Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ali_G wrote:Problem sa paljenjem. Nekada kod prvog paljenja mi se desi da auto upali i momentalno se ugasi. Nakon toga treba malo duze verglati i onda upali ponovo. Par puta se desilo i prilikom paljenja tokom dana, al 99% slucajeva je prvo paljenje. Nekad bude normalno paljenje 10dana, onda za redom par dana problem. Problem se javlja i kad je parkiran na ravnom, uzbrdo, nizbrdo.
Akumulator dobar, pumpa goriva radi, gumice na diznama mijenjanja prosle godine, ove godine mijenane 2 dizne, ostala jedna koja ne radi bas najbolje. Jedan kaze do dizne je, drugi nije. Nema drugih gresaka na kompu, jedan grijac samo.
Mijenjati diznu ili ne
hopi wrote:pa onda ti je i bolje i lakše nego što je bilo, šta kukaš
sve radi užuvaj, ti navikao na staro kvačilo, da probaš kod mene slično bi bilo isto je 2.0 16v
Kod mene je bolje. Maloprije isprobam drugu, trecu i cetvrtu i auto ide i ne gasi se
U cetvrtoj kao malo trza i radi na 600.obrtaja, u trecoj na nekih 700... Uglavnom nista ne kontam....
A sta bi drugo trebao raditi benzinac u cetvrtoj na 600 obrtaja nego trzati. Trza li na 6.000, ako ne trza onda je dobar.
Mescini da ti nas malo zajebaJas.
NediM17 wrote:A sta bi drugo trebao raditi benzinac u cetvrtoj na 600 obrtaja nego trzati. Trza li na 6.000, ako ne trza onda je dobar.
Govorim ti da auto sa mjenjacem u drugoj, trecoj pa i cetvrtoj ide samo bez dodavanja gasa, bez ikakvog diranja kvacila, a benzinac.
NediM17 wrote:A sta bi drugo trebao raditi benzinac u cetvrtoj na 600 obrtaja nego trzati. Trza li na 6.000, ako ne trza onda je dobar.
Govorim ti da auto sa mjenjacem u drugoj, trecoj pa i cetvrtoj ide samo bez dodavanja gasa, bez ikakvog diranja kvacila, a benzinac.
Onda nema druge, mora da su ti uvalili kvačilo od dizela.