili module da ih slikaju i postave ovdje sliku da vidimo koje su marke i sta tacno pise na njima.
- agent_zero
#23209 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šta tebe kao radnika i dežurnog internet promotora bh telecoma briga kakvi su i koje marke?kakaljin wrote:Ako nije problem da ovi sto su dobili module da ih slikaju i postave ovdje sliku da vidimo koje su marke i sta tacno pise na njima.
- avaks
#23210 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A mojne tako, čovjek se već dvije godine s nama bori za CI module
Sada kada su konačno u opticaju, treba mu ispuniti tu želju a valjda i na MojaTV uvedu, ipak idu prvi
Sada kada su konačno u opticaju, treba mu ispuniti tu želju a valjda i na MojaTV uvedu, ipak idu prvi
- Reglan
#23211 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
HBO HD na modulu.
Ebote koja perverzija.
Ebote koja perverzija.
-
nekkem
#23212 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da. Da je to jos kako imati na vise TV-a bez da se placa HBO premium paket za svaki TV posebnoReglan wrote:HBO HD na modulu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ebote koja perverzija.
- pepeljara
#23213 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Reglan wrote:HBO HD na modulu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ebote koja perverzija.
zezas?
daj screen baci
-
Kralj Tvrtko I.
#23214 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Isti slucaj i kod mene, prije 5 minuta otisao serviser...nije zavrsio nista.Alkos wrote:Došli jučer, prikopčali, malo se duže zadržali nego sam očekivao... Nisu baš neki experti ovi što su došli, bolje bih ja montirao to od njih, prvo nisu znali pronaći kanale, pa onda dok su reaktivirali nalog, karticu jednu, pa karticu drugu... Dobrih 45 minuta-sat su se zadržali. Ali dobro, uglavnom bitno je da sve funkcioniše.
Sve u svemu, ja sam zadovoljan.![]()
Hvala Telemaše!
Kaze ne podrzava mi moj tv ovaj njihov modul!! Ne moze naci kanale...ovo ono...al mislim da je nestrucan...
@Telemach: jel moguce da mi posaljete nekog novog, strucnog...Imam Samsung UE 32EH4000 i serviser kaze da ovaj tv nepodrzava vasu karticu.
Mislim da on ne zna to prikljuciti i instalirati, pa vas molim da posaljete nekog strucnog ko to zna.
Pitanje za ostale, jel ima neko sa ovim modelom tva da mu fercera CAM modul?
- ElRe
#23215 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Conaxkakaljin wrote:Ako nije problem da ovi sto su dobili module da ih slikaju i postave ovdje sliku da vidimo koje su marke i sta tacno pise na njima.
http://www.sbb.rs/D3+digitalna+platform ... v_start2=0
- Reglan
#23216 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima taj tv opciju za modulKralj Tvrtko I. wrote:Isti slucaj i kod mene, prije 5 minuta otisao serviser...nije zavrsio nista.Alkos wrote:Došli jučer, prikopčali, malo se duže zadržali nego sam očekivao... Nisu baš neki experti ovi što su došli, bolje bih ja montirao to od njih, prvo nisu znali pronaći kanale, pa onda dok su reaktivirali nalog, karticu jednu, pa karticu drugu... Dobrih 45 minuta-sat su se zadržali. Ali dobro, uglavnom bitno je da sve funkcioniše.
Hvala Telemaše!
Kaze ne podrzava mi moj tv ovaj njihov modul!! Ne moze naci kanale...ovo ono...al mislim da je nestrucan...
@Telemach: jel moguce da mi posaljete nekog novog, strucnog...Imam Samsung UE 32EH4000 i serviser kaze da ovaj tv nepodrzava vasu karticu.
Mislim da on ne zna to prikljuciti i instalirati, pa vas molim da posaljete nekog strucnog ko to zna.
http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--te ... h4000.html
Samo je ocito taj sto je dosao da ubaci karticu obicni laik, meni poslala nekog starca od 60-ak godina. Ispatio sam se skroz s njim, u jednom trenutku uzeo sam daljinski i skenirao TV, promijenio regiju i nasao kanale. Starac ne zna ni engleski jezik niti koji djavo.
Ubacio samo karticu i skenirao automatski, kaze nece nesto.
-
kakaljin
#23217 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaci isti ovaj sa SBB,ElRe wrote:Conaxkakaljin wrote:Ako nije problem da ovi sto su dobili module da ih slikaju i postave ovdje sliku da vidimo koje su marke i sta tacno pise na njima.
http://www.sbb.rs/D3+digitalna+platform ... v_start2=0
Hvala na informaciji
Pozdrav
- Telemach
#23218 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Kralj Tvrtko I.
Provjerit ćemo Vaše navode i javiti Vam se sa povratnim informacijama u što skorijem roku.
Ljubazno Vas molimo za malo strpljenja.
Srdačan pozdrav,
Provjerit ćemo Vaše navode i javiti Vam se sa povratnim informacijama u što skorijem roku.
Ljubazno Vas molimo za malo strpljenja.
Srdačan pozdrav,
-
kakaljin
#23219 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Modul treba bez problema da radi u tom tv-u.Kralj Tvrtko I. wrote:Isti slucaj i kod mene, prije 5 minuta otisao serviser...nije zavrsio nista.Alkos wrote:Došli jučer, prikopčali, malo se duže zadržali nego sam očekivao... Nisu baš neki experti ovi što su došli, bolje bih ja montirao to od njih, prvo nisu znali pronaći kanale, pa onda dok su reaktivirali nalog, karticu jednu, pa karticu drugu... Dobrih 45 minuta-sat su se zadržali. Ali dobro, uglavnom bitno je da sve funkcioniše.
Hvala Telemaše!
Trebao si sam uzeti taj modul i ubaciti u tv i sam skenirati digitalne kanale na opciji cable i staviti sve frekfencije i nasao bi ti sve kanale.
Jer to instaliranje je prosto ko pasulj pa me cudi da monter nije znao napraviti to bez problema.
Jedino bi mozda mali problemcic stvaralo izbor zemlje na tv-u. Ali sa promjenom bi odmah profunkcionisalo.
- ElRe
- Reglan
#23221 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Samo ne znam zasto se Telemach ne rijesi tih nestrucnih operativaca.
Toliko mlade raje na birou koja zna oko tehnike sve a oni meni salju operativca koji mene pita sta znaci please insert card

Toliko mlade raje na birou koja zna oko tehnike sve a oni meni salju operativca koji mene pita sta znaci please insert card
-
kakaljin
#23222 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala ti, znaci conax enkripcija se koristi.Webamaster Dub wrote:evo ti modulkakaljin wrote:Ako nije problem da ovi sto su dobili module da ih slikaju i postave ovdje sliku da vidimo koje su marke i sta tacno pise na njima.
Pozdrav
-
kakaljin
#23223 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Ovo je modul koji se koristi kod HS-a
- pepeljara
#23224 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Danas idem potpisati sa telemachom ugovor.
Za 12 mjeseci pocastili su me 6 mj svi hd kanali free (sem hbo)
hvala telemach, to ja zovem loyalnost
Za 12 mjeseci pocastili su me 6 mj svi hd kanali free (sem hbo)
hvala telemach, to ja zovem loyalnost
- Reglan
#23225 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imate li vi sve SK preko ovog modula?