Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
uglavnomja

#23126 Re: Sarajevski derbi

Post by uglavnomja »

dje ima prenos?
last mohicans

#23127 Re: Sarajevski derbi

Post by last mohicans »

Sta, sad samo relevantno nekoliko zadnjih godina. Kad ste vi ofarbali stolice, udarili kaveze i mreze za huligane s Koseva
Cuj uzeo iz 2003. Pa to bilo u proslom stoljecu? Jbt, spinovanja, srpski akedemici bi vam pozavidjeli na ovolikoj kolicini spinovanja i izvrtanja. Haman se ste nepogresivi, nebeski navijači. Samo vam fale nebesko plavi dresovi. Strašno :run:
relativno84

#23128 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Opet ih samara :lol:
:nargila:
made_in_sarajevo

#23129 Re: Sarajevski derbi

Post by made_in_sarajevo »

Boli vas briga sirite ljubav murija vam.plakete daje. Haj plavi jedni i drugi isto je to :mrgreen: . Mi cemo biti huligani i dalje i naravno da cemo sve srusiti. Jebiga sad su nas vase kolege provalile za akciju stadion i da srusimo istok ali bit ce prilike, pokusat cemo umjesto istoka.na zapad udariti
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#23130 Re: Sarajevski derbi

Post by Slo Burner »

Ispade da mogu doci do Sarajeva sutra, ima li tih karti vise ?

Ili su Horde sve pokupovale ? :D
vryzas

#23131 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

Slo Burner wrote:Ispade da mogu doci do Sarajeva sutra, ima li tih karti vise ?

Ili su Horde sve pokupovale ? :D
Sjever i istok normala...za zapad nisam siguran.

Hz incognito sutra :oops: :mrgreen:
DonaldDuck

#23132 Re: Sarajevski derbi

Post by DonaldDuck »

Mogli ste koju i o derbiju prozboriti da čujemo koju pametnu o igri, valjda ste riješili sa kartama. :D
leškarenje

#23133 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Ovdje se svodi na lomili ste stolice,pisam vam se na stolice.....vidi se koliko zaostajete za svijetom,stolice imaju na svakom stadionu jebo te stolica više
duga puska

#23134 Re: Sarajevski derbi

Post by duga puska »

Image
north

#23135 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

Charuga, ne bih da ti se miješam u posao, ali ovo je stvarno degutantno čitati...mislim takve količine budalaština nikada nisu bile na ovom forumu..nije čudo što rijetko se mogu vidjeti postove ovih starijih košpa koji znaju normalno ujedati poput @šibicara, ganjete, ultime, cvrleta koji je "dušman" :D i još nekih...ovi cirkusi od ove dječice je bogu za plakati...tačno da čovjek pomisli trreba li im kakva stručna pomoć ili je samo do nedostatka zrelosti :oops: ...pa da ima nekog smisla, pa stvarno bi čovjek rekao...Više puta sam se znao nasmijati na dobru zajebancij una račun FCS...onaj kukavac piše o posjeti na nekom treningu, koga boli qrac koliko je bilo ljudi na nekom treningu nesrećo jedna, onaj drugi spominje dresdenovce niđe veze i sa čim, treći piše kako se spremala diverzija o razvaljivanju Grbavice, jebo te naučna fantastika šta toj dječurliji pada na pamet...Djeco draga ,savjet starijeg, nađite trebu, povalite štogod, budite dobri u školi i nemojte se drogirati, nije ovo još za vas, ne snalazite se najbolje u ovome....Pitajte starije kako se zajebava komšija da ima stila, ovo što vi pišete je u rangu jedne emisije koja je nosila naziv "šta djeca znaju o zavičaju"...@hrasno i još neki stariji će znati o čemu se tu radi :D ....pa pokušajte to vidjeti na netu :D ... naravno, ima takvih podjednako primjeraka od nekih bordo forumaša, ali ne mogu da ne primijetim da u zadnje vrijeme dominira glupost od nekih plavih forumaša uglavnom novajlija koji očito još nisu izvadili ličnu kartu a družili bi se malo sa starijim, polako još treba malo pure i marmalade da se pojede pa ćete onda u raju :D
lakilaka

