Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Skino ga, ali me malo obeshrabrili komentari o filmu i pored toga sto je nagrada za gledanj skarletina golotinja. Natjeracu se ovaj vikend pa cu shtopati ako bude sta
kad će prestati ovaj stripovski trend majko moja smuči mi se i povraća na x-mean,transformerse,avengerse, iron man i na sve marvelove superheroje i njhove nastavke...fuj,pljuc
Zapadna granica SSSR-a, 1942. godina. Oblast je pod nemačkom okupacijom, a lokalni partizani vode bespoštednu borbu. Nedaleko od sela u kom živi Sušenja, radnik na pruzi, u vazduh je podignut voz. Iako nevin, Sušenja je uhapšen sa grupom sabotera. Spletom okolnosti, on se nađe u dubokoj šumi, oči u oči sa ranjenim neprijateljem. Sušenja je prinuđen da pod okolnostima u kojima ne postoje ni prijatelji ni neprijatelji, i gde je linija između izdaje i herojstva tanka, donese moralnu odluku.
počela je kiša padati, tako da je noć predviđena za hranu završila u kinu. Na odabir imam neku romansu i ovaj film. U sinopisu piše da je osvojio neke nagrade, ništa o radnji. Uzimam telefon i tražim na youtube trajler, njih dvoje se ljubakaju, izgleda kao neko sranje...ali piše triler sf u informacijama tako da mi to puno više primamljivo zvuči nego romantična komedjia/mjuzikl...
Nisam imao neka očekivanja, ali sam završio više nego zadovoljan. Odličan film!
počela je kiša padati, tako da je noć predviđena za hranu završila u kinu. Na odabir imam neku romansu i ovaj film. U sinopisu piše da je osvojio neke nagrade, ništa o radnji. Uzimam telefon i tražim na youtube trajler, njih dvoje se ljubakaju, izgleda kao neko sranje...ali piše triler sf u informacijama tako da mi to puno više primamljivo zvuči nego romantična komedjia/mjuzikl...
Nisam imao neka očekivanja, ali sam završio više nego zadovoljan. Odličan film!
Ja ga gledah prije 10-tak dana u Cinestaru, ima na temi o SF filmovima.
Preporuka za jedan stariji i potezak, ali dobar film:
Iako pomalo bez glave i repa (neke stvari uopce nisu objasnjene), dosta originalna ideja, super efekti i nelosa gluma protagonista cine ovaj film solidnim SF uratkom, uzevsi u obzir trenutnu susu u ovom zanru.