Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
DonVito

#23126 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

zlajapravaraja wrote:Odmah nakon uspjesno zavrsenih kvalifikacija Papetu treba dati blanko chek i neka covjek sam upise cifru za sljedeci ciklus kvalifikacija.

Kol'ko god da je, naci ce se.
Tako je.
DonVito

#23127 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Pape: Ne smijem ignorisati igrača, koji je proglašen najboljim stoperom Cvajte, odnosno, koji je svoj klub uveo u Bundesligu. Bičakčić će sigurno biti na spisku za Ameriku", poručio je selektor bh. tima
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#23128 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

zlajapravaraja wrote:Odmah nakon uspjesno zavrsenih kvalifikacija Papetu treba dati blanko chek i neka covjek sam upise cifru za sljedeci ciklus kvalifikacija.

Kol'ko god da je, naci ce se.

A sto se njega tice, nadam se da shvata da sa ovom reprezentacijom moze postati kult - ne samo u BiH, nego i u svijetu.
Upitno je da li bi ovakvo nesto uspio stvoriti u bilo kojem klubu. Jedino bih razumio kad bi otisao u PSG :D
:thumbup: tako je!

al kad bi sve plaćali po zaslugama ovo bi Amerika bila, samo doduše mnogi ni za hljeba ne bi imali
Logovan

#23129 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

Šibicar wrote:Pape hvala ti.
Pape gracias.
Pape thank you.
Pape merci.
Pape شكرا
Pape danke.
Pape 謝謝
Pape ありがとう
Pape gratias agimus tibi
Pape 감사합니다
Pape σας ευχαριστώ
Pape אַ דאַנק
:lol: :lol: :lol:
:thumbup:
DonVito

#23130 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Aferim momče.
DonVito

#23131 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Pape hvala ti.
Mali_Vuk

#23132 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mali_Vuk »

DonVito wrote:Aferim momče.

Congratulation boy
Поздравление мальчику
Tebrikler çocuk
Čestitke fant
Čestitke dječak (sa bosanskog na hrvatski:))
garankich2013

#23133 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by garankich2013 »

Kad svi budu zdravi ovakakav sastav protiv USA ( ako Bičakčić dobije poziv)

-----------------------------------------Begovic--------------------------------

---------Mujdža---------------Spahic----------------Bičakčic---------------Zukanovic

----------------------------------------Salihovic------------------------------

----------Pjanic-------------------------Misimovic------------------Lulic

-----------------------------Džeko-------------------------Ibiševic------------
Zatamnjena stakla

#23134 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Zatamnjena stakla »

garankich2013 wrote:Kad svi budu zdravi ovakakav sastav protiv USA ( ako Bičakčić dobije poziv)

-----------------------------------------Begovic--------------------------------

---------Mujdža---------------Spahic----------------Bičakčic---------------Zukanovic

A M I N !
garankich2013

#23135 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by garankich2013 »

Sorel wrote:
garankich2013 wrote:Kad svi budu zdravi ovakakav sastav protiv USA ( ako Bičakčić dobije poziv)

A M I N !

Prva pa pametna
Baltazar_khan

#23136 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baltazar_khan »

ja nešto očekujem da će onaj mali hajrović igrati stopera sa bičom u tandemu jednog dana. nikad se ne zna...
svi u napad

#23137 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by svi u napad »

Ranije sam pisao da verujem da ce Pape ostati uz repku i poslije Brazila. Ja vjerujem da Osim ima veliki uticaj na njega i to mi je drago. Svabo je iskusan i smiren. Pored toga ova repka sa Bicom i Kolasincem, te jos nekoliko igraca iz U21 te novih "zvijezda" iz dijaspore omogucuje Papetu dobar rezultat i sigurnu stolicu jos 6-8 godina. Naravno poslije Brazila ce skociti i plata, kao i uslovi oko repke. Licno ne vjerujem da ce ga PSG ili neki veliki klub iz liga petice zvati jer on jos nije toliko veliki (zelim mu sve najbolje od sveg srca i da mu se i to desi jendog dana, ali realno je to jos prerano). Trenirati repku i klub su razlicite stvari i nadam se da Pape ima sliku Bilica pred sobom u vezi takvih stvari. Polako, sve ce doci na svoje. Mi rastemo polako u veliku repku koja ce biti jako mocna sa nekoliko novih imena (sto bi nase komsije koje su nas godinama tukle i ubijale, rekle "jaki smo bre, strasno smo jaki bre u p.... m......!"). Hvala igracima, hvala Papetu, hvala Osimu i njegovom komitetu a bogami i Begicu na jedinoj radosti za ovaj napaceni narod. Izdrzite jos malo. Nikad nismo bili blizi i bolji. Mi cemo vas bodriti ma gdje igrali na ovoj planeti jer imamo samo vas. Do godine u Brazilu. Ostajte mi zdravo i zivo svi vi koji volite i navijate za svoju jednu i jedinu domovinu Bosnu i Hercegovinu. Zivjeli.
luckylaka