#23136 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

fk zeljeznicar je odlucio da od svake prodate ulaznice za juznu tribinu 1 KM ide porodici tragicno preminulog navijača, Mirze Raščića.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-zelje ... ica/232904

svaka cast. plava porodica.
Charuga
Globalni moderator

#23137 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

north wrote:Charuga, ne bih da ti se miješam u posao, ali ovo je stvarno degutantno čitati...mislim takve količine budalaština nikada nisu bile na ovom forumu..nije čudo što rijetko se mogu vidjeti postove ovih starijih košpa koji znaju normalno ujedati poput @šibicara, ganjete, ultime, cvrleta koji je "dušman" :D i još nekih...ovi cirkusi od ove dječice je bogu za plakati...tačno da čovjek pomisli trreba li im kakva stručna pomoć ili je samo do nedostatka zrelosti :oops: ...pa da ima nekog smisla, pa stvarno bi čovjek rekao...Više puta sam se znao nasmijati na dobru zajebancij una račun FCS...onaj kukavac piše o posjeti na nekom treningu, koga boli qrac koliko je bilo ljudi na nekom treningu nesrećo jedna, onaj drugi spominje dresdenovce niđe veze i sa čim, treći piše kako se spremala diverzija o razvaljivanju Grbavice, jebo te naučna fantastika šta toj dječurliji pada na pamet...Djeco draga ,savjet starijeg, nađite trebu, povalite štogod, budite dobri u školi i nemojte se drogirati, nije ovo još za vas, ne snalazite se najbolje u ovome....Pitajte starije kako se zajebava komšija da ima stila, ovo što vi pišete je u rangu jedne emisije koja je nosila naziv "šta djeca znaju o zavičaju"...@hrasno i još neki stariji će znati o čemu se tu radi :D ....pa pokušajte to vidjeti na netu :D ... naravno, ima takvih podjednako primjeraka od nekih bordo forumaša, ali ne mogu da ne primijetim da u zadnje vrijeme dominira glupost od nekih plavih forumaša uglavnom novajlija koji očito još nisu izvadili ličnu kartu a družili bi se malo sa starijim, polako još treba malo pure i marmalade da se pojede pa ćete onda u raju :D
Otvori dobro oči pa ćeš vidjeti da sa obje strane imaš forumaša koji pišu to o čemu govoriš, nije to jednostrano. Nikad. Znači da ostaje jedno rješenje, a to je da banujem 90% forumaša koji su pisali na posljednjih 10-20 strana, i da onda imamo normalnu priču o derbiju i sutrašnjoj utakmici. Možda ... 8-)
north

#23138 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

Charuga wrote:
north wrote:Charuga, ne bih da ti se miješam u posao, ali ovo je stvarno degutantno čitati...mislim takve količine budalaština nikada nisu bile na ovom forumu..nije čudo što rijetko se mogu vidjeti postove ovih starijih košpa koji znaju normalno ujedati poput @šibicara, ganjete, ultime, cvrleta koji je "dušman" :D i još nekih...ovi cirkusi od ove dječice je bogu za plakati...tačno da čovjek pomisli trreba li im kakva stručna pomoć ili je samo do nedostatka zrelosti :oops: ...pa da ima nekog smisla, pa stvarno bi čovjek rekao...Više puta sam se znao nasmijati na dobru zajebancij una račun FCS...onaj kukavac piše o posjeti na nekom treningu, koga boli qrac koliko je bilo ljudi na nekom treningu nesrećo jedna, onaj drugi spominje dresdenovce niđe veze i sa čim, treći piše kako se spremala diverzija o razvaljivanju Grbavice, jebo te naučna fantastika šta toj dječurliji pada na pamet...Djeco draga ,savjet starijeg, nađite trebu, povalite štogod, budite dobri u školi i nemojte se drogirati, nije ovo još za vas, ne snalazite se najbolje u ovome....Pitajte starije kako se zajebava komšija da ima stila, ovo što vi pišete je u rangu jedne emisije koja je nosila naziv "šta djeca znaju o zavičaju"...@hrasno i još neki stariji će znati o čemu se tu radi :D ....pa pokušajte to vidjeti na netu :D ... naravno, ima takvih podjednako primjeraka od nekih bordo forumaša, ali ne mogu da ne primijetim da u zadnje vrijeme dominira glupost od nekih plavih forumaša uglavnom novajlija koji očito još nisu izvadili ličnu kartu a družili bi se malo sa starijim, polako još treba malo pure i marmalade da se pojede pa ćete onda u raju :D
Otvori dobro oči pa ćeš vidjeti da sa obje strane imaš forumaša koji pišu to o čemu govoriš, nije to jednostrano. Nikad. Znači da ostaje jedno rješenje, a to je da banujem 90% forumaša koji su pisali na posljednjih 10-20 strana, i da onda imamo normalnu priču o derbiju i sutrašnjoj utakmici. Možda ... 8-)
Prvo si drugačije replicirao, pobrisao post, pa sad ovako "mirnije" :-) .. a valjda vidiš ovo boldovano..naravno da nije jednostrano, na osnovu čega si zaključio da je tako, samo na osnovu prve polovine posta :-)..U čemu sam pogriješio sviju ti?
Charuga
Globalni moderator

