Ovdje nikome ne smeta. U čemu je, onda, problem? Doduše, može ometato brodski saobraćaj.amar1994 wrote:
Edit: neka ga sad digne pauk ako može.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ovdje nikome ne smeta. U čemu je, onda, problem? Doduše, može ometato brodski saobraćaj.amar1994 wrote:
oba su lose parkirala...Ren'o je tomaxell_sarajevo wrote:

Znaš koji su mogući odgovori?JavierBosnia wrote:
Druze ili drugarice(u nastavku teksta papak), prvo i jedino pitanje- imas li dijete?
Papak, zasto ti auto mora biti pred zgradom parkiran
Papak, zasto aktivno i iz navike i bezobrazluka parkiras na X poree pjesackog ili evo kao sad na pjesackom?
Papak, jel te sramota
Papak, znas li da prekrsaj cinis
Papak, bil ti zao bilo da neko dijete zbog tebe invalid ostane
Papak znas li da je tu skola, da js tu park i stotine djece dnevno prodje
Ne znas, zato si i papak
Vjerovatno su izdali naloge na one sto su parkirani iza binga, gdje su nedavno ocrtali trake i stavili znak zabrane parkinga, pored binga i nema znak zabrane tako da tu mozda ne mogu ni pisati? Znam za par slucajeva gdje su dosli, popisali iza binga, a ove "sa strane" nista...zateznistub wrote:Zvao policiju zbog parkirnih auta kod binga u ul. Salke Lagumdžije. Idioti ostave ljubimce u dva reda tako da ljudi jedva prolaze jedan po jedan, o onima sa kolicima i djecom je jednostavno neizvedivo.
Prođem nakon pola sata uredno stoje bez kazni, zovnem opet, kaže gospodin da su izdali 7 naloga. Rekoh sad prolazim i ni na jednom, od njih pet nema naloga, kaže lik hladno možda su uzeli naloge.
Sve gosti kolege došli kod kolege drota koji drži inn dudlaonu i neće svoj svome kazne napisati.
Fuj država fuj policija
Naslovnica wrote:Znaš koji su mogući odgovori?JavierBosnia wrote:
Druze ili drugarice(u nastavku teksta papak), prvo i jedino pitanje- imas li dijete?
Papak, zasto aktivno i iz navike i bezobrazluka parkiras na X poree pjesackog ili evo kao sad na pjesackom?
Papak, jel te sramota
Ne znas, zato si i papak
Boli te Q gdje ja parkiram.
Nije bilo nigdje drugo mjesta.
Ja sam u B-Fazi ali smo mi za C-Fazu (što se tiče parkiranja) - Njemačka.
To pitaj ove što ovako parkiraju, nemoj mene.kakavdanakneiskustvu wrote:Naslovnica wrote:Znaš koji su mogući odgovori?JavierBosnia wrote:
Papak, jel te sramota
Ne znas, zato si i papak
Boli te Q gdje ja parkiram.
Nije bilo nigdje drugo mjesta.
Ja sam u B-Fazi ali smo mi za C-Fazu (što se tiče parkiranja) - Njemačka.
i kad nema nigdje drugo mjesta za parkirati auto,,trebamo svi parkirati na pj. prelazima?
Za cca 20 god vozačkog iskustva nisam dobio kaznu za nedozvoljeno parkiranje, a ne pada mi na pamet da sebi dozvolim da parkiram na bilo kakav način sličan ovome primjeru.kakavdanakneiskustvu wrote:ok
Ako je isao na dzumu opravdano p.s. i ovaj do njega se nasukao na XJavierBosnia wrote:
Papak, jel te sramota
Ne znas, zato si i papak
Naslovnica wrote:Za cca 20 god vozačkog iskustva nisam dobio kaznu za nedozvoljeno parkiranje, a ne pada mi na pamet da sebi dozvolim da parkiram na bilo kakav način sličan ovome primjeru.kakavdanakneiskustvu wrote:ok
jedino ako si mentalno poremecen mozes tako parkiratiNaslovnica wrote:Za cca 20 god vozačkog iskustva nisam dobio kaznu za nedozvoljeno parkiranje, a ne pada mi na pamet da sebi dozvolim da parkiram na bilo kakav način sličan ovome primjeru.kakavdanakneiskustvu wrote:ok
Znam da se zezasnoviclan wrote:
Ako je isao na dzumu opravdano p.s. i ovaj do njega se nasukao na X
Ja bih rekao da je u Sarajevu puno više mentalno poremećenih nego mentalno neporemećenih...oaza85 wrote:jedino ako si mentalno poremecen mozes tako parkiratiNaslovnica wrote:Za cca 20 god vozačkog iskustva nisam dobio kaznu za nedozvoljeno parkiranje, a ne pada mi na pamet da sebi dozvolim da parkiram na bilo kakav način sličan ovome primjeru.kakavdanakneiskustvu wrote:ok
Naslovnica wrote:Ja bih rekao da je u Sarajevu puno više mentalno poremećenih nego mentalno neporemećenih...oaza85 wrote: jedino ako si mentalno poremecen mozes tako parkirati
U Zenici je policija mnogo manje tolerantna na prekršanje tipa parkiranje, brzina, nepropuštanje pješaka, i sl.oaza85 wrote:Naslovnica wrote:Ja bih rekao da je u Sarajevu puno više mentalno poremećenih nego mentalno neporemećenih...oaza85 wrote: jedino ako si mentalno poremecen mozes tako parkirati
Ne samo u Sarajevu
Il u kruznom, da hanuma izletiliaar wrote:Moram se složiti, u Sarajevu je sve postalo "normalno", pa makar da na sred raskrsnice parkiraš.
i onda se ortodoksni seljak buni sto mu se navalis na sVirenuliaar wrote:Nabijem mu hanumu po sred kružnog