#23138 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

svi u napad wrote:Ranije sam pisao da verujem da ce Pape ostati uz repku i poslije Brazila. Ja vjerujem da Osim ima veliki uticaj na njega i to mi je drago. Svabo je iskusan i smiren. Pored toga ova repka sa Bicom i Kolasincem, te jos nekoliko igraca iz U21 te novih "zvijezda" iz dijaspore omogucuje Papetu dobar rezultat i sigurnu stolicu jos 6-8 godina. Naravno poslije Brazila ce skociti i plata, kao i uslovi oko repke. Licno ne vjerujem da ce ga PSG ili neki veliki klub iz liga petice zvati jer on jos nije toliko veliki (zelim mu sve najbolje od sveg srca i da mu se i to desi jendog dana, ali realno je to jos prerano). Trenirati repku i klub su razlicite stvari i nadam se da Pape ima sliku Bilica pred sobom u vezi takvih stvari. Polako, sve ce doci na svoje. Mi rastemo polako u veliku repku koja ce biti jako mocna sa nekoliko novih imena (sto bi nase komsije koje su nas godinama tukle i ubijale, rekle "jaki smo bre, strasno smo jaki bre u p.... m......!"). Hvala igracima, hvala Papetu, hvala Osimu i njegovom komitetu a bogami i Begicu na jedinoj radosti za ovaj napaceni narod. Izdrzite jos malo. Nikad nismo bili blizi i bolji. Mi cemo vas bodriti ma gdje igrali na ovoj planeti jer imamo samo vas. Do godine u Brazilu. Ostajte mi zdravo i zivo svi vi koji volite i navijate za svoju jednu i jedinu domovinu Bosnu i Hercegovinu. Zivjeli.
:thumbup: :bih: :thumbup: :bih: ABD
garankich2013

#23139 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by garankich2013 »

Kad ce otvorit temu Bosna Slovačka moramo se raspucat
DonVito

#23140 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Pape hvala ti.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#23141 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Velkoski »

garankich2013 wrote:Kad ce otvorit temu Bosna Slovačka moramo se raspucat
Pa već sam ti rekao da imaš dozvolu od mene da otvoriš temu.
DonVito

#23142 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Image
Zatamnjena stakla

#23143 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Zatamnjena stakla »

Valderama :lol:
Kemal Malovčić

#23144 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kemal Malovčić »

DonVito wrote:Image
Pape hvala ti.
USAblues

#23145 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by USAblues »

Susic i njegove izjave :-) :-) ..."Ne idi u S. Arabiju,.... sigurno je zbog para"....dovoljno materijala da mu Spahic odgovori na to u nekom Spahinom stilu....a mozda to nije ni rekao poznavajuci nase "novinare"..
Muhamed Đakmić

#23146 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Duel dva strašna igrača :D
garankich2013

#23147 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by garankich2013 »

mleetavi wrote:
garankich2013 wrote:Kad ce otvorit temu Bosna Slovačka moramo se raspucat
Pa već sam ti rekao da imaš dozvolu od mene da otvoriš temu.
Ako bi Bog pošalje u snu da otvorim, otvorit ću
Edin H.