#23139 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

Pa koje je rješenje, šta predlažeš? Da idem po onoj posljednjoj rečenici u svom postu ... 8-)
MOSALJOZE

#23140 Re: Sarajevski derbi

Post by MOSALJOZE »

Pa to i 90% njih i hoće,i boli ih tuki banovani za derbi niko ih neće :izet:
Logovan

#23141 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Još malo....

HAJDE SARAJ'VO!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#23142 Re: Sarajevski derbi

Post by plain vanilla »

Logovan wrote:Još malo....

HAJDE SARAJ'VO!
hajte, samo ne znam hocel ih pustiti na Grbavicu :mrgreen:
north

#23143 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

Charuga wrote:Pa koje je rješenje, šta predlažeš? Da idem po onoj posljednjoj rečenici u svom postu ... 8-)
Nije moje da predlažem jer nemam za to kompetenciju niti mi treba, to ti je sigurno jasno..ja sam samo konstatovao trenutnu situaciju, ti se upalio ko kutnjak, napisao jedno, pobrisao, pa drugo, a meni nije jasno u čemu sam ispao jednostran kako ti tvrdiš? Je li činjenica da trentuno dominiraju ovih 4-5 forumaša plavih koji pišu postove na nivou osnovne škole, jeste, je li činjenica je prije toga bilo sličnih stvari I sa druge strane, jeste, je li moguće da će opet "sutra" neki bordo forumaši pisati budalaštine, vrlo moguće, ja samo kažem da je ovo sranje ...pa kad to napiše nekoliko željovaca koji imaju staža, kada i ja to I još neki misle, što je problem to konstatovati? Šta je rješenje, pa nema ga, za glupost ne ide ban vjerovatno, možeš se nadati da će rasprava nekad postati normalnija kao što je nekad bila ili pustiti ovakve blamaže od postova I lagano se povlačiti u ilegalu...previse se spuštati na ovaj nivo vrijeđa inteligenciju, I zato je bolje pustiti :D
Qoom

#23144 Re: Sarajevski derbi

Post by Qoom »

5300 karata prodalo za derbi, jebo vam pas mater i giviht bi pokvarili.

Kakav kurčev derbi, vidjelo to nije derbija. Samo naložilo klošare i jedne i druge.
Charuga
Globalni moderator

#23145 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

@north

Ne mogu majke mi, mrsko mi više objašnjavati. Preskoči, prijavi, ...
north

#23146 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

Sve 5..samo se nadam da smo se donekle razumjeli..prijaviti nemam namjeru, sam bi sebe ponizio :D , preskočiti svakako hoću...do boljih vremena I zajebancija, neka sutra protekne sve kako treba i pobijedi bolji :skoljka: :run:
Charuga
Globalni moderator

#23147 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

:thumbup:
luckylaka

#23148 Re: Sarajevski derbi

Post by luckylaka »

Charuga wrote:@north

Ne mogu majke mi, mrsko mi više objašnjavati. Preskoči, prijavi, ...
Ako ne mozes ili neces a ovo drugo je sigurnije okani se brate corava posla i daj nekom da tvoj posao radi a da mu svaki drugi ili trci forumas nije poznanik ili jaran pga zxao banovati.Iz dana u dan pojedinci ubise ,smaraju,ponavljaju jedno te isto,imaju po 2-3 acounta i jebe im se sto ih banujes danas kada se vrate sutra.Eto toliko od mene o radu moderacije pa ako neces nikoga posalji bar mene na hladjenje.
DonaldDuck

#23149 Re: Sarajevski derbi

Post by DonaldDuck »

Sjo vas šta ste na čovjeka navalili isto kao da vas neko tjera da čitate ovu temu, samo preskočite i mirna Bosna. Ovdje svakako samo jedan drugog meze bez ikakve kvalitetne diskusije i svrhe.
Logovan

#23150 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

plain vanilla wrote:
Logovan wrote:Još malo....

HAJDE SARAJ'VO!
hajte, samo ne znam hocel ih pustiti na Grbavicu :mrgreen:
Hoće. :skoljka: :D

Hajmo Mersudine, opet im ga zabij. :izet: :izet:
Post Reply