#23148 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

svi u napad wrote:Ranije sam pisao da verujem da ce Pape ostati uz repku i poslije Brazila. Ja vjerujem da Osim ima veliki uticaj na njega i to mi je drago. Svabo je iskusan i smiren. Pored toga ova repka sa Bicom i Kolasincem, te jos nekoliko igraca iz U21 te novih "zvijezda" iz dijaspore omogucuje Papetu dobar rezultat i sigurnu stolicu jos 6-8 godina. Naravno poslije Brazila ce skociti i plata, kao i uslovi oko repke. Licno ne vjerujem da ce ga PSG ili neki veliki klub iz liga petice zvati jer on jos nije toliko veliki (zelim mu sve najbolje od sveg srca i da mu se i to desi jendog dana, ali realno je to jos prerano). Trenirati repku i klub su razlicite stvari i nadam se da Pape ima sliku Bilica pred sobom u vezi takvih stvari. Polako, sve ce doci na svoje. Mi rastemo polako u veliku repku koja ce biti jako mocna sa nekoliko novih imena (sto bi nase komsije koje su nas godinama tukle i ubijale, rekle "jaki smo bre, strasno smo jaki bre u p.... m......!"). Hvala igracima, hvala Papetu, hvala Osimu i njegovom komitetu a bogami i Begicu na jedinoj radosti za ovaj napaceni narod. Izdrzite jos malo. Nikad nismo bili blizi i bolji. Mi cemo vas bodriti ma gdje igrali na ovoj planeti jer imamo samo vas. Do godine u Brazilu. Ostajte mi zdravo i zivo svi vi koji volite i navijate za svoju jednu i jedinu domovinu Bosnu i Hercegovinu. Zivjeli.
Hvala ti Munibe :oops:

Dajte ba malo realnosti, u ovim kvalifikacijama smo za sada uradili ono cemu smo se nadali i ono sto smo ocekivali u odnosu na igrace koje imamo kada su izvucene grupe. Slazem se da je i to veliko, jer se uvijek moze kiksati. Ali mi utakmicu protiv ozbiljnijeg tima osim Grcke poodavno nismo igrali, tako da je tesko procjeniti da li postoji neka vrsta pozitivnog pomaka u odnosu na prosle kvalifikacije koje smo zavrsili iza Francuske ili Cirinog tima koji smo zavrsili iza velike Spanije. Pa i tada smo lupali Estoniju 7 - 0 i zavrsavali ispred reprezentacija koje su bolje rangirane. Naravno oba puta smo fasovali od Portugala u barazu. Da li bi recimo sada opet fasovali od njih da igramo u barazu ili bi mogli pruziti dostojniji otpor? Da li bi se sada dostojnije mogli nositi jos sa nekom reprezentacijom iz prvog sesira? Nadajmo se da cemo to saznati na Svjetskom prvenstvu.
Dead Man Walking

#23149 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

Edin H. wrote:
Dajte ba malo realnosti, u ovim kvalifikacijama smo za sada uradili ono cemu smo se nadali i ono sto smo ocekivali u odnosu na igrace koje imamo kada su izvucene grupe. Slazem se da je i to veliko, jer se uvijek moze kiksati. Ali mi utakmicu protiv ozbiljnijeg tima osim Grcke poodavno nismo igrali, tako da je tesko procjeniti da li postoji neka vrsta pozitivnog pomaka u odnosu na prosle kvalifikacije koje smo zavrsili iza Francuske ili Cirinog tima koji smo zavrsili iza velike Spanije. Pa i tada smo lupali Estoniju 7 - 0 i zavrsavali ispred reprezentacija koje su bolje rangirane. Naravno oba puta smo fasovali od Portugala u barazu. Da li bi recimo sada opet fasovali od njih da igramo u barazu ili bi mogli pruziti dostojniji otpor? Da li bi se sada dostojnije mogli nositi jos sa nekom reprezentacijom iz prvog sesira? Nadajmo se da cemo to saznati na Svjetskom prvenstvu.
:thumbup:
Infaze Studio

#23150 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Edin H. wrote:
Hvala ti Munibe :oops:

Do sada se nismo mogli nositi niti sa jednom repkom iz 1, sesira, a sada smo razvalili jednu, bivseg prvaka Evrope i reprezentacij sa dobrom fudbalskom istorijom. Ujedno cemo vjerovatno biti 1. u toj grupi, ispred tog glavnog favorita Grcke.
Mislim da je to pomak i to kakav. Uostalom, OGROMAN uspjeh, a i pomak ce biti ako odemo na nase 1. veliko takmicenje. :wink:
Locked